maandag, oktober 15, 2007

Regenjassen


Van beursanalist Willem Middelkoop hebben we lange tijd niks meer gehoord over 9/11, maar in de Nieuwe Revu, die hem sprak naar aanleiding van zijn nieuwe boek Als De Dollar Valt, kan hij het toch weer even niet laten: "Als je twijfelt aan de officiële toedracht van 9/11, word je meteen weggelachen. Laat ik daarom zeggen dat het de Amerikanen allemaal vreselijk goed uitkwam. Ik schaar me graag achter een gezaghebbend journalist a1s Robert Fisk van The Independent. Die zegt: ik weet niks van een complot, maar ik heb wel steeds meer vragen over die dramatische septemberdag."

Maar dan komt Willem met een curieuze onthulling: "In Nederland houdt ditkannietwaarzijn.nl zich hier graag mee bezig. En uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat die site uit de lucht ging nadat een van de makers op straat zeer dringend werd geadviseerd ermee te stoppen."

Nee, maar. Begin dit jaar verdween de oorspronkelijke DKNWZ van de ene op de andere dag uit de lucht, waarna bijna iedere medewerker zijn mond hield over de ware toedracht. Tot grote ergernis van de onkundig gelaten achterban, waarheidszoekers pur sang.

Maar nu Willem het grote geheim heeft onthuld, wil de rest ook wel praten: "Er liepen mannen in zwarte pakken door huizen te zoeken en mensen in regenjassen op straat mensen aan te spreken (bedreigen) enzo." "Het ging met name over de artikelen over Oranje en het feit dat ze goede contacten hadden met Roy van Zuiderwijn." "HET IS WAAR OVER DE BEDREIGING, ZE ZIJN GESTOPT VOOR HUN FAMILIE."

Nou, dat klinkt allemaal reuze spannend. Iemand roept op straat "Boe!" en nog dezelfde avond haal je de site uit de lucht. Of zou de gebruikelijke paranoia van de complotters soms weer parten hebben gespeeld (achter iedere boom schuilt een AIVD'er, Zabber mee via het AIVD vrije IM netwerk)? Waren er eigenlijk wel regenjassen? "Mijn speculatie is dat DKNWZ is afgekocht, al dan wel of niet met de nodige aandrang," lezen we. Afgekocht? Zit het DKNWZ-team soms al maanden met een pinnacolada tussen de palmen op de Bahama's? Moet Willem Middelkoop daar niet eens een boekje over schrijven?

Huishoudelijk: we zijn enkele dagen de hort op, aan het einde van de week terug.

Labels: ,

24 Comments:

At 7:22 a.m., Anonymous gbeliever said...

Als De Dollar Valt.......krijgen zapruder en zapburu veel meer hits.

 
At 11:58 a.m., Anonymous gedem said...

Ze geloven nog altijd dat er iemand belang hecht aan hun waanzin ?

 
At 6:26 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dit zal tch niet waar zijn he?

 
At 9:42 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy gelooft niet in intimidatie omwille van stukjes op het internet die niet iedereen kan waarderen.

Ondertussen blijft meneer zelf voor de zekerheid wel anoniem.

Billy, de held op sokken van het moderne westen.

 
At 10:19 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

aldus "anoniem"...

sjongejonge, complottertje zeker?

 
At 11:26 p.m., Anonymous Jackaroo said...

Yeeeeee Haaaa, Billyboy. ♫

 
At 12:04 a.m., Blogger Billythekid said...

Ik blijf anoniem vanwege bedreigingen? En dat zegt iemand die zelf anoniem wenst te blijven?

 
At 9:53 a.m., Anonymous Anoniem said...

Dat is wel het meeste trieste aan die hele Billy en Jay en Braad en al die andere mentaltjes die hier rondhangen. Ze hebben de grootste bekken, maar alleen omdat het anoniem kan op het internet. Dit zijn in het echte leven enorme natte winden. zeker weten anders zou je dit niet anoniem doen.

Patman

 
At 10:28 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

haha, Patman "weet het zeker". Nou , dat is nog eens een garantie dat iets werkelijk zo is. Patman "weet" ook zeker dat 9/11 een inside job is (en verzint 1000 excuses om zich niet bezig te houden met hoe dat dan gegaan zou kunnen zijn), Patman "weet" ook zeker dat HIV nog nooit geisoleerd is, etc. etc.

En waar bestaat het hebben van "een grote bek" dan wel niet uit? O ja, Patman's beweringen tegen het licht houden van realiteit. Maar ach, dat zijn maar feiten, daar staat Patman boven.. Keer op keer weglopen uit discussies en steeds maar weer een smoesje verzinnen: "hunnie reageren anoniem". Goh, ik hoor je nooit klagen over dat laatste op Zapruder. Sterker nog, kwamen jullie een paar dagen geleden niet met Zapber? Een chat-progje waarmee je.. uhhh... anoniem kan blijven?
Way to go, Patman! Weer een sterk staaltje "consequent" zijn in je verwijten.

En steeds maar blijven terugkomen op dit blogje dat je al duizend keer hebt dood verklaard, waarvan je al duizend keer geroepen hebt hoe onbelangrijk het wel niet is. Heel sterk, Patman, heel sterk.

 
At 10:36 a.m., Anonymous Crap said...

Waarom schrijf jij dan niet gewoon onder je eigen naam, Patman. Of je mede redacteuren, van wie we de identiteit helemaal niet weten. Pot verwijt de ketel?

 
At 3:06 p.m., Anonymous Fred said...

Flauwekul-opmerking van iemand die zijn blog vol laat schrijven door figuren met namen als Donkerdoorn en Antagonizer.

 
At 9:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

Patman is Patrick Savalle, is geen enkel geheim dus he.
Maar dat weten jullie broekplassertjes ook wel ..

 
At 9:34 p.m., Anonymous fred said...

Ja, grappenmaker, maar de gemiddelde lezer van dat blog vast niet.

 
At 7:22 p.m., Anonymous Chess said...

Jullie kunnen blijven raden en gokken, ga je goddelijke gang. Slecht zeer weinig mensen kennen het hele verhaal, maar zullen allen hun mond dicht houden. Waarom? Omdat dat zo is afgesproken op voor ons moverende gronden.

 
At 8:35 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Je zit op het verkeerde blog, Chess..

Het zijn toch echt je medecomplottertjes die een jaar na dato nog steeds branden van nieuwsgierigheid. Daar gaat deze post over.

 
At 12:10 a.m., Anonymous Anoniem said...

Iedereen weet wie ik ben, op mijn profiel staat het gewoon. Dat geeft mij duidelijk veel meer recht een grote bek te hebben dan jullie. Veel meer. Jullie zijn gewoon een stelletje laffe jankerdjes, maar dat weet je zelf ook. Daarom ga je maar beetje anoniem zitten trollen, uit pure frustratie. Als we jullie aanbieden een artikel te schrijven, rennen jullie zelfs huilend weg.

Natte winden, een broek vol. Heel wat anders dan de gemiddelde Zapruder bezoeker die staat voor wat hij schrijft en dat ook gewoon in de prakijkt bent. Of je het nou eens bent met z'n denkbeelden of niet. Jullie zijn gewoon ruggegraatloze wankers. Weet je zelf natuurlijk ook wel, vandaar jullie frustraties.

Patman

 
At 8:40 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

leer toch eens begrijpend lezen, flapdrol.
Waar het om gaat is dat je (voor de zoveelste keer) selectief bent in je verwijten:

a) jij bent de ENIGE op Zapruder waarvan de iegen naam openlijk bekend is. Toch richt je je verwijt alleen richting debunkers; dat is stompzinnig. Blijkbaar gelden voor Donkerdoorn, Antagonizer, Scepticaster etc. andere regels: of denk je dat als jij, als redactielid, hun echte naam weet dat ze dan niet meer "anoniem" zijn?
Ik vrees het laatste

b) twee dagen voordat je met je onnozele opmerking komt wordt de Zapber geintroduceerd; een messenger waarmee je...
..anoniem kan blijven voor degenen waarvan je vindt dat ze niks met je prive-leven te maken hebben.

"Als we jullie aanbieden een artikel te schrijven, rennen jullie zelfs huilend weg."

Dit stupide verwijt komt ook al jaren terug. Blijkbaar kiest PAtman de vorm waarin kritiek moet plaatsvinden; wie zich niet wil conformeren is "laf".
Ondertussen is het Patman die steeds blijft weglopen in discussies, NOOIT reageert op de essentiele delen van kritiek, en draadjes zo snel mogelijk op slot gooit als die kritiek maar niet wil verstommen. Nee nee, het moet op Patman's manier: je moet een artikel schrijven, anders ben je laf.

Uiteraard komt er in de 2e alinea geen enkel voorbeeld van zo'n "gemiddelde zapruder"; noem er eens een, uiteraard met z'n/haar echte naam, aangezien je zo prat gaat op het publiekelijk bekend maken van je naam.
Jeroen de Kreek misschien? O wacht.. dat is geen Zapruder meer, he?

En het stomme is, Patman, dat iedereen die een IQ van boven de 80 heeft en Google tot z'n beschikking heeft, gewoon achter m'n identiteit kan komen.

Maar de frustratie spat van het scherm, Patman. Is het omdat je doorkrijgt dat het Zaplog, waar je zoveel tijd in steekt, niet echt van de grond komt? En dat het ook niet echt van de grond zal komen?

 
At 12:07 p.m., Anonymous Bas said...

"Iedereen weet wie ik ben"

Nou ik niet, hoor, en het interesseert me nog minder ook.

 
At 3:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het is wederkerig ! :p

 
At 9:10 p.m., Anonymous gbeliever said...

Interessant artikel Braad.

 
At 5:08 p.m., Anonymous bee said...

Patman, Patman, Patman.

Wie trollt hier nou precies?

Ik durf de stelling aan dat juist de kritikasters het meest concreet en zuiver ingaan op een Zapruder artikel. De kritikasters heb ik daarbij ook nimmer op de man zien spelen.

Vervelend voor jou is natuurlijk dat de kritiek doorgaans geen spaan heel laat van het artikel.

Dat kunnen we niet hebben, zal je denken. Dus het is niet verrassend als de Zapruder apostelen vervolgens ruim baan krijgen om persoonlijke verwijten te uiten aan het adres van de kritikaster. Onnozel dit. Schapen dat. NWO-vazallen, komt het je bekend voor? Met andere woorden: trollen...in optima forma. Jij komt altijd weer opdraven met zo'n tut-tut toon waarbij je de kritikaster de les probeert te lezen - helaas nooit door de kritiek te weerleggen - maar door een "wees maar naief" verhaal of...ik moet weer lachen...een relaas over hoe onbelangrijk feiten zijn. De vrijheid die jij mensen biedt om een artikel te schrijven is een schijnvrijheid. Samenvattend, het enige dat klopt aan jouw post van 12.10 uur is dat jij een grote bek hebt...

 
At 10:32 a.m., Anonymous Martin said...

"Ja, grappenmaker, maar de gemiddelde lezer van dat blog vast niet."

Voor die lezers (uitgaande dat ze horen bij het deel van de bevolking met een stijgend IQ) is het niet zo moeilijk om na te gaan wie er achter Zapruder zit, naast het feit dat Savalle daar uberhaupt niet geheimzinnig over doet.

Immers heb je met een simpele query van het domein zapruder.nl bij de stichting domeinregistratie direct alle gegevens, dus er is geen enkele moeite gedaan om de registratie van de website anoniem te houden.

Maar het is natuurlijk altijd lollig om zaken te pretenderen die geenzins aan de orde zijn.

 
At 10:34 a.m., Anonymous Martin said...

"Ik durf de stelling aan dat juist de kritikasters het meest concreet en zuiver ingaan op een Zapruder artikel. De kritikasters heb ik daarbij ook nimmer op de man zien spelen."

Dit vind ik wel een van de meeste lollige uitspraken omtrent dit complot denkers blog, aangezien keer na keer er in artikeltjes op de persoon wordt gespeeld. Om dit te ontkennen is de hypocritie ten top.

 
At 10:49 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Als De Dollar Valt.......krijgen zapruder en zapburu veel meer hits."

De vraag is niet zozeer als de dollar valt, maar hoe diep de dollar valt ?

Analyse: Hoe diep valt de dollar?
http://www.z24.nl/analyse/article69688.ece/Hoe_diep_valt_de_dollar_.html

De val van de dollar
http://www.beursduivel.be/De_val_van_de_dollar-5248.column

Maar het enkele feit dat de dollar op het laagste punt staat in 34 jaar is natuurlijk niet voldoende om te spreken over een val van deze munt op dit blog.

Zou veel te "complotterig" klinken ?

 

Een reactie posten

<< Home