maandag, februari 18, 2008

Dating


"Zapruders zijn van nature solitair. Altijd maar op zoek naar de waarheid, altijd maar twijfelen aan de consensus. Lange nachten achter het internet. Komt een dag dat je wat afstand neemt en ziet dat je alleen bent, al heel lang. En da's ook niet leuk."

Ergo: de Zapruder Dating Service. "Werkt als een banaan, supercool," volgens Monkey(man), die er naar verluidt een gelukkige relatie aan heeft overgehouden. Overigens verwijst het desbetreffende artikel naar een wel erg vreemde site genaamd Likkemeense.com: "Waor lillek lillek ontmoet." Dat is plat Tilburgs voor lelijkers die lelijkers willen ontmoeten.

"Wie bepaolt of ik wel lillek genoeg zèè? Ikke, zéé de gek. O jè, en vur de vorrum doe'k net of ur un deskundig tiem is, dè de ingestuurde fotookus scrient en bepaolt of iedereen voldoe aon de dur dees sèète gestelde criteria vur aonmelding. Rotte (te schôone) appels worre dus vuraf gefilterd en kommersjille aonbiejers hebben dus ginne enen kaans. Ut tiem bestao öt meense uit de Tilburgse sien, dus aon inzicht gin gebrek."

Monkeyman: "Ik ben de pimp op die site, lelijke vrouwen hebben ook liefde nodig. Die pellen je banaan als de beste."

Nee, Billy laat zich niet verleiden tot flauwe grappen over nerds en vrouwen, maar volgens het dagelijks bestuur van Zapburu gaat het niet werken, tussen complotters en lillekers. Een beetje complotter schuift zijn hobby (pardon: roeping) er niet voor aan de kant.

"Gaan we nog wat doen vanavond?"

"Ben je gek, ik moet nog uren complotvideo's kijken!"

Labels: ,

28 Comments:

At 8:20 p.m., Anonymous beria said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 8:33 p.m., Anonymous moderatorvibo said...

Braad;
Zoals het van billy en zijn kornuiten niet netjes is om jouw te blocken (in de nabije toekomst), is het zeker niet te tolereren dat jij deze site vol zet met pornospam en diversen. Wij hebben al contact met sites waar jij dat al eerder deed. O.a. het Zapruder team.

Ik heb alle reacties van jou verwijderd en wil vragen je persoonlijke ongenoegen met wie dan ook onder elkaar elders maar uit te vechten. Niet op waarheids lievende sites waar jou perversie niet wordt getolereerd heb jij dat goed begrepen? Dit is je laatste waarschuwing anders plaatsen wij jou burgerlijke-stand registers hier op dit blog... Al weet ik eigenlijk niet of dat soort gegevens van pratende dieren worden opgeslagen. Dit is geen dreigement ik ben het zat!

 
At 8:39 p.m., Anonymous sander belt morgen even. said...

Billie het kindje.
Morgen 9 uur bel ik even.
Even kijken of je dan ook een tof guy bent en zien hoelang je zielige debunkerslogje het volhoud.
Ik heb al een officiele waarschuwing gegeven.
Schijnbaar moet je billemaatje voorrang krijgen op zijn taal gebruik.

Ik geef geen waarschuwing meer over het gedrag,wat jij toelaat.
Jij kan ook braadzion zijn.
In ieder geval word je aansprakelijk gesteld.

Je kan toch goed censuren.
censuur dat maar.

Morgen is dit logje aan de beurt.

 
At 8:46 p.m., Anonymous sander belt morgen voor braadzion said...

En braadzion.

Kijken of jouw lachen zometeen ook vergaat.
Om jouw aan te pakken is niet zoveel nodig.
Wat jij doet is het openbaar maken van prive gegevens.
We zien wel of voor mij die wet ook geld,die benadeelt word door jouw.

Als ik merk hoe jij probeert een dialoog aan te gaan is een proces tegen jouw een peace of cake.
Ik kijk wel of en wie ik inschakel.
Jij bent nog niet van mij af.

 
At 8:55 p.m., Anonymous Crap said...

"Morgen 9 uur bel ik even."

Met wie dan? De maffia?

 
At 8:57 p.m., Anonymous Crap said...

"Ik kijk wel of en wie ik inschakel.
Jij bent nog niet van mij af."

Dat is een dreiging, beste, en het staat nu zwart op wit. Staat celstraf op, dat weet je toch?

 
At 9:00 p.m., Blogger Billythekid said...

Even het anti-spoof filter aangezet.

 
At 9:12 p.m., Blogger binshit said...

Hoe een braaddrol te vervolgen op zijn dagelijks gesluip:

Heb je al geprobeerd via http://www.booking.com/?? Ze hebben niet altijd de allergoedkoopste opties maar het voordeel is dat de prijs die je ziet ook de echte prijs is voor een single reiziger. Zeker even proberen. Om te boeken geef je je creditcardgegevens door, maar je betaalt pas bij het hotel, geen voorschotten.
Deze club, http://www.hostelbookers.com/,, heeft wat meer hostels in de aanbieding, maar pas op, de prijzen die je voorgeschoteld krijgt zijn verneukeratiever. Tjek goed wat de prijs voor een single room is en of de flauwekul zoals toeristenbelasting en weet ik wat erbij in zit.

Maar het heerst blijkbaar. Ik kreeg het afgelopen weekend op m’n heupen, en aangezien de Belastingen zo aardig waren een kleine duizend euro op mijn rekening te storten maak ik over een paar weken een reisje naar de Oriënt. Dit is mijn route: http://img146.imageshack.us/img146/3656/..
Braad Spitt - 09 Januari '08 - 19:29

En o ja, voordeel van Booking.com is dat je zonder pijn gewoon weer kan cancellen (mits meer dan 2 dagen voor vertrek), oftewel, je kan gewoon iets boeken wat je redelijk lijkt (het kon wel eens druk zijn met Pasen) en weer cancellen als je iets beters tegen het lijf loopt.

En o ja, ga er niet vanuit dat je goedkoper uit bent als je zelf direct een hotelkamer boekt. Booking agencies hebben vaak kortingen op de prijs, ook al betaal je ze commissie.
Braad Spitt - 09 Januari '08 - 19:34


http://www.meisjemeisje.nl/pivot/entry.php?id=2240

 
At 9:22 p.m., Blogger Billythekid said...

"Schijnbaar moet je billemaatje voorrang krijgen op zijn taal gebruik."

Daar heb je een inderdaad punt, want enkele van jouw reacties zijn weinig fris, om het zachtjes uit te drukken, en die heb ik dus om die reden weggehaald. Dus geen racistische en seksuele toespelingen meer. Scherpe discussies kunnen, zelfs schelden mag, zodra het binnen de perken blijft. Zo niet, weg reacties.

Je kent nu de regels.

Een IP adres zegt niks over de persoon die er achter zit, dat weet alleen je provider en die zal niks ondernemen zonder een gerechtelijk bevel. Vraag het BREIN. Tenzij je paranoia zover gaat dat je denkt dat 'ze' je binnenkort komen halen.

 
At 9:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

nou nou, maar dat is interessante info, sander/sandocan de googlekoning.. en nu ga je meisjemeisje vervolgen, of booking.com? veel succes

xx

Advocatentip: Moskowitsch schijnt erg goed te zijn.

 
At 9:29 p.m., Blogger pow said...

nou nou, je hebt google gevonden en een nick foutloos overgetikt...je kunsten gaan met grote stappen vooruit zeg...

Maar welk nut heeft het om je google oefeningetjes hier te posten?

 
At 9:30 p.m., Blogger pow said...

@braad, he he zelfde gedachte zo te lezen ;)

 
At 9:34 p.m., Blogger pow said...

@Sander...het zit je nu wel erg tegen jong:

http://www.nu.nl/news/1440015/83/Hersenen_wietrokende_schizofreen_krimpen_sneller.html

(we waren toch al off-topic dus vooruit dan maar)

 
At 9:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

@Billy:
klopt wel hoor dat het formeel niet mag om iemand's ip-adres te publiceren (ik weet wel een beetje hoe ver je dingen kan drijven, heb nogal wat ervaring met (nederlandse) spammers van het internet verdrijven enkele jaren terug. Daar komt mijn nick ook vandaan). Dus als je het weg wil halen is dat prima hoor; tis jouw blogje.
Niet dat het zo'n vaart zal lopen hoor, want Sander is toch niet in staat op een fatsoenlijke manier iemand aan te schrijven die werkelijk iets ondernemen zou. Laat 'm maar lekker piepen..

 
At 9:42 p.m., Blogger Billythekid said...

Als jij zelf achter zijn IP adres was gekomen had hij een punt gehad, maar dit staat open en bloot op het web, zoals er honderden blogs zijn waar een IP adres bij een posting verschijnt. Had hij maar via een proxy moeten surfen.

 
At 9:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

Maar ik BEN zelf achter z'n IP-adres gekomen.

Blijkbaar kreeg ik automatisch een wordpress-blog toen ik mijn wordpress-ID aanmaakte om hier onder een niet-spoofbare nick te reageren (klik maar op m'n naam).
Blijkbaar stond daar een reageermogelijkheid open. Toen jij een paar dagen geleden de comments tijdelijk dicht gooide zette Sander maar een reactie op dat blog (zonder naam, maar herkenbaar). Daarop kreeg ik een automatische email met oa. zijn IP-adres.

Inmiddels heeft Sander dus bevestigd dat het inderdaad het zijne is.

Ik zeg dit even voor de duidelijkheid zodat je zelf kan beslissen of je het laat staan of niet.

Waarschijnlijk maakt het allemaal weinig uit.

 
At 9:56 p.m., Blogger Billythekid said...

Dan moet hij jou aanpakken, lijkt me ;)

 
At 10:13 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ja, laat 'm mij maar eens aanpakken. Ik heb het verdiend!

Maak maar eens een leuk creatief blogje, Sander, met alles wat je over me bijelkaar kan googlen, opgevrolijkt met wat doodverwensingen. Of moet ik eerst je emailadres online zetten voordat je daar aan begint?
Hop hop, werk aan de winkel!

 
At 10:35 p.m., Blogger binshit said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 10:53 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ja, de vorderingen op dat gebied "al heel ver"!
Vooral zo doorgaan.

Dank je trouwens voor die link naar die site van die Lugtigheid, één van Zapruder's 'meest gewaardeerde' leden! ;) Hij past er fraai tussen

..en jij hoopt dat mijn homepage net zo mooi is? Nou, ik ben bang dat ik zulk een mooie site niet kan maken.

Maar Sandocan/Binshit toch, waarom maak jij je eigenlijk zo boos als ik Sander's IP-adres on-line zet? Je doet net alsof het om jouw ip-adres gaat!
Misschien moest ik toch eens aan Johnito vragen wat het ip-adres van Sandocan/Conman/Spinner/"Peter R. de Vries" etc. is? Het zal toch niet hetzelfde zijn, he? Wat denk je zelf?

 
At 11:09 p.m., Blogger binshit said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 11:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Vraat ge-braad , ik zal op mijn website de ranzigheid waarmee jij je naar de top van dit aards (voor jou kinder)paradijs likt en konkelt uitgebreid uit de doeken doen."

Da's mooi. Daar vroeg ik dan ook om! Nou nou, nu ga ik het krijgen hoor! :) Laat maar eens zien wat je kan! Verras me! Wel goed je best doen, he? en heeeeeeeeeeeel veel tijd in steken!
Niet van dat halfbakken gedoe, he? Ik verdien alleen het allerbeste!

Ik wil zien:
-een foto
-m'n naam en adres
-een overzicht van m'n muzieksmaak
-een overzicht van alle blogs waar ik gepost heb
-een overzicht van alle plekken waar ik geband ben
-minstens 1 doodverwensing en enkele pijnlijke ziektes naar keuze.

Bij minder zou ik me aardig tekortgedaan voelen. Dat zou je toch niet willen, he meneertje Sandocan/Sander?

En denk eraan: vooral heeeeeeeeeel veel tijd in steken! Ik ben het godverdomme waard! En zo is dat!

 
At 11:43 p.m., Blogger binshit said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 11:47 p.m., Anonymous Anoniem said...

o ja, en m'n IP-adres moet er natuurlijk ook bij!!

Jullie hebben toch wel een beetje opgelet, he? Ik had m'n EIGEN IP-adres namelijk ook Argusoog gezet, maar die is inmiddels ook al weggehaald.

Maar in alle consternatie ben je toch niet vergeten om daar even een notitie van te maken, he? Dat zou zonde zijn! :(
Een beetje sullig zelfs..

Zeker weten dat zo'n slimme gozer, tevens notoir koppiepeester, als jij wel snel even een kopietje van gemaakt heeft.

Je gaat me niet teleurstellen, he?
Het moet wel een beetje mooi overzicht worden, hoor! Dat ben ik nu eenmaal waard.

 
At 6:28 a.m., Blogger Billythekid said...

@Sander: weer de gedragsregels van dit blog niet begrepen, dus weg reacties.

 
At 6:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hier hebben ze geen dating nodig. Deze lelijkerds pompen elkaar. Als je die bruine arm van Jay altijd ziet, weet je waarom Braad in een rolstoeltjes zit...

 
At 7:48 p.m., Anonymous sander gaat gewoon door waar het stopt said...

Als braadzion de boel verstierd,gaan we gewoon verder op een ander log.

http://petervincentschuldaasgier.punt.nl/index.php?r=1&id=376108&error=&wachtwoord=&archief=&tbl_archief=#form

Bij hem loopt het spoor dood.

 
At 10:10 p.m., Anonymous Anoniem said...

Kunnen we Braad dan maar gewoon afserveren. Hij heeft zichzelf nu echt compleet, totaal, volkomen ongeloofwaardig gemaakt met z'n anti-semitisme beschuldiging en z'n persoonsgerichte leugens. Het mannetje is leugenachtig en heef een bord voor z'n kop zo dik, dat het gewoon onmogelijk is hem ergens op aan te spreken.

 

Een reactie posten

<< Home