vrijdag, oktober 26, 2007

PaparazziAmerikaanse 9/11 complotdenkers grijpen steeds vaker naar paparazzi-tactieken om hun boodschap over te brengen: het stalken van politici en notabelen bijvoorbeeld. Het is natuurlijk allemaal de schuld van You Tube. Wat is er mooier dan een filmpje van een heldhaftige complotter die na het stellen van kritische vragen door beveiligingsdiensten op straat wordt gezet of van een belaagde autoriteit die geen kik geeft?

Sommige van deze confrontaties zijn trouwens best grappig. Tv komiek Bill Maher moest zelfs persoonlijk ingrijpen nadat hij werd belaagd vanuit het publiek tijdens een liveshow.

Not amused was Bill Clinton die in het State Theater in Minneapolis campagne voerde voor zijn vrouw Hillary en werd lastiggevallen door schreeuwende complotters. "An inside job? How dare you. How dare you. It was not an inside job," reageerde Clinton met ingehouden woede. "You guys have got to be careful, you're going to give Minnesota a bad reputation."

Interessant trouwens dat complotters Bill Clinton hiermee lastig vallen. Moet een Democraat zich nu ook al verantwoorden voor de zogenaamde wandaden van de Republikein Bush? Of gaan we nu maar elk evenement verstoren zolang het maar publiciteit oplevert?

Blogger Dave Nalle maakt zich daar trouwens terecht zorgen over: "As they marginalize themselves more and more with their ridiculous claims and increasingly outrageous behavior, I'm afraid we can expect to see more and more desperate and extreme attention-seeking behavior. That's the pattern of the kind of narcissistic mindset which drives conspiracy fanatics. It's even believable that in the ultimate irony, as they retreat into a world of paranoia and frustration, the 9/11 conspiracy fanatics might themselves turn to violent terrorism to get the attention they so desperately crave."

Labels: ,

8 Comments:

At 7:12 p.m., Blogger Jay said...

Ja en als die malloten ook nog een website opstarten waar ze de namen van mensen op posten die volgens hun bij 911 betrokken zijn kan het wel eens helemaal mis gaan. Jammer dat de nederlandse complotters zich door zulke figuren het 9/11 complot hebben laten aansmeren met hun websites en videos.

Een tijdje geleden is er 1 van We Are Change opgepakt omdat ie een groep steunde die niet in het amerikaanse belastingsysteem gelooft, waarbij ze explosieven hebben gevonden.

 
At 7:58 p.m., Anonymous olleke bolleke said...

De 9/11 Truth Movement was, is en blijft een volstrekt geweldloze beweging.
Dat jullie dat graag anders zouden willen hebben, zegt vooral veel over jullie en is verder dus ook geheel jullie eigen probleem.
Prettig weekend! :)

 
At 9:23 p.m., Anonymous Crap said...

"Een tijdje geleden is er 1 van We Are Change opgepakt omdat ie een groep steunde die niet in het amerikaanse belastingsysteem gelooft, waarbij ze explosieven hebben gevonden."

En dit dan, Olleke?

 
At 10:30 p.m., Blogger Jay said...

Hier te lezen trouwens met bronnen. Dit was ook nieuws op Prison Planet. Al wordt daar niets vermeld over de gevonden explosieven.

En Olleke Boleke. Misschien dat de truth movement zelf niets doet met de informatie die op de wheretheylive site komt te staan, maar er lopen zat malloten rond die er geen probleem mee hebben om werkelijk actie te ondernemen en dat vind ik persoonlijk wel een kwalijke zaak om die info zo op het internet te plaatsen. Als ze er dan ook nog bij zetten dat de informatie niet altijd zal kloppen is dat helemaal ernstig natuurlijk. Maar blijf die gasten maar fijn steunen hoor Bolleke.

 
At 7:06 p.m., Blogger Jay said...

Hier een video van Clinton terijl die malloten de boel verstoren.

 
At 8:01 p.m., Anonymous hp said...

Op het zaplog kraait men victorie om de acties van We Are Change, Patman vind dat de zappies het 'goede' voorbeeld moeten volgen:

"Dit soort actie moeten we hier ook veel en veel meer doen. Overal waar Balkenende spreekt, hup, Zap erop!"

Sterker nog, het mag van hem nog wel feller:

"Whoei, filmpje gezien. Dat zijn de betere acties!!! Mag van mij allemaal nog wel wat fanatieker."

 
At 8:58 p.m., Anonymous Fred said...

Ach, die dombo's daar....

 
At 9:28 p.m., Blogger Jay said...

Omg, gaan ze zulke praktijken dadelijk ook nog in nederland doen? Denken ze nou echt dat ze dan meer steun krijgen? Ze zullen juist met de nek worden aangekeken. En ik durf te wedden dat Batman zelf niks zal ondernemen, maar alleen anderen aanspoort om zulke acties te ondernemen. Ik zie de youtube videos wel verschijnen....

 

Een reactie posten

<< Home