woensdag, juli 19, 2006

9/11 sarcasme


In de aanloop tot 9/11 zijn de activisten druk bezig met het verspreiden van het evangelie, maar gaat dat ook lukken met sarcasme?

Deze week ging Mediablackout.nl in de lucht. Dit moet, als we de makers mogen geloven, een productpresentatie gericht op de(mainstream) media voorstellen, en wel van Al Qa’ida Angst: "Het paradepaardje van de neocon-corperation. Het is een ware evolutie sprong. Een 'must have' voor regeringen!"

Tuurlijk gunnen onze pappenheimers hun binnenpretje, en het plaatje is aardig gephotoshopt, maar voor de gemiddelde leek is dit natuurlijk allemaal niet meer te volgen. Neocons? Was een snelcursus 9/11 bloggen niet beter geweest? Knip-plak-en-klaar-is-Kees?

Labels:

3 Comments:

At 6:56 p.m., Anonymous Glimmerveen said...

Geweldig, dit is precies wat we nodig hebben. De Nederlandse burgers zijn veel te vrij geworden in hun doen en laten en dit zal ze wel weer in het gareel laren lopen.
Bovendien gaat het ons ook wat meer macht geven om die plannetjes uit te voeren die we op een normale manier nooit geaccepteerd gekregen zouden hebben.

 
At 6:43 p.m., Anonymous Anoniem said...

hahaha... eindelijk iemand die afstand neemt en het hele plaatje weergeeft zonder ruis .....

Toch wel opmerkelijk dat er dan iets sarcastisch uitkomt.

Waarom zijn er eigenlijk mensen bezig complotdenkers zwart te maken. Iedereen kan toch zien dat het officeele rapport over 911 niet deugt???

 
At 9:43 p.m., Anonymous AK said...

Billy niet...voor hem is het 9/11 Commissie Rapport blijkbaar het gospel. Enige kritiek op dit rapport heb ik hier nog niet gehoord in ieder geval. Continu generaliseren en 9/11 sceptici belachelijk maken. Dat is wat hier gebeurt.

Een zwaar geval van cognitieve dissonantie of een geval van bewuste disinformatie...U mag het zeggen.

 

Een reactie posten

<< Home