vrijdag, juni 27, 2008

Cover-up


Stop de persen. Buitenaardsen maken zelf een Einde aan de grootste Cover-Up Ooit! "Massale sightings zijn wereldwijd aan de orde van de dag, wat op dit moment betekent dat de mainstream-media niet meer om de feiten heen kan. Van bedreiging is bij de ontelbare meldingen geen enkele sprake. De meesten ervaren het als positief en noemen het een andere werkelijkheid. Met de wetenschap dat er wereldwijd steeds meer bevestigingen komen over deze onbekende objecten, die ingrijpen in het belang van de Aarde met al haar levensvormen (of wat er nog van over is). Massa-vernietigingswapens worden uitgeschakeld met technieken die op een vreedzame manier - met liefde en respect voor alles wat leeft - alles kunnen ontmantelen."

Een verbijsterend bericht weer van het UFO meldpunt bij Niburu, dat als je het ietwat beter leest vooral blijkt te gaan over de frustratie dat de massamedia nog altijd niks of in elk geval te weinig over UFO's melden en dat "terwijl universele wezens gelijkend op de mens zich binnenkort (gaan) bekendmaken. We krijgen tevens contact met technologie├źn gebaseerd op nulpuntenergie die de vervuilde aarde snel weer terug kunnen brengen naar haar natuurlijke schoonheid in harmonie met de natuur."

Je verbaast je keer op keer over de stelligheid waarmee dit soort zaken worden geponeerd, en steeds weer zonder bronvermelding. Aan wie is dit medegedeeld en op welke wijze? Alleen een stelletje anonieme geluksvogels is kennelijk elke keer op de hoogte van gebeurtenissen die de rest van de mensheid totaal ontgaat. Wat wel zo handig is, want daardoor kun je lastige vragen ontlopen.

Vandaag op het Niburu Event in Utrecht maakt onze UFO-clan uit Zuid Laren naar eigen zeggen "een einde aan de grootste leugen ooit met het laatste nieuws en vele getuigen over het uitbreidende contact." Maar kijk niet op als het weer eens blijkt te gaan om volstrekt anonieme getuigenissen. Al zal dat de bezoekers verder worst wezen. Je gelooft in Niburu of niet.

Labels:

5 Comments:

At 11:27 p.m., Anonymous Disinfo said...

"Ik ga er echt mee stoppen hoor, ik ben geen zealot"

sprak de gesjeesde journalist met betaalde disinfo opdracht in 2006.

 
At 11:57 p.m., Anonymous Anoniem said...

Buitenaardse wezens bestaan heus niet hoor, Billy. Je kunt nu dus weer rustig gaan slapen.

 
At 7:21 a.m., Blogger Billythekid said...

Verkeerde blog, Desinfo?

 
At 10:31 a.m., Anonymous Crap said...

Betaalde disinfo. Lachen weer. Zodra de complotkleutertjes worden tegengesproken is het weer betaalde desinfo.

 
At 12:10 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Buitenaardse wezens bestaan heus niet hoor"

Zeker weten?
Heb je goed onder je bed gekeken voordat je het licht uit doet?


"Je kunt nu dus weer rustig gaan slapen."

Alsof Billy ook maar 1 moment dacht dat er buitenaardse wezens op deze planeet rondliepen :o)

 

Een reactie posten

<< Home