zondag, oktober 28, 2007

Endgame


Hoe krankzinnig is Alex Jones eigenlijk? Behoorlijk, te oordelen naar zijn jongste videoproductie Endgame, Blueprint for Global Enslavement, die afgelopen week in première ging en nu ook online beschikbaar is.

Maar liefst twee uur en een kwartier duurt deze video, waarvan sommige fragmenten al in een ander verband te zien waren. "Never before has a documentary assembled all the pieces of the globalists' dark agenda. Endgame's compelling look at past atrocities committed by those attempting to steer the future delivers information that the controlling media has meticulously censored for over 60 years. It fully reveals the elite's program to dominate the earth and carry out the wicked plan in all of human history."

Het verhaal in een notendop: al zestig jaar zijn globalisten bezig een wereldmacht te vormen, uiteraard zonder enige inspraak van de gemiddelde burger. Alles gebeurt in het geniep, achter gesloten deuren, via conferenties als die van de Bilderberg Groep. Zij kiezen in het geheim de wereldleiders (Blair, Bush) en werken aan ook weer geheime plannen om de burger monddood te maken en uit te roeien in het kader van een gruwelijk depopulatieplan.

Je weet eigenlijk al dat Jones ze niet allemaal op een rijtje heeft als hij zegt de Verenigde Naties een eerste poging was van de elite tot het creëren van een Nieuwe Wereld Orde (NWO). Maar het wordt nog veel erger als we Alex met scheepstoeter voor een Canadees hotel zien staan waar de Bilderberg conferentie aan de gang is. "We zijn niet jullie slaven! Jullie zijn niet onze Goden! Waarom stoppen jullie kwik in vaccinaties, en natrium in het water?"

Dat zit zo: Alex denkt dat de elite ons willens en wetens aan het vergiftigen is. Dat alles dus in het kader van dat geheimzinnige depopulatieprogramma. Bill Gates en zijn vriendje Warren Buffett hebben al miljarden in dergelijke programma's gestoken, waarschuwt Alex.

Ook een mooie: Alex vergelijkt het Romeinse rijk met de Independent Task Force on North America, dat overigens niets anders beoogt dan een economische en sociale integratie met Canada en Mexico. Het aanleggen van wegen in het kader van de NAFTA Highway ter bevordering van handelsstromen tussen deze landen is volgens Alex wat de Romeinen met de wegen vanuit Rome deden: een poging om macht uit te oefenen over ons willige slaven.

Dat je als libertair denker problemen hebt met een al gecentraliseerde macht, dat valt misschien nog enigszins te begrijpen. Maar als je geboortebeperking verwart met genocide is er toch echt is mis met je bovenkamer. Zelf hoor je Alex trouwens niet over het probleem van de overbevolking. Zoals de Alex ook nooit hoort over internationale samenwerking. Alex heeft namelijk maar een obsessie: zijn Don Quichote-strijd tegen de zelfverzonnen Nieuwe Wereld Orde.

Labels: ,

28 Comments:

At 8:51 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Het zal er wel weer ingaan als zoete koek.

 
At 9:21 a.m., Anonymous Han said...

Hoe die Jones er elke keer weer in slaagt om historische feiten volkomen uit hun verband te rukken is mij een absoluut raadsel.

 
At 10:19 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ik vind End Game een superfilm die goed aantoont wat er werkelijk aan de hand is.
Hij roept overigens niets over zilver in vaccins Billy, maar over kwik.

 
At 10:27 a.m., Blogger Billythekid said...

Je hebt gelijk, Anoniem. Kwik moet het zijn.

 
At 6:08 p.m., Anonymous billy de lamlul said...

Billy is dus een Chinees, geboortebeperking is geen enkel probleem in jou wereld. Waar haal je trouwens het overbevolkings PROBLEEM vandaan, sinds waneer is dat een probleem? De verdeling van de rijkdom lijkt meer het probleem te zijn. Zodra mensen wat rijker worden nemen de geboorteaantallen ook af dus dubbelop winst.

Ik verwacht wel dat jij vooraan in de rij gaat staan om het probleem op te lossen met geboortebeperkingen en god mag weten wat nog meer....mafkees.

 
At 6:35 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Waarschijnlijk is er iets mis met je ogen, B. Lamlul. Dit staat er:
"Maar als je geboortebeperking verwart met genocide is er toch echt is mis met je bovenkamer."

Probeer die zin nu eens te lezen ZONDER dat je bij voorbaat al allerlei dingen gaat invullen.
Het zal wel een onmogelijke opgave zijn, vrees ik, maar je zou het eens een keertje kunnen proberen: gewoon lezen wat er staat.

 
At 10:10 p.m., Anonymous Fred said...

"Waar haal je trouwens het overbevolkings PROBLEEM vandaan, sinds waneer is dat een probleem?"

Jezus Christus. Van welke planeet ben jij? Je gaat me nou niet vertellen dat je niet weet dat overbevolking een zorg van de toekomst is? Dat er een tekort aan energiebronnen en andere natuurlijke rijkdommen ontstaat als daar geen aandacht aan wordt besteed? Maar discussie gaat natuurlijk niet over verplichte geboortebeperking, dat maken gekken als Jones er van.

 
At 10:53 p.m., Blogger Billythekid said...

Beste naamgenoot: is geboortebeperking nu wel of geen enkel probleem in mijn wereld? Blijkbaar toch weer wel, maar weer niet in jouw wereld. Alleen zie ik geen relatie tussen rijk worden en afnemende geboorteaantallen, maar daarvoor moet je misschien heel erg in Alex Jones geloven. Trouwens, Rockefeller had alleen al vijf kinderen, Sheldon Adelson ook, Warren Buffett heeft er ten minste drie, enzovoorts. Hoe luidde die theorie van je ook maar weer?

 
At 4:57 a.m., Anonymous billy de lamlul said...

Goh Braat, lees zelf nog eens even goed lamlul. [i]Zelf hoor je Alex trouwens niet over het probleem van de overbevolking{/i}

Haha jullie zijn echt triest. Iedereen weet dat ze in arme landen 8 kinderen hebben als ouderdagsvoorziening want de helft gaat ook nog dood. Een Nederlands gezin is 2.1 kinderen ofzo terwijl iedereen 5 ooms en tantes heeft. Bij een rijkere middenklasse krimpt het inderdaad, dat is gewoon een feit uit de praktijk. Bij de 3e generatie allochtonen zie je hetzelfde gebeuren, goh.

Zinloos om hier uit te leggen, stelletje randdebielen. Verder geloof ik ook in techniek om zaken op te lossen, zo hebben we dat altijd gedaan. Maar wees vooral een voorbeeld voor een ander, geen nageslacht van juliie zal inderdaad de wereld helpen hehe.

 
At 6:57 a.m., Blogger Jay said...

Ja en wat heeft dat nou met Genocide te maken waar Alex Jones het over heeft?

 
At 7:02 a.m., Blogger Billythekid said...

"Iedereen weet dat ze in arme landen 8 kinderen hebben als ouderdagsvoorziening want de helft gaat ook nog dood."

Ja, dat komt door de hongersterfte: te weinig eten voor te veel monden. Dus dat moeten we maar zo houden, he, lamlul?

 
At 7:43 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Wat Jay vraagt..

en nogmaals: LEES nu eens wat er staat ZONDER vanalles en nog wat in te vullen. Of is dat echt een onmogelijke opgave voor je?

 
At 8:22 a.m., Anonymous Fred said...

Waar heeft onze lamlul nu precies een probleem mee? Programma's voor geboortebeperking? Voorlichting over het gebruik van condooms? Of gelooft hij toch stiekem in wat Alex Jones zegt?

 
At 8:37 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

tja, lamlul is blijkbaar niet zo nozel. Aan de ene kant roept ie dat overbevolking geen probleem is, maar ondertussen wijst ie erop dat overbevolking een resultaat van armoede is en dat gezinnen kleiner worden als er meer welvaart is.
Blijkbaar erkent onze lamlul WEL dat het niet wenselijk is als de wereldbevolking exponentieel blijft toenemen maar gaat het 'm om de oplossing voor het probleem.

Dat Ales Jones het ondertussen over een "genocide" heeft die hier werkelijk niks mee te maken heeft ontgaat 'm al helemaal.

 
At 11:03 a.m., Blogger Jay said...

Lamlul zal wel weer ergens hebben gelezen dat de elite, 80% van de mensheid wil uitroeien.

 
At 9:23 p.m., Anonymous gbeliever said...

Ik hoop zeker dat lamlul daar geen gelijk in heeft. Elites hebben in de geschiedenis in elk geval wel rare fratsen uitgespookt, dus laten we daar wel voor waken. Ik bedoel, achter het ijzeren gordijn werd je in de gevangenis gegooid als je de regerende elite bekritiseerde, zoals nu nog steeds in China en andere dictaturen. Daar mogen (moeten?) wij in een democratie (die ik elementair zie als vrijheid van meningsuiting) voor waken. Ben jij een holocaustontkenner? Wat? Een Mein Kampf-lezer? Wat?? Een 9/11-ontkenner??? Zo zij het.

 
At 10:57 p.m., Blogger Jay said...

Ja en die dictators worden maar al te graag gesteund door de Zapruders als ze weer eens kritiek op de USA hebben.

 
At 12:25 a.m., Anonymous Anoniem said...

Goede dingen gebeuren in openheid.
Slechte dingen in beslotenheid.

 
At 2:18 p.m., Anonymous Anoniem said...

De NWO bestaat niet, stelletje ezels! Alle quotes van politici over de NWO zijn erin gestopt door complotters om hun verhaal kloppend te maken, niet Billy?

 
At 2:57 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

nee, dé NWO bestaat niet.
NWO betekent wat het betekent: een nieuwe wereldorde. Dat kan werkelijk vanalles betekenen afhankelijk van wie het zegt, en wanneer het gezegd wordt. Het heeft niks met een "geheime elite" te maken.

 
At 10:48 p.m., Blogger Jay said...

Pa Busch had het over een nieuwe wereldorde net nadat het ijzeren gordijn was gevallen als ik het goed heb. Dus wat zou hij hier nou mee hebben bedoeld anoniempje?

 
At 12:47 p.m., Anonymous Anoniem said...

"For more than a century, ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as 'internationalists' and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure - one world, if you will. If that's the charge, I stand guilty, and I am proud of it."

David Rockefeller

Dit zegt natuurlijk niks, toch Braad?

 
At 7:13 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Dus er zijn machtige mensen zijn die er alles aan doen om rijk te blijven en nog rijker te worden? Welkom op planeet aarde! Bedankt voor de dooddoener.


Maar wat heeft het met een supergeheime club te maken die alles en iedereen controleert op aarde?
Mensen die achter de schermen schimmige deals maken met wie het het beste uitkomt is nog altijd iets heel anders dan een vaste "eliteclub" met langetermijn plannen en een gemeenschappelijk belang. Of snap je dat verschil niet?

 
At 9:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

Blijkbaar ben je slecht in Engels, moet ik het voor je vertalen?

 
At 9:38 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Ja, doe dat eens!
Ik ben benieuwd waar je mee aan komt! Dan leggen we jou vertaling eens naast het origineel.

 
At 2:03 a.m., Anonymous Anoniem said...

Is een voorbinddildo tot je hersenen doorgedrongen ofzo, geile vent? Daar staat namelijk niet wat jij claimt, maar wat anders. Zoek eerst een cursus Engels voor beginners op en ga een paar weken los, zodat je weet wat er staat, en daarna praten we wel verder.

 
At 9:49 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Dus je biedt aan om het te vertalen, en als ik ja zeg ga je schelden? Rare jongen.

Nou, dan vertaal je het toch niet? Maar ga dan niet mij verwijten dat ik niet kan lezen wat er staat.

 
At 11:59 a.m., Anonymous Anoniem said...

De NWO bestaat niet ?. ehm..

dacht het wel, het is orde van beschaafde idioten, die achter de schermen bezig zijn.

http://www.hetechtenieuws.be/index.php/illuminati

http://www.eqgen.nl/html/illuminati_skull_bones_de_Illuminati.html


http://video.google.com/videoplay?docid=-8214667090776624474

http://video.google.com/videoplay?docid=-64417907141116636

http://video.google.com/videoplay?docid=1318404754583799062

http://video.google.nl/videoplay?docid=2025737815077941161

 

Een reactie posten

<< Home