zaterdag, februari 16, 2008

Stormwaarschuwing


De onheilsprofeten hebben het maar weer druk mee. "De nieuwe wereldorde komt eraan," waarschuwt een zekere Aes Flavum bij Wijwordenwakker en Argusoog. Het is weer het geijkte doemdenken zoals we dat al langer van de complotters kennen: de chip rukt op, we worden door alles en iedereen bespied en boven onze hoofden wordt er "lustig op los gespoten". En dan is er nog Tony Blair. Die wordt straks de president van Europa, met steun van de Bilberbergers, en dan worden we allemaal gemuilkorfd.

Het blijft merkwaardig hoe complotters zichzelf altijd weer zien als volstrekt willoze burgers tegenover een ongrijpbare macht. Als fanatiek boutendraaiende Charlie Chaplins uit Modern Times. De predikende complotter heeft het natuurlijk allang door, maar de rest van het schapenvolk lijkt reddeloos verloren: "Degenen die de alarmbellen nu nog niet gehoord hebben, willen bewust slapend blijven, of ze wachten eerst op een goede optie voor 'iets anders', en eerder komen ze niet in beweging."

Het doet allemaal erg denken aan een gemiddelde Wachttoren. Het voorpagina-artikel van deze belangrijkste publicatie van Jehova's Getuigen illustreert meestal de slechte toestand van de wereld, waarna
het alle mensen troost met het goede nieuws dat Gods koninkrijk alle onderdrukkers van de mensheid zal vernietigen en de aarde in een paradijs zal veranderen.

Complotters hebben alleen geen Wachttoren. Of toch wel? Een nieuwe site genaamd Stormwaarschuwing komt aardig in de buurt: "Op dit moment is een geheime wereldwijd opererende organisatie bezig om de wereld te leiden naar een fascistische controlestaat, een dictatuur vele malen heviger dan die van Hitler. De organisatie heet de Illuminati, ook wel De Nieuwe Wereld Orde of schaduwregering genoemd. Men gebruikte de valse 11 september aanslagen om deze Orde in snel tempo door te voeren en een fake oorlog tegen terrorisme te creëren. Dagelijks worden we vanuit vliegtuigen besproeid met giftige chemicaliën die het klimaat veranderen en die de burgers ziek en ontvankelijk maken voor Mind Control. Op dit moment worden miljoenen en miljoenen mensen wereldwijd continue in de gaten gehouden, o.a. door geïmplanteerde chips."

De site zit vol wetenswaardigheden: Zo lezen we onder meer dat in het logo van hamburgerketen McDonalds het getal 13 zit verscholen. Want De McDonalds familie is een belangrijke occulte bloedlijn, verwant aan de Illuminati en nauw betrokken bij Bohemian Grove.

Maar de willozen hebben gelukkig weinig te vrezen. De verlossing staat al gelijk in het voorwoord: "
Er is een schuilplaats in de komende tijden van nood. Die schuilplaats heet Jezus. Wie zijn leven aan Hem overgeeft zal bescherming vinden, net als in de tijd van Noach. Al wie luisterde naar de stormwaarschuwing van Noach kon in de ark komen en zo gered worden van de zondvloed. Zo is er in onze tijd geen redding mogelijk buiten een persoonlijk contact met Jezus. Kom tot Hem, roep Hem aan, vraag Hem in uw leven. Het kan nog. De deur van de ark is nog open…"

Labels: ,

124 Comments:

At 8:17 a.m., Anonymous sandocan said...

Dit artikel vind ik wel geslaagd. Bij het onderzoek naar de waarheid kan het wel eens gebeuren dat er loslopende reli-schyzo's tevoorschij komen. Deze zijn toch al snel gevloerd door de realiteit, die dezer dagen door iedereen van de daken wordt geschreeuwd? Wel weer een beetje slap van je Billy dat jij via deze insta(de)bielen iedereen in waarheids-vindings-land zo over een kam probeert te scheren. Mischien moet je wat aan die pijpenkrullen van je knecht (morgen is het weer andersom) braad, gaan doen want zo verlies je het einddoel snel uit het oog vrind...

 
At 10:34 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Wel weer een beetje slap van je Billy dat jij via deze insta(de)bielen iedereen in waarheids-vindings-land zo over een kam probeert te scheren."

Hahaha, en zo'n comment komt dan van iemand die op alle complotsites geblokt is, uit pure armoede hier z'n stront maar neerkwakt.
Zullen we nog maar eens een willekeurig wat zinsnedes uit een comment erbijhalen dat je gisteren produceerde?

"Via onderzoek had hij binnen de kortste keren te melden dat Billy een jood is die werkt voor de joodsche verdedigings liga. En dat braad zijn opdrachtgever is!!! En wat betreft hun kneusjes hier moet ik geheel en zelfstandig beoordelen dat de zionisten MET jullie als hun knechten (waaarvan braad op 1 staat) eerder, sneller en destructiever ten onder zullen gaan dan ZONDER... Als Bil dit niet publiceert heeft hij geschrokken in de gaten dat hij is ontmaskert. Als hij het wel doet, is het gewoon een bruikbare-idioot die in de hoop voor wat kruimels van onder de tafel"
..en zo gaat de onzin nog veel langer, en vele comments door.

Hahahaa, en zo iemand "vindt het jammer" dat Billy "via deze insta(de)bielen iedereen in waarheids-vindings-land zo over een kam probeert te scheren".

Wat een gebrekkig zelfbeeld moet jij hebben.

"

 
At 11:50 a.m., Anonymous sander vind ze oer en oer DOM said...

Ze hebben gewoon een blik yehova getuigen opgeroepen om maar vooral iedereen de andere wang toe te laten keren door de NWO die komen gaat binnen een hele snelle tijd.

Deze debunkerdjes hier zijn of ingehuurd om iedereen te doen lijken of het niksnutten zijn,terwijl ze het zelf zijn.

Of durven de werkelijkheid niet in te zien en praten maar de illussie na,want die is wel zo veilig nu.
Welke rang hadden jullie gewild in een nieuwe wo,waarin jullie mee collabareren met de vijand.
Zeker al graag in het nederlandse propaganda instrument willen werken.
Jullie zijn aardig op weg.
Of zoals ik al eerder zei.
jullie zijn een anti-waarheids onderdruk weblogje die probeert iedereen te debunken die anders vertelt dan dat wij dagelijks moeten aanhoren.

Of als laatste.
Jullie zijn gewoon oer en oer DOM.
Ik denk het laatste.

Vragen kennen jullie niet eens beantwoorden.
Schieten gelijk in de stress en gaan in de verdediging met standaard onzin retoriek over anti-semiet.
Paranoia en dat vooral.
Oer en oer DOM.

 
At 12:02 p.m., Anonymous hp said...

Voer voor psychologen, de gedachtekronkels van stormwaarschuwing en van de antisemitische sander. Hoe kunnen zulke gasten ooit normaal functioneren in het dagelijkse leven en op het werk?

 
At 12:06 p.m., Anonymous sander draait moderne muziek said...

jullie blijven in een herhaling vallen.
Tijd voor een andere lp.

 
At 12:12 p.m., Anonymous Rogier said...

"Hoe kunnen zulke gasten ooit normaal functioneren in het dagelijkse leven en op het werk?"

Dat kan Sander niet, want hij zit in de ziektewet. Ik vermoed geen fysieke, maar psychologische problemen,

 
At 12:14 p.m., Anonymous Rogier said...

Het is trouwens opmerkelijk dat Sander bij Argusoog een heel andere toon aanslaat, daar kan hij zich dit gedrag niet permitteren.

 
At 12:19 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het is beslist niet de enige complotter bij wie de paranoia en de waandenkbeelden er werkelijk van afdruipt, maar wel een van de ergste. Het zou erg verstandig zijn als ie zich zou laten behandelen, niet eens zozeer voor zichzelf maar voor z'n omgeving.
Je zal z'n moeder maar zijn zeg.

Ondertussen lijkt het me verstandig om de comments maar weer te modereren, of de mogelijkheid om zonder in te loggen te reageren uit te schakelen. Op deze manier wordt het wel erg een podium voor de stinkende bak racistische poep van Sander/Sandocan hier.

 
At 12:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ga dit maar even Googelen, Billy:

"De deal van de eeuw

De overname van ABN AMRO door ‘het bankentrio’ was in veel opzichten de ‘deal van de eeuw’. Bij dit circus waren vele advocatenkantoren betrokken vanuit diverse invalshoeken. De overname vormt een unieke casestudy waarin van alles duidelijk wordt over het M&A-klimaat anno 2008 en waarin ook de contouren waarneembaar worden van een ‘nieuwe wereldorde’. Zal daarin nog plaats zijn voor Nederland?"

Ik zal je alvast een beetje helpen... bron: Nationaal Juristencongres, 14 maart 2008, volledig programma.

Fijn weekend verder...

 
At 12:24 p.m., Blogger Billythekid said...

Wees gerust, die racistische praat van hem zal ik subiet verwijderen.

 
At 12:25 p.m., Blogger Billythekid said...

En wat moet dat verhaaltje over die banken bewijzen? De NWO in actie soms?

 
At 12:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nog een keer: 'een nieuwe wereldorde' is een volledig open begrip en betekent precies wat het zegt: een nieuwe wereldorde, oftewel een wereldorde die anders is dan de voorgaande.
Kenmerk van de geschiedenis is dat de wereld ALTIJD in verandering is, en dat er door de jaren heen dus ook de orde veranderd is.

..maar voor complotdenkers, die er een heel bijzondere betekenis aan hechten, is het altijd een trigger dat als iemand die woorden gebruikt om te denken dat hun doomsday-idee erdoor bevestigd wordt.

Marx had het over een nieuwe wereldorde, Gandhi ook, Kennedy ook, Bush sr. ook.. en vele vele anderen, in vele vele tijden. En iedere keer hangt de definitie van dat begrip af van de context.

 
At 12:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je let niet op de details, Braad: er staat ‘nieuwe wereldorde’. Tussen aanhalingstekens dus. Dat duidt op meer dan een (gewone) nieuwe wereldorde c.q. nieuwe wereldverhoudingen (Internationale Betrekkingen-terminologie) zoals velen daar vroeger en tegenwoordig aan refereren en die inderdaad slechts duidt op een (normale) immer veranderende wereld.

 
At 12:39 p.m., Anonymous truth hurts said...

"jullie zijn een anti-waarheids onderdruk weblogje"

Ah, dus volgens Sander is het wel waar dat Joran door Peter R de Vries is ingehuurd om te verdoezelen dat Natalee eigenlijk als sexslavin is verkocht...

Da's namelijk de theorie van je geliefde Eric, die in het vorige artikel aan bod kwam...

 
At 12:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Je let niet op de details, Braad: er staat ‘nieuwe wereldorde’. Tussen aanhalingstekens dus. Dat duidt op meer dan een (gewone) nieuwe wereldorde c.q. nieuwe wereldverhoudingen"

En kijk.. daar ga je alweer.. je verzint het helemaal zelf. In die alinea staan zowel 'bankentrio', 'deal van de eeuw' als 'een nieuwe wereldorde' tussen haakjes. Blijkbaar omdat de auteur vindt dat dit een soort vaste uitdrukkingen zijn. Het zegt natuurlijk helemaal niks over de eventuele invulling van de definitie van 'nieuwe wereldorde'. (kijk, nu doe ik het zelf ook, dat tussen haakjes zetten).

Maar je bevestigt weer dat het woord 'nieuwe wereldorde' zelf, ongeacht de definitie en context, een trigger is voor complotdenkers om er een bevestiging in te zien van hun angstscenario's.

Waarvoor dank.

 
At 12:53 p.m., Anonymous sander legt uit said...

Verschil met argusoog en hierzo is dat daar zij zoeken naar de waarheid en het bestaan van het leven en hier de clown word uitgehangen met waarheidsbevindigen.
Zelf te lui of te laks om iets te onderzoeken.

Elke keer dat jullie met anti-semitische troep komen ik ga zoeken wat jullie bedoelen.
En dan zie ik steeds het beeld wat bevestigd word.

Ik zal jullie een lesje geven wat onderzoek is.
Het anne-frank boekje wat verschenen is ,bleek met een balpen geschreven te zijn.
Zionisten kunnen alles.
Ze kunnen anne frank in de toekomst plaatsten en haar het dagboek met een balpen laten schrijven.

Een andere les gaat over de genocide in armenie tijdens de wo1.
Hoe meer je leest hoe meer je het snapt.
Destijds sloten crypto joden zich aan tijdelijk bij de turken.
Zij waren de aanzet tot de verdrijving.
Ata-turk is ook een crypto-jood.
Daarom is ook turkye destijds veranderd in een europese cultuur.
Alles moest in het latijn geschreven en geleerd worden.
Ata-turk is een dictator.
dat alles na wo1.

Over de 6 miljoen joden werd al gesproken in WO1 en na WO1.

Over de democratie waar je denkt in te leven.
Een en al illussie.
Nog een reden waarom.
Snap je ook dat Israel RULES.

Vandaag de dag mogen wij alles zeggen toch.
Wij mogen mohammed wereldwijd belachelijk maken.Zeggen dat het een pedofiel en terrorist is.
Ik kreeg van de week ook koran les.
Ik wilde weten wie mohammed was.
Of het een pedofiel was.
Dat is dus niet zo,want het meisje waar ze het over hebben,waarvan de ouders overleden waren brachten haar naar mohammed.
Toen zijn eerste vrouw overlijden en het meisje meerderjarig werd,dat ze op elkaar verliefd werden en toen trouwde.
Dus deze laster en smaad mag wereldwijd en het hebben over de holocaust is strafbaar.
Dat is de dictatuur die begonnen is.

De enigste die jullie foppen is jullie zelf.
Ik weet dat ik geen anti-semiet ben.
Ik ben een anti-zionist.
Dat in het zionisme het woord jood schuilt,betekent nog niet dat alle joden zo zijn.
De meeste joden verwerpen het plan.
de rest zijn meeheulers en profiteurs.
En niksnutten die de moeite niet willen nemen om het te onderzoeken.

 
At 12:55 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je moet niet zo dom lullen, Braad. Ik heb de term 'nieuwe wereldorde' nooit eerder op deze manier in een dergelijk programma zien staan. Dat valt dus op.

 
At 12:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Ik weet dat ik geen anti-semiet ben.
Ik ben een anti-zionist.
Dat in het zionisme het woord jood schuilt,betekent nog niet dat alle joden zo zijn.
"

En gisteren was het nog zo:
"Joden zijn nu eenmaal volk wat alleen maar samen knusjes bij elkaar wilt wonen.
En rijke joden kopen gewoon alles op.
Daar maken ze eigen steden en dorpje van.
Meneer de boerenworst lul de behanger weet niet dat joden hier al eeuwen wonen en eigen steden hebben gecreerd.
Meneer de boerenworst weet ook niet dat in de 16de eeuw de joden met de eerste slaven naar suriname vertrokken."


Nee hoor, Sander is geen jodenhater hoor..

flikker toch op man

 
At 12:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je moet niet zo dom lullen, Braad. Ik heb de term 'nieuwe wereldorde' nooit eerder op deze manier in een dergelijk programma zien staan. Dat valt dus op.

En heb je wel al eens eerder 'bankentrio' tussen aanhalingstekens zien staan?
Nog een keer: het zegt alleen wat over de manier waarop deze auteur aanhalingstekens gebruikt, helemaal niets over de inhoudelijke betekenis van het begrip 'nieuwe wereldorde'.

Je probeert er betekenis achter te zoeken die er gewoon niet is. Je verzint het helemaal zelf.

Maar je bevestigt nog een keer dat zo'n woord, en het woord alleen, en trigger voor je is..
waarvoor dank.

 
At 1:06 p.m., Anonymous Rogier said...

""Zelf te lui of te laks om iets te onderzoeken"

"Jullie" onderzoeken helemaal niks, Sander. Het zijn allemaal maar veronderstellingen, vaak volkomen foutieve interpretaties. Niks waarheidsvinding. Uit zijn verband gerukte feiten aan elkaar breien. Feiten zoeken bij meningen. Je komt niet verder dan domme complotsites van figuren die al net zo ontspoord zijn als jij.

 
At 1:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Nee hoor, Sander is geen jodenhater hoor.."

Enne braadzaad, hoeveel "jews" heb je al gepijpt vandaag..? :)

 
At 1:27 p.m., Anonymous truth hurts said...

" hoeveel "jews""

Hmm, men kent het Nederlandse woord geeneens meer....

 
At 1:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je bedoelt JOOOOOOOOOOOODEN??

Braadspitt gebruikte gister zelf het woord "jews" dus ik naam dat jou 'klacht' ook aan hem is gericht? :)

 
At 1:53 p.m., Anonymous sandocan said...

"Nee hoor, Sander is geen jodenhater hoor..
flikker toch op man.."

Nu moet jij eens gauw horen...afgetrokken debunk schyzo van een braad! Waaruit haal je in die lege schedel van je vandaan dat Sander hier antisemitische taal uitslaat? Zoals je al eerder mocht ervaren zijn de zionisten een ideologische uitwas van het joodsche rasss! Verschtehet du das??? Ik kan je aanbevelen bij de moslim verdedigings liga zodat ook jij bij je pijpenkrullen gevat wordt om via deze vakbekwame juristen financieel kaalgeschoren te worden juseful idiot! Na de 2e wereldoorlog wisten ze wel raad met jou soort toch? Of wilde jij mij hier zeggen dat ik de behoefte nog voelde om mij bij die ('geblokte complotsite ) zogenaamde gatekeepers van jou te ontlastten? Lazer toch op je janus kop randdebiel!!! Als ik nog de behoefte voel mij waar dan ook te ontlasten hoef ik maar braad naad uit deze draad te trekken zodat ik mij aan zijn tong kan afvegen... Ik moet wel zeggen dat je tong mijn tere waarheidslievende billetjes wel erg begint te beschadigen braad! Kan je wat aan die stinkende bakkes van je doen?

 
At 2:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Defenitie "anti-semiet":

'iemand die een onwelgevallige mening verkondigd.'

Het veelvuldig gebruik van het woord 'anti-semiet' zegt meestal iets over het gebrek aan argumenten bij degene die het woord gebruikt. Het heeft geen enkele inhoudelijke waarde op de manier waarop het gebruikt en misbruikt wordt door de zionisten.

Arabieren zijn ook semieten by the way, dus iemand die voortdurend afgeeft op palestijnen zou net zo goed een 'anti-semiet' kunnen worden genoemd. Alleen hebben de zionisten die term voor zichzelf geclaimd, net als het land in Palestina. Een stelletje schaamteloze egoïsten zijn het.

 
At 2:02 p.m., Anonymous truth hurts said...

Wow, volgens mij is sandocan beetje boos :o)

 
At 2:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Waaruit haal je in die lege schedel van je vandaan dat Sander hier antisemitische taal uitslaat?"


uhhhhhhhhhh.. wat dacht je van het citaat dat ik aanhaal? Sander "vergeet" weer even 'zionisten' te zeggen ipv 'joden'.
Het is ordinair racisme, meer niet.

Zelf kan je er ook nog wat van, zoals ik ergens boven alweer geciteerd heb: een grote frustratie tegen joden, vermomd als "anti-zionisme".

Ordinaire Stormfrontpraat. Meer niet.

En gefrustreerde haatdragers als jij zijn zeker de hoeders van een betere wereld, he?
Right..

 
At 2:06 p.m., Anonymous sandocan said...

Dank je anoniem en ik weet dat braad schaad hem nu begint te knijpen, omdat ook hij heel goed weet wat voor een juridiche verrassingen voor deze juseful idiot in het verschiet liggen. Via zijn ip-gegevens weet ik in iedergeval al wel waar ik hem moet aanmelden voor onderzoek! Deze pro-zionistische goy-clown zal binnenkort naar zijn suikeroompjes moeten kruipen voor wat drek waarmee hij zijn juridische pakslaag alleen nog maar kan en zal verlengen. Braad maak je tong maar nat hahaha.

 
At 2:07 p.m., Anonymous Anoniem said...

Voor de goede orde Sander/Sandocan: wijs eens aan waar ik jullie van anti-semitisme beschuldig? Staat er niet, he?
Ik heb het over jodenhaat; of eigenlijk is het meer een soort obsessie/complex, gebaseerd op angst. Maar dat is meestal de grondslag van haat.

Het is ordinair racisme, meer niet. Angst, haat, emotie.. met feiten heeft het werkelijk niks van doen. Op Stormfront stikt het van de gastjes zoals jullie.

 
At 2:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nee jij trekt volle zalen met je hysterisch geschuimbek over 'jodenhaat'. Ga toch lekker pijpen man, jouw grote Leider Ronny kan vast nog wel een goede beurt gebruiken! Stumperd..

 
At 2:11 p.m., Anonymous Fred said...

"Dank je anoniem en ik weet dat braad schaad hem nu begint te knijpen, omdat ook hij heel goed weet wat voor een juridiche verrassingen voor deze juseful idiot in het verschiet liggen."

Haha. Loze dreiging. Zou jij trouwens niet naar Zuid Amerika aftaaien? Of zit je daar al?

 
At 2:11 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dank je anoniem en ik weet dat braad schaad hem nu begint te knijpen, omdat ook hij heel goed weet wat voor een juridiche verrassingen voor deze juseful idiot in het verschiet liggen. Via zijn ip-gegevens weet ik in iedergeval al wel waar ik hem moet aanmelden voor onderzoek! Deze pro-zionistische goy-clown zal binnenkort naar zijn suikeroompjes moeten kruipen voor wat drek waarmee hij zijn juridische pakslaag alleen nog maar kan en zal verlengen. Braad maak je tong maar nat hahaha.

Grappig comment. Precies hetzelfde als een week of 3 geleden, toen onder de naam P.Uncia - uiteraard een van de vele spoof-pogingen.

Dat was jij he?
Echt een teken van intelligentie en volwassenheid als je de naam van mede-complottertjes gaat gebruiken.

Je bent werkelijk zo'n ontzettend triest figuur.

 
At 2:16 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nee jij trekt volle zalen met je hysterisch geschuimbek over 'jodenhaat'. Ga toch lekker pijpen man, jouw grote Leider Ronny kan vast nog wel een goede beurt gebruiken! Stumperd..

Het is precies wat het is: jodenhaat. Keer op keer bewijzen jullie het doordat je 'zionist' en 'jood' steeds door elkaar haspelt. Je verschuilt je achter een façade van 'zionisme' en geeft ondertussen alles wat joods is de schuld van de ellende in de wereld.

..maar blijkbaar dringt de betekenis van alle scheldpartijen over joden niet echt tot je door.
Je bent gewoon een door en door verrot racistje; daar is werkelijk niks verhevens of intelligent aan. Domme haat en angst. Meer niet.

 
At 2:17 p.m., Anonymous sandocan said...

"Haha. Loze dreiging. Zou jij trouwens niet naar Zuid Amerika aftaaien? Of zit je daar al?"

Waar ik zit is voor mij een weet en voor jou (aivd-rat) een vraag putjesschepper! Ik weet echter dat jij bruinhemd alles en iedereen via een ausweiss tot aan zijn graf wil controleren... Nou fredje braad (en mischien ook jij in de nabije toekomst) kan zijn zionisten pleiters alvast gaan bellen, want zoals zijn mede knecht het al pakkend uitdrukte "ik lust jullie rauw"...

 
At 3:18 p.m., Anonymous sandocan said...

Sorry bil, maar je collega knecht heeft er weer een ordinaire jank-tank-brul-rant van gemaakt. Dat neem ik hem zeer kwalijk, met name omdat hij net terug is van ataturk de crypto zionisten-paus aan de bosporus. Als dit het resultaat is van zijn slachtofferisme cursus, zal hij binnenkort echt wel zonder werk komen te zitten. Deze goy-clown maakt van zichzelf en zijn broodheertjes een addergebroed circus, dat zeer spoedig nog niet eens in staat zal zijn zich tot aan hun (DE)bunkertjes uit de voeten te kunnen maken. Al is de geslepenheid van braad en zijn trawanten noch zo snel, wij achtervolgen het snel, tot dat het aan onze vleeshaken bungelt met hun slangenvel...Weet dat maar wel... Janktankdel!

 
At 3:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

je bent ziek

 
At 3:51 p.m., Anonymous sandocan said...

Ja van jou laffe houding omtrent je altijd uitbuitende slachtofferrol waardoor jou soort zo langzamerhand uit deze wereld bijvoorbaat al begint weg te rotten nazionist!!!

 
At 3:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het gaat niet om slachtoffers of een slachtofferrol maar over dom racisme.
Je bent gewoon een heel rot ventje dat gevangen zit in angst vertaald naar haat. Heel triest.

Je gescheld en getier laten het keer op keer weer zien.

Je bent ziek.

 
At 4:03 p.m., Anonymous sandocan said...

"Het gaat niet om slachtoffers of een slachtofferrol maar over dom racisme."

Waar heb ik mij mij boven of onder welke mensensoort dan ook volgens jou racistisch of laatdunkend uitgedrukt? Want als jij dat hier kan aantonen, zal ik ook aantonen hoe laf en geslepen, gespeeld en jankerig jij alhier de opper goy-clown over het leed van valseflag terreur slachtoffers probeert te etalleren. Uit een zionistische scheur gejaste nar! Je zou maar zo'n moeder hebben zeg!

 
At 4:17 p.m., Anonymous jesus/redt said...

http://fotoarchief.stormwaarschuwing.nl/afbeeldingen/wp3621b23b.png

Zo, en nu ophouden jullie (alhoewel Sandocan volgens mij een ruwe bolster blanke pit is) anders worden jullie bij Zijn wederkomst in een hok geplaatst waar jullie elkaar an-publiek mogen beleren gosjiminee...

 
At 4:21 p.m., Anonymous jezus/redt said...

Sorry...

http://fotoarchief.stormwaarschuwing.nl/duitseidentiteitskaart.html

 
At 4:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Waar heb ik mij mij boven of onder welke mensensoort dan ook volgens jou racistisch of laatdunkend uitgedrukt? Want als jij dat hier kan aantonen, zal ik ook aantonen hoe laf en geslepen, gespeeld en jankerig jij alhier de opper goy-clown over het leed van valseflag terreur slachtoffers probeert te etalleren. Uit een zionistische scheur gejaste nar! Je zou maar zo'n moeder hebben zeg!"

nou, bv. hier dus:
"Waar heb ik mij mij boven of onder welke mensensoort dan ook volgens jou racistisch of laatdunkend uitgedrukt? Want als jij dat hier kan aantonen, zal ik ook aantonen hoe laf en geslepen, gespeeld en jankerig jij alhier de opper goy-clown over het leed van valseflag terreur slachtoffers probeert te etalleren. Uit een zionistische scheur gejaste nar! Je zou maar zo'n moeder hebben zeg!"

Je zal wel veel vrienden hebben..

 
At 5:01 p.m., Anonymous sandocan said...

"Het is beslist niet de enige complotter bij wie de paranoia en de waandenkbeelden er werkelijk van afdruipt, maar wel een van de ergste. Het zou erg verstandig zijn als ie zich zou laten behandelen, niet eens zozeer voor zichzelf maar voor z'n omgeving.
Je zal z'n moeder maar zijn zeg."

Mijn vrienden kunnen zich in iedergeval beter uitdrukken bij het in kaart brengen van de jankerige en medelijden opwekkende zionisten bende waar jij nog je laatste matze voor zou opofferen(achter je pc-tje lul je nog groots weliswaar).

 
At 5:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je zal wel veel vrienden hebben.

 
At 5:22 p.m., Anonymous sandocan said...

Op de vingers van een hand te tellen, maar ze gaan letterlijk voor me door het vuur... En jou vrinden zullen je als het erop aamkomt als een baksteen(Kijk maar naar je evenknie uut somaliland) laten vallen, omdat als het om geld gaat zij (jou vrinden dus) hun eigen mede rasgenoten laten afslachten om hun zin door te drijven. Je kent ze wel die moeders die voor voerdse hun kroost van de hand doen, alleen de zionisten-ratten kwijlwn alleen voor goud en geven daar alles voor af! Vooral hun useful-idiots, want die kruippen voor hun meesters vrijwillig en tot aan het gaatje!
Hier braadschaad lees je een in zou ik zeggen...:

Nu ik hier toch per ongeluk langs kwam…Prima documentaire van Hufschmidt.Om de dagelijkse Zionistische terreur waar te nemen hoef je niet ver te kijken. De Zionistische Maffia heeft een dikke vinger hier in de Nederlandse pap. Denk aan alle oorlogsmisdaden die in Gaza en Libanon plaatsvinden. Een heel leger MaffiaZionisten vervuild vervolgens de media met Zionistenpropaganda.
Ik kom bij heel Hufschmidt geen letter anti-semitisme tegen. Hij valt alleen de Zionistische Maffia aan . Logisch. Dat is de meest afgrijselijke club onmensen die je je kunt indenken. Semieten zijn echte joden én arabieren. Zionisten zijn merendeels helemaal geen joden of semieten.Kennelijk is de maker van dit onzinblok helemaal niet geinteresseerd in de waarheid, maar lijdt ie aan een ernstige vorm van hersenspoeling. Het lijkt me overigens logischer dat dit weer een stukje Zionistenpropaganda is. Erg herkenbaar overigens.

Goed dat dat Zapruder kennelijk dus aandacht aan de ZionistenMaffia besteed.
HOE WERKT ZIONISTISCHE PROPAGANDA?
In zijn boek “The Media’s Middle East Rules of Engagement” noemt Robin C. Miller deze 10 regels:

Rule 1: See the Middle East through Israeli eyes.
Rule 2: Treat American and Israeli governmental statements as hard news.
Rule 3: Ignore the historical context.
Rule 4: Avoid the fundamental legal and moral issues posed by the Israeli occupation.
Rule 5: Suppress or minimize news unfavorable to the Israelis.
Rule 6: Muddy the waters when necessary.
Rule 7: Credit all Israeli claims, even if wholly unfounded.
Rule 8: Doubt all Palestinian assertions, no matter how self-evident.
Rule 9: Condemn only Palestinian violence.
Rule 10: Disparage the international consensus supporting Palestinian rights.

There is an eleventh rule that hovers over all the other rules. Equate anti-Zionism with anti-Semitism. This shuts everyone up.

Zie hierboven dus het resultaat in dit billy en knechten blog.

 
At 5:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

nee hoor, sandocan is geen racist hoor, echt niet..

 
At 5:32 p.m., Anonymous janmaurits said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 5:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

..en sandocan spooft er maar weer op los. Doe toch eens niet zo fokking triest man.
Dat 'handjevol vrienden' zal ook wel alleen bestaan in je eigen rotte hoofdje.

 
At 5:45 p.m., Anonymous Anoniem said...

..maar is het nou echt zoveel moeite om zelf een comment te schrijven? Altijd dat gekoppiepeest van andermans comments..
..beetje treurig wel, he?

 
At 5:48 p.m., Anonymous sandocan said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 5:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

het treurige fantasiewereldje van een racist.

 
At 5:55 p.m., Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 6:10 p.m., Anonymous Anoniem said...

..en deleten maar weer.
het racistje koppiepeest maar weer eens wat. Wat een treurig leven.

 
At 6:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

LOOOOLLLL, nu ben ik opeens weer een "racistje". En waarom? Omdat ik een informatieve tekst plaats over zionisme, en dat staat meneer de zionistenpijpert natuurlijk weer niet aan.

Tja, de zionistengekte slaat hard toe hier met braad en zijn bende kooks.

anoniem: "het is mooi weer hé?"
braadzionist: "jij bent een anti-semiet!"
anoniem: "mijn moeder is jarig vandaag."
braadzionist: "dan is jouw moeder een ANTISEMIET!"
anoniem: "wat vond je van Ajax gister? Ik vind het een kutclub.
braadzionist: "dan ben jij een ANTISEMIET"

Het eeuwige antwoord van de zionist: gejank over anti-semitisme en racisme.

Zeg braadzionist, ben jij een AFA troll ofzo??

 
At 6:34 p.m., Anonymous Anoniem said...

je "informatieve" tekst kan niemand ene ruk schelen; jou ook niet, je probeert alleen maar een zo lang mogelijke lap tekst in de comments te gooien, het dient allemaal geen enkel nut. Als het je erom zou gaan dat iemand het zou lezen zou je wel gewoon een linkje gegeven hebben.

Je hebt maar één issue en dat is je eeuwige "the jooos did it" vermomd als "anti-zionisme".

Je bent gewoon een treurig ventje, sandocan.

 
At 6:35 p.m., Anonymous gebradenspitt said...

@braadspitt,

"het racistje koppiepeest maar weer eens wat. Wat een treurig leven."

Wat zegt het dan over jouw leven dat jij dag in dag uit reageert op die figuren??

Jij laat je wel erg makkelijk uit je tent lokken (of moet ik zeggen "nederzetting"?)

 
At 6:36 p.m., Anonymous Anoniem said...

..en ik heb je niet één keer een antisemiet genoemd. Blijkbaar wil je nogal graag dat mensen je daarvan beschuldigen.
Over het kiezen van een slachtofferrol gesproken...

een treurig ventje ben je.

 
At 6:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jij laat je wel erg makkelijk uit je tent lokken (of moet ik zeggen "nederzetting"?)

Dat is precies wat je zou willen. Het is ook je enige doel. Voor de rest heb je namelijk helemaal niks.
Het is gewoon het schreeuwen om het schreeuwen, om daarna weer zo hard mogelijk te kunnen krijsen dat mensen je een "anti-semiet" noemen.

Het zal je hobby maar zijn.

Je bent een treurig ventje.

 
At 6:42 p.m., Anonymous gebradenspitt said...

"je "informatieve" tekst kan niemand ene ruk schelen"

Achja, laten we het maar hebben over "stormwaarschuwingen" of een of ander figuur genaamd Robin de Ruyter, NEE DAT IS INTERESSANT..*duh*

"Je bent gewoon een treurig ventje, sandocan."

Liever dat dan iemand met waanideeen zoals jij. Wie is sandocan by the way?

"Over het kiezen van een slachtofferrol gesproken..."

Ja daar weet jij alles van met je eeuwige gezanik over antisemetisme, nietwaar braad?

Een typisch kenmerk van een zionist is dat hij anderen beschuldigd van hetgeen hij zelf doet. Jij voldoet aan alle kenmerken braad, ben er maar trots op.

 
At 6:52 p.m., Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 6:55 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ja daar weet jij alles van met je eeuwige gezanik over antisemetisme, nietwaar braad?

Je kan het maar niet loslaten, he? Je wil zo graag "anti-semiet" genoemd worden dat het je niet opvalt dat ik je niet één keer zo genoemd hebt.

Het toont weer eens aan dat je uberhaupt niet reageert op wat er tegen je gezegd wordt, maar alleen op wat je hoopt dat er tegen je gezegd wordt.

Je bent gewoon een dombo die alles wat fout zit in de wereld terug wil voeren op "the jooos did it" vermomd als "anti-zionisme".

Niks meer. Vreselijk triest.
En Sandocan, het spoofertje, ben je zelf. Maar ook dat interesseert niemand een hol. Je bent namelijk volstrekt inwisselbaar voor ieder dom racistje. Of er nu een, twee of drie van dat soort trieste mannetjes hier een dommigheden spuien.

 
At 6:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

..en nog meer overbodige copypeests die niemand ooit gaat lezen.

Wat een triest ventje ben je.

 
At 6:59 p.m., Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je bent een "dombo's", "trieste figuur", "complotter", "racist" etc. om hetgeen je schrijft waaruit een werkelijk ziekelijke obsessie bestaat om alles wat fout is in de wereld op het bordje van de joden te schrijven, omdat het een eeuwig repeterende plaat is, omdat je je nooit bedient van argumenten, etc.
..allemaal in de hoop dat ze je "anti-semiet" noemen zodat je lekker kan janken dat je verketterd wordt om je eigen dommigheid.

Je bent een triest ventje.

 
At 7:05 p.m., Anonymous Anoniem said...

ja, heel "belangwekkend". *zap* en het is weer weg. Leve Firefox.

Het toont weer diezelfde ziekelijke obsessie.

Je bent een triest ventje.

 
At 7:22 p.m., Anonymous MARINA said...

BRAAD VROEGTIJDIGE ZAAD-LOZING ONDER ZIJN OPVOEDING:

http://home.tiscali.nl/trisport/boyd/beelden/Boyd_2005_maart%20_22_even_niet.jpg

 
At 7:25 p.m., Anonymous sander vind braadzion een sekteleier said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:27 p.m., Anonymous Anoniem said...

je bent een triest ventje

 
At 7:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:38 p.m., Anonymous eric said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:38 p.m., Anonymous braad de zielige zionist said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:42 p.m., Anonymous Anoniem said...

en het racistje dramt door.
Je gekoppiepeest kan geen hond boeien. Je bent toch nergens in geinteresseerd, behalve dan je eeuwige obsessie met joden.

Je bent een zielig ventje.

 
At 7:42 p.m., Anonymous braad maar een eind weg said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:43 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je bent een zielig ventje.

 
At 7:47 p.m., Anonymous sander stelt braadzion een vraag said...

weet je wat.
Ik zal Braadzion wat verlichten in zijn pijn.
Zijn tere zieltje kan ook niet alles hebben.
Hij begint nu nog maar 3 woorden te zeggen.
Zou sneu zijn als braadzion opgenomen moet worden,wegens het vele pesten.

Ok braadzion.

Is JFK vermoord door lee harvey oswald alleen,of door een hit-team namens de staat VS.

Ja is lee harvey deed het alleen.
Nee is het was een complot.

ja en nee ken niet.
Graag 1 antwoord aub.

 
At 7:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je bent een triest ventje.

 
At 7:53 p.m., Anonymous leondew. said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:53 p.m., Blogger Billythekid said...

Zoals gezegd: discussies over zionisme voeren jullie vanaf nu maar ergens anders. Genoeg blogjes daarvoor. Ik haal alles over dit onderwerp vanaf nu weg.

 
At 7:59 p.m., Anonymous mondsnoer said...

Gut-o-gut, we mogen niks meer over het zionisme zeggen van billybraad. Lol, het wordt hier met de dag minder democratisch, het lijkt de zionistische apartheidsstaat wel. :0

 
At 8:02 p.m., Anonymous sander roept mammie wel. said...

En heeft braadzion een speciaal beepnr voor je als braadzion te hard aangepakt word.
Begon braadzion al te jammeren.

Rustig maar hoor braadzion.
Mammie komt je wel helpen.
Ken je weer zinloos lullen.

 
At 8:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

hehe, ruimt lekker op! :)

..een eigen blogje is zo gemaakt hoor. Kan je alles op koppiepeesten wat je maar wil.

 
At 8:10 p.m., Anonymous sander denkt dat het faggits zijn said...

Het zijn of lijken allemaal wel mietjes.
Doen heel stoer op een weblogje dat ze het wel weten en als je wat vraagt,dat ze gewoon niet antwoorden.
Echt een faggitzooitje waar ze elkaar schijnen te boren.

Een zielig hoopje bagger.
Een doodlopende weg die ze bewandelen.

 
At 8:14 p.m., Blogger Billythekid said...

Kennelijk ontgaan dat het hele onderwerp over iets heel anders gaat?

 
At 8:15 p.m., Anonymous braaderie said...

Professor J. Vambersky weigerde mee te werken. Hem werd gevraagd studenten te begeleiden die deze zomer onderzoeken of de Twin Towers zijn opgeblazen, in plaats van in elkaar gezakt door een aanslag met vliegtuigen. ’Totaal niet serieus’, oordeelde de hoogleraar civiele techniek en geowetenschappen. Het project, onderdeel van studium generale, ging zonder hem verder.

Financieel journalist Willem Middelkoop vindt het initiatief juist ’heel goed’. „Dit hebben we nodig.” Want de complottheorieën over 11 september zijn al lang niet meer alleen in de krochten van het internet te vinden. „Het zijn niet slechts een paar gekken. Het zijn miljoenen mensen over de hele wereld. Bush zal hier niet omheen kunnen.”

Zelf gelooft Middelkoop - freelancer en commentator op RTL Z - wel dat op 11 september 2001 aanslagen door moslimextremisten plaatsvonden. „Sommige mensen zeggen dat Osama bin Laden niet bestaat. Zo ver ga ik niet. Maar ik ben er wel van overtuigd dat de Amerikaanse overheid wist dat de aanslagen eraan kwamen en toen explosieven in de gebouwen heeft geplaatst om deze – nadat de vliegtuigen erin waren gevlogen – op te blazen.”

Volgens Middelkoop wilde de Amerikaanse regering een grote ramp, omdat die haar de mogelijkheid geeft al lang geplande oorlogen te voeren en zo haar economische overmacht te verdedigen. De wereldeconomie wordt volgens Middelkoop bestuurd door een kleine elite rond de Amerikaanse beurs, de CIA en de Amerikaanse president. „De Verenigde Staten vielen Irak onder andere aan omdat Saddam Hoessein zijn olie in euro’s wilde gaan verhandelen in plaats van in dollars.”

Vanaf dag één deden alternatieve verklaringen de ronde voor de gebeurtenissen op 11 september. Vooral op uiterst-linkse internetpagina’s ontstond het idee dat machtige grootindustriëlen de hand hadden in de tragedie. Dit idee werd gevoed toen bekend werd dat overheidsdiensten aanwijzingen hadden gehad voor de aanslagen, maar niet adequaat hadden gereageerd. En doordat Amerika abusievelijk stelde dat Irak massavernietigingswapens had.

Talloze websites zijn gewijd aan de manier waarop het WTC instortte. „Deskundigen zeggen dat wolkenkrabbers niet kunnen instorten door brand”, zegt Middelkoop. Hij wijst erop dat WTC-gebouw 7 het begaf hoewel het niet door een vliegtuig werd geraakt.

In Nederland nam het complotdenken een vlucht nadat de Amerikaanse miljonair Jimmy Walters hierover sprak in Amsterdam. Sindsdien organiseren Nederlandse geestverwanten bijeenkomsten. „Het wordt mainstream.”

Middelkoop schrijft over de alternatieve theorieën. Het Vara-programma ’Zembla’ werkt aan een uitzending. Maker Kees Schaap maakte onlangs in deze krant duidelijk dat hij de samenzweringstheorieën niet zonder meer afwijst. Ook hij zal spreken bij de TU Delft. Volgens een woordvoerster van de TU is het studium generale-programma weliswaar minder zwaar dan een onderzoek door universiteitsstaf, maar wel ’serieus’ en ’geen grap’. De studenten hebben er twee weken voor en krijgen 300 euro.

 
At 8:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

en ook daar gaat het niet over. Dom gekoppiepeest. Sneu.

 
At 8:17 p.m., Anonymous observant said...

Ik geef dit flutlogje nog een maandje en dan wordt het opgedoekt. Die paar mensen die reageren worden een voor een gebanned. Kennelijk willen braad & co alleen maar voor eigen parochie preken.

 
At 8:19 p.m., Anonymous Anoniem said...

je kan hier niet eens geband worden, sukkel

je bent een triest ventje

 
At 8:24 p.m., Anonymous sander vind het een zielig hoopje said...

Billie het kindje spuit ook weer blubber.

Kennelijk ontgaan dat het hele onderwerp over iets heel anders gaat?

Heb je 2 onderwerpen het terug over Eric hufsmid dat het een anti-semiet is en meer blablabla.
Bespreek je wat er gebeurt is destijds,dat je berichten gedelete word daarover.

wat vertel je nu werkelijk met de debunkverhaaltjes.
Geen kloot,alleen dat je het niet gelooft.

Leuk zo een weblog met censuur.

Vind je zelf niet dat je gangbangers een hoopje onnozele zijn die niet eens antwoord kunnen geven op vragen.

Jullie blijven zielig.

 
At 8:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

je bent een triest ventje

 
At 8:31 p.m., Anonymous sander belt het busje said...

Voor onnozel geouwehoer steeds van Braadzion hoef je hier niet echt lang te blijven.
Ik denk dat een week al voldoende is.
Vind het alleen leuk om zo een domme mafketel te zien reageren hier.

Kunne we zo met ze allen zingen.
Het busje komt zo.
het busje komt zo.
Voor braadzion die opgenomen word in een mafketelgesticht,waar ze allemaal een beetje para zijn.

Een gestoord ventje is het al.
Blijft al in herhalingen vallen.

 
At 8:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

je bent een triest ventje

 
At 8:33 p.m., Anonymous Rogier said...

"Heb je 2 onderwerpen het terug over Eric hufsmid dat het een anti-semiet is en meer blablabla."

Dat is dus twee onderwerpen terug, en het ging niet eens zozeer over Hufschmid alswel over een a site die het relaas rond Jonas vd Sloot in twijfel trok. Kortom, zit niet te mekkeren. Als je een uitklaatlep zoekt, begin een eigen blog.

 
At 8:34 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Kunne we zo met ze allen zingen."

je bedoelt: jij in je eentje

 
At 8:35 p.m., Anonymous Anoniem said...

ja, en waar zeurt ie over 2 onderwerpen terug? Of Lee Harvey Oswald wel of niet Kennedy vermoord heeft..

hoe sneu kan je zijn

 
At 8:37 p.m., Anonymous sander denkt dat braadzion ziek is said...

He volgens mij is braadzion ook rochel.
Zie maar 4 minuten later kwam rochel,na braadzion.
Braadzion moet je nou zogenaamd steun krijgen,terwijl je dat niet eens heb.

Jullie blijven een zielig zooitje.

 
At 8:43 p.m., Anonymous sander gaat er tussen uit. said...

Ga er maar weer eens tussen uit.
Om de hele dag op dit logje braadzion bezig te houden,wat hij niet snapt is ook verspilde moeite.
Mijn bedoeling was om deze sukkels te bokken,maar ze snappen niet eens dat ze gebokt worden.

Dan is de lol er ook af om met een stel zwakzinnige debielen een geintje uit te halen.
We moeten er wel allebei om kunnen lachen.

 
At 8:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

je bent een triest ventje

 
At 8:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

aldus braadspitt.

 
At 9:04 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Nog een keer: 'een nieuwe wereldorde' is een volledig open begrip en betekent precies wat het zegt: een nieuwe wereldorde, oftewel een wereldorde die anders is dan de voorgaande."

Lol, toen ik een soortgelijke uitleg gaf van een nieuwe orde in de wereld na de bi-polaire orde van de koude oorlog probeerde je me af te zeiken en me alsnog een complot versie van het begrip door de strot te duwen. Je blijft toch een vreemd figuur Braad.

 
At 9:10 p.m., Anonymous Anoniem said...

Lol, toen ik een soortgelijke uitleg gaf van een nieuwe orde in de wereld na de bi-polaire orde van de koude oorlog probeerde je me af te zeiken en me alsnog een complot versie van het begrip door de strot te duwen.

en wie is 'ik' dan wel?
Je bent als 'anoniem' gewoon de hele complottertjesgarde hoor. Niet zeiken als er gegeneraliseert wordt als je er bewust voor kiest niet als individu aanspreekbaar/herkenbaar te zijn.

Of is dat alweer te moeilijk voor je?

 
At 9:13 p.m., Anonymous Anoniem said...

maar je bent dus weer de zoveelste complotsukkel die niet begrijpt dat ie als 'anoniem' niet herkenbaar is.. het zal ook weer eens niet.
Feit blijft: je bent een type dat getriggered wordt zodra iemand het woord "nieuwe wereldorde" roept, en dat onbenullige feitje de moeite waard vind om hier te posten. Dat is waar het om gaat.

 
At 9:18 p.m., Anonymous yorinde said...

Als braad opgenomen zou mogen worden, wie denk je dan dat deze goy op band zou kunnen hebben staan? PRECIES! De afleggers!http://www.erichufschmid.net/mp3/smith-angry-1-8sep2007.mp3

http://www.erichufschmid.net/mp3/smith-angry-2-8sep2007.mp3

http://www.erichufschmid.net/mp3/smith-angry-3-8sep2007.mp3

 
At 9:24 p.m., Anonymous hausmaus said...

http://media.putfile.com/De-Storm-Komt

 
At 9:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

..en het trieste ventje kan het maar niet laten om weer over de joden te beginnen.
Lastig he, zo'n obsessie?

Je bent een triest ventje

 
At 9:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Feit blijft: je bent een type dat getriggered wordt zodra iemand het woord "nieuwe wereldorde" roept, en dat onbenullige feitje de moeite waard vind om hier te posten."

Met andere woorden, ik doe precies hetzelfde als jij hierboven nadat weer eens iemand met die term smijt. Alleen als jij het zelf uitlegt, is er plots geen sprake meer van een "onbenullig feitje" ;)

Veel plezier hier verder met die idioot van een Sander...

 
At 9:44 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Met andere woorden, ik doe precies hetzelfde als jij hierboven nadat weer eens iemand met die term smijt. Alleen als jij het zelf uitlegt, is er plots geen sprake meer van een "onbenullig feitje" ;)"


wat een hopeloze drogredenatie weer..
JIJ komt hier volledig off-topic aankakken met een onbenullig linkje over iemand die het woord "nieuwe wereldorde" in de mond neemt.
JIJ komt hier vertellen dat het heel bijzonder is omdat 'je nooit eerder gezien hebt dat het tussen aanhalingstekens staat en dat het daarom wel een bijzondere betekenis moet hebben.

Wat ik doe is daarop reageren.
Niet dat het veel zin heeft, want de volgende keer doe je het weer.

 
At 9:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

"JIJ komt hier vertellen dat het heel bijzonder is omdat 'je nooit eerder gezien hebt dat het tussen aanhalingstekens staat en dat het daarom wel een bijzondere betekenis moet hebben."

???

 
At 9:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

zie reactie 12:38PM:
Je let niet op de details, Braad: er staat ‘nieuwe wereldorde’. Tussen aanhalingstekens dus. Dat duidt op meer dan een (gewone) nieuwe wereldorde c.q. nieuwe wereldverhoudingen (Internationale Betrekkingen-terminologie) zoals velen daar vroeger en tegenwoordig aan refereren en die inderdaad slechts duidt op een (normale) immer veranderende wereld.

 
At 9:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

gevolgd door deze 12:55PM:
Je moet niet zo dom lullen, Braad. Ik heb de term 'nieuwe wereldorde' nooit eerder op deze manier in een dergelijk programma zien staan. Dat valt dus op.

Beetje slecht geheugen?

 
At 10:03 p.m., Anonymous braadknaap said...

DE ANALOGIE VAN EEN DEBUNKER:

Kannibalisme bestaat al sinds mensenheugenis. Het eten van mensenvlees is terug te vinden bij stammen over de hele wereld. Er zijn stammen bekend die het vlees van hun doden eten om hen de laatste eer te bewijzen. Door de overledene op te eten, zou de ziel in het lichaam van de nabestaanden blijven.

Andere stammen aten hun vijanden op, omdat ze dan de krachten van het slachtoffer zouden overnemen. In andere gevallen, zoals bij de Inca’s, werd kannibalisme gezien als een manier om de goden tevreden te stellen.Twee van de belangrijkste redenen voor het praktisch verdwijnen van kannibalisme zijn:
De opkomst van het christendom en de ziekten die voortkwamen uit het eten van vlees van overledenen. Tegenwoordig wordt kannibalisme beschouwd als een misdaad. Ondanks dat het eten van soortgenoten op zichzelf bijna nergens ter wereld strafbaar is.

Dit heeft misschien te maken met het feit, dat kannibalisme om te overleven wel redelijk algemeen geaccepteerd is. We kennen allemaal het verhaal van het rugbyteam dat in 1972 met een vliegtuig is neergestort in het Andes gebergte. Een deel van het team heeft kunnen overleven, door de overleden medespelers op te eten. De personen die we op deze pagina behandelen, hebben er welbewust voor gekozen om hun slachtoffers op te eten. Waarom ze voor deze stap hebben gekozen is moeilijk te zeggen. Een eenduidig profiel voor kannibalen is er niet.

Wél zijn er een aantal overeenkomsten. Vanaf de kindertijd ontstaat de drang naar mensenvlees, de daders hebben vaak een persoonlijkheidsstoring waarbij schizofrenie de meest voorkomende is, de daders beweren dat zij door het eten van soortgenoten op een hoger geestelijk niveau komen, kannibalisme gaat vaak gepaard met necrofilie. De wereld is vaak opgeschrikt door de gruwelijke daden van kannibalen.

 
At 10:21 p.m., Anonymous pow said...

nou das niet alleen braad zijn mening....

 
At 10:24 p.m., Anonymous pow said...

als reactie op 8:50 overigens ;)

 
At 11:34 p.m., Anonymous truth hurts said...

@braaderie:

Een hele copy/paste van de website onderzoek911.

Wat wil je daarmee bereiken?
Het is nogal gedateerd, en de studenten hebben aangetoond dat de gebouwen voldoende energie bevatten om uit zichzelf in te storten (zonder hulp van explosieven), dus die hele theorie van Middelkoop is onderuit gehaald.

 
At 1:55 a.m., Anonymous vrienden van billy said...

Kan iemand die afgrijselijk debiele Braad verwijderen hier? Die gast is echt enorm ziek.

 
At 1:56 a.m., Anonymous Anoniem said...

En stop asjeblieft met dit blog. Houd de eer aan jezelf. Het gaat inmiddels he le maal nergens meer over. Het is een soort podium voor gestoorde debielen als braad.

 
At 5:49 a.m., Anonymous sandocan said...

Nee! Want zonder het beschijnen van het kwaad is het niet mogelijk de dief die hem in het donker knijpt te ontmaskeren!!! Groeten aan braadschaap...

 
At 6:38 a.m., Anonymous sander lacht het zooitje uit said...

Debunkerdjes van dit zoutlose weblogje.
Is er iets waar jullie wel in geloven.
Behalve Israel dan.

Wat is jullie reactie op de false flag operatie vorige maand,waar een moslim naar de politie stapte.
Hij moest met 2 anderen kameraden een aanslag plegen.
Om de steun aan afghanistan te vergroten.

En nog willen ze 9-11 niet geloven,dat het een false flag is.
Meer en meer mensen van de maatschappij die goed ingeburgerd zijn en een goede naam hebben zeggen dat 9-11 een false flag is.
alleen dit zooitje onbenullen houd nog stug vol.

En eigenlijk zij het geen debunkers.
Debunkers gaan in op de feiten en proberen dat overeind te houden met hun argumenten.
Dit zooitje hier steekt hun hoofden in het zand en gaan als een stoplicht werken.

Flikker op sander
Flikker op sander
Flikker op sander
Flikker op sander

Welkom op het weblogje met struisvogels.
Zapvogel lijkt me de betere benaming van dit logje.

 
At 7:51 a.m., Blogger Billythekid said...

"Ik geef dit flutlogje nog een maandje en dan wordt het opgedoekt."

Zo zo, en dat bepaal jij? Speciaal voor jou ga ik nog eens vijf jaar door.

 
At 10:55 a.m., Anonymous Anoniem said...

flikker op sander

 
At 12:16 p.m., Anonymous Anoniem said...

5 jaar doorgaan met het proberen (lukt niet echt) belachelijk te maken van quotes van mensen die in discussie zijn ergens achterin een forum vijf hoog drie achter?

Het gaat nergens meer over, het is te dom voor woorden hier. Het enige dat dit blogje doet is delabiele geest van enkele randdebielen voeden.

 
At 12:42 p.m., Anonymous Anoniem said...

blijkbaar vind je dit blogje de moeite waard om een comment achter te laten, waarmee je je statement alweer ontkracht.

 
At 3:19 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy is een frusti die ziek in zijn hoofd is.

de maker van zapburu is een zieke geest.

 
At 3:52 p.m., Anonymous Anoniem said...

anoniem is te dom om iets te beargumenteren

 

Een reactie posten

<< Home