woensdag, december 13, 2006

The Moon is an inside job


Was het wegens gebrek aan beter dat de Zapruders de maan maar eens van stal hebben gehaald? We bedoelen de Moon hoax, de theorie dat de Amerikanen de maanlanding in een studio hebben opgenomen en dus helemaal niet op de Maan zijn geweest.

Een jaar of tien geleden stond dat even heel erg in de belangstelling, en februari 2001 wijdde het Amerikaanse netwerk Fox er nog een documentaire aan, gepresenteerd door X-Files acteur Mitch Pileggi. Totdat 9/11 kwam en de complotters zich daar op gingen storten. Hoeveel Maan-ontkenners zouden eigenlijk zijn 'overgelopen' naar 9/11?

De Moon hoax is de grootste kul op aarde, en de vele argumenten zijn al tig keer weerlegd. Hele discussies zijn bijvoorbeeld gevoerd over het feit dat de Amerikaanse vlag niet op de Maan kon hebben gewapperd, want er is daar geen wind. Dat klopt, de Amerikanen hadden er een ijzerdraadje in gestopt zodat hij recht bleef hangen en men er een mooi plaatje van kon maken.

En zo waren er meer raadsels die helemaal geen raadsels waren: Waarom waren de voetstappen zichtbaar zonder de aanwezigheid van water (vanwege fijn stof) en waarom liet de Maanlander geen diepe krater achter in het maanoppervlak (harde rotslaag)? Net als bij 9/11 doken meteen allerlei 'deskundigen' op die meenden verstand te hebben van stof, schaduwen en sterren en daaruit vergaande conclusies trokken. Met resultaat: In 1999 geloofde 6 procent van de Amerikaanse bevolking in de Moon hoax.

De Moon hoax heeft ook een oorsprong: Bill Kaysing, inmiddels overleden. Ook hier weer opvallende parallelen met 9/11. Kaysing beweerde onder meer dat NASA de Apollo 1 austronauten had omgebracht zodat ze niet zouden praten, zoals ook de Challenger zou zijn opgeblazen.

Inmiddels zijn er honderden Bill Kaysings proberen te bewijzen dat George Bush en zijn bandieten moedwillig 3000 landgenoten hebben gedood.

25 Comments:

At 8:10 a.m., Anonymous Anoniem said...

Er zijn nu eenmaal mensen die in alle waanzinnige verhalen wíllen geloven, Loch Ness, vliegende schotels, spoken, vampieren, moon hoax of inside jobs...

 
At 8:22 a.m., Anonymous Anoniem said...

En 19 kapers die...etc

(Ik ben de CT'ers maar even voor)

 
At 9:28 a.m., Anonymous Anoniem said...

Hier braad, heb je vast een filmpje!

Moonlanding fake

:)

 
At 10:01 a.m., Anonymous Anoniem said...

Er zijn nu eenmaal mensen die in alle waanzinnige verhalen wíllen geloven, Loch Ness, vliegende schotels, spoken, vampieren, moon hoax of inside jobs...

Je bent de Galactische Federatie met het Ashtar command vergeten gedem.

:)

 
At 11:27 a.m., Blogger Jay said...

Ja dat was een leuke reclame van dat filmpje Arminius :)

 
At 12:48 p.m., Blogger Jay said...

Wel grappig om te zien dat Patman daar de enige is die niet in de moonhoax geloofd en hoe de anderen hem met drogredenen proberen te overtuigen dat ie het mis heeft :)

 
At 2:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

kakelbraad ben je weer bezig?

Nog 1 keer dan....maar nu eens serieus antwoorden en NIET zeggen..blablabla dat is al 1000 keer besproken.
Doe je best...je kan het!

Kijk hier maar eens:
http://home.planet.nl/~69-paranoid/start.htm
klik op pentagon en bekijk het filmpje van de beveiligingscamera eens.

De 757 moet VOOR het witte rookspoor zich bevinden.
Ga eens Photoshoppen en plak een 757 op juiste schaal erin.
Past ie nou achter het kastje bij de slagboom?

Nee he..........
En nu??????????????????????????

 
At 3:30 p.m., Anonymous Anoniem said...

Site bekeken:

"De informatie op deze website en op vele andere websites is overtuigend genoeg, de enige complottheorie die overblijft is dat een groep arabieren vliegtuigen gekaapt heeft om er vervolgens het World Trade Center, het Pentagon en het Witte Huis mee aan te vallen"

Wat een kul toch weer.

 
At 3:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

Soms is de eenvoudigste uitleg de goede ! :p

 
At 3:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dat er bijvoorbeeld een hele berg materiaal is meegenomen van de maan die door duizenden wetenschappers

duizenden wetenschappers braad? Dat zijn er boel zeg!

 
At 4:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

Met de groeten van Stanley Kubrick, je weet wel van 2001 en 2010:)

Moonlanding

 
At 8:45 p.m., Anonymous Anoniem said...

In A Funny Thing Happened On The Way To The Moon zie je van NASA afkomstige beelden die ONMISKENBAAR AANTONEN dat men het zogenaamde uitzicht op de maan vanuit Apollo gefaked heeft.
Dat bewijst echter niet dat alle beelden fake zijn, en ook bewijst het niet dat ze niet werkelijk op de maan zijn geweest zijn.
Het heeft er alle schijn van dat NASA zelf, willens en wetens, het ontstaan van complottheorieen aanmoedigt.
Het is beslist niet zo simpel als dat Billy ons wil doen geloven.

 
At 9:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nog een video van Fox

Fox TV network aired a program called ``Conspiracy Theory: Did We Land on the Moon?'', hosted by X-Files actor Mitch Pileggi. The program ... alle » was an hour long, and featured interviews with a series of people who believe that NASA faked the Apollo Moon landings in the 1960s and 1970s. The biggest voice in this is Bill Kaysing, who claims to have all sorts of hoax evidence, including pictures taken by the astronauts, engineering details, discussions of physics and even some testimony by astronauts themselves. The program's conclusion was that the whole thing was faked in the Nevada desert (Area 51). According to them, NASA did not have the technical capability of going to the Moon, but pressure due to the Cold War with the Soviet Union forced them to fake it.

Did we landed on the moon by Fox TV

 
At 11:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je kan niet tienduizenden wetenschappers om de tuin leiden met nep-materiaal...

Het worden er steeds meer braad.

 
At 11:56 a.m., Anonymous Anoniem said...

In de maangesteenten komen dezelfde mineralen voor als op aarde, dus hoe wil jij bewijzen dat die steentjes van de maan komen? Ik kan je er ook zo een paar geven, en zeggen dat die van de maan afkomstig zijn. Waar zijn je bewijzen? Was je er bij? Heb je zelf lopen sjouwen?

:)

 
At 12:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

he kakelbraad ben je al klaar met photoshoppen?

 
At 2:29 p.m., Anonymous Anoniem said...

Allemaal theorie braad, nix bewezen!

Voor de Apollo-ruimtevluchten waren er verschillende belangrijke theorieën in verband met het ontstaan van de maan. Eén ervan stelde dat de aarde en de maan samen ontstonden. Of de maan werd elders gevormd en door de aarde ingevangen. Onderzoek van de door de Apollo-astronauten meegebrachte maanstenen leidde tot de zogenaamde inslagtheorie. Daarbij zou de aarde in botsing zijn gekomen met een groot hemellichaam en de maan ontstaan zijn uit het in de ruimte weggeslingerde materiaal. Deze theorie wordt nu vrij algemeen aanvaard.

Theorie dus, ook wel speculatie genoemd!

In de 20e eeuw werd de leeftijd van de Aarde verondersteld zo'n 1 miljard jaar te bedragen. Tegenwoordig, met de ontwikkeling van radiometrische datering en de toepassing van die techniek op de meteoriet "Allende", wordt gedacht dat de wereld zo'n 4.6 miljard jaar oud is. Maar dit is geen definitieve conclusie. De aannames die fundamenteel zijn voor radiometrische datering zijn extreem controversieel, en worden door veel toonaangevende geleerden niet voor redelijk gehouden. Bovendien wordt het uniformitarianisme betwist door geologische kenmerken zoals poly-strata fossielen en het gebrek aan erosie tussen strata. Sterker nog, evolutie is een theorie die zich in een crisis bevindt door de ontdekking van het DNA en de complexe taalconventie ervan, alsmede door het ontbreken van fossiele tussenvormen.

 
At 4:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

Klopt braad, dan zal je met harde bewijzen moeten komen:)

 
At 8:14 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dit zijn mijn bewijzen braad. Graag jou reactie daarop?

Om de Golfoorlog in 1991 te kunnen rechtvaardigen huurde Bush sr. het grote communicatieadviesbureau Hill & Knowlton in. Hij liet de wereld wijsmaken, dat Irakese troepen bij hun inval in Koeweit de babies uit de couveuses gooiden. De dochter van de ambassadeur van Kuwait kwam opdraven om dat verhaal huilend aan de wereldpers te verkondigen. In een wip echode President Bush sr. luidkeels over de media: "They threw the babies out of the incubators" en in twee dagen landden er Amerikaanse troepen in Koeweit. Pas later bleek, dat de perscampagne in scene gezet was, dat de dochter van de Koeweitse ambassadeur was opgetrommeld en dat het hele verhaal verzonnen was.

Dit noem jij GEEN samzwering. Dus hoe noem jij het dan? Een leugentje om bestwil?

 
At 8:12 a.m., Anonymous Anoniem said...

Voor de Golfoorlog, enkele incubators, voor Irak, valse WMD, allebei snel uitgelekte leugens. Voor Afghanistan, 3000 doden en nog altijd geen enkel bewijs of getuigen... Waar paranoïa kan leiden !

 
At 5:35 p.m., Anonymous Anoniem said...

De maan is hol braad!

Holle Maan

 
At 11:01 p.m., Anonymous Anoniem said...

We Never Went to the Moon

 
At 9:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

Thet heb wel geen fuck met the moon van doen, maar toch wil ik jullie de volgende doofppot niet onthouden. Een vriend van me in Brazilië mailde me dit:

Possible crash involving a disk-shaped object is reported in
Brazil

Brazilian UFO Magazine's consultant witnesses the transportation
of a strange disk-shaped object in the Brazilian state of Bahia

On Saturday, November 25th, Brazilian UFO Magazine's editor A.
J. Gevaerd received a call from Bahia with an intriguing story.
The caller was Francisco Baqueiro, a psychologist and therapist,
magazine's consultant in abductions, who said to have
photographed with his cell phone a strange and perfectly disk-
shaped flying object being carried by a non-identified truck in
a road in the Brazilian state of Bahia. The picture was taken on
Tuesday, November 21st, at 07:16 AM.

Baqueiro said he heard of the transportation one day before when
an informer from an intelligence service called him telling an
unknown artifact crashed and was recovered in an area in Bahia
known as Recôncavo Baiano, south of the capital Salvador. The
informer also told the object was to be carried from that place
to the city of Feira de Santana, nearly 110km from Salvador,
through the BR-324, a two-lane road with heavy traffic linking
Salvador to that municipality. Despite the fact that Baqueiro
was severely ill with kidney disease, he decided to check what
happened.

That Tuesday 21st, shortly after 06:30 AM, the consultant and
his wife spotted the truck carrying the object and followed
after them. The vehicle stopped at Posto Phoenix, a gas station
along that road, 60km far from Salvador and near the entrance to
municipalities of Maracangalha and São Félix. Baqueiro pursued
the truck for 15 minutes and reported that it was escorted by
four Federal Police cars - two ahead and two behind - which
delayed the traffic in the road.

"I tried to enter the gas station in order to better check what
was going on, but was prevented by the federal agents", states
the therapist. He also says the truck was very slow in the way
and the object on it was so large that the vehicle had to go on
at the center of the road. Even though, parts of that fuselage
exceeded the truck and touched the trees at the side of the
road. "That was certainly too heavy to make a truck to go so
slow."

"UFO" crash photographed in Brazil ?

:)

 
At 5:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

Zeker net zo`n purnoshitblog als jij braad?

 
At 12:13 a.m., Anonymous Anoniem said...

Jullie hebben allemaal een vooringenomen mening. Slechts 15% van de mensen blijkt bereid zijn mening bij te stellen op basis van het beschikbare materiaal. Het beste is daarom het originele beeld materiaal van de Apollo vluchten nogmaals goed te bekijken en te (laten) analyseren. Het beschikbare materiaal is allemaal via-via opgenomen, de kwaliteit is er al lang vanaf, en er is niet eens zo veel van beschikbaar.

Ik ben er een tijd mee bezig geweest, en het beschikbare materiaal is WERKELIJK allemaal op 2 manieren uit te leggen, afhankelijk wat je vooringenomen standpunt is. Het is ECHT HEEL VERVELEND, maar je kan overal een studio in zien, en degenen die echt in de landingen geloven, zeggen dat het allemaal echt is.

Een probleem: NASA is de meeste dozen van de maanlandingen "kwijtgeraakt".
He, wat jammer, NASA raakt de meeste belangrijke gebeurtenis van de mensheid even kwijt. Nou dan kunnen we ook niet verder onderzoek doen. Jammer, houdt het op.

Gelukkig gaan we in 2018 weer opnieuw naar de maan (kosten 102 miljard dollar !!), dus dan kunnen we de nieuwe beelden vergelijken met die uit de jaren 60. Trouwens zonde van de 100 miljard, ze kunnen toch gewoon die oude maanlanders pakken, die doen het PRIMA, nog nooit een defect mee geweest, je kan er zo zonder probleem 6 landingen mee maken, echt top-materiaal.

Hier nog even een clip van de pesconferentie van 3 enthousiaste astronauten die net terug zijn van de maan, het was een fantstische prestatie en dat kun je zien!!
Het is overigens de enige(!) persconferentie die ooit gegeven is, ongelooflijk.

Oordeel zelf maar, let vooral op de lichaamstaal van de 3 mannen:

http://www.youtube.com/watch?v=-RcKLAo62Ro&mode=related&search=

 

Een reactie posten

<< Home