dinsdag, juni 26, 2007

Chip chip chip


Kijk aan, een chip voor wandelaars van de vierdaagse. Een pilletje met een zendertje meet bij zestig Vierdaagsewandelaars de lichaamstemperatuur om te voorkomen dat ze oververhit raken. Vorig jaar juli overleden twee wandelaars en moesten twintig mensen in het ziekenhuis worden opgenomen als gevolg van de hitte.

De meetpil is niet meer dan dat, zo laat de Radboud Universiteit Nijmegen weten. De pil meet de centrale lichaamstemperatuur en de vochthuishouding en stuurt de gegevens naar een computer. Na 24 uur verlaat de pil op natuurlijke wijze het lichaam. Een interessant wetenschappelijk experiment dus, waaraan ter verduidelijking slechts vrijwilligers deelnemen. Maar voor de complotters is de grens natuurlijk weer eens overschreden. "Nu gaat het nog vrijwillig, over een paar jaar is het andere koek."

Tuurlijk. Dan worden Vierdaagse-deelnemers namelijk gechipte slaven van de NWO. Er hoeft maar ergens iets te worden geschreven over chip, of het is alweer mis: "Wat ik bizar vind is dat er zo snel aan gewend is. huisdieren met chip, teruggezette vissen met een chip, vuilnisbakken met chip. die bejaarde willen ze ook chippen, mensen in de baja bitch club zijn gechipt. chip chip chip."

Een paar experimenten links en rechts en de hele mensheid is meteen aan de chip. Complotters hebben geen enkel gevoel voor proportie, laat staan dat ze zich fatsoenlijk verdiepen in de technologie. "En dan hebben we het nog niet eens gehad over elektro-magnetische straling, er is genoeg te zeggen over mobiele telefoons, UMTS en ga zo maar door. Ik hoef dus niet ook nog eens zo’n zender in m’n lijf."

Zucht. Een actieve RFID chip zendt een zwak elektromagnetisch veld uit, maar belangrijker: niemand maar dan ook niemand hoeft een zender in z'n lijf, net zo goed als niemand verplicht geneesmiddelen moet slikken als hij dat niet wil. De reden dat complotters er telkens op terugkomen is omdat ze een halfgare visie hebben van een monsterlijke Big Brother-organisatie (NWO) die ons allemaal wil chippen. Goed nieuws: de Radboud Universiteit Nijmegen heeft daar ook een pilletje voor. Met zendertje.

13 Comments:

At 10:57 a.m., Anonymous Anoniem said...

Het punt is natuurlijk dat mensen niet ongetraind zonder water in de volle zon moeten gaan lopen. Neem een paraplu mee op zo'n ziekhete dag. Dan hoef je ook geen experimentjes met chips te doen alsof dat de oplossing is.

Dit handige experimentje blazen ze wel iets op ja. Het is alleen wel iets om rekening mee te houden, de techniek kan ook misbruikt worden.

Helaas moet je wel verplicht aan de chip met je paspoort waar ook nog je vingerafdrukken en biometrische scan in gaat. Vroeger was zoiets voor criminelen. Zonder paspoort geen bankrekening, dan kun je niet leven in deze maatschappij. Het is allemaal niet zo vrijwillig en zal het ook niet worden. Dus om nu zo stellig te zijn dat alles vrijwillig is en zal blijven, flauwekul.

 
At 11:40 a.m., Anonymous Crap said...

Een chip in je paspoort is wel even wat anders dan een chip in je lijf. Lijkt me nog veiliger ook.

 
At 3:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

In Auschwitz hadden ze de voorlopers van chip.
Het tattoo nummer samen met de ponskaarttechnologie.

 
At 3:47 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

van alle kromme vergelijkingen in de wereld is deze toch wel een van de stompzinnigste, anoniem.

 
At 4:48 p.m., Anonymous Anoniem said...

spit Jij kunt helemaal geen onderschied meer maken tussen stomzinnig en intelligent als je jou postings overal leest is het alleen maar kots

 
At 4:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

http://video.google.nl/videoplay?docid=4864780736668636551&q=ibm+holocaust&total=19&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=2

 
At 6:51 p.m., Blogger Billythekid said...

" Dan hoef je ook geen experimentjes met chips te doen alsof dat de oplossing is."

Het is waarschijnlijk ook niet de oplossing, en ik vraag me zelfs af of het effectief is. Maar laten we de zaken wel in perspectief blijven bekijken.

 
At 8:34 p.m., Anonymous Anoniem said...

http://video.google.nl/videoplay?docid=-3898498317100967573&q=ibm+holocaust&total=19&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0


Tja met knots probeerden men ons er eerst ook onder te krijgen.
De chip is anno 20nu ! Snap je!

 
At 8:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Het is waarschijnlijk ook niet de oplossing, en ik vraag me zelfs af of het effectief is. Maar laten we de zaken wel in perspectief blijven bekijken."

Bingo Billy! Je zegt het zelf al...ga zaken eens in perspectief bekijken....

 
At 8:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

http://www.gwu.edu/~nsarchiv/NSAEBB/NSAEBB222/index.htm

Hier Billy voor op je nachtkastje van broken nightmares.

Complotten grote onzin...

:>(

 
At 10:07 p.m., Blogger Jay said...

Lol die geef ik net op NUjij die link :)

Zijn de family jewels van de CIA

 
At 12:13 a.m., Anonymous Anoniem said...

Billy heeft kennelijk geen weerwoord op de zinnige reactie van Anoniem van 10:57.

 
At 12:25 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Er wordt in die reactie niet eens een vraag gesteld. Wat nou "weerwoord".

 

Een reactie posten

<< Home