donderdag, februari 14, 2008

Peter R.


De onthullingen van misdaadverslaggever Peter R. over Joran van der Sloot zijn toch al bijna weer twee weken oud, maar laten complotters blijkbaar niet onberoerd. Aanvankelijk overheerste natuurlijk vooral geklaag over de vele aandacht voor de zaak, die in geen verhouding staat tot bijvoorbeeld 9/1 of Irak. Een ander vindt het allemaal "afleiding voor de schapen". Kennelijk is Peter R. ook weer een radertje in dat grote geheimzinnige bolwerk van de Nieuwe Wereld Orde, dat mysterieuze genootschap dat achter de schermen stiekem de hele wereld aanstuurt.

Maar het kan allemaal nog veel gekker. Op een Amerikaanse site van Judicial Inc lezen we over De Vries: "This clown, who happens to be a Zionist, claims to have broke the case." "Patrick van der Eem is a Jewish ecstasy dealer who gained Joran's confidence." "Hans Moss is a Jewish boy brought in from the Netherlands. I doubt very much that he will turn the Zionists Caribbean drug headquarters upside down."

De Vries een zionist? De anonieme schrijver heeft dat vermoedelijk geconcludeerd omdat op een volstrekt willkeurige pagina toevallig een rabbi De Vries wordt genoemd. Bij Van der Eem en Moss staat zelfs geen enkele bronvermelding. Bij Van der Sloot wordt een willekeurige stamboom aangehaald, maar het is de schrijver blijkbaar ontgaan dat de familie gewoon uit Nederland komt, en dus onmogelijk "a family of degenerate Dutch Jews, who have ruled Aruba and the other small islands in the Caribbean since colonial times" kan zijn.

De suggestie van een Joods complot is natuurlijk te bespottelijk voor woorden, maar er is altijd wel een malloot uit de achterban van Zapruder die dat serieus neemt, evenals de notoire Holocaust ontkenner Eric Hufschmid, die 9/11 en de moord op JFK ook al in verband bracht met zionisten. Datzelfde Judicial Inc meldt trouwens dat Google 'zionistische poortwachters' zijn, Britney Spears niet te vertrouwen is omdat ze zionistische advocaten heeft en Woody Allen ziekelijke obsessies heeft omdat hij een afstammeling is van Poolse Joden. Krankzinnigheid is kennelijk moeilijk te genezen.

Labels: ,

102 Comments:

At 8:01 a.m., Anonymous rodeduivelschild said...

Bil ik ontwaar met dit artikeltje een bevestiging van hetgeen je voor de voeten geworpen wordt? Waarom geen citaten van de gekken die hier hun behoeftes komen doen? Of wil (en kan) je daarmee niet bevestigen als doorgetrokken nieuws door het leven te gaan?

 
At 8:08 a.m., Anonymous sander vind P.R de vries een slapjanus said...

De ONTHULLINGEN van misdaadverslaggever Peter R. over Joran van der Sloot zijn toch al bijna weer twee weken oud, maar laten complotters blijkbaar niet onberoerd.

Welke ONTHULLINGEN.

Bedoel je dat natalee is weggelopen van huis,omdat haar stiefvader haar misbruikte.
Of dat haar moeder eerst een opsporingsbericht had verstuurd,dat haar dochter is weggelopen van huis.
Wat na een TV uitzending veranderde in een ontvoering.

Dat zij een overdossis drugs en sterke drank had ingenomen,en dat experts zeggen dat deze 2 dingen bij elkaar epilepsie kan veroorzaken.

Inderdaad heeft P.R de Vries weer wat onthult.
Dat hij een zakkenvuller is,die over lijken gaat om te scoren.

wat P.R de vries doet is een zogenaamde misdaad oplossen,zonder tussenkomst van een rechter iemand op de TV aan de schandpaal nagelen.
Joran was 17 en minderjarig.
Voor jullie doodnormaal,dat je leven verwoest kan worden door carrierejagers.

Ik hoop dat hij een claim kan verwachten van Joran.
Ik hoop dat de centen die hij verdiend heeft naar Joran gaat,met zijn illigale uitzending en aanzetten tot smaad en laster.

De grootste complotdenkers zijn jullie die de media klakkeloos geloven.
De media verzint complotten op TV.
En dat word gewoon voor waar aangenomen.

 
At 8:15 a.m., Anonymous jonas said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 8:22 a.m., Anonymous afvalemmer said...

Crap zei...
En weer een nieuw pseudoniempje voor Sander. Hij kan het maar niet laten... Dus Sander wanneer kom jij nou eindelijk eens uuuuut de kast?

 
At 8:49 a.m., Anonymous holohoaxerkenner said...

In het filmpje dat we vanavond dan eindelijk krijgen te zien verklaart Joran dat Natalee aan de haaien is gevoerd. Ik vraag me af of dit wel mogelijk is. Alleen de Tijgerhaai en de Stierhaai eten mensenvlees. In de wateren rond de Antillen zijn deze voor mens zeer gevaarlijke haaien maar zelden waargenomen. Van de Witte Haai is bekend dat hij op een grote afstand bloed ruikt. Deze haaiensoort kennen we uit Jaws maar is menslievender dan men denkt. Hij valt wel aan maar laat zijn prooi altijd los omdat de mens geen lekker hapje voor hem is. De Witte haai komt evenmin bij de Antillen voor. Ik ben geen expert op dit gebied maar voor zover ik heb kunnen nagaan zijn de haaien in de omgeving van Aruba geen lijken- of mensenvleeseters. Tenzij Joran en zijn vriend, Natalee eerst in mootjes hebben gehakt was haar lichaam vrijwel zeker ergens aangespoeld. Dat is niet gebeurd.

Afgezien het waarheidsgehalte van de met de verborgen camera opgenomen verklaringen van Joran van der Sloot, is de reputatie van Peter R. de Vries nu in het geding. De stelligheid waarmee de Vries beweert de zaak te hebben opgelost roept niet alleen wrevel op, ook de manier waarop de Vries met de zogenaamde bewijslast omspringt zet kwaad bloed. Deskundigen hebben zich negatief uitgelaten over de opsporingsmethode van onze ineens wereldberoemde misdaadverslaggever. Doordat de beelden van Peter niet aan Joran in een verhoorkamer van de politie zijn getoond, is eventuele juridische vervolging van Joran kansloos. Van een misdaadverslaggever met dertig jaar ervaring mogen we aannemen dat hij als geen ander weet hoe hij juridisch moet handelen. Peter zal ter verdediging aanvoeren dat hij de beelden vooraf aan het OM heeft getoond. Dat is nu tien dagen geleden en het OM zag geen aanleiding om Joran in hechtenis te nemen.Joran mag dan een notoire leugenaar en praatjesmaker zijn maar hoe zit het met de reputatie van Peter R. Vries? Omdat Peter niet per direct opening van zaken gaf en de kijkcijfers van zijn programma prevaleert boven het algemeen belang is de Amerikaanse pers een onderzoek naar zijn integerheid gestart. Zijn vriendschappelijke band met maffiakopstuk Cor van Hout, de Gerechtelijke uitspraak van 1993 inzake zijn dispuut met Het Parool, een eerdere veroordeling over heimelijk opgenomen videobeelden en zijn pleitbezorging voor de onschuld van Willem Holleeder zijn geen aanbevelingen. Een journalist die zijn mediashow belangrijker dan juridische zorgvuldigheid vindt en waarvan met Rechtbankstukken aantoonbaar is dat hij banden met de onderwereld onderhoudt of heeft gehad, die delft zijn eigen graf.

 
At 8:54 a.m., Anonymous holohoaxerkenner said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 8:55 a.m., Anonymous Anoniem said...

Billy,

Plaats eens een filmpje of zelfs een foto van een vergassing.

 
At 9:04 a.m., Anonymous holohoaxerkenner said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 9:26 a.m., Anonymous sander heeft niks tegen de joden zelf said...

Over dat onderzoek had ik eens gelezen,dat het gas wat ze gebruikte de kampen desinfecteerde.
Het had met de ziekte's te maken zoals tbc,tyfhus,en andere besmettelijke ziekte's.
De reden dat iedereen doodging was uithongering en uitputting in die slavenkampen.
Dat mensen in de verbrandingsovens terecht kwamen,was natuurlijk de oplossing.
ga maar na wat duurder is.
Een begrafenis met een kist,of crematie.

Al eeuwen lang worden wij gewoon in de zeik genomen met het zielige slachtoffersverhaaltje.
Ze zijn eeuwenlang goed ingeburgerd in onze maatschappij.
En als je praat over een apartheidsstaat voor alleen Joden,je niet kan verwachten dat iedereen het daarmee eens is.
Maar daar hebben zij de menigte mee verstompt door wetten en fantasie te verzinnen om dat wat vandaag de dag speelt waar te maken.

Vanaf de 16de eeuw hebben zij slaven mee genomen naar suriname en omliggende eilanden.
Daarna de VS over genomen.
Nog beweren dat ze alleen ISRAEL voor hun eigen mogen hebben.

En vanaf de periode dat de romeinen palastina introkken,hebben de joodse bevolking ook aan hun leefwijze aangepast en waren diep doorgedrongen bij hun macht.
Deden ze ook in het oude egypte,waar hun relige vanaf stamt en naar een eenheid is gegaan.
Zion= baal.
Ook hun religie's zijn in stukken gehakt.
En de bad guys die hun GOD BAAL aanhangen,rulen deze wereld.

 
At 9:29 a.m., Anonymous hp said...

De complotmalloten zijn er weer snel bij vandaag.

 
At 9:34 a.m., Anonymous holohoaxerkenner said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 9:46 a.m., Blogger Billythekid said...

Waarschuwing: lange lappen copypaste teksten worden subiet verwijderd!

 
At 9:55 a.m., Anonymous holohoaxerkenner said...

Sorry, moderator maar ik wilde met deze literaire kennis alleen aan tonen dat de waarheid de leugens alreeds begint te achterhalen... (zal niet meer gebeuren)

 
At 10:39 a.m., Anonymous slachtofferindustrie said...

Aan alle holocoauschtverslaafden:


http://nl.youtube.com/watch?v=1o2A147gYjw&feature=related

BE AWARE ZIONIST SHIT!!!

 
At 10:41 a.m., Anonymous Anoniem said...

Lekker bezig, Billy! Ben weer helemaal bijgelezen over complotland.

Ik zie dat Sander met de 1000 nicks ook nog elke dag een dikke drol van zichzelf komt maken; tja, als je werkelijk geen enkel podium meer hebt dan spui je hier maar je racistische waanzin.
Het tekent de gekte.

 
At 10:46 a.m., Anonymous pow said...

Sandertje de draad in zijn eigen onzin nu ook kwijt. In het stukje over kamervragen beweer je dit over de concentratiekampen:

Die ghetto's werden gemaakt om alle joden daarin op te sluiten en te beschermen tegen de bombardamenten.

En vervolgens kom je hier met:

De reden dat iedereen doodging was uithongering en uitputting in die slavenkampen.

Moet ik de contradictie nog voor je uitleggen of zie je zelf ook wel in dat je hersenspinsels werkelijk tegen volstrekte waanzin aanzitten?

 
At 10:48 a.m., Anonymous pow said...

Welkom terug Braad! Fijne complotvrije vakantie gehad?

 
At 10:51 a.m., Anonymous hohlohoaxerkenner said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 11:01 a.m., Anonymous Rogier said...

Waar blijven de Eric Hufschmid fans?

 
At 11:13 a.m., Anonymous holohoaxerkenner said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 11:14 a.m., Anonymous Socrates said...

2 verwande brads, die wat teveel op hadden en waardoor zij kortsluiting krijgt en al dan niet dood in zee wordt gedumpt.

Vader en moeder van Joran wisten niet eens dat Joran die bewuste nacht weg was.

En de familie Halloway is helemaal een poppenkast.
Natalee was niet voor niets al eens eerder weggelopen en gaf op de desbetreffende avond ook meerdere malen aan weg te willen bij haar (zieke) ouders.
Moedr doet net of ze o zo bezorgt is over dr dochter, terwijl dr enige zorg is dat dr dochter dr mondje wel eens open kon doen over de Familie Halloway en haar of haar mans image beschadigt zullen worden.

Kortgezegd een head-on botsing binnen de elite en dan komt Peter RRRRRRR de Vries en die zal het zooitje wel eens ff klaren.
Niet beseffende in wat voor wespennest hij zich begeeft:-)
De vraag is nu enkel nog, wanneer wordt ie gestoken?

Carpe diem homo universalis

 
At 11:26 a.m., Anonymous braaaandspeed said...

Socrates, hij ligt al op apengapen, want als je r de vries goocheld in verband met de dood, dan krijg je teveel hitsssss... (net zoals braad, die te veel broodjes at in the jewish quarter van ankara Hahaha) Ik ruik zijn hendrikus al!

 
At 11:30 a.m., Anonymous Crap said...

En hoeveel Sander-klonen waren hier nu weer rond? Een actief mannetje.

 
At 11:33 a.m., Anonymous afvalverbranding said...

Crap, als je zo doorgaat dan zal ik mijn onderzoeksgegevens van jou hier on-line exposeren ja?

 
At 11:33 a.m., Anonymous Anoniem said...

..en de waanzin gaat maar door; de nimmer eindigende monoloog.

@Pow: dank! t was een fijne vakantie. veel gezien. veel geleerd.

 
At 11:41 a.m., Anonymous guliblenozem said...

"..en de waanzin gaat maar door; de nimmer eindigende monoloog."
Ondanks dat ik wel jew wiser ben geworden bij het ophalen daar in ankara van mijn useful-idioten...

 
At 11:59 a.m., Anonymous johnsneeko said...

Billy, kan je je info van patman ook in cache zetten? Er bevinden zich teveel lezers alhier die een wankerban bij zapruder van patjankert hebben. (zei ik met een bloeddoorlopen eikel)

 
At 12:09 p.m., Anonymous panda said...

Lange Frans als protestzanger anno 2008? Tijden veranderen, zong die andere protestzanger in de jaren zestig. Mag je wel zeggen. De Nederlandse regering is één groot deksel op een hele grote doofpot en daar moeten dus 'Kamervragen' over worden gesteld. De moord op Pim Fortuyn was een complot, dat moet worden uitgezocht, en bij De Wereld Draait Door zwaaide hij met het boek van Alexander Nijeboer, "Een man tegen de staat", over klokkenluider Fred Spijkers.

Lange Frans is zeer overtuigd van de grote misstand die hier schuilgaat. Probleem is een beetje dat behalve Fred Spijkers zelf en de schrijver van het boek (en nu dus Lange Frans) er niemand te vinden is die eens in deze misstand wil duiken. Is wellicht alle reden toe, de schrijver zit inmiddels financieel aan de grond door de processen die hij moest voeren, maar het geeft toch te denken...

 
At 12:18 p.m., Anonymous Anoniem said...

Reactie onder het verkeerde artikel, zie vorige topic.

 
At 12:50 p.m., Anonymous sander legt POW het nog een keer uit said...

pow zei...
Sandertje de draad in zijn eigen onzin nu ook kwijt. In het stukje over kamervragen beweer je dit over de concentratiekampen:

Die ghetto's werden gemaakt om alle joden daarin op te sluiten en te beschermen tegen de bombardamenten.

En vervolgens kom je hier met:

De reden dat iedereen doodging was uithongering en uitputting in die slavenkampen.

Moet ik de contradictie nog voor je uitleggen of zie je zelf ook wel in dat je hersenspinsels werkelijk tegen volstrekte waanzin aanzitten?


Weet pow een verschil tussen een concentratiekamp en een ghetto.
In een ghetto zaten alleen de JODEN.

In concentratiekampen ging iedereen naar toe.
Niet om op vakantie te gaan.
Arbeit macht frei,staan er met koeieletters op die borden als je binnentreed.

In ghetto's hoefde men niet te werken zoals in concentratiekampen.
En de propaganda shit deed de rest van zijn werk,waar jullie vandaag de dag in geloven.

Welkom,this is the real world.

 
At 1:06 p.m., Blogger Jay said...

Echt totaal ontspoord die Sander.... Maar zijn opzet om dit Blog te vergallen lukt aardig. Ik had allang de reacties zo gezet dat je alleen maar ingelogd kan zijn om te reageren. Ik weet dat Billy dit niet doet uit principe, maar om nou de hele tijd zo een malloot als Sander in discussie met zichzelf bezig te zien word ik ook niet vrolijk van.

Ik kom wel weer een keer terug als die malloot van een Sander weer in zijn dwangbuis zit.

Succes verder hier.

 
At 1:11 p.m., Anonymous sander geeft bijbelles said...

En inderdaad zijn er joden vermoord.
Evenals die andere 50 miljoen doden.
En andere slachtoffers van trauma's,en verwondingen.

De holocaust is er om de claim te leggen dat het alleen om de joden ging.
Dat is om het geld te verhalen op europa.

Israel RULES the world.
Maar vandaag of morgen gaan meer en meer mensen dat beseffen.
En net zoals de romeinen destijds verloren,zullen ook de zionisten verliezen.
De reden is heel simpel.
De romeinen waren zo sterk,omdat men hen zag als goden.
Toen iemand kwam vertellen dat wij allen het goddelijke zijn en vredig naast mekaar gingen leven,de romeinen hun kracht verloren.
Hun kracht was de brainwashtactiek dat hun goden zijn.

vandaag de dag denken veel mensen dat Israel een speciaal land is,omdat dat nu eenmaal in die boeken staat die 100 keer herschreven is.
Ook wij zien in dat alles een hoax was/is wat er speelde met hen.
De katholieke kerk is een machtsinstrument om de geesten als schapen achter zich te krijgen.
Bedacht mede door de joden.
Paulus was een half jood/romein.
Paus=paulus.
Die bekeerde men met harde dwang.
Een duivels instrument.
De Islam stond op.
Vertelde men wat wijsheid is.
Hoe men moest leven als persoon zijnde naast elkaar zonder vooroordelen.
Zonder slag of stoot hebben zij mensen het geloof van de koran aangenomen.
Toen het vaticaan zag dat de moslims zieltjes wonnen,trokken zij ten strijde met de wapens.
Zoals het de moslims geleerd word.
Iedereen die zijn land binnentreed mag gedood worden,als zij het doel hebben om hen te verdrijven.
Hoef ik echt niet radicaal voor te zijn om dat te snappen.
Dat is patriotisch.
De amerikaanse levenstijl.

Joden waren zwervers destijds.
Handelaren die erop uit reisde.
Ook zeer geleerd door hun kunde om te lezen en te rekenen.
Wat zij dus goed kunnen is het manipuleren van dingen.
Verdraaien om er een voordeel uit te halen.
Zoals het in het echte leven ook aan toe gaat.
You can fool me once,but cant fool me twice.

De rotte peren doen het voor de goede appels.

Laten wij gewoon die rotte peren eruit vissen en de goede appels met rust.

 
At 1:13 p.m., Anonymous Rogier said...

Ik denk ook dat het tijd wordt dat die idioot Sander hier gedumpt wordt. Hij weet geen maat te houden en reageert - dat weet ik nu wel zeker - onder diverse namen.

 
At 1:13 p.m., Anonymous truth hurts said...

Wow, die Eric Hufschmid spoort echt niet!!

Die denkt dat Joran is ingehuurd om een nep-verklaring voor een nep-verborgen camera af te leggen zodat mensen gaan denken dat Natalee is gestorven aan een mix van drank en drugs om zo een Joods complot rond haar verdwijning te verdoezelen :o)

 
At 1:20 p.m., Anonymous truth hurts said...

"De holocaust is er om de claim te leggen dat het alleen om de joden ging."

De grap is dat je steeds wilt doen geloven dat de zionisten alles in scene hebben gezet omdat ze graag in palestina wilden vestigen.
En dat terwijl je met je verwijzing naar Madagascar zelf eigenlijk al aangaf dat het vooral de antisemieten waren die Joden uit europa wilden schoppen naar een koloniaal gebied.
Madagascar en Palestina zijn 2 van de vele gebieden die de antisemieten daarvoor aanwezen.
Uiteindelijk is het Palestina geworden, oa omdat de Joden zelf die plek ook wel zagen zitten.

En dan is er nog je ghetto-claim: die was alleen voor Joden.
Om ze tegen bombardementen te beschermen?
Tuurlijk: je deporteert joden uit Duitsland en veroverde gebieden naar polen toe uit bescherming..
En sluit ze dan op in ghetto's gemaakt in grote steden, ook uit bescherming...

 
At 1:25 p.m., Anonymous sander vind jay ook een stumperd said...

Ook jay is uitgeluld.
Over naar het negeren.
Na het negeren,de verwijdering.
Niks nieuws voor mij.
Met geweld mag iedereen komen.
Het enigste wat dit systeem nooit zal afpakken is mijn vrije denken.

Blijven jullie maar slaaf van de illussie.

 
At 1:29 p.m., Anonymous Rogier said...

Fijn, en sodemieter nu maar snel op!

 
At 1:39 p.m., Anonymous sander legt weer uit said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 1:44 p.m., Anonymous Anoniem said...

tis inderdaad wel leuk geweest zo. Er zit een maximum aan gefrustreerde racistische onzin die je per dag kan slikken. Nu weten we wel wat voor rotte kop "sander" heeft. Elke dag hetzelfde.

Misschien toch maar eens zo'n commentsysteem zoals screwloosechange heeft proberen, Billy? Dan heb je iets meer controle zonder dat mensen zich verplicht hoeven te registreren.

 
At 1:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 1:52 p.m., Blogger Billythekid said...

Het is genoeg geweest, Sander. Ik haal voorlopig alles weg van je, dus bespaar je de moeite.

 
At 3:03 p.m., Anonymous Fred said...

Aanmelden voor een account is niet zo moeilijk hoor, daarmee krijg je figuren als Sander niet weg.

 
At 3:17 p.m., Anonymous zionist4life said...

Shalom!

Waarom beginnen jullie niet een 'for zionists only' weblog? Dan zijn jullie in één keer verlost van die vervelende anti-zionisten die allemaal vervelende dingen roepen over ons mooie apartheidssysteem.

 
At 4:14 p.m., Anonymous Anoniem said...

@Fred:

op zich is aanmelden voor een account niet moeilijk maar het is wel extra moeite als je steeds een nieuw account moet aanmaken voor elk comment.

Maar op Screwloosechange, ook een blogger.com-blog werken ze met een extern systeem om te commenten via http://www.haloscan.com/
Ik weet er het fijne niet van, maar volgens mij biedt dat de mogelijkheid om ip-adressen te blocken (uiteraard ook niet 100% waterdicht).

Aan de andere kant zal "sander" ook wel weer eens een keertje uitgeraasd raken, en dan komt er wel weer een andere idioot aanzetten met steeds dezelfde linkjes en wanen.

 
At 5:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat jammer dat het weer zo moest gaan jongens...

 
At 11:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

Interessante invalshoek weer; de "achterban van Zapruder".

Dus als ik een willekeurige brainfart overneem van een flippende reaguurder hier dan kan ik ook stellen dat het achterban is van Billy-boy? En dus impliciet stellen dat het een standpunt van Billy-goat betreft? Want daar doelt de schrijver toch op?

Zie trouwens dat het met de vrijheid van reageren ook niks meer is hier: veel willekeurige censuur.
Blijkbaar is er maar één versie van de "waarheid" gewenscht ;)

Veel plezier met het zinkende schip dat dit blog is.

 
At 11:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

Er komt weer eens een 9/11 docu uit, deze keer met medewerking van een Italiaans lid van het Europarlement :

Zero: An Investigation Into 9/11
http://www.911blogger.com/node/13786
http://www.europarl.europa.eu/members/public/geoSearch/view.do?language=EN&id=28973

 
At 11:55 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Dat zij een overdossis drugs en sterke drank had ingenomen,en dat experts zeggen dat deze 2 dingen bij elkaar epilepsie kan veroorzaken."

Dat lijkt me geenzins een reden om een lijk weg te gaan werken in plaats van een ambulance te bellen. Tenzij je natuurlijk sporen van GHB, verkrachting of moord dient weg te werken...

"De grootste complotdenkers zijn jullie die de media klakkeloos geloven. De media verzint complotten op TV."

Het waren niet de woorden van "de media", maar de woorden van Joran van der Sloot, die het verhaal vertelden.

 
At 6:40 a.m., Blogger Billythekid said...

"Zie trouwens dat het met de vrijheid van reageren ook niks meer is hier: veel willekeurige censuur."

Vrijheid van reageren is wat mij betreft niet een hele blog volplempen met (anti) zionisme propaganda.

 
At 8:05 a.m., Anonymous sandocan said...

"Vrijheid van reageren is wat mij betreft niet een hele blog volplempen met (anti) zionisme propaganda."

Behalve als die anti-zionistische propaganda essentieel is voor het aan de kaak stellen van de leugens en des-info die door deze zelfde zionisten knechten via Billythekid hier tentoongesteld wordt ter handhaving van hun tanende macht... Ik heb deze link doorgemaild aan Eric en hij moedigde mij aan vooral door te gaan met het onthullen van deze zionisten-maffia en zijn (kneusjes) knechten. Via onderzoek had hij binnen de kortste keren te melden dat Billy een jood is die werkt voor de joodsche verdedigings liga. En dat braad zijn opdrachtgever is!!! En wat betreft hun kneusjes hier moet ik geheel en zelfstandig beoordelen dat de zionisten MET jullie als hun knechten (waaarvan braad op 1 staat) eerder, sneller en destructiever ten onder zullen gaan dan ZONDER... Als Bil dit niet publiceert heeft hij geschrokken in de gaten dat hij is ontmaskert. Als hij het wel doet, is het gewoon een bruikbare-idioot die in de hoop voor wat kruimels van onder de tafel (al la oom agent met zijn lasergun achter boompjes tegen een hongerloon) zijn medemensen vrijwillig van de essentiele informatie over de machtsverkrachters berooft! Het is zo makkelijk allemaal toch kneusjes? Of dachten jullie dat de reaguurders hier jullie deplorabele staat van dienst niet al vanaf dag-1 doorhadden? Hiermee heb ik tevens een van de redenen onthuld om mijn anti-zionistische acties alhier te verklaren. Billy het zou je sieren maar goed ik vrees het ergste...

 
At 8:43 a.m., Anonymous Gotcha! said...

"Behalve als die anti-zionistische propaganda essentieel is voor het aan de kaak stellen van de leugens en des-info die door deze zelfde zionisten knechten via Billythekid hier tentoongesteld wordt ter handhaving van hun tanende macht..."

En nu weten we dat Sander inderdaad degene is die elders publiceert onder de naam Sandoscan.

 
At 8:55 a.m., Anonymous Anoniem said...

Billy is inderdaad lid van de JDL.
Na het grote DKNWZ 9/11 congres in 2006, schreef hij een stuk waarin hij 9/11 aan holocaust ontkenners wil linken.

Dit probeert hij tot op de dag van vandaag voort te zetten.

 
At 10:19 a.m., Anonymous Fred said...

Die link wordt anders gelegd door Hufschmid en anderen. Je draait het compleet om.

 
At 10:56 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Ik heb deze link doorgemaild aan Eric en hij moedigde mij aan vooral door te gaan met het onthullen van deze zionisten-maffia en zijn (kneusjes) knechten. Via onderzoek had hij binnen de kortste keren te melden dat Billy een jood is die werkt voor de joodsche verdedigings liga."

Kijk, dit zijn de interessante passages in de "betogen" van Sandocan/Sander/etc.. en laat zien dat z'n zogenaamde "anti-zionisme" toch echt een verdekte ordinaire jodenhaat, of op een minst obsessieve angst voor joden is.

Net als Hufschmid, Condit, etc. doen ze hun stinkende best om steeds 'zionisten' te schrijven om zo te vermijden dat ze eigenlijk gewoon 'joden' bedoelen, maar steeds komt er weer een moment dat ze vergeten zichzelf te censureren en staat er gewoon weer 'joden' ipv 'zionisten'.

Graag halen ze het argument aan dat "als ik iets tegen de maffia heb, betekent dat toch ook niet dat ik alle italianen haat?". Maar het verschil is dat je maffiabestrijders zich nooit hoort vergissen en 'italianen' zegt waar ze eigenlijk 'maffiosi' bedoelen omdat dat werkelijk twee hele andere dingen zijn.

Sandocan is zogenaamd een "anti-zionist", maar alles en iedereen die in de verte ook maar naar 'jood' ruikt wordt verdacht van 'zionisme'.

Het blijft flauw om te zeggen, maar het blijft evengoed ook waar: op Stormfront zie je precies dezelfde redenaties als die van Sandocan, en precies dezelfde 'vergissingen'.

 
At 12:04 p.m., Anonymous sandocan said...

Het is allemaal heel simpel braad stinkk. 'Journalisten' al la billy zijn niets meer of minder dan prostituees die zich verhuren aan de hoogste bieders van de goud-pooiers. Politici en hun helpers (a la braad) zijn kampcommandanten die hun medemensen voor wat aardse-slijk mede helpen manipuleren via hun beproefde jank-tank van het 'antisemitisme'... Braad heeft zich met deze antisemitsche ridel van een dusdanig openlijke JDL lidmaatschap betoont, dat deze bal, die hij over de ruggen van slachtoffers probeert te kaatsen, binnenkort tot zijn eigen vernitieging zal terugontvangen... Let maar op, hij zal binnenkort niet meer in staat zijn om zijn slachtofferisme (waar zijn soort geslepen en met trots hun macht aan ontleent), hier bij zijn knecht te blijven tikken! Dat betekent dus ook dat hij wat aan zijn rukverslaving moet gaan doen, want ook dat is verledentijd. Ik ben geen profeet, maar zie enorm veel overeenkomsten met hoe wildermans van de mede verraderlijke zionisten politieke fractie zich over de ruggen van onschuldige medelanders een plaats een de politieke tafel der kapo's probeert te verwerven. Nogmaals de politiek, media (ook online) en het geldwezen worden door dezelfde zionisten als de smerigste en bedrevenst (ja ook jij probeert daarvan te profiteren braad STINKK) gecontrolleerd, zodat ze alleen maar op zoek hoeven te gaan naar verraders onder hun vee, die ze in ruil voor wat drek voor hun manipulatieve karretjes hoeven te spannen!!! Ik zie ongeloofelijk veel politieke gewaarwording (met name onder de jeugd!!!) en ontwakend bewustzijn, waardoor de manipulatoren die de mensheid al te lang bedriegen, paniekerig en met bruikbare idioten als wilders en zijn narren alhier proberen te redden wat er nog te redden valt! Daar hoef je echt niet voor gestudeerd te hebben?. Dus hup, aan de slag en help mee om deze hoeren een stootje in de rug te geven waardoor ratten als braad en zijn meelopers onthult en onder hun stenen vandaan vluchtend vertrapt kunnen worden. Alvast mijn hartelijke dank aan Sander en al die andere kanjers die op zapburu manhaftig en met veel plezier het tuig dat hier zelfpijpend de dienscht uitmaakt de oren en smoeltjes proberen te wassen... Heerlijk braad ik heb honger en met jou ga ik heerlijk een gebraad voor de varkenstrog bereiden. Ik hoop dat je knecht mij dat toestaat, want hier lusten de honden geen brood meer van mijn halve zolen vrind. hihihihi....

Het verzet...

 
At 12:19 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Braad heeft zich met deze antisemitsche ridel van een dusdanig openlijke JDL lidmaatschap betoont"

Sander/Sandocan bevestigt het nog maar eens.

"Alvast mijn hartelijke dank aan Sander en al die andere kanjers die op zapburu manhaftig en met veel plezier het tuig dat hier zelfpijpend de dienscht uitmaakt de oren en smoeltjes proberen te wassen...

Denk je nou werkelijk dat er nog iemand is die niet weet dat Sander/Sandocan en minstens 90% van de andere nicks die hier "anti-ziontistische" comments dumpt dezelfde is?
Ik kan hier geen IP-adressen zien, maar ik durf te wedden dat IP 82.173.38.12 zéér regelmatig opduikt.

Je bent een zieke vent.

 
At 12:34 p.m., Anonymous sander debunkt het zooitje hier said...

sandocan/sander.

Alsof iedereen sander of iets wat er op lijkt na moet spelen om jullie debunkertjes voor schut te zetten.
Als ik reageer doe ik dat onder de naam sander.
Bv Sander vind braadworst een lulleltje rozewater.

Geen sanderman,sanderkan,of wat dan ook.

Ik stel jullie een vraag zonder zionisten erbij te halen,want waarheidsontkenners zijn net zo erg als holocaustontkenners.

Is JFK nu wel of niet vermoord door een mafia wat overgevlogen is om JFK uit de weg te ruimen.
In opdracht van de staat en dat Lee harvey oswald een communist,terrorist,extremist is.

Ja of nee graag.

 
At 12:38 p.m., Anonymous sander heeft geen nickname nodig said...

Ik heb geen animo nodig om jullie te bokken.
Alleen stumperdjes die neit weten wat ze moeten antwoorden gaan over tot het zieken.
Vraag mij af of het zieken niet van jullie kant vandaan komt.
Te snel uitgeluld,dan maar over tot de andere tactiek.

 
At 12:50 p.m., Anonymous sandocan said...

"Ik kan hier geen IP-adressen zien, maar ik durf te wedden dat IP 82.173.38.12 zéér regelmatig opduikt."

Ik kan je uit de droom helpen door te stellen dat ik hier ooit met holohoaxerkenner jou jank-zooi van repliek bediende stinkende zionisten-knecht... Wat ben jij snel uitgeluld zeg?! Maar bedankt voor het bevestigend antwoorden op mijn stelling dat jij de opperpimp bent en billythenicht je zionisten hoertje waarmee je jezelf als online-mens verrader hebt ontmaskert en jankerig probeert te redden. Ik wist het wel daar niet van, maar ook je mede lezers hebben recht op dit belangrijke nieuws-feit vandaar. De munitie tegen je zal alleen maar toenemen met je antisemitische beschuldigig's kannonade waarmee jou soort al millenia lang geslepen de dienscht uitmaakt. Het zal julllie niet meer helpen braad draad uit een zionistische snee gebaart...

 
At 12:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

leuk stukje weer van onze gefrustreerde pseudo-journalist Billy.

 
At 12:52 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het heeft geen enkele zin om op een vraag van je te reageren want je gaat toch nooit in op een antwoord of een argument, Sander/Sandocan/82.173.38.12.

 
At 12:59 p.m., Anonymous Anoniem said...

en Sander is er weer (12:38PM) .. en Sandocan ook (12:50).. ooooh toeval!

Netjes 12 minuten verschil tussen de 2 comments, precies genoeg tijd om maar weer eens een comment als 'Sandocan' te schrijven.
Gevolgd door een kort comment als 'anoniem', waarvoor slechts 1 minuut nodig was.

..en zo houdt Sander/Sandocan/82.173.38.12 zich bezig.

Hoeveel nicks had je ook alweer op Zapruder?

 
At 1:03 p.m., Anonymous truth hurts said...

"Na het grote DKNWZ 9/11 congres in 2006, schreef hij een stuk waarin hij 9/11 aan holocaust ontkenners wil linken."

Tja, zo vreemd is dat niet, lees voor de aardigheid de reacties op zijn stukjes, het gros gaat over hoe slecht joden/zionisten wel niet zijn.

Lees ook eens dit artikel dat aangeeft dat de pioniers van de 911-ontkenning ook holocaust-ontkenners zijn:

http://911review.com/denial/holocaust.html

En het blogstukje waar we nu op reageren is er ook een goed voorbeeld van. Joran ingehuurd door de zionistische peter r de vries om te verdoezelen dat Natalee door een zionistische vrouwenhandelorganisatie is ontvoerd?

Tja, zoiets kroms kan alleen uit het brein van Eric komen, pionier op het gebied van de 911-ontkenning, en prominent holocaust-ontkenner..

 
At 1:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

Sander:

Vooral doorgaan hier, zolang je hier bezig bent hebben we op Zapruder tenminste geen last van je ;)

 
At 1:05 p.m., Anonymous sandocan said...

"Het heeft geen enkele zin om op een vraag van je te reageren..."

Argumentatie dat gebracht wordt met kennis van zaken en met het onthullen van criminelen in de plaats van alles proberen te pareren met jank-tank methodes is niet aan mij besteed, braad draad (sss-lang) uit een zionistische doos gebraakt... Jij doet mij sterk denken aan die hirchi slet alie, die van gekkigheid niet meer weet bij wie ze nu weer aan moet kloppen voor haar opgeblazen beveiligings gorilla's. Terwijl haar zionistische poppenspelers in geen velden of wegen meer te bekennen zijn als het op betalen aankomt? Maar goed als het op betalen aankomt braadaschaad, zal ook jij onder een brug eindigen gelukkig net zoals je collega van de pvv. Het enige wat ik in je petje zal doen, als ik je zie liggen is het mij ontlastten bij het zien van een mensverrader dat terecht aan lager wal aan zijn lot is overgelaten door zijn zionistische broodheertjes. hihihi...

 
At 1:07 p.m., Anonymous Fred said...

Ik stel voor dat Sander zijn eigen blogje begint. Een Blogger account is zo aangemaakt. Dan kan hij daar rustig te keer gaan, want hier ontmoet hij alleen maar weerstand.

 
At 1:11 p.m., Anonymous sandocan said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 1:19 p.m., Anonymous sander stelt de vraag opnieuw said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 1:21 p.m., Anonymous Anoniem said...

zooo, nu weer 2 comments als "Sandocan". Nu gaat ie weer even wachten om later maar weer eens als "sander" te reageren.

En zo gaat het maar door en door.. en hoe lang heeft ie het volgehouden om 'de zionisten er niet bij te halen'?
Precies 16 minuten.

Knap hoor..

 
At 1:22 p.m., Anonymous sandocan said...

"Hoeveel nicks had je ook alweer op Zapruder?"

Hoe lang en diep heb jij voor je onformatie bij jou zapruder-patjank en zijn wolven in schaapskledij met de tong onder hun hoeven en bil-NAADjes moeten in likken BRAAD NAAD? Of wil je hier ontkennen dat jij bij die conferentie in Utrcht niet samen met het zapruder-team likkend op beeld bent vastgelegd door het verzet? Zal ik eens deze plaatjes publiceren? Braad? Nou kan het? Dat zou je wel willen he? Vermonde zapruderiaan varaan! Jij stinkt tot aan boven mijn toetsenbord naar patjankert gatverdamme!!! Tjuuuuusssss.

 
At 1:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Lullen elke keer over nicknamen.
Eric huffsmid en weet ik wie nog meer.
"

..en het was natuurlijk Sander/Sandocan (dit keer had ie 8 minuten nodig om z'n laatste comment te schrijven) die steeds weer aan kwam kakken met Eric Hufschmid.

tja...

 
At 1:29 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Of wil je hier ontkennen dat jij bij die conferentie in Utrcht niet samen met het zapruder-team likkend op beeld bent vastgelegd door het verzet? Zal ik eens deze plaatjes publiceren? Braad? Nou kan het? Dat zou je wel willen he?"

Wil je die plaatjes nu wel of niet posten?
En "het verzet", ben jij dat?

Maar hoeveel nicks had je nu op Zapruder?

 
At 4:51 p.m., Blogger Billythekid said...

Ik heb dat Haloscan even bestudeerd, maar dat werkt niet onder mijn (geupgrade) versie van Blogger, los daarvan schijnt je alle voorgaande comments te kunnen verliezen. Ik neem dat risico dus maar niet.

 
At 6:53 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het is ook een beetje raar systeem, dat blogger. Overal heb je de mogelijkheid om bepaalde ip's te blocken, behalve hier. En dan ook altijd het gedoe dat je automatisch (ongevraagd!) ingelogd bent als je een gmail-account gebruikt en dat je voor elk comment weer opnieuw moet aangeven dat je NIET onder die naam wil reageren..

Maar ja, je zit er nu min of meer aan vast. Het voordeel is natuurlijk dat je niks zelf hoeft te hosten of software hoeft te installeren etc., maar het heeft wel z'n beperkingen.

We zullen wel zien..
uiteindelijk zijn je stukjes toch het belangrijkste, en niet het racistische repeteergeweer van idioten als Sander/Sandocan noch m'n eigen gezeik. Dan maar even wat beperkingen in de reaguurmogelijkheden.

 
At 6:57 p.m., Anonymous sander vind het stakkers said...

het is en blijft een zielig logje met zielige niksnutten,die van zieligheid maar alles gaan deleten.

Ook mijn vraag weggehaald.

Nog een keer dan in een andere beschrijving.
Misschien dat jullie de vraag dan snappen.

Als JFK vermoord is en er word beweerd dat JFK alleen door een COMMUNIST,TERORIST,EXTREMIST is vermoord die de naam lee harvey Oswald had.
Bestaat de kans dat JFK vermoord is door een hit-team van de mafia in opdracht van de staat.

Is JFK vermoord door lee harvey oswald alleen.
Ja of de nee.

 
At 7:02 p.m., Anonymous sander vind braadworst een stumperd said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

en weghalen maar weer.

 
At 9:11 p.m., Anonymous sander vind het een zwak ventje said...

Braadworst.

Geef antwoord dan.
Of wil je je ware gezicht niet laten zien.
Dat je een lafbek ben had ik al door.
Je hoeft ook niet te doen alsof.
je bent het gewoon.

Nog een keer dan in een andere beschrijving.
Misschien dat jullie de vraag dan snappen.

Als JFK vermoord is en er word beweerd dat JFK alleen door een COMMUNIST,TERORIST,EXTREMIST is vermoord die de naam lee harvey Oswald had.
Bestaat de kans dat JFK vermoord is door een hit-team van de mafia in opdracht van de staat.

Is JFK vermoord door lee harvey oswald alleen.
Ja of de nee.

 
At 9:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

zie comment 12:52PM

..en weghalen maar weer.

 
At 10:47 p.m., Anonymous sander vind het blurp said...

braadworst is een sukkel en een stakker.
Meer kan ik er niet van maken.

Blijft een zionisten logje

 
At 10:57 p.m., Anonymous sander legt uit aan deze zionist said...

Nog om terug te komen op een bewering wat weer niet deugd van een niksnut zoals jij.

Dat er concentratiekampen waren in polen,betekende niet dat er ook ghetto's waren in polen.
Die waren in duitsland waar alle joden in opgesloten zaten.
En waarom in polen wel concentratiekampen en in duitsland niet.
Moet je effe bellen,dan weet je het zo.
Zal wel te maken hebben met de werkgelegenheid daar.
Daar was het goedkoper.

Zoals vandaag de dag ook een neger 50 eurocent per dag verdient in een hollandse tulpenboederij in kenia.
Zeker nog niet gezien hoe ze daar de arbeiders onderhouden.
Zeg maar de moderne slavernij.

Voor de rest oogjes dicht en en snaveltje toe.
je bent en blijft een slapjanus.

 
At 11:11 p.m., Anonymous Anoniem said...

..en dan gaat Sander/Sandocan maar weer door op z'n stokpaardje: holocaustontkenning.

"Dat er concentratiekampen waren in polen,betekende niet dat er ook ghetto's waren in polen.
Die waren in duitsland waar alle joden in opgesloten zaten.


Ach ja, het ghetto van Warschau was een hoax, he? En die van Theresienstad (Terzin) ook he?

"En waarom in polen wel concentratiekampen en in duitsland niet."

Ach ja, Dachau was een hoax, he?

Wat een ontieglijke hoeveelheid poep klets je toch bij elkaar. Rot toch op.

..en deleten maar weer.

 
At 12:02 a.m., Anonymous sander legt weer uit said...

Droplulleltje.

Wat is het verschil tussen een ghettto en een concentratiekamp.
Waarom zaten daar alleen joden in en gingen alle commu's,krijgsgevangenen en andere untermensen wel naar concentratiekampen.

Iets wat je niet snapt,kan je ook niet door hebben.
Ik snapte alles ook niet.
Ik was ook zo een lulleltje rozewater als jij.

Maar alles wat verboden is of niet uitgezonden word,hoeft niet te betekenen dat het niet waar is.
Of je bent een fanatiek zionist,of een fanatiek israel aanhanger.
Anders snap je het wel.
Of toch zo gebrainwashst door je omgeving.

Blijf maar ontkennen.
En ik ben geen holocaust ontkenner.
Wel als het alleen om de joden te doen was.
Dat was een hoax.
Het ging om meer als 50 miljoen mensen waar de holocaust afspeelde.

Nu nog zal je men kunnen overhalen in de leugens die verspreid zijn.
Ook dat zal snel verdwijnen als Nederland in een dictatuur is veranderd.
Alles onder controle van de staat.
Zien dan of je debunkerspraatjes nog stand houden.
Zulke collabarators als jullie moeten ze effe goed laten boren,door de boormannen.
Op booreiland.

Maar geef eens antwoord op mijn vraag,zonder de zionisten of anti semiet of israel erbij te betrekken.

Door wie is JFK vermoord.
Alleen L.H.Oswald,of een gun-team.

Graag alleen met ja hij deed het alleen.
Nee het was een hit-team.

 
At 12:41 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Wat is het verschil tussen een ghettto en een concentratiekamp.
Waarom zaten daar alleen joden in en gingen alle commu's,krijgsgevangenen en andere untermensen wel naar concentratiekampen.
"

Joden woonden, ook al vele eeuwen voor WO2, in wijken in vele Europese steden, "commu's,krijgsgevangenen en andere untermensen" niet. De ghetto's werden gecreeerd door in- en uitgaand verkeer van zo'n joodse wijk te reguleren.

Het is gewoon heel logisch, maar je bent een domme domme domme racist.

"En ik ben geen holocaust ontkenner.
Wel als het alleen om de joden te doen was.
Dat was een hoax."


Er is werkelijk geen enkel geschiedenisboek te vinden waar instaat dat de vernietigingskampen exclusief voor de Joden waren. Waar lul je nou toch over?

Het is werkelijk te treurig voor woorden, de domheid van een racist.

En het gaat maar door en door en door en door. Nog een keer: op Stormfront vind je je zielsverwanten. Niet op sites waar mensen na kunnen denken.

Tief een end op.

 
At 1:18 a.m., Anonymous sander lacht die stumperd uit. said...

Braadworst is uitgeluld.

Gaat weer over op de anti-semitisme tour.

Joden zijn nu eenmaal volk wat alleen maar samen knusjes bij elkaar wilt wonen.
En rijke joden kopen gewoon alles op.
Daar maken ze eigen steden en dorpje van.
Meneer de boerenworst lul de behanger weet niet dat joden hier al eeuwen wonen en eigen steden hebben gecreerd.
Meneer de boerenworst weet ook niet dat in de 16de eeuw de joden met de eerste slaven naar suriname vertrokken.

Weet je nu ook het onstaan van het suriname,wat later over genomen is door de nederlanders.

Weet meneer de boerenlul de behanger met knakworstjes nu ook dat daarna zij de VS introkken en daar in het zuiden hun slaven trajectje verder zetten.

Oftewel zijn ze eeuwenlang geen strobreed in de weg gelegd.

Leer je geschiedenis eerst wat beter.
Je weet je eigen zionistische geschiedenis niet eens.
En je wilt mij komen overtuigen.
Ga je oren wassen en afdrogen.

lachwekkend figuurtje.

 
At 1:24 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Dat er concentratiekampen waren in polen,betekende niet dat er ook ghetto's waren in polen.
Die waren in duitsland waar alle joden in opgesloten zaten."

Zeker nog nooit van de ghetto's in Warschau, Krakow, Lodz of Chelmno gehoord ?

"En waarom in polen wel concentratiekampen en in duitsland niet."

Zeker nog nooit gehoord van concentratiekampen als Bergen-Belsen, Buchenwald, Dachau of Sachsenhausen gehoord ?

"lachwekkend figuurtje."

Kijk eens goed in de spiegel zou ik zeggen.

 
At 1:33 a.m., Anonymous Anoniem said...

Tering zeg, hoe duidelijk wil je het hebben zeg?! Leest die Sander/Sandocan dan werkelijk z'n eigen comments niet??

Begint ie met:
"Braadworst is uitgeluld. Gaat weer over op de anti-semitisme tour."


En DIRECT daarna kotst ie dit eruit:

"Joden zijn nu eenmaal volk wat alleen maar samen knusjes bij elkaar wilt wonen.
En rijke joden kopen gewoon alles op.
Daar maken ze eigen steden en dorpje van.
Meneer de boerenworst lul de behanger weet niet dat joden hier al eeuwen wonen en eigen steden hebben gecreerd.
Meneer de boerenworst weet ook niet dat in de 16de eeuw de joden met de eerste slaven naar suriname vertrokken.
"

Meneer vergeet weer even om zichzelf te corrigeren en netjes 'zionist' te schrijven terwijl ie 'joden' bedoelt.
Hoe duidelijk wil je het hebben zeg?

Wat een kankerventje ben je.

 
At 1:36 a.m., Anonymous Anoniem said...

"het is en blijft een zielig logje met zielige niksnutten,die van zieligheid maar alles gaan deleten."

Misschien dat dat komt door je ontzettend trieste reacties.

 
At 9:17 a.m., Anonymous sander lacht het zooitje uit said...

hahahahahahahahahahahahahahahaha.

Sukkels van de eerste orde.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Dachau_%28concentratiekamp%29

Een stelleltje rukkers.

Jullie brainwashverhaaltje word ontmanteld.

 
At 9:19 a.m., Anonymous sander legt uit aan dit hoopje said...

In duitsland werden geen concentratiekampen gebouwd.

Alleen ghetto's voor alleen de joden.

 
At 9:24 a.m., Anonymous sander vind het een lullo said...

Braadworstje.

Je wilt toch een antwoord.
Past het niet in je straatje.

Je bent en blijft een lulleltje rozewater.

 
At 9:27 a.m., Anonymous sander lacht het zooitje uit said...

Dachau was onder meer een kamp waar christelijke religieuzen werden gedetineerd. Volgens archieven van de rooms-katholieke kerk werden er minstens 3000 diakens, priesters en bisschoppen in het kamp gevangen gehouden, onder wie Karl Leisner (een katholiek priester, zaligverklaard in 1966) en Martin Niemöller, een protestants theoloog en verzetsleider. Ook Jehova's getuigen werden vaak naar dit kamp gedeporteerd.

 
At 9:49 a.m., Anonymous Repelsteeltje said...

We weten nu waarom Sander de hele dag achter zijn pc hangt (van Argusoog): "Ik loop sinds 2001 in de ziektewet en heb zeeen van tijd gehad om alles te onderzoeken achter het internet. Als je dus opstaat en gaat slapen met het internet kan je aardig gefrustreerd kan raken als je het denkt te weten, maar ze ontkennen het dat je het weet."

"Ik heb nog broers en wat ik weet,gaat er bij hen niet in. Wel dat we in een hoax leven met 9-11 en NWO en zo,maar nog niet over het bestaan. Omdat ze nog vastgeplakt zitten aan het materialisme."

Tuurlijk Sander

 
At 10:27 a.m., Anonymous Anoniem said...

Je linkt dus naar Wikipedia waar staat dat Dachau een concentratiekamp is (in Duitsland), en begint vervolgens maar te lachen dat jij gelijk hebt?

Je bent gestoord, en niet een klein beetje ook.

 
At 11:27 a.m., Anonymous sander vind het stumperds said...

Een concentratiekamp is niet hetzelfde als een gevangenis.

Gevangenissen had je er zat in duitsland waar ze voor gesorteerd werden.
Na de gevangenissen,werden ze afgevoerd naar concentratiekampen in polen.
In duitsland stond geen ene concentratiekamp.

En over dachau wat daar allemaal gebeurde.
Dat bleek gelogen te zijn.
Verzonnen.
Er werden daar geen joden geplaats.
Ik hoef het niet op te zoeken,want het staat al in de propaganda wikipedia.

Is de waarheid ook al gestoord.
Dan zijn jullie hersentjes veels te week.
ga maar weer de donald duck lezen of de kuifje.
Deze leerstof is te ingewikeld voor jullie die het niet kunnen beseffen.

 
At 11:53 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ach, sneue drol.. zelfs het onderscheid tussen een concentratiekamp en een vernietigingskamp (zoals Auschwitz, Sobibor of Treblinka) kan je al niet maken.

Maar ik heb werkelijk zo ontieglijk de schijt aan je domme racistische praat. Enorme loser die je bent. Je zal wel een graag geziene gast zijn op feestjes, he?

 
At 12:20 p.m., Anonymous sander vind het een oen said...

ik denk dat ik jaloezie bespeur.

Nee braadworstje.
Gewoon wat onderzoeken,wat je met de paplepel is ingegoten.

Ben je stiekem geen bijbelganger,die ook met de paplepel is ingegoten dat Israel van de joden moet zijn en dat Jezus leeft.

Dan snap ik jouw frustratie's wat meer.

En of er 1 of 6 miljoen joden vermoord zijn interseert me geen ruk.
Ook die andere Russen,europeanen,amerikanen,etc zijn omgekomen.

Niet alleen Joden hebben geleden in die oorlog.

Dat maken jullie er wel van.
Dat alles om die joden moest gaan.
Het plan was al Israel voor wo2.
Rijke joden hebben het bewerkt.
Zij offeren hun eigen volk op.
Zoals SATAN wil dat er geofferd word.

Te zielig voor woorden dat je gebrainwasht bent.
Het ergste is met jullie dat ook al met bewijzen jullie het nog niet zullen accepteren.
Degene die nooit iets daarvan gelezen hebben en na een week onderzoek alles bekeken heeft,zelf tot de conclusie gaat komen wat er gebeurt is.
Omdat men daar niet mee bemoeit,blijf je de niksnutten overhouden.
Struisvogels en oenen.

 
At 12:37 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Niet alleen Joden hebben geleden in die oorlog."

Alsof er een geschiedenisboek in de wereld te vinden is waarin staat dat dat zo zou zijn.

Je bent ziek.

 
At 12:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Dat maken jullie er wel van.
Dat alles om die joden moest gaan."


Als er nu iemand is die vindt dat alles om de joden gaat dan ben jij het wel. Er is geen ellende in de wereld of de joden hebben het wel weer gedaan volgens jou.
JIJ bent hier degene met het jodencomplex.

 
At 1:05 p.m., Anonymous sander legt de holocaust uit said...

Wat is de holocaust dan.
Is toch bedoeld om de joden in europa uit te roeien.

Was dat ook zo dan.

De holocaust gold voor iedereen.
Joden werden eruit geplukt om hen te beschermen in ghetto's.
Dat waren de arme stakkers die niet weg konden.
Geen geld om te vluchten.

Alles wat gebeurde werd het woord jood voor gebruikt.
Massa mediapulatie.
Ga eens operatie paperclip bekijken over mind control.

Dat er joden omgekomen zijn geloof ik graag.
Alleen wilde zijn niet vertrekken.
Zij zijn ook opgeofferd voor het Israel.
Wat ze je leren is troep.
Schapen die allemaal blerren op commando.
Zie maar hoe het volk is.

 
At 1:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

waarmee je je racisme nog maar eens onderstreept. Losertje.

 
At 9:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Na de gevangenissen,werden ze afgevoerd naar concentratiekampen in polen.In duitsland stond geen ene concentratiekamp."

Je haalt de termen concentratiekamp en vernietigingskamp door elkaar. Verder houd je een ziekelijk betoog.

 

Een reactie posten

<< Home