vrijdag, januari 11, 2008

Doemprofeten


Jaren geleden stond Billy in downtown L.A. op een bus te wachten op een tijdstip dat ongeveer alle dorpsidioten onder de straattegels vandaan leken gekropen. De buurman in het bushokje was druk in gesprek met zichzelf en moest daar ook nog voortdurend om grinniken. Aan de overkant van de straat verscheen een andere idioot die zijn soortgenoot al op grote afstand meende te herkennen. Met wijd opengeslagen armen wilde hij zijn nieuwe vriend begroeten, maar die was daar niet van gediend. Verschil moet er zijn.

Hoe gek is gek eigenlijk? Kennelijk zit daar onderscheid in, want bij Zapruder werd de achterban eerder deze week weer eens streng toegesproken. Dat gebeurt de laatste tijd steeds vaker, het lijkt wel alsof de drie samenstellers van Zapruder diep ongelukkig zijn met het imago van de site: namelijk die van kleefstrip voor zwaargestoorden.

Mede-samensteller Antagonizer spreekt over een kleine groep 'internetparasieten': "Ze frustreren iedere discussie door mensen dood te gooien met een stortvloed aan nodeloze details waar op een gegeven moment geen kop en staart meer aan zit. Er zit totaal geen overzicht meer aan en als je doorvraagt of leest proef je er telkens hun eigen wanhoop en onkunde uit."

De Zappers hadden gehoopt dat hun site mensen zou inspireren om hun stem op een begrijpelijke en gestructureerde manier te laten horen aan de buitenwereld, maar nee, het komt niet verder dan "het eindeloze zwarte gat van de gekmakende info-overload" en dan ook nog van figuren die menen The Grand Scheme te hebben ontdekt. En dus kunnen wat Antagonizer betreft alle losers hun chakra’s in hun reet steken en een enkeltje boeken naar Alpha Centauri. "Ik heb de buik vol van anonieme praatjesmakers, Ritalin-stalkers en doemprofeten die dezelfde gebroken plaat afdraaien en alle fora afschuimen totdat ze er weer afgekickt worden."

"Als ik dit van tevoren had geweten, dat ik een wereld van nutcases terecht zou komen, had ik wel twee keer gedacht voordat we met Zapruder waren begonnen," vult Zapruder blokhoofd Patman aan.

Zapruder is flink in denial, zoveel is duidelijk. Als je zelf de meest krankzinnige onzin opschrijft, de duimzuigverhalen van Cathy O'Brien serieus neemt of met droge ogen beweert dat de top van het bedrijfsleven aan een dissociale persoonlijkheidsstoring lijdt, dan moet je toch echt niet raar opkijken dat je klapwiekende zotten en dwazen aantrekt. Maar blijkbaar wordt de eigen dwaasheid heel anders ervaren.

De vernuchtering is de achterban trouwens helemaal niet in goede aarde gevallen: "Het aantrekken van 'normaal publiek' kan gevaarlijk tenderen naar 'mainstream' content."

Labels:

36 Comments:

At 12:51 p.m., Anonymous klapwiekende zot said...

Blijf voral lekker doorgaan met beweren dat conspiracy`s niet bestaan, en dat het allemaal onzin is Billy.

http://knightsofmalta.nl/
http://aftermathnews.files.wordpress.com/2007/09/theprinceandgrandmastermeetsthecuba.jpg
Communist Dictator Castro shaking hands with his boss, Grandmaster and Prince of the Sovereign Military Order of Malta, Andrew Willoughby Ninian Bertie

http://aftermathnews.files.wordpress.com/2007/09/benedict_bertie.jpg
Grand Master Ninian Bertie (R) sitting in full Fascist military regalia with Pope Benedict

sukkels!

 
At 1:22 p.m., Anonymous Zotter dan zot said...

Volgens mij gaat dit stukje over Zapruder, slimmerd.

 
At 1:25 p.m., Anonymous Dwazer dan dwaas said...

Even een citaatje, klapwiekende zot?

"Ze frustreren iedere discussie door mensen dood te gooien met een stortvloed aan nodeloze details waar op een gegeven moment geen kop en staart meer aan zit."

Sukkel!

 
At 1:44 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je bent ziekelijk geobsedeerd door Zapruder, Billy.

 
At 1:54 p.m., Anonymous patman said...

Stil hier zonder Braad en z'n alterego's. Het spoofkonijntje patty...
Billy ik ga ook zo`n stukje van je op mijn voorpagina zetten. Mischien dat ik daardoor in de toekomst wat minder jaloers zal reageren op je toegenomen aantal bezoekers. In het verleden lachtte ik jou (on-line en met mijn slaafjes van de redactie) en je blog arrogant en betweterig naar de ratsmodee, maar je begint zo langzamerhand met je redelijkheid mijn arrogantie te overstijgen. Ik ben al op zoek naar een goed stuk touw... (snik)

 
At 2:08 p.m., Anonymous ###ontmaskeraar### said...

DE PATMAN VAN AMERIKA! NET ZO CORRUPT EN ARROGANT?

http://nl.youtube.com/watch?v=fUtZSjmX8IA

DAG PATJANUS EN JE NARREN...

 
At 2:47 p.m., Anonymous uitgestorven said...

Meer dan dit (moet het echt niet zijn) Op woe 19 sep 2007 21:29,

Vandaag had ik zo’n dag waarin ik zo ongelooflijk moest lachen met alles wat er op planeet Zapruder gaande was, dat het bijna zorgwekkend werd. Is dit nog gezond?

Ik moest steevast ginnegappen bij het continue ‘trollen’ van Klaas, die ik overigens moet bedanken om mij te attenderen op het voortbestaan van de site Zapburu. Billy the Kid kan een aardig stukje (onzin) schrijven, het moge gezegd, en zijn soap rond babe en vermeend AIVD- mol Marcia is gewoonweg hilarisch.

Meer dan dit, is dan weer de naam van Marcia’s persoonlijke interactieve column die dagelijks op het zapforum verschijnt, en daar trekt veel manvolk op af. Arminius, Voer, Monkeyman, geen doetjes. Haar vriend Robbertjan is al vakkundig op dit intiemere gedeelte van het forum weggehoond. Jaja, ook zapruder kent pestgedrag. Zelfregulerend optreden zal bij deze niet baten, nu de moderator is gehijackt door Arminius The Terrible, die in één trek door ook Robbertjan maar in de zapban heeft geslagen.

Dat zijn dan twee vliegen in één klap, moet hij gedacht hebben. Zicht op een brede boulevard en de poort naar Marcia wagenwijd open! Een IP block in perpetuum. Het zal NextMP worst wezen, hij heeft belangrijker zaken aan zijn hoofd dan een wulpse deerne met brains. Je zou dan denken, wat in godsnaam kan er belangrijker zijn dan een wulpse deerne met brains die dan nog eens als een bezetene gebrand is op een afspraakje? Een gangdate nog wel, om van het vervolg in de late uurtjes nog maar te zwijgen.

Mensen die zapruder wel eens frequenteren, weten natuurlijk reeds wat onze NextMP zo bezig schijnt te houden, namelijk het STAATSBELANG. “I have a dream, that one day, I will be the nextMP, and before that day has arrived, JPB is the current MP.” Zeg nu zelf, qua retoriek kan Demosthenes hier niet aan tippen, laat staan Marthin Luther King. “Je moet niet zwart zijn om luid te mogen roepen, moet JDK (zijn alter ego) gedacht hebben, vooraleer hij het potje schoensmeer uit de kast haalde.

En dat zonder jarenlang zich schor te staan schreeuwen tegen de kolkende branding van de Noordzee met een baksteen in de smoel. Sterk, respect!!! NextMP ging ook vandaag weer los als nooit tevoren, wat eeuwige joker en opponent Antagonizer meteen deed vermoeden dat de maandelijkse dosis ritalin er weer eens vroegtijdig was doorgejaagd. Deze keer ging zijn toorn vooral uit naar de heer Jaap De Hoop Keffer. W817...JD(H)K...dat zijn dezelfde initialen als...jawel, als JDK aka NextMP!!! Dit kan geen toeval zijn, DKNWZ(euh sorry .eu)! Hier moet een complot achter zitten! Zapruders aller landen, past op, NextMP is de man die in de Apocalyps als heiland vermomd het beest met zeven koppen zal berijden!!! (of zoiets).

NextMP is de OpperIlluminatus, en hij is onder ons!!! Soit, dit gezegd zijnde, terug over naar belangrijkere zaken, mijn relaas van de dag. Waar was ik, waar is mijn draad van Arminius? Oh ja...Patman verging het ondertussen minder goed. Hij zat onafgebroken met de handen onder zijn patmuts in zijn haar te krabben. Nee, hij heeft niet de laatste aspartaamshampoo van de Illuminati-familie Vidal Sassoon uitgetest, het is zijn jongstgeborene, zijn zaplogje, dat compleet vierkant draait. Steevast die kritiek op het forum: “Mooi initiatief Pat, maar het komt niet van de grond, er schort wat aan de uitwerking”.

Dan maar de hulp inroepen van grote broer, dacht Patman, die met dat hoge IQ (iemand in de familie moet toch wat hersens hebben). Deze bood graag zn diensten aan, maar er was één voorwaarde aan verbonden: dat hij één nachtje mocht doorbrengen met één van die babes waar Pat zo graag kiekjes van neemt, liefst die van de miss reef verkiezingen met dat lange gitzwarte haar tot op haar bekroonde volle derrière.
Schromelijk en met schaamhaar op de lippen (euh schaamrood op de wangen, excuseer) moest Patman daarop toegeven dat hij geen van de dames hun nummer heeft kunnen bemachtigen, verlegen en bedremmeld als hij is. Een grote jan op het zaplog, maar daarbuiten? Hij durfde ternauwernood de weervrouw interviewen.

En waar heeft hij het dan over? Chemtrails nota bene! En dan te zeggen dat deze bevallige dame als een dartele hinde over het ijs zou gaan paraderen! Kan iemand onze roerganger terug het juiste pad opsturen? Want hij is het noorden helemaal kwijt...Zou natuurlijk wel eens te maken kunnen hebben met het ons allen welbekende fenomeen van precessie en de wijzigende polariteit van de aardassen…My God… dat de weerdame aan het leren schaatsen was kan ook geen toeval zijn. Als tv persoonlijkheid moet zij meer weten! Een alras naderende ijstijd, dan toch?! Madbello (what’s in a name) draaide ook gans door. Hij zocht koortsachtig naar de edit knop op het zaplog, was van pure ellende al tot tweemaal toe naar de opticien geweest en had de maandelijkse afspraak met zijn psychiater zelfs vervroegd. Niets van dit alles mocht evenwel baten. Je zou van minder dt-fouten gaan maken. En hij kan ze niet verwijderen verdomme...wet van Murphy in het kwadraat (over het Heilige Wortel Pi principe zal ik maar wijselijk zwijgen, voor ik Arminius met zn website van paulenannie.nl op mn dak heb)!

Een mysterie van formaat dus, die edit knop. Zit dat zwarte gat, of die kosmische leegte waar zapruders zo de mond van vol hebben er dan toch voor iets tussen? Perpetual beta, dacht oppergoeroe en akela Patman er zich al te makkelijk vanaf te maken. Nice try, maar buiten de zapwaard gerekend, slinkse zapper!!! En dit alles gebeurt terwijl op het forum naarstig ononderbroken wordt gedebatteerd over de meest waanzinnige en diepgravende onderwerpen, van de Bavarian Illuminati die met hun vliegende bol geland zijn op Atlantis na met bol en al in de de teletijdmachine van professor Barabas te zijn gekropen, tot de saaiste troonrede in decennia van Beate Bea(lzebub). Werkelijk alles komt aan bod en op waarlijk alles denken die wiskids, smartasses, bald (nee dat moet bold zijn) men and wiseguys van zapruder een antwoord te hebben. Van tomeloze arrogantie gesproken.En geen bijenplaag of betweterige heilloze profeet die de crew van de wijs kan brengen.

Ondertussen wordt ook de (toch niet zo) sociale nieuwssite www.nujij.nl onafgebroken met spervuur bestookt (uiteraard met DU munitie, we moeten niet het mietje uithangen) en af en toe eens een Hiroshimaatje, afhankelijk van het weer en het humeur van de zapruders. En waar mag dossiervreter Donkerdoorn wel uithangen? Wel, je denkt toch niet dat die maandagmorgen-briefing vanzelf wordt geschreven? Dat is een 24hour/day job, week in week uit. Van de archieven in het Pentagon tot de lijkwade in Turijn, hij gelooft het pas als hij het met eigen ogen heeft kunnen aanschouwen. Hij pakt hoop en al een weekje vakantie. En dan blijkt op de koop toe dat in die week zijn vervanger, Patman, maar half werk levert en half de aardbol overslaat. Hoe moeten Poetin en Bush dan de week starten?

Tss… Inanna tenslotte, tja, die is zoek. Hopeloos verdwaald in etymologische en mythologische onzwervingen...Hierover later meer. In mijn magnum opus, de Inannisea Het was me het dagje wel op zapruder, en morgen terug op post! Houdt de fun dan nooit op? Wordt daar ooit wel eens geslapen ook? Wanneer valt het eerste slachtoffer? En wie zal de ongelukkige zijn? NextMP aka Opperilluminatus aan een overdosis ritalin of een zevenkopigge kopstoot van het Beest, Patman van pure ellende, Madbello van zuivere colere, Robbertjan aan de wrede martelingen van Arminius the Terrible, Klaas aan cynische frustraties over de domheid van zijn vriendenkring (die enkel aan voetbal en Mariah Carey denkt), Donkerdoorn die verstrikt geraakt in het web van MI5, Marcia gestikt onder de liefdesbrieven, of erger, gewurgd in één van de (M)SM achterkamertjes van het zapforum of toch maar ondergetekende (die reeds 65 miljoen jaar geleden het bijltje had moeten leggen en stilaan last begint te krijgen van een opspelende maag en een zere knie)?

Weddenschappen kunnen vanaf nu worden gesloten op www.zapbet.nl. Succes!!!

 
At 3:12 p.m., Anonymous patrick said...

Toen ik een jaar of 6 was begon ik veel conspyracy onderwerpen te bestuderen. En dus was mijn conclusie: het ego is slecht, en moet weg ten kostte van alles. Nu kom ik daarop terug. Hoewel het ego slechte dingen kan bezitten, is het niet de bedoeling om vrij van ons ego te zijn. Dat is wat ik nu inmiddels uitvoer hier op Zapruder Inc...
Dat komt doordat ik vanaf die leeftijd tot aan afgelopen 30 jaar alles wat met mijn ego te maken had, wilde negeren, en eigenlijk met de kop in wilde drukken. ("Liever met het lid in de hand") Maar daardoor stopte ik met het luisteren naar mijn eigen behoeften en verlangen, die ik als mens ook had weten jullie dat? Behoefte aan relaties, complimentjes en gewoon het algemene gevoel dat ik er ook mag zijn ondanks mijn tomeloze arrogantie.
Inmiddels bijna 42 ben ik erachter gekomen dat dat zaken zijn die wel degelijk met het ego te maken hebben. Bij mannen is dat sowieso het geval aldus mijn moeder. En nu begrijp ik dus dat mannen als ik hun lange lid showen en vrouwen hun gevel trots. Zonder ego ben ik altijd al ongelukkig gebleven vandaar... Nu ik besef hoe dit gekomen is en hoe ik het ten kostte van de bezoekers op Zapruder op kan lossen. Ik weet maar 1 ding zeker: het ego is gewoon een onderdeel van wie je denkt te zijn! En met name bij mijn onderdanen een belangrijk onderdeel van het respect naar mij toe. Je houdt van anderen met je ego en je beschermt en zorgt voor jezelf, innerlijk en uiterlijk met je pik. En dat is inderdaad het ik-gevoel, een gevoel dat we nou eenmaal hard (letterlijk) nodig hebben.

 
At 3:23 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

o jee, weer een koppiepeestmongool. Is het soms Arminius die zich een beetje verveelt?

 
At 8:49 p.m., Anonymous nikkerlocker said...

Bij het overhandigen van een diender aan mij van zijn gele print, zei ik dat ik ook iets voor hem had...

OPEN BRIEF AAN DE POLITIE EN WETSDIENAREN
De laatste dagen van december zijn met kerstmis en nieuwjaar een periode van bezinning, vrede en goede voornemens. Maar tevens ook een tijd van respect en dankbaarheid naar elkaar. Net voor 2008 willen we langs deze weg even een bedankje richten naar onze politie die vooral tijdens de feestdagen een stressvolle periode voor de boeg heeft. Velen vergeten vaak dat het jullie zijn die ons komen redden uit benarde situaties. Het zijn ook jullie die worden opgezadeld met een berg aan regeltjes en dan daarmee de orde moeten bewaren. Zeker heden ten dagen nu de maatschappelijke problemen steeds zwaarder drukken op onze samenleving. Maar mogen wij jullie vriendelijk vragen om in eer en geweten even enkele problematische standpunten met ons te overlopen die ons erg aan het hart liggen. Er is totaal geen vertrouwen meer in de overheid die ons steeds meer van onze fundamentele vrijheden beroofd, dit zelfs in tegenspraak met de grondwet. De politiek creëert constant zinloze conflicten die ernstige gevolgen hebben. Er wordt ons een consumptiemaatschappij opgedrongen die alle menselijkheid overschrijdt. Belastingen stijgen en de armoede reikt steeds verdere grenzen. Energielasten worden hoger ondanks dat de technologie voor vrije energie al decennia voorhanden is maar niet wordt vrijgegeven. Onze gezondheid wordt zwaar belast door aanvallen van chemicaliën, pesticiden, fluoriden, chemtrails en genetisch gemanipuleerd voedsel. Medische zorgen worden gedirigeerd door de farmaceutica met catastrofale gevolgen, omstandigheden waar jullie families ook de gevolgen van dragen. De arbeidsdruk wordt alsmaar opgevoerd met stress en chaos als eindresultaat. De gecensureerde media bespeelt de massa met de meest gruwelijke beelden van oorlog en geweld, corruptie en leugens en brengen zo steeds nieuwe subculturen op de markt die onze maatschappij totaal verloederen met maar een doel: het controleren van de menselijke geest. Daarenboven is het rechtssysteem al haar geloofwaardigheid verloren daar het ook een onderdeel van het financiële machtsapparaat geworden is. In dit circus dienen jullie als politie de orde te bewaren voor een schamel loon en worden jullie als werktuigen misbruikt door de gevestigde elite om je eigen familie, vrienden en samenleving te terroriseren en als een incassobureau van de overheid de staatskas te spekken. Vaak met risico van eigen leven en ondanks dat zijn jullie evenzeer slachtoffer van dit uitbuitingsproces. Het geeft ons ook geen veilig gevoel als jullie als wapen worden gebruikt door een kleine elite tegen je eigen volk. Hoe kan je enige vorm van medeleven en respect verwachten als je meewerkt aan deze praktijken en zo het vertrouwen van het volk misbruikt?Mogen wij daarom vragen naar een moment van bezinning en bewustwording van jullie relatie met de mensheid. Onze boodschap en wens voor het nieuwe jaar is dan ook het dringende verzoek om hulp ter bescherming van jou volk,jou samenleving en jou familie. Kies de zijde van het volk en neem jullie verantwoording tegenover het leven. Dit is een win/win situatie voor ons allen. Moge deze boodschap een eerlijke stap zijn naar een harmonieuze samenleving op deze planeet met liefde en respect voor alles wat leeft. Met jullie steun veranderen we onze maatschappij. Wij rekenen op jullie. Beste wensen en een veilige en zinvolle 2008. Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door samenwerking van Niburu en Be Cool Be wise…

 
At 9:08 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Voor mensen die het nog niet doorhadden: ik zit natuurlijk onder vier of vijf namen te reageren. Dat houdt de boel wat levendig hier.

 
At 9:13 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Klaas terwijl hij bezig is op Zap.

http://youtube.com/watch?v=PbcctWbC8Q0

 
At 9:18 p.m., Anonymous Patman said...

Dat wisten wij hier bij Zapruder al lang... Het is ook best wel eenzaam verlamd en wel er aan blijven rukken totdat je bevestigt wordt door impotente (debunkers) zieners spitt, rustig maar jongen ik spam zo wel een site voor hulpbehoevenden goed?

 
At 9:27 p.m., Blogger Bram said...

Voor de goede orde (en ik zal maar even vanaf m'n 'bram'-account reageren:

Bovenstaande reacties van 9:08PM en 9:13PM zijn weer eens van zo'n gemankeerd complottertje dat bij gebrek aan argumenten uit frustratie maar andermans nick gaat overnemen.
De zoveelste demonstratie van onnozelheid.

Ik neem aan dat de 'Patman' dezelfde onnozelaar is.

Braad/Bram

 
At 9:44 p.m., Anonymous patman said...

Ben je nu een bewuste zwartmaak-campagne bezig ofzo? Een soort internet-stalking? Heel bizar. Is dat niet juist het kenmerk van iemand die op rede en discussie niet kan winnen? Wel een beetje doorzichtig Brammetje Dijkman a.k.a. Brum a.k.a. Braad Spitt.
Maar goed, ik ben met een artikeltje over je bezig... Tot gauw lekker ding xxx

 
At 9:56 p.m., Blogger Bram said...

..en weer een nep-Patman die iets gekoppiepeest heeft van hier (comment #7)

Leuk he, dat trollen?
Jammer he, dat je zo doorzichtig bent dat er nooit iemand intrapt?

Braad/Bram

 
At 10:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

test

 
At 10:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

ah ok, het werkt niet geweldig, maar het lukt..
Vanaf nu reageer ik onder een Wordpress-account braadspitt.wordpress.com zodat ik iets makkelijker te onderscheiden ben van de spoofkleuters.

(Wat is dat toch ook een klotegedoe met dat gekoppel van Gmail aan Blogger zodat ik niet ingelogd kan blijven op m'n mailaccount en hier reageren met m'n Braad Spitt account.)

 
At 11:32 p.m., Anonymous hillbilly said...

Overzichtelijk zo. Alle kneuzen van zap en billy nu hier. Klaas, Braad, Arm, bee, hp etc.. Nu nog de nujij-zwakzinnigen en dan heeft billy het best goed gedaan. Billy en z'n posse verstotenen.

 
At 11:33 p.m., Anonymous hofnar said...

Met braad als grootste schijnheilige spoofkleuter.

 
At 12:00 a.m., Anonymous klazinabeen said...

Jongens zeg, spitt is gehandicapt weten jullie dat?

 
At 12:26 a.m., Blogger Billythekid said...

Nou, ik heb weer een hoop creativiteit bij de fans losgemaakt, zie ik.

 
At 1:50 a.m., Anonymous Billy the klit said...

"Jongens zeg, spitt is gehandicapt weten jullie dat?"

Of dat of seropositief. Iets anders zou zo'n enorm verterende frustratie niet verklaren.

 
At 11:21 a.m., Anonymous Arminius said...

paulenannie...?

Whoehahaha, goeie grap!

http://www.theonegame.nl/bb2/viewtopic.php?p=19754#19754

Ik heb je stukje ff gepikt, word je toch nog beroemd:)

 
At 11:41 a.m., Anonymous Anoniem said...

En Arminius laat nog maar weer eens zien hoe dom ie is.
Dit stuk was natuurlijk al een koppiepeest (er wordt wat afgekoppieppeest door de complottertjes) en het komt natuurlijk van Zaplog, geschreven door Dinosaur op 19 sept. 2007

Maar ja, iemand als Arminius, die toch nooit z'n eigen teksten schrijft, zal dat niet deren.. die jat z'n mening wel bijelkaar zonder ooit iets te formuleren. Best moeilijk ook, een eigen mening, of niet dan, Arminius?

 
At 11:42 a.m., Anonymous Arminius said...

Eigelijk werd ik best doodziek van die omhoog gevallen namaak journalisten bij Zapruder, die pretenderen de Volkskrant onder de nieuwssites te zijn. Dat je nou toevallig 10 worden achter elkaar foutloos op papier kan krijgen, maakt je nog geen beter mens als een ander. Ik kots op die eikels die zich beter voele als een ander, en het is nog eens slecht voor mijn eigen ego ook.
Ik mag het dan niet altijd eens zijn met de stukjes van Billy Boy hier, maar hij heeft tenminste gevoel voor humor, iets wat je van die klootviolen bij Zapblubber niet kan zeggen. [Op Monkeyman na dan]
Ben ik verdrietig om die ban die ik gekregen heb? Nee, niet echt, het was tijd o op te stappen. Ik had het er wel gezien. Patman & Co, veel suc6 met de elitaire weblogje.

 
At 11:47 a.m., Anonymous Anoniem said...

Dus nu je daar uitgekotst bent kom je maar weer commenten (lees: koppiepeesten) op een blog waar je door iedereen vierkant uitgelachen wordt?
Hoe ontiegelijk dik is die plaat voor je harses nu eigenlijk?

 
At 12:43 p.m., Anonymous Arminius said...

De meeste mensen behalve je eigen spoofs moeten hier ook niets van je hebben met je domme gelul braad. Stomme shill.

 
At 12:45 p.m., Anonymous arminius said...

plaat voor mijn harses???????? je praat over je eigen zeker. In mijn woordenboek staat jouw lelijke tronie afgebeeld bij dat woord.

 
At 1:18 p.m., Anonymous steve said...

Arminius, waarom denk je dat braad zo jaloers is op jou wankerban van pat? En waarom ben je van zapruder gegooid? Ik vond jou een van de weinigen die daar wat in te brengen had! Wat een dombo's daar (zapruder) zeg! Ik denk dat de saboteur patman is die ermee wil ophouden...

 
At 1:21 p.m., Anonymous Anoniem said...

mijn spoofs, arminius?

..weer laat je zien dat je er allemaal niet zo veel van begrijpt. What else is new?

 
At 4:27 p.m., Anonymous Arminius said...

Nee we zijn allemaal debiel, behalve jij hè braad?

Ow, en waarom ik er af ben gepleurt moet je maar in het topic van Antognizer lezen [Eve ingrijpen op het forum]

 
At 5:01 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nee hoor, Arminius.
Zie je weer wat je doet? Je roept zelf iets, probeert te doen alsof dat mijn stelling is, en dan vertel je dat 'ik' ongelijk heb.
Wat je hoe dat heet? Een drogredenering, en wel (daar is ie weer) een straw man.

Je komt ook nooit verder dan dit soort onzinnigheden. Dat komt omdat je heel erg dom bent. Als je ook maar een beetje slimmer was dan realiseerde je je dat je heel hard wordt uitgelachen om de kolder die je uitslaat. Jij niet. Daarom ga je ook gewoon maar door.

En het is hier al lang gelinkt hoor dat topic waarin je door Antagonizer de wacht wordt aangezegd. Je vertelt niks nieuws.

Het is je ook pas een miljoen keer gezegd dat dat eeuwige gekoppiepeest, zonder het vermogen een eigen mening te formuleren, nogal dommig en vooral heel irritant overkomt.
Niet raar dat het daar bij Zapruder ook weer op stukloopt. Niet dat het tot je doordringt hoor.. daar ben je immers te dom voor, dus ga je de komende weken hier weer demonstreren dat je geen twee fatsoenlijke zinnen achterelkaar kan schrijven zonder ze te koppiepeesten van iemand anders. Laat het maar weer zien. Je kan niks anders.

 
At 5:44 p.m., Anonymous barakosama said...

Onze trouwe rode hond van de linkse kerk schijnt het wel leuk te vinden... (zoon van de welbekende opinie zionisten maffia)


Tjsa, hoewel ik de toon van Antagonizer wat hard vind, zit er wel wat in zijn tirade. Maar mijn chakra's laat ik liever waar ze zitten, en dat is niet in mijn reet, anders raak t mijn vriendin in de war tijdens haar shiatsumassage-oefeningen :)
Ik zei laatst al tegen iemand in een email dat er de laatste tijd nogal wat valse vijandsbeelden worden gecreëerd. Daarbij doelde ik onder meer op mensen in de activistische truth-beweging. Waarschijnlijk heb ik daar zelf in het verleden ook aan gedaan.

Ik bedoel maar: Naomi Klein is "fout," want heeft gezegd dat ze een 9/11 false flag niet kan bewijzen, maar de Irak-leugens wel. Michael Moore is "fout", want Fahrenheit 911 ging niet ver genoeg. Noam Chomsky is "fout", want via via via via via via via via via via via via gelieerd aan iemand die iets met de Illuminati schijnt te hebben, en bovendien vergeet hij te roepen dat 9/11 een inside job is. Harry van Bommel is "fout", ondanks zijn stellingnames inzake Irak, Afghanistan en Palestina. De reden: hij schijnt gaten in zijn rode onderbroek te hebben en geeft complimenten aan vrouwen. En heeft waarschijnlijk vaker sex dan alle truthers bij elkaar. Dat doet natuurlijk pijn bij de inwoners van Waarheidnistan.

Patman is "fout", want hij gelooft dat grote multinationals de wereld in hun greep hebben, de lieve naieverd. En ook ik, Johnito ben heel erg "fout", want nog steeds lid van de partij van de rode b(r)oekjes, en schandalig genoeg, niet eens blindelings mede- boeroepend met de enorme, massále, ontélbare groep dissidenten en ex-rode broekjesdragers , die echter weigeren zichzelf als kandidaatvoorzitter van De Partij voor te dragen (want met al dat tevoren geindoctrineerde en betaalde klapvee op het Volkschcongres maken ze immers geen enkele kans ;)

Het meest recente toppunt/dieptepunt vond ik wel enkele verhalen over een bekende linkse politicus, die in een comité van aanbeveling schijnt te zitten voor de oprichting van een standbeeld voor Abraham Kuyper. Nu ben ik absoluut geen fan van Kuyper en zijn politieke nazaten, en vind ik zo'n standbeeld eigenlijk nogal overbodig, (voor elke politicus eigenlijk) maar het ging in deze berichten weer meteen van "verraad aan het volk" en "illuminati." Toen ik dat las had ik echt zoiets van "Met zulke vrienden..."

Dat deze linkse politicus doodgewoon en openlijk geobsedeerd is door "geschiedenis", en mede daarom aan de wieg stond van het initiatief voor een Nationaal Historisch Museum, is de auteurs in hun nietsontziende drift naar het ontmantelen van het wereldwijde satansnetwerk (volgens sommigen moet ik zeggen "jóódse satansnetwerk met Hirshi Ali als hoogpriesteres" want anders ben ik een gatekeeper), waarschijnlijk ontgaan...Verbazingwekkend dat niemand die voor de hand liggende connectie legt, en dát voor een beweging die op zoek naar de waarheid zegt te zijn.

Ik vind het allemaal prima hoor. Billy en Braad zijn binnenkort nog overbodiger dan nu. We knallen elkaar wel zelf af met zijn allen.
Iemand trouwens opgevallen dat ik hierboven aan zelfcensuur doe door de naam van Jan Marijnissen niet te noemen in het Kuyper-verhaal?

08-01-2008 03:40 | Johnito de likkende rode hond...

 
At 5:57 p.m., Anonymous gulible fool said...

Arminius het is een compliment dat de vastgeroestte 'truthers' jou niet meer kunnen pruimen, omdat jij wel het lef en de onafhankeljkheid hebt om verder met noodzakelijk onderzoek te gaan! Die gatekeepers van de zionisten zijn als de dood voor mensen zoals jij. 1x de naam Eric Hufschmid laten vallen en je bent meteen omaanvaardbaar voor ze? Wij zijn de oprechten onder de truthers die de criminelen wel blijven vervolgen zonder ons daarbij door de zionisten maffia op een zijspoor te laten zetten. (al dan niet betaald, want die geindoctrineerde bruikbare idioot van hierboven schijnt dat niet eens door te kunnen/willen hebben) Triest toch? Zapruder steekt geld dat gestolen is door de zionisten maffia vriendjes van ze met de klacht dat het eigen geld is? DaaaaaaGGGGGGG!!!!!

 
At 6:16 p.m., Anonymous holohoax/ontkenner said...

Bedoel je dit?

They chose not to bomb Auschwitz This gives you a good opportunity to ask people, "Why didn't they bomb the rail lines leading to the camp?" Also point out that they claim 1.5 million Jews were killed, but years ago they said 4 million. The official number of dead Jews dropped by 3.5 million, but it's against the law in Europe to investigate! Holocaust Memorial Day is coming up, and schools will teach students about it, but they're not allowed to ask questions. 'Jew' has become curse word among German youth. I can't imagine why...

 

Een reactie posten

<< Home