zaterdag, mei 24, 2008

Cirkels


Hele kuddes graancirkeldeskundigen zijn afgelopen week in een meesterlijke stunt van Philips getuind. Om een scheerapparaat te promoten liet Philips bij Nieuw Vennep drie cirkels aanleggen die de scheerkoppen van het apparaat moesten voorstellen. Het duurde niet lang of de graancirkelonderzoekers waren paraat, onder wie Peter van Laerhoven.

Die was heel erg onder de indruk: "Ik heb al veel graancirkels onderzocht, maar dit heb ik nog nooit gezien, maar goed... voor alles een eerste keer. Na de fysische waarnemingen ook nog maar gekeken naar de energetische toestand alhier. Bij het 'meten' van de energetische parameters zoals ik ze ken, kan ik constateren dat er een hoge mate van energie is, wat ook duidelijk merkbaar is. Vooral de mate van orgon (levensenergie/chi) is, vergeleken met eerdere formaties, extreem hoog. Het voelt ook als een andere kwaliteit, hectisch... Een bovis van 9800 op de schaal van 0 tot 10.000 geeft daarbij ook al wat aan. Daarnaast zijn er ook wat belaste energieën gemeten die duidelijk in elkaar verweven waren (Waarschijnlijk de complexiteit van alles)".

U hoort het, een heuse deskundoloog.

Ook nu nog kunnen de graancirkelgelovers nog maar amper geloven dat ze bij de neus zijn genomen: "Al met al is het onderzoek nog niet gesloten. Indien Philips dit heeft kunnen maken met speciale technieken, zouden wij hier graag van op de hoogte gesteld worden. Gezien de uitslagen van beide onderzoekers is hier toch wat meer aan de hand dan een paar verbrande cirkels of kwajongens met plankjes onder de voeten."

Moeilijk hoor, je ongelijk toegeven.Labels: ,

5 Comments:

At 6:46 p.m., Blogger fotoshot said...

De foto’s van deze website gebruiken. Er zijn inmiddels aardig wat magazines en bedrijven (en kiekjes-dieven op schunnige blogs GVD!!!) die foto’s hebben besteld die ze op deze website hebben gevonden. Dat is natuurlijk helemaal de bedoeling. Gebruik deze website vooral als Stockphoto-archief! Voorwaarden fotogebruik Op alle foto’s op deze website rust auteursrecht tenzij anders vermeld. Als u mijn foto’s ergens voor gebruikt, dient mijn copyright duidelijk te worden vermeld, in minimaal dezelfde lettergrootte als de hoofdtekst van het artikel: Dus Sander/Tamso; mijn advocaten collectief is al een archief van je aan het bijhouden. Dat zal je strapatsen afleren goochel-clown!

Bron:
http://patricksavalle.com/artikel/informatie/

 
At 8:10 p.m., Blogger Billythekid said...

Is dit Sandoscan weer? Die gaat altijd dreigen met zaken waarover hij geen enkele zeggenschap heeft.

 
At 1:23 a.m., Blogger truth hurts said...

G E W E L D I G!!

Mijn god, wat ga je dan als deskundige op je plaat :)

 
At 1:39 p.m., Anonymous peter said...

Ach, het is toch al lang al bekend dat graancircels fake zijn. Zijn er nu nog steeds deskundigen die geloven dat het iets buitenaards is? Ongelooflijk. Goeie stunt van Philipsdmg

 
At 6:42 p.m., Anonymous Jim said...

Je kunt natuurlijk niet uitsluiten dat die graancirkeldeskundigen ook weer door Philips zijn verzonnen.

 

Een reactie plaatsen

<< Home