vrijdag, augustus 18, 2006

Loose Change RecutDe makers van Loose Change, de documentaire die duizenden Amerikaanse scholieren heeft 'bekeerd" tot het geloof in complotten, en weer anderen heeft geïnspireerd tot de parodie Loose Trains, hebben een Recut uitgebracht. Maar eigenlijk is het gewoon de derde versie.

Er is veel materiaal aan toegevoegd, waaronder interviews en flitsende Google Earth-animaties. Het ziet er nog steeds gelikt uit, maar de vele fouten zijn gebleven. Nog steeds beweert samensteller Dylan Avery dat er geen gesprekken met mobiele telefoons op tien kilometer hoogte hebben kunnen plaatsgevonden (vonden op lagere hoogte plaats), of dat de kapers nog steeds in leven zijn (persoonverwisseling). De Loosers vinden het ook erg verdacht dat de linkshandige Osama in een video met zijn rechterhand eet. Alleen hoort dat zo volgens de tradities.

Op naar de vierde versie, maar die komt niet voor 11 september af. Heel misschien lukt het nog om hem op Sundance Film Festival te krijgen, het podium voor onafhankelijke films van acteur Robert Redford. Dan zitten we alweer in januari, als 9/11 lang en breed vergeten is.

3 Comments:

At 5:29 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy schreef:
10.000 kilometer hoogte
Op die hoogte zit je zowat op de maan. Ik neem aan dat je 10.000 voet bedoelt, ruim drie kilometer hoog.

 
At 5:41 p.m., Blogger Billythekid said...

Nee, ik bedoelde 30.000 voet, is 10 kilometer. Gecorrigeerd.

 
At 1:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

Maandag 21 augustus op tv bij Canvas (Belgen). Dag later een tegenuitzending

 

Een reactie posten

<< Home