dinsdag, juli 18, 2006

TobyornotToby


Ditkannietwaarzijn wil meedoen aan de Verkiezingen. "Omdat de politiek zwijgt over 11 september, denken wij er aan om aan de 2de kamerverkiezingen van 22 november a.s. deel te nemen. Op die manier hebben we de mogelijkheid om een aantal belangrijke kwesties naar voren te brengen. Of dit gaat lukken weten we niet maar we hopen in ieder geval wel aandacht te krijgen voor datgene waar we ons mee bezig houden en wat we maar niet op de politieke en media agenda krijgen. Om deel te nemen moeten ze 30 handtekeningen per kiesdistrict nodig. Nederland telt 19 kiesdistricten."

En wat wordt dan het partijprogramma? Ditkannietwaarzijn eist aandacht voor 9/11? En verder? Wat gaan we doen aan het onderwijs, de gezondheidszorg, het milieu, de kunsten of de publieke omroep (driemaal raden: veel 9/11)? Is er trouwens nog een ballotagecommissie die de serieusheid van politieke partijen onderzoekt?

Als we de kranten mogen geloven is Ditkannietwaarzijn een initiatief van regressietherapeut Albert Toby, die trouwens ook een enorme interesse heeft voor subliminale boodschappen in tv programma's. Het is werkelijk opvallend hoeveel theologen, regressietherapeuten, andersglobalisten en grenswetenschappers het 11-septemberactivisme bevolken. In de VS beweert het boegbeeld van de 911-beweging, Alex Jones, dat de verwoestende zeebeving in Aziƫ veroorzaakt moet zijn door een geheime kernproef van India en Israel. Jim Marrs gelooft dat mensen op aarde duizenden jaren geleden als slaven door technologisch superieure beschavingen moeten zijn gebruikt. Maak een rondtocht langs 9/11 sites en je komt een hoop verwijzingen naar occulte zaken, UFO's en Atlantis tegen. Niet dat we er echt van opkijken, trouwens.

Labels:

5 Comments:

At 6:59 p.m., Anonymous Democraat said...

"En wat wordt dan het partijprogramma? Ditkannietwaarzijn eist aandacht voor 9/11? En verder? Wat gaan we doen aan het onderwijs, de gezondheidszorg, het milieu, de kunsten of de publieke omroep (driemaal raden: veel 9/11)?"

onderwijs: niet belangrijk
gezondheidszorg: niet belangrijk
milieu: niet belangrijk
publieke omroep: niet belangrijk
kunsten: al helemaal niet belangrijk

Man, dat suddert gewoon door en daar gaan de PvdA en CDA maar de kranten mee vullen met 0,5% hier en 1% daar. Totaal onbelangrijk gezever, het gaat nergens over. Deze zaken zijn allang geregeld en met wat geleuter van de gevestigde partijen gaat het vanzelf wel mee met de tijd. Daar hoeven we ons echt geen zorgen over te maken.

911, internationaal terrorisme, al dan niet gecreerd en in stand gehouden door overheden (ook wel synthetisch terrorimse genaamd), vuile spelletjes, debt-based geld met rente betalen over geld dat 'uit het niets' wordt gecreerd,

DAT zijn pas onderwerpen waarover wat valt te vertellen. Dat is pas sleutelen aan de overheid en samenleving. Wie weet uberhaupt waar ons geld vandaan komt in dit land? Wie snapt wat gefabriceerde inflatie doet met zijn/haar spaarcentjes terwijl men zich druk maakt over 1% meer loon (geldgroei afgelopen jaar 7,4%, dit jaar al rond de 8,8%).

Daar wagen politieke partijen zich niet aan, want dat is taboe. Teveel tegenspartelen is de politiek dood of de Fortuynbehandeling.

Leuk toch, als een partij zich daar wel eens aan waagt? Alsof het land alleen goed bestuurd wordt met de Netelenbosjes of zo. Pappen en nathouden.

Maar goed, met een dergelijke blog verwacht je geen ander geluid.

 
At 11:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

 
At 1:33 p.m., Anonymous AK said...

liever een one-issue partij dan een non-issue partij.

Lekker druk hier op het weblog trouwens. Je trouwste bezoekers zijn 9/11 sceptici en spambots...

Voor de 9/11 sceptici zul je dit niet doen, voor de spambots wel?Waar zijn al die 9/11 apologisten die het met je eens zijn billy? Wat is eigenlijk het doel van dit weblog?

 
At 4:54 p.m., Blogger Billythekid said...

Het doel van deze site is onder "Inspiratie" uitgelegd. Iedereen is hier welkom, voor- en tegenstanders.

 
At 11:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

I find some information here.

 

Een reactie posten

<< Home