zaterdag, mei 24, 2008

Stanley


"This (9/11) was all planned. This was a government-ordered operation. Bush personally signed the order. He personally authorized the attacks. He is guilty of treason and mass murder." Aldus Stanley Hilton in de Pakistan Daily van 20 mei.

Er hoeft maar een halve gek weer iets te roepen over 9/11 of de complottertjes zijn er als de kippen bij om het als bewijs aan te voeren. "Holy Shit! Als die man dan ook nog even met schriftelijk bewijs komt dat Bush een handtekening eronder heeft gezet, is héél Amerika de sigaar!!!"

Wat is dat toch met complotters dat ze nooit eens uitzoeken wie zo'n man werkelijk is."Adviseur voor Bob Dole en kent Cheney en Rumsfeld al tientallen jaren persoonlijk," lezen we. Je hoeft echter Wikipedia maar te raadplegen om er achter te komen dat dit de zoveelste mafkees is. Hij wilde bijvoorbeeld dat scholen het creationisme zouden onderwijzen, staat al jaren bekend als een complotdenker en kwam in 2002 al met een federale rechtszaak tegen George Bush wegens medeplichtigheid aan 9/11, uiteraard zonder een spatje bewijs, want daar zijn dit soort figuren altijd erg goed in. Het federale hof wilde de zaak niet eens in behandeling nemen. Hilton zegt ook 9/11 slachtoffers te vertegenwoordigen, zelfs als die van niks weten: "I have never met a more seemingly incompetent or kooky lawyer than Stanley Hilton. Stanley Hilton fabricated legal elements in my name for his 911 lawsuit."

Erger nog: het interview uit de Pakistan Daily blijkt te dateren uit 2004. En er staat ook nog eens dit boven: "Keep in mind when reading this, that the man being interviewed is no two-bit internet conspiracy buff." No kidding!

Labels: ,

2 Comments:

At 11:03 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ach, het toont de wanhoop van de complotdenkers: na 7 jaar nog steeds geen hard bewijs, dus is iedereen die in de media iets roept over 911 en inside job welkom, ongeacht wie het is...

 
At 11:23 a.m., Anonymous Anoniem said...

Als je honderden familie's van slachtoffers van 9/11 vertegenwoordigt in een rechtzaak tegen de overheid ben je natuurlijk per definitie een mafketel.

Ook die 400 families van slachtoffers van 11 september moeten nou maar eens hun mond houden, en niet klagen dat hun familieleden destijds om het leven werden gebracht, want anders zullen ook zij door Billy worden weggezet als 'mafketels'.

Waarschijnlijk hebben al die nabestaanden een jointje gerookt, want volgens Billy is het geloven in een inside job het gevolg van cannabis ;)

 

Een reactie posten

<< Home