woensdag, augustus 23, 2006

Whitney


Het blijft interessant om te zien hoe de complotdenkers telkens maar weer proberen te ontkennen dat op 11 september 19 kapers er met vliegtuigen vandoor zijn gegaan. Je ziet het steeds vaker in commentaren opduiken. "Hahaha! Negentien kapers met boxcutters, dat geloof je toch zelf niet?" Inderdaad, het was zo ongeloofwaardig dat het gewerkt heeft. De psychologie van de verrassingsoverval.

Gisteren citeerde Ditkannietwaarzijn uit De Telegraaf: "Osama bin Laden was stapelverliefd op Whitney Houston en dol op het naaktblad Playboy," vertelt Osamas ex-minnares Kola Boof (37). Volgens Boof kon bin Laden maar niet zwijgen over Houston. Hij wilde haar koste wat het kost veroveren, ook al vond hij haar muziek maar niks."

En ja hoor, het berichtje heeft het beoogde effect. Al gauw verscheen het volgende commentaar: "Deze man zou het westen haten, maar was verliefd op coke-snuivende diva uit het westen?! Hoeveel extravaganter / westers dan Whitney kan het worden? Als mensen deze bullshit geloven, dan hoef je jezelf ook niet te verwonderen dat ze de officiƫle versie van 9/11 geloven."

Mocht u het nog niet weten: Bin Laden bestaat niet, de videotapes waarop hij te zien is zijn nep. Een man waaraan een baard is vastgeplakt. Nog even en we lezen bij de complottertjes dat het Bush zelf was die in een grot zat.

Labels: ,

1 Comments:

At 10:22 p.m., Anonymous Racer said...

Dus een godsdienstfanaat is hypocriet, what else is new.
Ik dacht trouwens dat Bin Laden een virtuele CIA-creatie, een fantoom van de Neocons was en zijn video's door Steven Spielberg werden geproduceerd.

 

Een reactie posten

<< Home