dinsdag, juni 12, 2007

Joreiki


De complotsites hebben een opvallende aantrekkingskracht op lieden die doorgaans nog geen twee zinnen achter elkaar kunnen zetten. Bij Ditkannietwaarzijn (inmiddels verhuisd naar alweer een nieuw domein), is er Gehaktemolen, die zijn naam eer aandoet, want geen punt of komma staat op de juiste plaats. Al hebben we nog wel enige sympathie voor Gehaktemolen omdat hij het gecomplot zelden voor zoete koek slikt (waar de complotters slecht tegen kunnen, zoals we al vaker hebben gezien).

Maar nu duikt ineens een Joreiki op: een ADHD woordenwaterval waarin alleen na moeizaam determineren iets van logica is te ontdekken: "Zijp BUSH kan nog mee door. Echt waar! De taliban als die ons gaat volgen is pas echt eng! Ik ga liever uit eten met Bush als met bin laden Dan hoef ik geen burka aan en dat eet een stuk makkelijker. Door bin laden is de angst onstaan, zodat de internet verkeer gevolgt word stekker nog straks misschien aan banden gelegt. Ook dat is jammer is je alles van bijde kanten volgt."

Joreiki doet helemaal denken aan Vicky Pollard, de spraakwaterval uit de onvolprezen serie Little Briain: "veen dijken zijn niet veilig zomers veen grond krimpt en er kan dan water eronderdoor kruipen is al eens gebeurt een paar jaar terug. Als ik me niet vergis vlak bij amsterdam. jomanda zei ook de ook zaak ligt in italie dus ik denk dan aan een aardbeving de breuk lijn loopt van italie naar nl toe ik raad je toch maar aan om te verhuizen! ook als je boven de nap woont met storm komt de nap meters hoger te liggen!"

Vergelijk dit eens met Vicky's "I got the lurgy. Yeah I know because there was this whole fing 'cause I was down the arcade and Kelly flobbed on Destiny and a bit of it landed in my hair because Kelly hates Destiny because Destiny told Warren that Kelly pads her bra. It's true - Nathan reckons he put his hand down there and pulled out a bag of Jelly Tots."

Bij Ditkannietwaarzijn kunnen ze er wel om lachen, want op deze manier lopen de commentaren ten minste nog een beetje vol, maar Joreiki heeft inmiddels ook Zapruder ontdekt, wat ongeveer hetzelfde effect heeft als dat Gerard Joling luid zingend een liturgische plechtigheid komt verstoren: "zonder usa spraken we duits! zonder usa zat sadam met zijn verkrachtings kamers nog aan de macht. Die veel kans opgevolgt zou worden door een van zijn gestoorde zoons"

Eerst proberen de Zapruders dit ongeleide projectiel nog wat verstand bij te brengen, totdat iemand in de gaten krijgt dat dat geen enkele zin heeft: "Wordt wakker of ga terug naar Geenstijl."

Labels:

12 Comments:

At 1:09 a.m., Blogger Jay said...

Hij woont in Frankrijk als ik 1 van de berichten zo lees, dus vandaar die spraakwatervallen.

 
At 9:20 a.m., Anonymous VAB said...

Lang leve de biodiversiteit, zullen we maar zeggen...

 
At 4:58 p.m., Blogger GehakteMolen said...

ik wordt hier ook al genoemd? vet cool:)

 
At 5:48 p.m., Anonymous Anoniem said...

Quote:
Bij Ditkannietwaarzijn kunnen ze er wel om lachen, want op deze manier lopen de commentaren ten minste nog een beetje vol.

Daar ben ik het niet mee eens. Liever minder reacties dan al dat gebral. Het is ontzettend storend.
En blijkbaar kicken dit soort types op de aandacht die ze krijgen.

S&J

 
At 6:03 p.m., Blogger GehakteMolen said...

hehe een beetje grfrustreerd? ik probreer al 1,5 jaar ze van hun complotten af te helpen, maar als het mij lukt ze stil te krijgen:) dan bannen ze mij.

en nu geloven ze in nog vele meer knasloze dingen, maar gelukkig lnag niet iedereen daar sommigen alleen de NWO of alleen 9-11:P dus er is nog hoopXD

 
At 6:15 p.m., Anonymous Crap said...

Knasloze dingen?

 
At 6:45 p.m., Blogger GehakteMolen said...

*kansloze dingen:P

joahXD ik won een jaar terug de prijs voor domste opmerking op het forum tot nu toe.:P

omdat ik yoda( de siteadmin) kansloos noemde omdat hij reincarnatietherapeut was, ze vonden het onbegrijpelijk dat ik vanaf dat moment Yoda een dikke aap vond:P en toen was het vrij snel gedaan met de pret:( en werd ik eraf gegooid, ook omdat ik de moeite nam om op te zoeken hoe staal reageert op hoge temperaturen ed.bij 800C heeft stala nog maar 10% van de stijfheid die het nij kamertemp heeft, een kerosine brnad wordt gemakkelijk zo heet, en dus is het staal op de plaatsen waar brand uit brkeet waardeloos, en zakt de boel in. Maar ja hoe breng je dat aan hun verstand....

 
At 6:58 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Waar is die Yoda eigenlijk gebleven? Of opereert ie nu onder een andere naam?

 
At 7:42 p.m., Blogger GehakteMolen said...

weet ik eigenlijk niet, mij goeie kameraad arie is ook al vet lang weg:) wel lekker rustig opzich maar toch... dat ze zo volhardend kunnen zijn:P

ik gok ndat yoda nog wel op www.ditkannietwaarzijn.eu zit maar dan heet hij waarschijnlijk agent 238 ofzo of het is martin, die zijn het flest tegen mij, en yoda was ook altijd wel fanatiek dus ik gok op 1 van die 2.

waarom is de oude site eigenlijk weg gegaan weet iemand hier dat?, op zapruder wouden ze het niet zeggen, en op die nieuwe dknwz willen ze het ook niet zeggen:(

 
At 11:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

Waar is die Yoda eigenlijk gebleven? Of opereert ie nu onder een andere naam?

Misschien is die een schaakspelletje aan 't spelen....

 
At 4:34 p.m., Anonymous Anoniem said...

Joreiki heeft nu ook de site:
www.verlicht.punt.nl ontdekt...
Heerlijke monologen en dialogen waar inderdaad pas na goed filteren de boodschap bovenkomt drijven...

 
At 10:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

trix8, trix88 en momenteel mooiste zijn enkele namen die Joreiki op jij.nl gebruikt. Op verlicht.nl is Joreiki dan weer eens Hannes en dan weer apenstreek...

 

Een reactie posten

<< Home