zondag, november 04, 2007

Homo Sapiens Internetus


Dit is het probleem van de Homo Sapiens Internetus. Dat je uit pure verveling maar wat gaat googelen op 'verdachte woorden', informatie vindt op internet waar je even geen raad mee weet, en dus maar aan het fantaseren slaat: "Ik zal wel paranoia worden, maar Bilderberg Inc.??? Chemicals, Pharmaceuticals??"

Ja, heel verdacht allemaal, een complot is zo geboren, zeker als een Amerikaanse relatie van dit Wageningse bedrijf een paar foutjes met het adres heeft gemaakt. Misschien de naam ook wel verkeerd heeft. En denkt dat alle bedrijven in Nederland Incs zijn.

Bilderberg is de onofficiële naam van een conferentie van wereldleiders en industriëlen die nu al 50 jaar achtereen in een steeds wisselend gezelschap bijeen komt, maar volgens complotters is uitgegroeid tot een schaduwregering van de illuminatie. Een sekte-achtige duivelsaanbiddende en rituele slachtoffersmakende boevenbende die ook wel eens in de bossen van Bohemian Grove rare dingen doet.

Maar die naam? Niks bijzonders: de eerste conferentie werd gehouden door wijlen prins Bernard in het Bilderberg Hotel in de bossen van Oosterbeek. In de buurt is ook een Kasteel Doorwerth Bilderberg, compleet met kroonluchters, open haard en een traditioneel balkenplafond, als we de beschrijvingen mogen geloven.

Voor complotters is de naam Bilderberg echter zo beladen dat alles wat zo heet per definitie verdacht is. Dus ongetwijfeld is er nu ook al een Bilderberg Inc te Wageningen, en wie weet zorgen die wel voor de chemtrails waarmee de illuminatie tachtig procent van de wereldbevolking wil uitroeien.

Inmiddels hebben de complotspeurneuzen nog een zeer verdacht bedrijf ontdekt: American Friends of Bilderberg Inc, dat staat ingeschreven als “goede doelen club”. Een complotter verbaasd: "Het gaat ze toch juist om die profit?"

Labels:

53 Comments:

At 8:45 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Een hotel Bilderberg in Wageningen? Dat durf ik te betwijfelen. Waarschijnlijk is dat gewoon het hotel in Oosterbeek, wat zo'n 10 km verderop ligt. Ik kwam er gisteren nog langs. :) De WUR zal er zeker gasten naar verwijzen als de Wageningse hotels vol zitten.

En idd. het hotel is gewoon genoemd naar de omgeving: het ligt in de Bilderberg bossen.

Camping Bilderberg bestaat ook. Dat is waar de leiders van SBS6 hun geheime meetings houden.

 
At 9:08 a.m., Blogger Billythekid said...

Je hebt gelijk, tekst aangepast.

 
At 11:15 a.m., Anonymous Anoniem said...

De geheimzinnigheid belooft niet veel goedsL
http://www.vrijheids.net/?p=23

 
At 11:33 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Wat belooft het dan?

 
At 4:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

Eindelijk wat zelfbespiegelend vermogen. Homo Sapiens Internetus. Vaak vroeg ik mij al af hoe groot verveling moet zijn om dagelijks te willen scoren ten koste van personen die zo duidelijk je weerstand en minachting wekken. Hoe is zoiets ontstaan en wat is je aangedaan? Wat heeft je zo geknecht dat je hiermee je activiteiten vult?

Zoveel hongerigheid op de persoon gericht, zonder enige inhoudelijke kern om al dat gram te dragen. Dat wordt zelden vertoond.

De enige reden voor mij om hier regelmatig langs te komen is je wonderbaarlijke geïnformeerdheid over de meest recente gebeurtenissen in het wereldje dat jij zo veracht. Voor mij telkens weer een shortcut naar eventuele achtergronden die inhoudelijk wel iets voorstellen. Vragen of je wilt stoppen is hier dan ook niet aan de orde, maar de menselijke maat gebied om ook over jou de nodige zorg uit te spreken.

 
At 5:06 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

"zonder enige inhoudelijke kern om al dat gram te dragen."

hahaha!!
Dat anoniempjes zoals jij zo goed als nooit op alle inhoudelijke argumenten ingaan (niet verbazingwekkend dat het ook deze keer weer niet het geval is!) wil nog niet zeggen dat ze er niet zijn. Maar het vereist natuurlijk wel enige geestelijke vermogens om ze te herkennen.

Kennelijk is het makkelijker voor de anoniempjes om uitentreure deze riedel te herhalen.

En wat zei je ook alweer over "op de persoon gericht"? Wel eens van zelf-reflectie gehoord?

Onderbouw je stelling maar eens; analyseer een stukje van Billy en laat zien welke zinnen "op de persoon gericht zijn" en welke niet. Verras eens een keertje! Doe eens iets onorthodox voor een complottertje; onderbouw je beweringen eens!
Het zal mij benieuwen!

 
At 5:09 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Voor de duidelijkheid, dit is je stelling:
"Zoveel hongerigheid op de persoon gericht, zonder enige inhoudelijke kern om al dat gram te dragen. Dat wordt zelden vertoond. "

Kies zelf maar een artikel van dit blog en laat zien welke zinnen "op de persoon gericht zijn" en welke beweringen niet inhoudelijk onderbouwd worden.
Moet toch niet zo moeilijk zijn als jouw bewering klopt, he?

 
At 8:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Braad Spit zei...
Kies zelf maar een artikel van dit blog"

En jij hebt zeker ook niks anders te doen?
Alsof ik in een brandend huis moet gaan bewijzen waar het vuur is. Jullie gemanipuleer ligt er zo dik bovenop. Moet IK dan iets gaan bewijzen? Kom nou toch...

 
At 8:54 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Volwassen mensen kunnen hun beweringen onderbouwen.

Jij beweert dat er een gebrek is aan "enige inhoudelijke kern", maar zoals een goed complottertje betaamt laat je het weer eens bij een loze kreet zonder enige onderbouwing.

En wat doe je in je eerste reactie? Weer geen enkele onderbouwing. Het verbaast echt niet, hoor.

Realiseer je gewoon dat een bewering zonder onderbouwing niets meer is dan een loze kreet. Dan kan je wel weer gaan roepen "ik hoef niks te bewijzen", maar ten eerste vroeg ik helemaal niet naar "bewijs" maar naar een onderbouwing, ten tweede HOEF je helemaal niets maar zolang je niks onderbouwt en/of beargumenteert ben je gewoon een hol vat.

Oftewel: je doet precies datgene wat je Billy verwijt.

Hier een herkansing, en doe nu eens je best:
kies een artikel van Billy en laat zien dat er "geen inhoudelijke kern" inzit. Dan lopen we het eens samen, regel voor regel, door. Eens kijken wat zo'n analyse naar voren brengt.
Jij mag het artikel kiezen; wat wil je nog meer?
Laat zien dat je iets meer kan dan onbeargumenteerd dingen roepen.

 
At 10:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy & co., jullie voeren een loze strijd. Dit weblog trekt hooguit een paar bezoekers per dag. De 9/11 Truth Movement daarentegen doet nog altijd dagelijks honderden mensen ontwaken. Wereldwijd. Ik bedoel, ik vind het prima hoor, dat jullie je eigen kleine internet-niche met alle geweld in stand willen houden, maar in wezen is het allang zonde van de tijd en energie geworden. Aan de andere kant weerhoudt dit jullie er waarschijnlijk van om echt effectief iets tegen de 9/11-beweging te gaan ondernemen, dus in dat opzicht zou ik zeggen: ga vooral zo door totdat je een ons weegt.

Trouwens: wie zijn jullie geldschieters? Dat moeten wel heeeele wereldvreemde figuren zijn...

 
At 11:00 p.m., Anonymous crap said...

"De 9/11 Truth Movement daarentegen doet nog altijd dagelijks honderden mensen ontwaken. Wereldwijd."

Kijk, daar begint de gekte al.

 
At 11:04 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

goh, wat een "origineel" comment, Anoniem.
Het zegt weer vooral iets over jou. Als dit blog zo weinig bezoekers trekt, waarom neem je dan de moeite om dit verhaal te tiepen? Zit het je dan zo dwars?

Ondertussen heb je nog steeds je eerdere bewering niet onderbouwd. Dat gaat ook niet gebeuren; je komt niet verder dan dit soort loze kreten. Zeuren over "gebrek aan inhoud" zonder ook maar ooit een keer de inhoud te adresseren.

En wat heeft de "truth"-beweging zoal bereikt het afgelopen jaar? Hoeveel mensen gingen er ook weer de straat op afgelopen 11 september? Al die "ontwaakte" mensen houden zich maar verdacht stil he?

 
At 11:09 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

"
Trouwens: wie zijn jullie geldschieters? Dat moeten wel heeeele wereldvreemde figuren zijn...
"

Hier is wat brekend nieuws voor je:
een blogger-account is helemaal gratis. Tiswat, he?

 
At 11:14 p.m., Blogger Billythekid said...

Wat heeft je zo geknecht dat je hiermee je activiteiten vult?

Scroll even helemaal terug naar het begin van dit blog (juli 2006) en je hebt je antwoord.

"Trouwens: wie zijn jullie geldschieters?"

Dit is nu al een jaar dezelfde riedel van de anoniemen hier. Het bestaat kennelijk niet dat iemand dit ook nog eens als hobby doet.

 
At 12:04 a.m., Blogger Jay said...

Aan de andere kant weerhoudt dit jullie er waarschijnlijk van om echt effectief iets tegen de 9/11-beweging te gaan ondernemen, dus in dat opzicht zou ik zeggen: ga vooral zo door totdat je een ons weegt.

Hahaha, de 9/11 beweging stort vanzelf wel in elkaar. Zolang ze niks te melden hebben als wat er dan wel precies is gebeurd en teveel verschillende theorieen aanhangen sterft de truth movement vanzelf wel een mooie dood :)

Zo zie je al filmpjes van no planers die de rest van de truthers aanvallen. Misschien handig om als truther eens een coherent verhaal te bedenken wat er nu volgens hun gebeurd is. Nu zijn het er 13 in een dozijn en allemaal erg lachwekkend :)

Ow ja en ik word betaals door de AIVD, Mossad, FBI, CIA en NSA. Toevallig....

 
At 1:18 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ga vooral zo door Billy. Wij blijven jullie rustig monitoren.

 
At 6:48 a.m., Blogger Jay said...

Anoniem zei...

Ga vooral zo door Billy. Wij blijven jullie rustig monitoren.


En wij blijven gezellig lachen om jullie onzin, ok?

 
At 9:36 a.m., Anonymous Han said...

"Dit weblog trekt hooguit een paar bezoekers per dag. De 9/11 Truth Movement daarentegen doet nog altijd dagelijks honderden mensen ontwaken. Wereldwijd."

Dit is typisch complotgedrag: dingen beweren die op geen enkele manier hard zijn te maken, maar wel als feit worden gepresenteerd.

 
At 11:09 a.m., Anonymous Anoniem said...

In het gevecht om de publieke opinie hoef je niet alles hard te kunnen maken, Han. Net zomin als politieke leiders dat doen.
Dat is het spel.
Get it..? ;)

 
At 11:47 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

Daarom heet het ook "waarheidsbeweging". Ze zijn namelijk net zo hard op zoek naar waarheid als dat de Duitse Democratische Republiek democratisch was. Het heeft net zoveel met waarheid te maken als 'Operation Enduring Freedom' te maken heeft met vrijheid.

 
At 12:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nu overdrijf je het weer, Braad. De 9/11-beweging is wel degelijk op zoek naar "de waarheid" (c.q. de meest waarschijnlijke waarheid) omtrent 9/11. Da's nu eenmaal een normaal menselijk instinct. Heb je daar moeite mee? Is niet erg hoor...

 
At 12:12 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Telkens blijkt weer dat de "waarheids"beweging absoluut niet geinteresseerd is in feiten. Er is niet één argument dat overeind blijft staan bij kritische beschouwing; toch wordt alles tot vervelens toe herhaald. Dat krijg je met mensen die klakkeloos een mantra blijven herhalen "911 was an inside job" zonder ook maar enige bereidwilligheid te tonen om eens te kijken hoe zo'n inside job in z'n gang zou kunnen gaan.
Nogmaals: het heeft werkelijk helemaal niets te maken met waarheidszoeken, maar alles met het gretig omarmen wat in je straatje past en voor de rest enorme oogkleppen op hebben. Er is geen enkele bereidwilligheid om naar de eigen claims te kijken. En zodra iemand dat wel doet wordt er om het hardst geroepen: "het is een hit piece!"

6 jaar later, en nog steeds komen complotters aanzetten met flapdrolargumenten als: "de torens vielen met vrijevalsnelheid, dat duidt op explosieven". Tja, als je echt niks leren wilt..
en dan ANDEREN ervan beschuldigen dat ze zich niet verdiepen in 9/11. Yeah right! "Waarheidszoeken" my aching ass!

 
At 1:13 p.m., Anonymous Han said...

"In het gevecht om de publieke opinie hoef je niet alles hard te kunnen maken, Han."

Als je het als mening dan wel veronderstelling presenteert niet, maar als je het als feit brengt, wordt het een ander verhaal. Meningsvinding is het, niet meer en niet minder.

 
At 2:21 p.m., Anonymous Anoniem said...

'Aching ass', Braad? Leg eens uit, haha.

 
At 2:24 p.m., Anonymous billythekid said...

Even een huishoudelijke mededeling: dit weblog gaat binnenkort uit de lucht. Zojuist heb ik vernomen dat onze subsidie is ingetrokken.

 
At 2:51 p.m., Anonymous Crap said...

Weer een nep-Billy....

 
At 3:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

In de lucht of uit de lucht. Het blijft lucht...

 
At 3:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billythekid zei op zijn allereerst blog, waarnaar hij verwijst om z'n huidige geleuter te rechtvaardigen, ondermeer het volgende:

"We zullen ons in dit log een beetje beperken tot de situatie in Nederland, waar afgezien van Carel Muller, de inspirator van Nieuw Dennendal, nog niemand is opgestaan die open en bloot het 9/11 complot evangelie durft te belijden."


Afgezien van de volledige blog, ook al een hutspot van opportunistisch snaaiwerk, is en was bovengenoemde bewering natuurlijk onzinnig. Er zijn er zovelen die over 9/11 'open en bloot' gaan. Zowel in Nederland en in de VS als elders. Dat dit in de mainstream inhoudelijk niet is opgepikt is iets heel anders.

Juist Billythekid met zijn volstrekt anonieme handelswijze zou dit behoren te weten. Hij en zijn handjevol anonieme papagaaien weten dit natuurlijk ook.

Dan vraagt zo'n Braadspit om bewijzen voor mijn bewering dat hier slechts brakke lucht en manipulatie wordt geproduceerd. Maar wat hebben bewijzen voor zin?

Hoeveel pogingen zijn hier door velen al niet ondernomen om inhoudelijk tot zaken te komen? Wat heeft dat voor zin wanneer juist het 'zieken' tot kunst is verheven? Men noemt dit hier heel eufemistisch 'ludiek', maar zo gemakkelijk kun je de kluit niet belazeren.

Het trieste voor jullie is dat ik hier helemaal niets hoef te bewijzen. Welke gek gaat iets bewijzen, daar waar zo gemanipuleerd wordt en waar de onwil tot luisteren zo evident is?

Ik zeg 'triest', omdat de kans voor jullie om serieus genomen te worden allang voorbij is. Enige dat rest is verbazing over jullie inzet. Dat jullie niets beters hebben te doen en ook, tenslotte, omdat jullie zo verdomde goed op de hoogte zijn van elke actuele ontwikkeling binnen de 'waarheidsbeweging'.

Zoals gezegd, reden voor mij om dit openbaar toilet af en toe te bezoeken is om de nieuwtjes te wegen op bruikbaarheid. Zien of daar bij enige verdieping elders mogelijkerwijs nog wat uit te slepen valt.

 
At 4:05 p.m., Anonymous Rogier said...

"Juist Billythekid met zijn volstrekt anonieme handelswijze zou dit behoren te weten. Hij en zijn handjevol anonieme papagaaien weten dit natuurlijk ook."

Het is niet te geloven: een anoniem komt ons hier even de les lezen. Te schijterig om zelf uit de kast te komen.

 
At 4:10 p.m., Anonymous observant said...

Voortaan graag even je volledige naam vermelden, Rogier.

 
At 4:20 p.m., Anonymous Rogier said...

"Het trieste voor jullie is dat ik hier helemaal niets hoef te bewijzen. Welke gek gaat iets bewijzen, daar waar zo gemanipuleerd wordt en waar de onwil tot luisteren zo evident is?"

En dat is een weer eens een goedkoop excuus voor wat jij telkens achterwege laat: bewijs leveren. Overtuig ons eens van je boude beweringen. Roep niet zomaar wat omdat je denkt dat het zo is gegaan. Blijkbaar vind je dat waarheidsvinders maar van alles mogen veronderstellen omdat er "overduidelijk iets niet klopt". En ook dat is niets anders dan een mening, geen absolute feiten.

 
At 5:16 p.m., Anonymous observant said...

Jij en je "buddies" draaien alles continu om, Rogier. Kom jij maar eens met hard bewijs dat de officiële complottheorie inzake 9/11 absoluut klopt.
Daarna lullen we weer verder.

 
At 5:40 p.m., Blogger Billythekid said...

De frustratie over mijn anonimiteit begint zo langzamerhand lachwekkende vormen aan te nemen. Hoezo, er zijn er zovelen die over 9/11 'open en bloot' gaan? Dat was een jaar geleden niet zo en dat is nog steeds niet zo. Ik kan je een heel rijtje Nederlandse ''waarheidsvinders'' noemen die ik na anderhalf jaar bloggen nog steeds alleen van pseudoniem ken. Eigenlijk geldt dat voor het merendeel van de namen.

Dat maakt het ook allemaal makkelijk, want mijn zogenaamde persoonlijke aanvallen betreffen dan altijd nog pseudoniemen, dus kunnen ze onmogelijk 'persoonlijk' zijn.

Overigens verandert er helemaal niks als ik hier zou onthullen dat ik Klaas de Bruin heet en werkzaam ben als hoofd lampenkappen van de HEMA. Want zo spannend is het eigenlijk. Maar complotdenkers zoeken van alles achter dit blog, want daar zijn het complotters voor. En dus: Billy is geen AIVD, geen Pieter Broertjes, geen Francisco van Jole, geen Fabel van de Illegaal, gewoon een vent met een hobby die zich reuze vermaakt met de complotters en dat nog even zo wil houden.

 
At 6:25 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Anoniem zegt:
"Dan vraagt zo'n Braadspit om bewijzen voor mijn bewering dat hier slechts brakke lucht en manipulatie wordt geproduceerd. Maar wat hebben bewijzen voor zin?"


Wat is dat toch weer voor hardnekkige leesblindheid. Jij begint zelf steeds over "bewijzen"; ik vraag niets meer of minder dan een onderbouwing. Je weet wel, zoiets is volstrekt normaal als je een bewering doet: die onderbouw je, anders is het niks anders dan een loze kreet.
Maar zoals vrijwel altijd is zoiets te veel gevraagd voor een complottertje; die denkt dat ie indruk maakt door loze kreten los te laten ipv iets te beargumenteren. Steeds weer. Steeds weer.

En het lachwekkende is dan dat er steeds over "gebrek aan inhoud" gezeurd wordt. Zelf niet in staat zijn tot ook maar één onderbouwde bewering en dan iemand anders verwijten niet inhoudelijk te zijn.

Soms denk ik dat de meeste complotters echt niet weten hoe je een bewering onderbouwd, en dat ze een onderbouwing van iemand anders ook daadwerkelijk niet herkennen. Gewoon uit pure onkunde. Hoe kan het anders dat zo'n anoniempje keer op keer op keer op exact dezelfde wijze zo'n drol van 'm zelf maakt door steeds maar weer diezelfde loze riedel af te draaien?

Heel simpel: als je een statement wil maken dan onderbouw je die. Doe je dat niet, dan is het niks meer dan een loze kreet.
Op een of andere manier schijnt dit de complottertjes steeds maar te ontgaan.

 
At 6:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

Rogier:
"Het is niet te geloven: een anoniem komt ons hier even de les lezen. Te schijterig om zelf uit de kast te komen."

Waarom zou iemand zijn naam bekend maken?
1. op een podium van anoniemen.
(merkwaardig bij het verdedigen van een geaccepteerde 'waarheid')
2. waar alleen op de persoon wordt gespeeld.
3. waar wordt gedraaid.
4. waar oneerlijkheid ludiek wordt genoemd.

Waarom moet iemand met bewijzen komen?
1. waar de intentie tot discussie niet bestaat.
2. waar manipulatie de regel is.
3. waar alle voorgaande argumenten per definitie op hoon konden rekenen.

Waar moddersmijten de norm is moet men voorzichtig lopen om niet onnodig te worden besmeurd. Maar dat is het mij wel waard, met jullie opmerkelijke kennis over de laatste nieuwtjes.
Waarom dat allemaal anoniem moet, dat blijft vaag. Dat staat los van de nieuwsgierigheid, die billy er zo graag in spiegelt. Mensen met jullie mentaliteit zullen me worst wezen...

 
At 6:57 p.m., Anonymous Rogier said...

Dan moet je ook verder niet zeuren...

 
At 6:59 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

"Waarom moet iemand met bewijzen komen?"

hahaha, komt ie weer..

Volwassen mensen onderbouwen hun beweringen. Ik vraag me ernstig af of je wel weet wat dat is.

"Waar moddersmijten de norm is moet men voorzichtig lopen om niet onnodig te worden besmeurd"

Lees jij je eigen comments eigenlijk wel?

En kom nu eens met één voorbeeld van "moddersmijten", dan gaan we eens kijken in hoeverre dat zo is, of dat er een onderbouwing is.

Laat maar komen. Wees maar eens concreet.

 
At 7:46 p.m., Anonymous kippetje 241 said...

Rustig, kippetjes...

 
At 9:53 p.m., Anonymous Anoniem said...

Leest Braat sowiezo weleens iets? Crimineel dat gelul over onderbouwing. Moet je kijken wie het zegt!!!!!!!!!!!!!
Wat een loooosers... snel uitzoemen. Wordt nog depressief hier.

 
At 10:43 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Toch maar liever weer loos gebral?
Je hebt echt geen idee he hoe je iets moet beargumenteren of onderbouwen?

Dus dan maar weer schelden.. het is ook zo voorspelbaar.

Kom nou eens een keertje met een statement en laat zien waarop je dat statement baseert: beargumenteer het, geef voorbeelden, onderbouw het. Doe eens volwassen.

 
At 11:06 p.m., Blogger Billythekid said...

Beste Zaploggers: De Billy die zich voor mij uitgeeft op uw site (moet nog veel aan gebeuren, rommeltje) is dus niet de echte. Maar dat had u wellicht al begrepen vanwege het hemeltergende taalgebruik. Mocht u toch twijfelen: De echte Billy pist nooit buiten het potje en reageert uitsluitend hier.

 
At 11:17 p.m., Anonymous hp said...

De dader heeft zichzelf al ontmaskerd, monkeyman is zijn naam. Hij heeft een leuke avond gehad zo te zien. Je moet wat hè, als complotter

 
At 7:27 a.m., Blogger Billythekid said...

Ik zie het: 98 reacties over helemaal niks...

 
At 7:39 a.m., Blogger Jay said...

Waar was dat dan?

 
At 8:42 a.m., Anonymous Rogier said...

Kijk hier even.

 
At 10:56 a.m., Blogger Jay said...

Lol, dat Zaplog is net zo een goedkoop aftreksel als Zapruder. Alleen maar dezelfde gasten die dezelfde meuk blijven herhalen. Tegengeluid is er niet dus vandaar deze zielige oproep :)

Laat ze maar lekker verrotten daar op hun logje.

 
At 1:33 p.m., Anonymous nepbarron said...

Ik ga een vervloekings ritueel op zapburu uitvoeren, want dit slaat echt alles! Vooral dat gejank (van yaji en consorten) over de waardigheid van de verzets helden doet mij pijn... En roept op tot tegenacties.

 
At 4:14 p.m., Anonymous Crap said...

Pardon, over wie heb je het in godsnaam. Bij de verkeerde blog beland, soms?

 
At 5:09 p.m., Anonymous mamateresa said...

Dat zou jij wel willen he? Omlaaggevallen geconditioneerde bloedorgies de-bunker... Wordt vervolgd en niet zo een bee-tje ook lulhannus van een afval! Hoe durven jullie in de kont van deze criminelen je eigengereidheid zo stinkend van de daken te schreeuwen? In de hel zal ik je nemen crapzak. Tot gauw mafkezen.

 
At 5:23 p.m., Anonymous Rogier said...

Ik ben bang dat dit weer onze gebruikelijke wartaal-complotter is.

 
At 5:38 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

ja, dat is Klaas, die al 300 keer afscheid nam van zapruder om er nog steeds te reageren en die notabene in dat wartaaldraadje op zaplog het volgende zei (comment #4259):

"Ik vond het eerst ook prachtig om die Billie figuren te bashen. Ik ben er echter achter gekomen dat het nog leuker is om ze te negeren. Hooguit 1 korte reactie, vaag aan het adres van de trollen om hun verhaal te torpederen en daarna krijgen ze niks meer...........geef geen aandacht aan de trollen!!! Dat is wat ze willen! en zinnig wordt de discussie toch nooit."

Het gaat je goed af he, Klaas, dat negeren?
Een man van z'n woord, die Klaas. Kunnen ze blij mee zijn daar op Zapruder!

 
At 6:48 p.m., Anonymous olleke bolleke said...

Hee Billy, wordt het niet eens tijd voor een nieuw stukkie n.a.v. de trailer van LCFC? Die staat al de hele dag online hoor. Beetje voortmaken graag, zoals het een goede AIVD'er betaamt. Wij willen graag waar voor onze belastingcenten.

 
At 7:05 p.m., Blogger Billythekid said...

Beter opletten, ouwe!

 

Een reactie posten

<< Home