zaterdag, januari 19, 2008

Cover-up


Het aftellen is in volle gang, meldt UFO site Niburu optimistisch. "Als persburo (...) houden we ons zo veel mogelijk met feiten bezig, en dan is het niet zo moeilijk om te ontdekken dat we vlak voor de grootste verandering staan in onze evolutie."

Want: de financiële beurzen bevinden zich in een heftige crisis en de verkiezingen in Amerika worden weer eens gebruikt als tv en krantenvulling en als cover-up van het buitenaardse contact, iets wat volgens Niburu nu toch echt niet meer te verbergen is. "Het aantal meldingen van objecten en wezenlijke contacten met andere dimensies lopen steeds verder op en steeds meer wordt het openlijk besproken."

Vraag even niet naar het verband tussen de heftige crisis in de VS en de krantenvulling als cover-up van het buitenaardse contact, of zelfs maar de logica van dat zogenaamde aftellen. Waar de zweefkezen van Niburu op aansturen is dat "dank zij internet miljoenen in contact zijn gekomen met andere realiteiten, wat velen heeft getriggerd om zelf verder op onderzoek uit te gaan."

Dat laatste kan inderdaad niet ontkend worden. Internet is de zeepkist van de nieuwe eeuw: elke dwaze theorie wordt ongefilterd op het publiek losgelaten. Elke gek denkt dat hij een muckraker is en menige 9/11 complotmalloot ziet dingen die wij domme schapen in de verste verte niet (willen) zien.

Gigantische ruimteschepen doorklieven het heelal, maar alleen echte slimmerds zien ze. Wereldwijd sproeien vliegtuigen in geheim chemicaliën over bevolkte gebieden, maar niemand kijkt echt naar de lucht. De illuminatie zijn bezig om een geheime wereldorde te vestigen, maar alleen een handjevol wakkere helden op internet heeft het echt door.

En natuurlijk is het dan zo dat de reguliere media al deze belangwekkende feiten willen doodzwijgen, want ze worden immers gemanipuleerd. Nuburu weer: "De achterstand aan feitelijke betrouwbare informatie bij overheden en media heeft op dit moment een zodanig punt bereikt waardoor vele burgers hen de rug toekeren. Het sjoemelen met geld, waarheid en de gezondheid van miljarden medebewoners van planeet aarde heeft het dieptepunt bereikt."

Het is dus maar goed dus dat er sites als Niburu zijn, waar het religieuze verlangen naar een betekenisvolle wereld dagelijks wordt bevredigd voor wie daar gevoelig voor is. En dan doen echte feiten er even niet toe.

Labels: ,

28 Comments:

At 7:25 p.m., Anonymous klaas said...

Zoveel berichten die met veel betere onderbouwing de officiele lezing tegenspreken en zelfs hard kunnen maken met documenten en beelden maar overheden, inclusief die van ons blijven volharden in het el qaida leugentje.

Gezien de vrijheidsbeperkingen die de afgelopen jaren in rap tempo doorgevoerd zijn is het wel duidelijk welke kant onze overheden met ons naar toe willen. Totale controle en alleen maar betalen voor alles dat wij doen.

Zelfs de Global Warming leugen wordt al gebruikt om extra belastingen te heffen en dat terwijl het merendeel van de wetenschappers de lezing van Al Gore NIET onderstrepen.

Welke agenda volgen de overheden en welke plannen hebben ze met het volk van de wereld?

 
At 7:36 p.m., Anonymous josé said...

K'moe tog its du om het draatje te opune?:

Modelburger en linkse sukkel Geert Mak ontving voor de verfilming van In Europa 400 duizend euro uit het zogeheten Europa “is goed voor u” fonds, terwijl de tripjes van Paultje Rosenmöller naar donker Afrika werden betaald door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dankzij 95.000 euro van het ministerie van VROM maakte 3FM deejay u gedurende een week horendol en bang vanaf de Noordpool, en Yorinde Mol liet voor iedere grote beurt aan haar auto braaf een paar negers sleutelen hetgeen haar 15.000 euro van uw belastingcenten opleverde. Per aflevering welteverstaan…..

 
At 7:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Zoveel berichten die met veel betere onderbouwing de officiele lezing tegenspreken en zelfs hard kunnen maken met documenten en beelden maar overheden, inclusief die van ons blijven volharden in het el qaida leugentje."

"zelfs hard kunnen maken!"
Nou nou, het is wat.
Waarom valt dan steeds elke claim van de complottertjes meteen in het water zodra je er serieus naar kijkt?

Maar je zegt het zelf alweer: het enige wat complottertjes doen en kunnen is gaatjes proberen in een theorie zonder er iets waarschijnlijkers voor in de plaats te zetten.

Dat gaat al 6 en een half jaar zo. Dat zal ook nog tientallen jaren zo doorgaan. Het is precies de reden waarom complottertjes nooit serieus genomen worden: als je roept dat iets 'an inside job' is en je kan maar niet duidelijk maken hoe dat uberhaupt zou kunnen dan houdt het op he?

Maar ach, ook deze keer is het weer aan dovemansoren gericht. Maakt niet uit.

 
At 7:57 p.m., Anonymous de vries said...

Hallo Braad Spitt;
Mijn complimenten voor je blog. (of is het je alterego Bil?) Leuk om te lezen dat je ooit eens in mijn voetsporen wilt treden. Misdaadjournalistiek is een vak apart, waarbij je heel veel meemaakt. Ik hoop dat je je ambitie waar kunt gaan maken! Heel veel succes, Peter R. de Vries.

 
At 8:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

het blog is van billy, "peter".

(dat weet je ook wel, klaas.)

 
At 8:36 p.m., Anonymous Emiel said...

Ik zeg maar 1 woord!

COHESIE

Je was het vergeten Braad, vandaar.

 
At 9:13 p.m., Anonymous marina said...

Waar was braad vanochtend?

http://ransaapje3.blogspot.com/2008/01/neger.html

 
At 9:56 p.m., Anonymous Rogier said...

"Zoveel berichten die met veel betere onderbouwing de officiele lezing tegenspreken en zelfs hard kunnen maken met documenten en beelden maar overheden, inclusief die van ons blijven volharden in het el qaida leugentje."

Klaas bedoelt vage websites die van alles beweren en niks hard kunnen maken.

 
At 10:33 p.m., Anonymous assi said...

Braad Spitt: snap je de materie niet of wil je graag jezelf als bewust onwetende etaleren?

 
At 10:52 p.m., Anonymous hp said...

Ha een nep assi, wat koddig.

 
At 10:52 p.m., Anonymous jakkus said...

Ik ben blij dat je begrijpt dat er mensen zijn die het niet kunnen (willen) begrijpen.Die voor ons gevoel alleen maar commentaar kunnen leveren.Op een gegeven moment vallen de schellen wel van hun ogen. En dan kunnen we pas zien... wie intelligent genoeg is om het te begrijpen wat er gebeurd.
Misschien dat ze nog te redden zijn (wat natuurlijk wel een flexibele geest vraagt). Misschien zit hij (braad) wel vasgeroest in zijn patroon van (beschermde) opvoeding en accademisch gewauwel.
Ook hij zal uiteindelijk moeten accepteren dat de wereld heel anders is dan hij wordt voorgespiegeld.
Misschien kunnen we door het pantzer van vooroordelen heenbreken en hem de (ware) wereld laten zien. Ga zo door klaas en ga meer in de publiciteit zorg dat het in de loop v d tijd proffessioneler wordt. Want ik zie wel dat je talent hebt. Aan de bezieling ontbreekt het niet.
De groeten en leef een lang en gezond leven...

 
At 11:21 p.m., Anonymous marina said...

http://www.youtube.com/watch?v=vIvbCDsMrSg&eurl=http://khanverse.blogspot.com

 
At 12:07 a.m., Anonymous P.uncia said...

Wel Billy, ik had niet verwacht ooit op je blog te reageren maar nu er naamdieven zijn moet ik wel.

Het is dat Noc me er attent op maakte, dit is de eerste keer dat P.uncia van DKNWZ een reactie geeft en tevens de laatste keer

Je hebt nu mijn IP adres en kan het verder controleren.

 
At 7:00 a.m., Blogger Billythekid said...

Ik kan je IP adres niet zien, Blogger biedt die mogelijkheden niet. Ik heb wel de reactie verwijderd.

 
At 10:02 a.m., Anonymous Anoniem said...

Dat vermoeden had ik al, P.uncia

 
At 10:17 a.m., Anonymous Fred said...

En Jakkus, ook de echte? Of weer een gestolen naam?

 
At 2:23 p.m., Anonymous truth hurts said...

Geweldig, die UFO-theorieën. Vandaag was er bij Larry King op CNN toevallig een item over, waarbij 2 dames afgelopen week een heuse UFO met een spanwijdte van zeker 1 mijl geruisloos boven hun huis zagen zweven. De basis voor die waarneming was 5 lichten boven hun huis, waartussen de sterren niet te zien waren.
In de uitzending was ook een deskundige, die probeerde uit te leggen wat de dames werkelijk zagen (5 vliegtuigen die in formatie vlogen).
Maar wat hij ook aanhaalde (de 5 vliegtuigen zijn bevestigd, het was bewolkt die nacht, het observatiepunt is in de aanvliegroute van een luchthaven - no way dat daar een object van een mijl doorsnede tussen kan gaan zitten zonder hinder te veroorzaken - , object is niet op radar gesignaleerd, geen van de getuigen zijn deskundig op het gebied van waarnemingen aan de hemel), de dames bleven volharden: het was een ruimteschip van 1 mijl doorsnede..

Tja, een ruimteschip is klinkt natuurlijk sexier dan een vliegtuigformatie, en het voordeel van buitenaardse technologie is dat de mogelijkheden oneindig zijn, dus niks vreemds aan een object van zo'n 5,1 km doorsnee die geheel geruisloos boven je huis zweeft, waarbij je alleen 5 lichtjes opmerkt :)

 
At 2:24 p.m., Anonymous truth hurts said...

5,1 km doorsnee

hmm, mijn vingers typen te snel, dat moest 1,5 zijn :o)

 
At 4:18 p.m., Anonymous napoleone said...

Vier dagen voor de aanslag op het WTC in New York had ik een droom van 2 boeings die aanvlogen tegen deze wolkenkrabbers. Deze werd weergegeven in zwart-wit. Ik vertelde dit tegen mijn egaa, maar zij geloofde me niet enige uren later toen we uit het vliegtuig stapten in FRA meldde men dat er aanslag was gepleegd op het WTC. Is dit normaal dat ik zulke dromen heb, ik heb dit nog eens gehad met mensen die ik nooit voordien gezien had en na 2 of 3weken plots voor mij stonden. Hoe kan U dit verklaren, heeft dit met numerologie te maken? Of ben ik hier goed en samen met de de-bunk maffia van het opengesticht aan het recapituleren? oooooeeeeeiiiii!

 
At 4:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

hahaha napoleone! Die droom hadden we allemaal!

Je zou een stuk indrukwekkender als je VOORAF dit soort dingen voorspelt.

 
At 4:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dus weet je wat? De volgende keer als je droomt, vertel het dan hier.. en dan natuurlijk wel VOORDAT hetgeen je voorspelt is gebeurd.
Ik ben één en al oor.

 
At 4:35 p.m., Anonymous truth hurts said...

Ach napoleone, iedereen wist toch eigenlijk op voorhand dat de aanslagen er aan zaten te komen?

Zelfs de popster Prince zong er in 1999 over op een live-concert in Utrecht:
"Osama Bin Laden gets ready to Bomb, America you'd better watch out in 2001"

Helaas nam Bush de voorspelling van deze zanger niet serieus..

 
At 4:49 p.m., Anonymous napoleone said...

Ik heb voor mijn lezers een aantal professionele “zieners” gevraagd hun glazen bollen op te poetsen en ons een vooruitblik op het jaar 2008 te doen. Daarop reageerde de buitengewoon voorspellende Napoleone met zijn buitengewone gaves. Hij deed een spoedcursus Astrologie en komt met opmerkelijke voorspellingen die we volgens hem absoluut serieus moeten nemen! Dit gaat vollgens zijn voorspellingen in 2008 uitkomen:

Natte voeten blijft maar door mijn hoofd spelen al meer dan vier jaar. Met één van de dijken daar is wat mee, de dijkverzwaringen zijn niet goed gedaan op enkele plekken. Voor mijn gevoel gaat het fout met een belangrijke dijk nabij een verkeersader.(Afsluitdijk? Red.)

Beatrix blijft Koningin, maar ze gaat wel een termijn aangeven waarop Willem Alexander het over zal gaan nemen Maxima stort even in, als gevolg van een spookbericht (foto’s) in de media over Willem Alexander maar hersteld snel.

Balkellende blijft staan dit jaar. Wouter Bos krijgt erg veel kritiek en het heel zwaar te verduren. Op langere termijn zal dit kabinet toch vallen. De VVD-aanhang begint in te zien dat Mark Rutte het moet afleggen tegen Rita Verdonk en gaat massaal achter haar aan. Bij nieuwe verkiezingen (nog niet in 2008) kan ze wel eens de allergrootste partij worden sinds jaren. 50% van de zetels is zeer goed mogelijk

Ik zie Geert Wilders zwaar gewond in een ziekenhuis. Dit kan te maken hebben met een aanslag of met een ongeluk. Frankrijk, de president wordt niet serieus meer genomen, het is net een kwajongen met één hand in zijn zak.
De VVD-aanhang keert zich massaal af van de huidige koers. De partijbaronnen kunnen niet voorkomen dat de partij op een groot verlies aan zetels komt te staan. Val van het kabinet en nieuwe verkiezingen. De val heeft mogelijk met een groot schandaal te maken. Rita Verdonk wordt nog geen minister-president. Maar wordt onthult als een omgebouwde ex-cipier die nog wat te goed had van de gevestigde en foute nieuwe bilderberg orde...

 
At 6:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

hahaha, die Napoleone toch! :D

Kom je over een jaar nog eens terug? Dan gaan we eens zien hoe vaak je ernaast zat.
Dat je er een aantal goed zult hebben is natuurlijk onvermijdelijk aangezien er werkelijk niets tussen zit wat ook maar enigzins opmerkelijk te noemen is.

Ik zal er ook nog een paar doen:
eind van dit jaar zal G.W. Bush afscheid nemen als president. In juli zullen er vele warme dagen zijn. In België duurt de kabinetscrisis voort, of hij wordt opgelost. In 2008 zal er geen vaccin gevonden worden tegen AIDS en zullen er duizenden doden vallen door een aardbeving of een andere natuurramp.

Nou gaan we in januari 2009 eens zien wie de meeste goede voorspellingen had.
OK?

 
At 7:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Maar is er ook een speciale reden waarom je stukjes van witheet,com loopt te koppiepeesten?

http://witheet.com/entertainment/paranormale-voorspellingen-2008

 
At 7:01 p.m., Anonymous hp said...

napoleone is een begenadigd copy-paster zie ik:

http://witheet.com/entertainment/paranormale-voorspellingen-2008

 
At 7:01 p.m., Anonymous hp said...

LOL Braad, je was me voor ;)

 
At 7:31 p.m., Anonymous Krep said...

Dat kopiepeesten begint nu toch echt wel op te vallen. Zouden complotters wel zelfstandig kunnen denken? Of herkennen ze hun denkbeelden pas als ze het zwart op wit zien staan?

 

Een reactie posten

<< Home