zaterdag, oktober 13, 2007

Wit of zilver
De 9/11 no planers claimen voor de verandering weer eens een overwinning, in elk geval als het om het Pentagon gaat. Inzet is een raadselachtig wit vliegtuig dat volgens sommige ooggetuigen op het Pentagon afkoerste. Complotters denken namelijk dat een nepvliegtuig is ingezet dat op het moment supreme over het Pentagon vloog en dus helemaal niet is gecrasht. Vuurwerk, rook en explosies zouden de aandacht hebben afgeleid. Complotters wijzen gretig op de weinig concrete brokstukken die gevonden zouden zijn.

In een nieuwe video worden enkele ooggetuigen voor de camera gehaald die in elk geval allemaal melden dat zij een wit vliegtuig zagen, maar in de zon kan het zilver van een American Airlines Boeing 757 makkelijk wit lijken. Voor het overige spreken de ooggetuigen elkaar alleen maar tegen: de ene meldt dat hij een rode streep zag, de andere een blauwe streep. Beide kleuren komen voor op een American Airlines vliegtuig. Evenals de niet al te grote letters op het staartvlak, waarover weer andere ooggetuigen spreken. Daarnaast is bekend dat een witte E-4B - een vliegtuig dat wordt gebruikt als vliegende telecommunicatie- en commandopost - in de buurt vloog.

Wat de samenstellers natuurlijk weer weglaten zijn ooggetuigen die wel overduidelijk een American Airlines zagen. En de discrepanties van de gefilmde ooggetuigen worden wel heel makkelijk afgedaan als vergissingen. Zo kun je iedere theorie naar je hand zetten. In de commentaren van 9/11 Blogger lezen we dan ook: "Of course there were operatives putting out fake "witness" accounts but most of the real people on the street who were really there are honest people who were simply fooled in the maze of confusion of this complex operation."

Labels: ,

15 Comments:

At 9:11 p.m., Anonymous Anoniem said...

Waarom zie ik deze getuigen voor het eerst dan?
Hoor je in een crinineel onderzoek niet alle getuigen te horen en presenteren?

 
At 11:27 p.m., Anonymous arie said...

Zoals Aziz El Hallan die een stukje vliegtuig mee heeft genomen naar de studio.

YouTube

 
At 6:59 a.m., Blogger Billythekid said...

Heel goed Arie. Heb je toevallig ook nog gehoord dat hij zei dat het om een American Airlines toestel ging?

 
At 11:26 a.m., Anonymous Anoniem said...

Dat zei hij inderdaad.
Hij zei ook dat de piloot enorm ervaren moet zijn geweest zoals hij het vliegtuig vlak voor impact nog even recht zette zodat beide vleugels het gebouw zouden raken.

 
At 11:44 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Je erkent dus dat deze getuige het over een AA vliegtuig heeft.

En de getuige is een piloot of zo dat ie kan beoordelen of "de piloot enorm ervaren moet zijn geweest"? Of is dat gewoon een lekenmening?

Maar we zijn het er dus over eens dat hij verklaart dat er een American Airlines vliegtuig IN het Pentagon vloog (dus niet eroverheen)?
Dat is alvast iets..

 
At 12:33 p.m., Blogger Ik Word Wakker said...

Hier is wat commentaar op jouw video van de "verwarde moslim met stuk vliegtuig bij":
"We can see in the first moments of the interview, when ElHallal can't get the intended word out of his mouth, eight instead of nine, south instead of north, that his demons are so near the surface. Than note the emotional falsity and the planned and coordinated bits. The equilibrium is kept but it belongs on another planet. We need an exorcism here, not an investigation.

That they thought an apparent Muslim would be useful for this says everything about the kind of operation they had."
http://stevenwarran.blogspot.com/2007/08/aziz-elhallan-aziz-elhallan-aziz.html

 
At 1:07 p.m., Anonymous Crap said...

Een wit brokstuk van een AA toestel, we zijn eruit. Next!!!

 
At 4:06 p.m., Blogger Billythekid said...

Weer berichtje van een nep-Billy verwijderd met de volgende tekst:

Even wat anders: ik denk er momenteel over om dit weblog te verrijken met een heuse soundtrack. Wat vinden jullie van deze: "Big Hat, No Cattle". ♫

 
At 4:19 p.m., Anonymous weekend shift said...

Ha, die "Billy" ;). Houd je het nog een beetje vol daar? Petje af hoor. Tijdens de borrel verleden vrijdag was er een nummer dat iedereen spontaan begon mee te zingen; misschien ook wel leuk als eventuele soundtrack voor dit "weblog": "Big Hat, No Cattle".

 
At 3:36 a.m., Anonymous Max said...

Er was mogelijk wel sprake van een wit vliegtuigje, maar dit was wel bij het witte huis :
http://cooperativeresearch.org/context.jsp?item=a942whitejet

 
At 9:49 p.m., Anonymous swinferno said...

sorry hoor, maar een getuige die een stukje vliegtuig meenemt naar de studio, nadat dit stukje vlakbij z'n auto terecht kwam???

*rofl*

van zo'n gek verhaal zou ik bijna gaan twijfelen dat er een vliegtuig is neergestort bij het Pentagon ;)

 
At 10:24 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

is er geen bewijs --> tis een cover-up!
is er wel bewijs --> tis een gek verhaal!

Alles "bevestigt" altijd het complot. Welkom in de wereld van de complotdenker.

Nou Einstein, wat had ie met het brokstuk moeten doen om het niet een "gek verhaal" te zijn? Want ja, het is wel heeeeeeel erg gek als iemand een getuige is van een ramp, iets tastbaars daarvan in handen krijgt en dat wil laten zien aan de mensen.. tuuuuurlijk. :/

 
At 12:27 a.m., Anonymous swinferno said...

ja ik vind het een gek verhaal
Welke gek neemt er nou een stuk vliegtuig mee?
misschien had ie t nodig voor zn verzekering ofzo, ivm zn kapotte voorruit haha

 
At 8:27 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Ja nou, wat "gek" dat ie tastbaar bewijs van een ramp in handen krijgt en dat wil laten zien. Heeeeeel onmenselijk. Het zal ook vast allemaal heeeeel rationeel geweest zijn die dag, he?
Werkelijk waar.. wat complottertjes er maar niet bij willen zoeken om toch maar bevestiging te vinden voor hun punt en alles wat logisch is kost wat kost willen vermijden.
Bottom-line is: het is de ZOVEELSTE bevestiging dat het om een AA vliegtuig ging, het is de zoveelste bevestiging dat dat vliegtuig zich IN het Pentagon boorde, het verhaal sluit naadloos aan bij vele andere, het geeft tastbaar bewijs. Dus wat doe je als complottertje? Je noemt het "gek". Ja natuurlijk vind je het "gek" want het ontkracht voor de zoveelste keer de loze complot-claims. En het "gek" noemen is dan ook gelijk alles wat je ervan kan zeggen want argumenten zijn er natuurlijk weer eens niet. As usual.

 
At 11:22 p.m., Anonymous swinferno said...

voor de duidelijkheid, ik ondersteun geen loze complot claims.

Ik heb nooit beweerd dat er in het Pentagon geen AA vliegtuig is gevlogen. Ben ook geen aanhanger van de kruisraket theorie ofzo...

 

Een reactie posten

<< Home