vrijdag, februari 15, 2008

Vingerwijzing


Complotdenkers lijken heel goed de gekte van een ander te kunnen duiden, maar hun eigen idiotie herkennen ze zelden. Voorbeeldje: auteur Robin de Ruiter start in het Zapruder Forum een discussie over geheime handgebaren. U weet wel, als George Bush het "Hook em Horns!"-gebaar maakt (vrij vertaald: "Neem ze op de horens") van het Longhorns Sports Team uit Texas dan is dat volgens complotters een satanisch ritueel.

Het komt De Ruiter al gauw op een aantal sceptische opmerkingen te staan: "Waarom zou de almachtige illuminati zoiets als krantenfoto’s nodig hebben om zijn kornuiten te informeren. De moderne techniek om het vliegensvlug rond te sturen via tv kan toch ook via de telefoon of iets dergelijks? Hoe duidelijk kun je communiceren met zulke gebaren?" "Er wordt niets op papier gezet, e-mail verkeer of telefoon is taboe. Wereldwijd worden de boodschappen via de media doorgegeven," reageert De Ruiter onder het excuus dat hij het erg druk heeft.

"Dus volgens u is zelfs de Dalai Lama een satanist, omdat ie toevallig op een foto staat met z’n vinger omhoog? Give me a break."

"Het wijzen met de wijsvinger is zo alledaags dat het moeilijk wordt om te zien wat nu een geheim teken is en wat gewoon vingerwijzen is. Zelfde geldt voor die neck-tie grip: ik draag ook regelmatig een stropdas (corporate noose) en dan maak je dat “gebaar” ook als je hem even goed wil schikken. En straks is aan je neus krabben ook een illuminati-teken"

Waarna iemand anders nog even de beroemde brilgreep van Balkenende aanhaalt. Of het kruisgrijpen van Michael Jackson.

Snel zet De Ruiter dan maar de niet gecorrigeerde tekst van zijn nieuwe boek online: "Tegenwoordig wordt ongeveer eenzelfde negentig procent van alle geheime berichten en bevelen van onze machtselite door middel van geheime nieuwsberichten via de massamedia, hoofdzakelijk middel signaalfoto’s in de gedrukte pers, doorgegeven. De nietsvermoedende lezers hebben niets door, maar de illuminati, de vrijmetselaars en andere ingewijden zeggen deze foto’s wel degelijk wat."

Het staat er echt.

Zapruder's Patman: "Ok, maar nu zijn wijzende vingers dus ook al Illuminati en/of Satanische symbolen enzo? Lijkt me heeeeeeeeeeeel erg sterk. Ik begin me nu ook af te vragen wat het nut van deze bangmakerij is, het verschilt natuurlijk in helemaal niets van wat onze overheden doen."

Die handgebaren zijn dus onzin, maar bangmakerij van de overheden niet? Billy weet daar heel toevallig een mooi gebaar voor: de wijsvinger laten ronddraaien aan de slaap.

Labels: ,

93 Comments:

At 3:13 p.m., Blogger Billythekid said...

Per abuis (echt waar) de comments uitgezet. Nu mogen jullie weer ;)

 
At 3:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

Die artikeltjes worden steeds slechter. Beetje zonde.

Je begint nu zelfs dingen bewust uit hun context te trekken en te verdraaien. Sensatiezoeken "Telegraaf-style". Iets wat hier altijd verketterd wordt.

 
At 3:26 p.m., Anonymous Anoniem said...

het is vandaag veel te mooi weer om achter je Volkskrantbureautje te blijven zitten, Billy.

 
At 3:47 p.m., Blogger Billythekid said...

Nee ik heb vrij vandaag...

 
At 4:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Die handgebaren zijn dus onzin, maar bangmakerij van de overheden niet? Billy weet daar heel toevallig een mooi gebaar voor: de wijsvinger laten ronddraaien aan de slaap."

Je hoeft niet bepaald een complotdenker te zijn om te kunnen begrijpen dat angst wel degelijk als politiek instrument wordt gebruikt, en deze afsluiting maakt van je stukje toch een nogal slap verhaal.

Kon je echt niets beter bedenken vandaag dan dit non-argument, waarbij je woorden door onder meer tal van bekende internationale kranten worden weerlegd ?

 
At 4:44 p.m., Anonymous Fred said...

"Je hoeft niet bepaald een complotdenker te zijn om te kunnen begrijpen dat angst wel degelijk als politiek instrument wordt gebruikt"

Bangmakerij zoals hier bedoeld zit hem eerder in de sfeer van door de overheid gepleegde false flag operaties en andere complotverzinsels, anoniem.

 
At 4:55 p.m., Anonymous Anoniem said...

"door de overheid gepleegde false flag operaties en andere complotverzinsels"

Bestaan false flag operaties volgens jou dan niet, Fred?

 
At 5:14 p.m., Anonymous truthseeker said...

De trein is niet meer te stoppen!
De Truth movement komt naar het Europees Parlement:
http://www.911blogger.com/node/13880

 
At 5:30 p.m., Anonymous Fred said...

"Bestaan false flag operaties volgens jou dan niet, Fred?"

Nee, schatje.

 
At 5:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

*zucht*

False Flag operaties die zijn geopenbaard:

- Operation Suzannah
- Operation Gladio
- Operation Northwoods
- Tonkin Incident

En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Maar uiteraard, false flag operaties bestaan niet, allemaal verzonnen door 'complotters'.

 
At 5:42 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Bangmakerij zoals hier bedoeld zit hem eerder in de sfeer van door de overheid gepleegde false flag operaties en andere complotverzinsels, anoniem."

Laat Billy dan aangeven hoe hij dat bedoelt, nu stelt hij simpelweg dat overheden angst niet als politiek middel gebruiken.

 
At 5:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

""Bestaan false flag operaties volgens jou dan niet, Fred?"

Nee, schatje."

Achja, ook op de website van de CIA en andere overheidsinstanties kan je zo informatie vinden welke op het bestaan van valse vlag operaties wijzen, zie een paar willekeurige voorbeelden :

CIA Machinations in Chile in 1970
https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/vol47no3/article03.html

All the Shah's Men: An American Coup and the Roots of Middle East Terror
https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/vol48no2/article10.html

http://pacer.ca4.uscourts.gov/opinion.pdf/994088.P.pdf

US vs. Kurt Alan Stand
http://pacer.ca4.uscourts.gov/opinion.pdf/994088.P.pdf

Robert S. Mueller III: Congressional Testimony
http://www.fbi.gov/congress/congress06/mueller120606.htm

Maar het is wel zo gemakkelijk voor de discussie om te pretenderen dat valse vlag operaties uberhaupt niet bestaan, toch Fred ?

 
At 6:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

Toelichting:

OPERATION SUZANNAH:

The Lavon Affair refers to the scandal over a failed Israeli covert operation in Egypt known as Operation Susannah, in which Egyptian, American and British-owned targets in Egypt were bombed in the summer of 1954. It became known as the Lavon Affair after the Israeli defense minister Pinhas Lavon, who was forced to resign because of the incident, or euphemistically as the Unfortunate Affair (Hebrew: העסק הביש HaEsek HaBish). Israel admitted responsibility in 2005.(wikipedia)

Wat is een false flag operatie? Een aanval van partij A op partij B waarvan de bedoeling is dat een ander (partij C) de schuld krijgt. De Israelisch vielen Amerikaanse en Britse doelen aan in Egypte om de schuld daarvan vervolgens bij moslims in de schoenen te schuiven. Sounds familiar?

OPERATION GLADIO:

Gladio (Italian, from Latin gladius, meaning sword) is a code name denoting the clandestine NATO "stay-behind" operation in Italy after World War II, intended to counter an eventual Warsaw Pact invasion of Western Europe. Although Gladio specifically refers to the Italian branch of the NATO stay-behind organisations, Operation Gladio is the code name for all stay-behind organisations. (wikipedia)

In gewone taal: de CIA en hun bondgenoten waren doodsbang dat het communisme aan populariteit zou winnen en organiseerden om die reden een grote operatie waarbij allerlei aanslagen plaatsvonden die aan extreem-linkse groeperingen werden toegeschreven om communisme in een kwaad daglicht te stellen; operatie Gladio. Er is een uitgebreide documentaire te bekijken hierover op google video.

Is het raar dat er nooit een dader is gevonden van de bomaanslag op het treinstation in Bologna in 1980? Als je weet wat operatie Gladio is dan is dat dus niet raar!

OPERATION NORTHWOODS:

Operation Northwoods, or Northwoods, was a 1962 plan by the U.S. Department of Defense to stage acts of simulated or real terrorism on US soil and against U.S. interests and then put the blame of these acts on Cuba in order to generate U.S. public support for military action against the Cuban government of Fidel Castro. (wikipedia)

Operation Northwoods was een plan van het MIC om aanslagen te plegen op Amerikaanse burgers en die vervolgens toe te schrijven aan Cuba om een invasie te rechtvaardigen. Sounds familiar??

Het plan was goedgekeurd in alle lagen van de besluitvorming, tot aan de minister van defensie toe, en alleen president Kennedy heeft er een stokje voor gestoken omdat hij inzag dat dit een crimineel plan was. (slimme vent die Kennedy) De officiële documenten waarin deze plannen staan beschreven zijn gewoon te downloaden van het internet, dus niks 'complottheorie'.

TONKIN INCIDENT:

Met het Tonkin-incident wordt gerefereerd aan een aanval op 2 augustus 1964 door vijf patrouilleboten van Noord-Vietnam op de Amerikaanse mijnenveger USS Maddox in de Golf van Tonkin en een mogelijke tweede aanval op 4 augustus 1964. Als vergelding bombardeerde de Amerikaanse luchtmacht voor het eerst Noord-Vietnam.

De politieke reactie was dat in de Verenigde Staten een resolutie werd aangenomen die president Johnson volmacht gaf voor directe aanvallen in Zuidoost-Azië, zonder dat hiervoor een formele oorlogsverklaring, met goedkeuring van het Amerikaans Congres, nodig was.

In 2005 werd bekend, onder andere op basis van een rapport van de Amerikaanse inlichtingendienst National Security Agency, dat de tweede aanval hoogstwaarschijnlijk nooit heeft plaatsgevonden. (wikipedia)

Wederom, allang toegegeven dat het van A tot Z in scene was gezet om een oorlog tegen Vietnam te rechtvaardigen. Sounds familiar? De gevolgen: 60,000 Amerikaanse doden en miljoenen doden onder de Vietnamese bevolking. EN DAT ALLEMAAL OMDAT DE VS EEN INCIDENT FABRICEERDE DAT IN WERKELIJKHEID NOOIT PLAATSGEVONDEN HEEFT!!

Zo, wie zei ook alweer dat false flag operaties niet bestonden..? *sarcasm*

 
At 6:06 p.m., Anonymous Anoniem said...

- Operation Suzannah
- Operation Gladio
- Operation Northwoods
- Tonkin Incident

Mukden incident (1931, Japan)
Gleiwitz incident (1939, Duitsland)
Mainila incident (1939, Rusland)
Operation Ajax (1953, Verenigde Staten)
Lavon Incident (1954, Israel)
Operation Washtub (1954, Verenigde Staten)

En zo kan je nog wel even doorgaan.

Overigens moet Fred maar eens uitleggen aan Cees Wiebes, senior researcher van het NCTB, waarom hij onzin staat te verkopen wanneer hij het in een college internationale betrekkingen heeft over het bestaan van false-flag operations.

Of misschien moet hij maar eens het boek over Operation Gladio lezen van Daniele Ganzer, van het Zwitserse instituut voor veiligheidsstudies, waarin het bestaan van dergelijke operaties uitgebreid wordt belicht.

 
At 6:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik denk niet dat we nog veel zullen horen van fred vandaag. :)

En dit soort mensen roept voortdurend dat de door hen verguisde 'complotters' buiten de werkelijkheid leven. Hij zou eens in de spiegel moeten kijken; zaken die allang bekend zijn worden hier gewoon glashard ontkent.

Dat bewijst maar weer dat veel 'debunkertjes' gewoon - bewust of onbewust - onwetend zijn, en liever een ander beschuldigen van 'complottheoriën' dan zelf eens wat research te gaan doen. Kortom, de gemiddelde debunker is gewoon liever lui dan moe. :)

 
At 6:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

Nog wat interessant leesvoer. Misschien hebben jullie iets gehoord over 'vereidelde aanslagen' in Barcelona onlangs? Dit zijn de achtergronden bij dat verhaal, vertaald uit het Frans.

***

Een grote campagne van islamitische aanslagen had Europa kunnen terroriseren tussen 20 en 28 januari. Ze is op het nippertje voorkomen door de franse geheime dienst DGSE en hun Spaanse collega ‘s, de CNI, onder het hoofd van José Luis Rodríguez Zapatero. Deze aanslagen waren verwacht door de NATO om een militaire interventie in Pakistan te verantwoorden. Thierry Meyssan ontrafelt het dubbelspel van deze mislukte manipulatie.

Bedreiging in Europa

De europese pers verslaat uitgebreid over de ontmanteling van een terroristisch netwerk, 18 januari 2008. Onder aanvoer van de pakistaanse Baitullah Mehsud, zouden zes kamikazen en vijf partners drie aanslagen hebben willen plegen in 48 uur in Barcelona, op twee wagons van metro 3, in een commercieel centrum, op een onbekende plek en in de Moskee van Ciutat Vella. Deze operatie zou het startsein geweest zijn van een serie aanslagen in Portugal, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Dit bericht is aangekondigd door de minister van Binnenlandse zaken, Alfredo Perez Rubalcaba, die alle diensten op hoog alert heeft geplaats. In Spanje zit de herinnering nog vers in het geheugen van de aanslagen van 11 maart 2004, in Madrid, met 191 doden en 1800 gewonden.

Het officiele verhaal

De ontrafeling is mogelijk gemaakt door de onthullingen van een jonge man die meedeed aan de aanslagen en ontsnapt is aan zijn vrienden en zich spontaan bij de politie heeft gemeld. Drie andere daders zijn nog voortvluchtig in Frankrijk. Men is nog actief op zoek naar een tweede équipe, belast met het fabriceren van de explosieven[4].

De chef van de catalaanse ploeg , Maroof Ahmed Mirza, was gevormd in een Koran school gedurende 4 jaar in Pakistan. Hij werd gevolgd door verschillende westerse inlichtingen diensten. De franse DGSE merkten zijn komst op in Barcelona en waarschuwden de spaanse collegas van het Centro Nacional de Inteligencia (CNI) dat hij zich in Catalogne vestigt. In een buitenstad van Raval, wordt hij Imam van een moskee in de hospitaalstraat. Voor de evolutie hingen ze aan bij de Jamaat Al-Tabligh Wal-Dawa (Congrégation pour la propagation et la prédication), een organistatie in 1927 ontstaan, in Brits Indië, betrokken bij de théologie van Deobandi.

Volgens de getuigenis van de verklikker (die men in de processen verbaal de pseudonyme « F-1 » gaf), was hij uitverkoren om in Frankfurt te sterven met 2 compagnons. Op het laatst zijn die plannen gewijzigd en deed hij mee in Barcelona en werd vervangen in Frankfurt door Akeel Abassi. De rechter belast met het onderzoek Ismael Moreno, verhoorde in totaal negen Pakistanen en een Indiër, allemaal mensen met eenzelfde profiel als voor de aanslagen in London.

In werkelijkheid was FI een agent van de geheime dienst zelf, geinfiltreerd in de Jihad groepen.

De franse en spaanse militairen hielden een spoedberaad met de kerst in Madrid. José Luis Rodríguez Zapatero, was zelf op de hoogte van de zaak, maar het Élysée werd slechts vaag geinformeerd om inmenging te vermijden. De infiltrant heeft beslist uit te breken op het moment van een collectief gebed met een rituele purificatie, dat het signaal was voor de op tilt zijnde zelfmoord aanslagen.

Zes andere individuen, opgespoord door de spaanse geheime antiterroristische diensten, zijn aangehouden 24 januari op het vliegveld van Gatwick, terwijl de contra-espionnage (MI5) een waarschuwing lanceerde: deze ploeg met plannenmakers moest een aanslag van een andere terreur cel regelen die in de tunnel onder het kanaal zou plaats vinden.

Al de geheime diensten stonden in staat van paraatheid. Ook omdat het samenviel met de komst van de président van Pakistan, Pervez Musharraf (Bruxelles, Paris, Londres, Davos). Een reis met hoog risico waarbij het staatshoofd zich van zijn goede sociale kant moest tonen aan een gevolg van amerikaanse spin doctors.

Bovendien vond dit tesamen plaats met de volgende feiten volgens de officiele rapporten :

- Op 3 januari, schrijft Murabit Muwaded op een forum van de site islamiste al-ekhlaas.net een bericht waarin hij belooft « een einde te maken aan de ambities van président Sarkozy in de landen van de Maghreb » en de instorting van de franse économie op international niveau te veroorzaken».
- op 5 januari, ontdekt een amerikaanse onderzoeksgroep die zich met het netwerk van Osama Bin Laden bezig houdt bedreigingen « tegen Parijs en de burgemeester Bertrand Delanoë » om « de ondergang van Nicolas Sarkozy te bewerkstelligen » op het internet.
- op 10 januari horen portugese luchtruim controleurs een bericht via de radio van een terroristische aanslag gepland in Parijs .
- op 21 januari, vindt de Parisien een onderhoud met « la veuve noire », een ex leidster van Al Qaïda, waarin staat dat Frankrijk gestraft zal worden voor haar alliantie met de VS.
- op 24 januari, vindt men een bericht op de site al-ekhlaas.net, getekend « Al Qaïda en Grande-Bretagne », eiste het terug trekken van de troepen uit Afghanistan en Irak, evenals de bevrijding van islamitische gevangenen in Belmarsh. Dit bericht duidt Gordon Brown en Tony Blair aan als doelwit.

Baitullah Mehsud

OP 5 februari presenteert , Nigel Inkster, ex direkteur adjoint van de buitenlandse geheime diensten in de UK (MI6) in Londres het jaarlijks rapport van het Internationaal Instituut voor strategische Studies (IISS). Hij bevestigd, dat Baitullah Meshud de moord op Bhutto regelde en M. Inskter noemt deze chef van de taliban een nieuwe publieke vijand n°1 voor het Westen.

Onthoud deze naam. Hij zal de nachtmerries van de media bevolken in de komende jaren.

Baitullah Mehsud is bekend als een vrijheidsstrijder in Pakistan en opereert in Waziristan (grens van Afghanistan). Twee jaar geleden wist hij de lokale wapenstilstand tot stand te brengen, en werd hij afgeschilderd als vredes artiest in de media door zijn amerikaanse vrienden. Plots veranderd zijn imago en verschijnt hij op de internationale scene als ‘leider van Al Qaeda’ op 28 december 2007, in een rapport van de minister van Binnenlandse zaken , die Baitullah Meshud, als dader achter de aanslag op Benazir Bhutto aan duidt. Hij beweert felicitaties te hebben gelezen op de moord van de hand van Mehsud. De generaal Michael V. Hayden, directeur van de CIA, verklaart op zijn beurt hetzelfde.
Men weet weinig over Mehsud behalve uit een biografie van de Jamestown Foundation [19]. Als zijn pro US periode stil is voorbij gegaan lezen we dat hij trouw is aan Mullah Omar, historische chef van de taliban, en dat hij 20.000 mannen uit zijn klan in een leger zou hebben waaarvan men de grootte onderschat. Hij verbiedt het om fotos van hem te maken maar staat een interview toe aan Shahid Nadeem van Al-Jazeera vanwaar we leren dat hij bij het Sovjet leger is gestart.

Volgens texane Statfor zijn er verbanden tussen de verdachten van Barcelona en vorige terreur zaken. La Jamaat Al-Tabligh Wal-Dawa heeft 70 à 80 miljoen leden en zijn de grootse groep islamieten in de wereld. Twintig van hun leden zijn betrokken in de aanslagen in London, de aanslagen in augustus en de gemiste aanslagen in Glasgow in juli 2007.

De keerzijde van de medaille

De zaak in Barcelona is bijzonder en men zou verwachten dat de regeringen van Spanje en Engeland heel dankbaar zijn aan de geheime diensten de (DGSE) en speciaal de moedige agent F1 om dit complot opgehelderd te hebben en vele slachtoffers voorkomen.

Het tegendeel is eerder waar, want er speelt een manipulatie op een tweede niveau mee.

Wat klopt er niet ?

De attente lezer heeft al onraad geroken bij de vele onwaarschijnlijke alarmerende berichten in de media die vooraf ging aan deze geplande aanslagen. Hij zou hebben kunnen merken dat er verwarring is in soort van religie wahhabite of déobandi. Hij zou kunnen glimlachen met de dreigementen van de zwarte weduwe, oud leidster van Al Qaeda, wetende dat deze beweging elke politieke rol weigert aan een vrouw, hetgeen dezelfde media bevestigd. Hij zou zich kunnen afvragen hoe Mehsud van de ene op de andere dag, van vredes artiest naar het statuut van publieke vijand no 1 verhuist. En als hij iets afweet van het interview op Al Jazeera, dan zou hij zich herinneren dat het een heel simpele man is die zich thuis voelt in zijn dorp en niet beseft dat hij een nieuwe planetaire rol heeft van publieke vijand no 1. onbevreesd voor een dreiging van een aanval van de VS op zijn persoon.

Dan komt het moment dat het masker valt.

De zes terroristen, die door Scotland Yard in de luchthaven van Gatwick zijn tegen gehouden, op 24 januari, en lang worden ondervraagd door de britse contre-espionnage (MI5), in het veiligheids centrum van Paddington Green, onthullen een verrassing : ze zijn familie en medewerkers van Chaudhry Shujaat Hussain, president van de Pakistaanse Muslim League Quaid-i-Azam (PML-Q), de politieke partij van president Pervez Musharraf. Ze hoorden bij het gevolg van Pervez Musharraf, en zijn verwacht in London. Ze hadden geen enkele verklaring voor hun uitstap naar Barcelona. Na de verificaties, is er besloten om deze mensen discreet uit te wijzen naar Islamabad (Pakistan) op het eerste, het beste vliegtug beschikbaar, terwijl Scotland Yard het hier niet mee eens was. (waarom ze dan uitwijzen ?) [24].

Als dit complot niet onderschept zou zijn op 19 januari, zou het scenario van de terreur er als volgt uit hebben gezien: op de twee eerste dagen van de reis van Pervez Musharraf in Europe ( 20-21 janvier in Brussel en Parijs), zou de eerste terreur cel een 48 uur durend bloedbad gecreerd hebben in Barcelona. Op 22 januari, met de president uit Pakistan in Parijs, zou een tweede cel hier aanslagen gepleegd hebben. Tussen 23 en 25 januari, terwijl Musharraf op het Forum in Davos is, zouden bommen in Frankfurt afgaan. En tot slot op 26 tot 28 januari, terwijl hij in Londen zit , was een aanslag gepland op de tunnel onder het kanaal.

Vanuit Pakistan, zou Baitullah Mehsud deze aanslagen opeisen. Ondertussen kon Pervez Musharraf in Europa de pers makkelijk te woord staan en nogmaals de moord op Benazir Bhutto in zijn schoenen schuiven, waarbij hij de militairen van de Amerikaanse Alliantie te hulp zou roepen. Mike McConell, directeur generaal van de veiligheidsdiensten van de US, en generaal Michael Heyden, directeur van de CIA, waren in Pakistan om een opératie tegen Meshud te leiden. Helaas schoten ze ernaast , en doodden zijn adjoint, de Libier Abu Laith al-Libi, op 31 januari (zo hadden ze toch wat profijt van hun reis). Op dezelfde dag slaat George W. Bush de oorlogs trom in Las Vegas over de War on Terror. Op 1 februari, in Parijs ontvangt Nicolas Sarkozy de secretaris generaal van de Nato. De volgende dag beantwoorden in Londen, Gordon Brown et Dick Cheney de trom vanuit de residentie de Chequers.

Op 5 februari publiceert het Internationaal Instituut voor strategische studies een rapport dat de dreiging van Meshud op het juiste moment nog eens extra in de verf zet. De ministers van defensie van de Nato, komen samen 7 en 8 februari in Vilnius (Litouwen), en beslissen om de deelname aan operaties in Afghanistan van de Nato Alliantie uit te breiden.

Politieke fantasie? Nee. Behalve dat de agenda van de personen klopt, herinner u hoe in 1978, de adviseur van de nationale veiligheidsraad van de VS, Zbignew Brzezinski [25] een gouden jongen kwam voorleggen in Beyrouth, Osama Bin Laden, om er de chef van de opstand tegen de communisten in Afghanistan van te maken[26] ; Hoe deze laatste vechters recruteerde in het milieu van extreme soenieten om de oorlog tegen de Sovjets te voeren ; hoe hij een beweging organiseerde met hulp van zijn bondgenoten de VS, de Britten, de Saoedies, en de Pakistanis. Herinner u de rol van de geheime diensten van Pakistan (ISI) in de opleiding van de moujahidin, en de taliban, en het personeel van Al Qaeda [27]. Herinner u de rol van generaal Mahmoud Ahmad (directeur van de ISI) in de organisatie van de aanslagen van 11 september 2001, terwijl hij zelf in Washington was [28].

Herinner u dat het internationaal Instituut voor Strategische Studies in Londen het enige niet overheids organisatie is, dat een rapport schreef, waarin de fabel bevestigd werd van de massavernietigings wapens in Irak, en dat beweerde dat Sadam meester was in de kunst van het vergiftigen. [29].
Merk op dat de Fondation Jamestown die de informatie over Baitullah Mehsud verspreidt, wordt gestuurd door de roestvrijstalen Zbignew Brzezinski die verder ook nog raadgever van Barack Obama is, de enige presidents kandidaat in de VS die oproept voor een militaire interventie in Pakistan.

Zo hebben de franse en spaanse geheime diensten met José Luis Rodríguez Zapatero op kop, niet alleen aanslagen in Europa voorkomen maar ook een militaire operatie in Pakistan van de Nato, waar ze absoluut tegen zijn.

Thierry Meyssan
Journalist en schrijver , président van het Réseau Voltaire.

***

Wederom een verijdelde false flag operatie? Lijkt er wel op.. :)

 
At 6:26 p.m., Anonymous Fred said...

Nog afgezien van het feit dat je je eigen false flag operaties hebt gedebunkt ("In 2005 werd bekend, onder andere op basis van een rapport van de Amerikaanse inlichtingendienst National Security Agency, dat de tweede aanval hoogstwaarschijnlijk nooit heeft plaatsgevonden."), en weer eens komt aanzetten met Operatie Northwoods (nooit uitvoerd), weer zo hard hebt zitten koppiepeesten dat je de ene operatie niet van de andere weet te onderscheiden,
geloof ik inderdaad niet dat de regering Bush, Blair etc willens en wetens mensen ombrengen (ondergrondse, 9/11) teneinde er wetten doorheen te drukken.

 
At 6:29 p.m., Anonymous Fred said...

En Thierry Meyssan is dezelfde minkukel die als eerste suggereerde dat er geen vliegtuig in het Pentagon kon zijn gevlogen. Dat concludeerde hij uit foto's. Knap he?

 
At 6:30 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ Fred :

Het is wel grappig dat je met 1 citaatje over 1 gebeurtenis tal van false flag operaties als onzin probeert te bestempelen.

Je houdt het er dus ook bij dat mensen als Wiebes en Ganser onzin lopen uit te kramen, of bestaan false flag operaties toch wel ?

 
At 6:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

De gebruikelijke stroman-argumenten van iemand die liever lui dan moe is.

"Nog afgezien van het feit dat je je eigen false flag operaties hebt gedebunkt ("In 2005 werd bekend, onder andere op basis van een rapport van de Amerikaanse inlichtingendienst National Security Agency, dat de tweede aanval hoogstwaarschijnlijk nooit heeft plaatsgevonden.")"

Je begrijpt er niks van. In 2005 heeft Amerika toegegeven dat de aanval van de Vietcong nooit heeft plaatsgevonden; kortom dat het een verzinsel was om een oorlog te kunnen rechtvaardigen! Wat WEL heeft plaatsgevonden is een oorlog met miljoenen doden als gevolg van deze leugens!!

"en weer eens komt aanzetten met Operatie Northwoods (nooit uitvoerd)"

Vertel es, wat heeft dat te maken met het bestaan van false flag operaties??? Stel nou, ik beraam een moord maar pleeg die moord vervolgens nooit. Ga jij dan zeggen: "moordaanslagen bestaan niet"? Dat is kennelijk jouw logica..

Waarom geef je niet gewoon toe dat je ernaast zat? :)

 
At 6:41 p.m., Anonymous Fred said...

Je weet nog niet eens dat Operation Susannah en Lavon Affair hetzelfde zijn, waaruit blijkt dat je alleen maar koppiepeest, waarschijnlijk weer van de eerste de beste complotsite.

Je zegt dat Operation Northwoods een plan van het MIC om aanslagen te plegen op Amerikaanse burgers en die vervolgens toe te schrijven aan Cuba om een invasie te rechtvaardigen. Klopt niet. Het waren schijnaanvallen zonder werkelijke slachtoffers. Maar het hele plan is dus gewoon verworpen. De enigen die daar steeds weer mee aankomen zijn complotfiguren zoals jij omdat je niks beters hebt.

 
At 6:43 p.m., Anonymous Fred said...

Lees dit ook eens even:

http://www.commondreams.org/headlines02/0805-09.htm

 
At 6:52 p.m., Anonymous paola said...

Mijn trieste conclusie is dat het deel met de grootste mond de boel het meest verpest omdat ze contraproductief zijn. Zelfs onze zelfbenoemde tegenstanders, de debunkers als Billy & Co. zijn prutsers die ons weinig kunnen inspireren omdat ze zo eenzijdig lullen en geen echte tegenstand geven.Eens in de zoveel tijd hebben we weer een periode waar een klein groepje de boel probeert over te nemen of negatieve aandacht te genereren. Het wordt tijd dat we weer eens gaan optreden. Dit kost me negatieve energie.

Daag ons maar uit onze content scherper te stellen door het zelf beter te doen EN het vol te houden, ipv hier als een 5-jarig kind te gaan huilen omdat je geen leven hebt en dat hier gaat lopen ventileren. Ik heb de buik vol van anonieme praatjesmakers, Ritalin-stalkers en doemprofeten die dezelfde gebroken plaat afdraaien en alle fora afschuimen totdat ze er weer afgekickt worden.

 
At 6:55 p.m., Anonymous D.Bunkr said...

Northwoods is op deze blog al aan de orde geweest anoniem. Dat Tonkin een 'false flag' is moet nog maar bewezen worden. Lavon en Suzannah zijn hetzelfde, of en achter welke aanslagen Gladio zou zitten is vaag.

Northwoods: 0 slachtoffers
Lavon: 0 slachtoffers
Gladio en Tonkin: heeft de overheid hier slachtoffers gemaakt?

Move on people, nothing to see here.

 
At 7:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

@Fred

"Je weet nog niet eens dat Operation Susannah en Lavon Affair hetzelfde zijn, waaruit blijkt dat je alleen maar koppiepeest, waarschijnlijk weer van de eerste de beste complotsite."

Wat is dat nou weer voor dom gelul, natuurlijk weet ik dat! Ik gebruik liever de naam "Suzannah" omdat dat de naam was die de zioniosten zelf aan hun operatie gaven. Je roept maar wat!

"Het waren schijnaanvallen zonder werkelijke slachtoffers."

Uit de documenten erover blijkt iets heeeeeel anders, het was bedoeling dat er doden vielen, in Washington en NY oa. Alleen dat met die vlucht zou een schijnaanval zijn, maar dat was slechts een onderdeel van de hele operatie. Heb jij die documenten gelezen Fred? Neeeeeeeeee, natuurlijk heb je dat niet gelezen.

Tenslotte, jij noemt mij een "complotfiguur" en komt vervolgens ZELF aan met een site als commondreams.org???? Moehahahahahahahahahaha, mag ik even hard lachen? :)

Wat ben jij voor een pipo?

 
At 7:05 p.m., OpenID braadspitt said...

"Die artikeltjes worden steeds slechter. Beetje zonde.

Je begint nu zelfs dingen bewust uit hun context te trekken en te verdraaien. Sensatiezoeken "Telegraaf-style". Iets wat hier altijd verketterd wordt.
"


En weer het zoveelste anoniempje dat het woord 'ludiek' maar niet begrijpt..
tis toch ook weer wat. Eén van de grootste idioten, Robin de Ruyter, doet werkelijk de meest absurde, volstrekt ononderbouwde beweringen, op Zapruder, daar schrijft Billy een stukje over, en vervolgens gaat er weer geluld worden over 'false glag'-operaties waarbij voorbeelden van nooit uitgevoerde operaties uit de jaren '50 als 'bewijs' gezien moeten worden voor het bestaan ervan.

Eindeloze brij van onbenulligheid.

 
At 7:12 p.m., Anonymous sander blijft het stakkers vinden said...

Deze zogenaamde debunkers weten niks.
het is een eenrichtingsverkeer en verstoppen zich achter kinderachtige argumentjes.
Billie het kindje.
De naam zegt het al.
Een hele gang lapwansen die mee moeten lullen met de onnozelheid.

Maar ook jullie worden een minderheid.
Nog een beetje tegenspartelen met blubber,en dan houd het op.
Tot die tijd lach ik jullie allemaal uit.

 
At 7:26 p.m., Anonymous onheilsprofeet said...

DETENTIECENTRUM TERSCHELLING

Ik keek naar de televisie en zag hoe een grote moderne boot onder de naam ‘Lucifer’ gevangenen naar een nieuw detentiecentrum op Terschelling bracht. Later in het visioen bevond ik mij in het centrum. Het centrum was zeer goed afgesloten. Ik was in een zaaltje en zat bij een bewaker op een verhoging. Er liepen gevangenen rond. Eén gooide uit irritatie een plastic flesje op de verhoging. De bewaker stond op, ging achter de man aan en hij greep hem in een gang naast de zaal waar ik was. Door de deur kon ik net zien hoe de bewaker de man zeer ruw mishandelde. De man viel van pijn op de grond. Uiteindelijk stond hij weer moeizaam op. Opnieuw kreeg hij een hele harde trap, waardoor hij op de grond in elkaar zakte.

Kort daarna was ik buiten het detentiecentrum met enkele mensen die uit het centrum gevlucht waren. In het visioen was ik met hen op de vlucht. We liepen bij een bebost gebied langs een snelweg. Overal kamde de politie de omgeving uit op zoek naar ons. Bij het bos zag ik diverse grote witte afgodsbeelden staan. Ze deden me denken aan oude beelden van Griekse en Romeinse goden. Ik maakte er foto’s van.

Uiteindelijk kwamen we bij een snelweg. Er was veel verkeer. Ik wuifde naar auto’s om te stoppen, zodat we konden ontvluchten. Maar niemand stopte. De auto’s raasden allen voorbij. Plotseling was er een zwarte man in een oude auto die heel hard afremde en ons allen meenam. Het visioen eindigde...

Uitleg

Dit visioen toont ons de oprijzende Nederlandse politiestaat. Dat de boot de naam ‘Lucifer’ draagt, toont de achterliggende gedachte van een dergelijke politiestaat: de naam ‘Lucifer’ wordt meestal (onterecht trouwens) geassocieerd met de duivel. De plannen voor een (wereldwijde) politiestaat, oftewel de Nieuwe Wereld Orde, komen voort uit demonische inspiratie.

De boot vertrok naar een nieuw detentiecentrum: dit laat ons zien dat er nieuwe situaties in Nederland zullen komen. Voor men het weet zullen er dergelijke centra uit de grond schieten. Dat de boot naar Terschelling voer wil niet per definitie zeggen dat het ook daadwerkelijk op dat eiland gebeuren zal (hoewel eilanden zeker geschikt zijn voor dergelijke centra), maar het toont in ieder geval wel dat dergelijke taferelen dichtbij komen en niet langer een “ver van mijn bed” gebeuren zullen zijn (kijkt u trouwens eens naar de harde en kille behandeling van vreemdelingen in Nederlandse centra).

De situatie met de man die door de bewaker in elkaar getrapt werd toont ons de hardheid van de politiestaat die dreigt te komen. Men is onder volkomen controle en er wordt geen tegenstand geduld. Ook het uitkammen van de omgeving door de politie laat zien dat er strenge controle en beveiliging zal zijn.

De afgodsbeelden die ik tegenkwam tonen opnieuw, net als de naam ‘Lucifer’, dat de controlestaat sterk verankerd is in afgoderij en occultisme. Ik moest tijdens het visioen denken aan Bohemian Grove. Ook daar staan afgods-beelden die vereerd worden door hoge leiders en andere beroemdheden: de god Moloch (de uil) en de godin Diana, waarvan een standbeeld dicht bij het centrum van het bos staat.

Dat ik in het visioen foto’s maakte van de beelden toont dat ik u openheid geef over de duisternis van de Nieuwe Wereld Orde middels Stormwaarschuwing.nl.

Uiteindelijk kwamen we dus bij een snelweg. Niemand stopte. Dit laat zien dat de verharding van Nederland steeds meer zal doorzetten. Men zal geen oog meer hebben voor de medemens. Iedereen jaagt in zijn eigen “auto”, is vol van zijn eigen leventje. De zwarte man in een oude auto is een beeld van de mensen die door de maatschappij vaak als minder worden beschouwd: buitenlanders, armen, laag opgeleiden, etc. Deze mensen hebben niet zelden nog het meeste oog voor de medemens.

Al met al toont het visioen ons dat de tijden drastisch gaan veranderen in Nederland. De politiestaat is in aantocht.

 
At 7:36 p.m., OpenID braadspitt said...

Ja, gooi maar weer in de pet, Sander.
De relatie met het topic is uiteraard weer volkomen nul. Het visioen reuze-oninteressant.

 
At 7:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Eindeloze brij van onbenulligheid."

Dat kun je wel zeggen. Die artikeltjes op dit flutlog gaan werkelijk HELEMAAL NERGENS over, dus nogal wiedes dat mensen zelf onderwerpen aandragen die tenminste nog ERGENS over gaan. False Flag operaties bijvoorbeeld.

Maar zoals valt te verwachten heeft braadclit het liever niet over false flag operaties, zoals een echte zionistische desinfo troll betaamt. :)

 
At 7:44 p.m., Anonymous Fred said...

"Uit de documenten erover blijkt iets heeeeeel anders, het was bedoeling dat er doden vielen, in Washington en NY oa."

Welnee, lees dat document eens beter. Dat zijn weer eens jouw complotinterpretaties. Of die van een domme complotsite.

 
At 7:44 p.m., OpenID braadspitt said...

Dit artikel gaat over een forumdraad op Zapruder.
Het is niet de eerste, en ook niet de laatste keer, dat de idioten vervolgens hier om het hardst schreeuwen dat het onderwerp nergens over gaat, terwijl ze dat niet (of in dit geval: nauwelijks) doen op de site waar het onderwerp ter sprake wordt gebracht, namelijk Zapruder.

Niet Billy komt met absurde beweringen over onbenulligheden als handgebaren, maar Robin de Ruyter.

Dat concept is maar moeilijk te bevatten voor de meeste complottertjes.

 
At 7:53 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Niet Billy komt met absurde beweringen over onbenulligheden als handgebaren, maar Robin de Ruyter."

Is er iemand hier die tegenspreekt dat Robin de Ruyter onzin uitkraamt ? Lijkt me weinig discussie over nodig.

"Dat concept is maar moeilijk te bevatten voor de meeste complottertjes."

In jouw belevingswereld wel ja, omdat je er per definitie vanuit gaat dat diegenen die jij als "complotterjes" wenst te bestempelen waarde hechten aan dit kulverhaal van de Ruyter ;-)

 
At 8:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

@fred

"Dat zijn weer eens jouw complotinterpretaties. Of die van een domme complotsite."

Een "domme complotsite" zoals commondreams.org waar JIJ zonet mee aankwam fred..? :)

@braadsnot

Vertel es braadje, hoeveel besneden zionisten-lullen heb je vandaag al afgezogen? Zit je al aan je quotum voor deze week? :)

 
At 8:01 p.m., Anonymous jezus/redt said...

Even voor de duidelijkheid: ik weet niet wie "onheilsprofeet" is, maar dat ben IK niet (webmaster Stormwaarschuwing)...

Onheil zal komen, reken daarop.
Lees de visioenen: www.visioenen.stormwaarschuwing.nl

De politiestaat is NU onder ons.
De NWO is NU onder ons.
Het is drastischer en verder dan de meeste anti-
NWO sites in Nederland lijken te vermoeden...

WAKE UP AND PRAY!
www.stormwaarschuwing.nl


door: Webmaster Stormwaarschuwing
www.stormwaarschuwing.nl

 
At 8:09 p.m., OpenID braadspitt said...

"Is er iemand hier die tegenspreekt dat Robin de Ruyter onzin uitkraamt ? Lijkt me weinig discussie over nodig."

Nee, maar dat is ook niet het punt, he?

Zullen we ook niet vergeten dat een jaar geleden diezelfde Robin de Ruyter trots werd verwelkomd in het Zapruder-team door Patman? En het is toch echt niet zo dat ze z'n boeken van voor die tijd verstoken zijn van dit soort absurditeiten.

En zullen we dan ook niet vergeten dat menig zapruderlid één of meerdere boeken van De Ruyter in de boekenkast heeft staan? En zullen we dan ook maar niet vergeten dat dezelfde Robin de Ruyter een van de sprekers was op het door het oude DKNWZ georganiseerde 9/11 congres?

Blijkbaar is het nog niet zo lang geleden dat deze man door veel complottertjes nogal serieus genomen werd.

Natuurlijk, voor denkende mensen is het meteen duidelijk dat De Ruyter een clown is, maar om te stellen dat alle complotterjes zouden vinden dat ie onzin uitkraamt is nogal voorbarig.

 
At 8:11 p.m., Anonymous wankercry said...

De blasfemische taal dat hier wordt gebruikt, zou verboden en alleen over moslims gezegd mogen worden: Zie plaatje.

http://positief.files.wordpress.com/2007/11/024.jpg

 
At 8:26 p.m., Anonymous Crap said...

De politiestaat is NU onder ons.
De NWO is NU onder ons. Het is drastischer en verder dan de meeste anti-NWO sites in Nederland lijken te vermoeden...


Het is een sekte, die complotters, wat ik je brom!

 
At 8:29 p.m., Anonymous sandocan said...

Met zijn boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001 oogstte hij groot succes op vele internationale boekenbeurzen en onder een wereldwijd publiek. In Nederland werd het boek bekroond met de jaarlijkse Frontier Award 2005. Robins nieuwste boek over de dood van Milosevic wordt echter geboycot.

Zapruder Inc ziet in het inzicht, de feitenkennis en de internationale connecties van Robin een waardevolle aanvulling. Robin zal bijdragen leveren in de vorm van artikelen, snippets, citaten en op den duur ook mee discussieren in de reacties en ons forum zodat onze lezers nog betere toegang zullen hebben tot zijn unieke kennis. Meer over Robin de Ruiter is te vinden op

Aldus de toen nog vol lof zijnde patmanneke over Robin...

 
At 8:34 p.m., Anonymous jezus/redt said...

Na bijna in slaap te zijn gevallen, door al die verhalen van David Icke, Michael Moore, Oliver Stone en Alex Jones en nog vele anderen, ben ik weer wakker! Vaak ook blijf je achter met de vraag; 'Zou het allemaal wel waar zijn, hoe komen ze aan die verhalen?' Ik had de hoop al opgegeven dat er nog iets nieuws onder de zon zou verschijnen maar dat is toch gebeurd. En het is genaamd; Robin de ruiter! De man schrijft zijn boeken kalm en evenwichtig en vooral zonder gebral. Ze eisen je onverdeelde aandacht op en zelfs als je ze uit hebt, kun je ze moeilijk uit je handen leggen....je wéét zonder enige twijfel dat wat hij schreef, waar is!

Na alles wat we voor zoete koek hebben moeten slikken van veel tegenwoordige schrijvers hebben we met Robin iemand die werkelijk goed geinformeerd is. Zijn boeken zijn onderhoudend, avontuurlijk maar vooral schokkend! Zijn ongelooflijke feitenkennis wordt permanent onderbouwd en gestaafd door verwijzingen, personen en documenten en andersoortige bewijzen, zonder dat het geheel daardoor onleesbaar zou worden. Dat op zich is wat onderhavige materie betreft al een hele kunst.

Ik kan natuurlijk enkel voor me zelf spreken, maar naar mijn persoonlijke gevoel is Robin een man die garant staat voor integriteit en waarheid. Geen enkel feit wordt weergegeven zonder dat hij dat op diverse manieren heeft gecontroleerd en geconformeerd.

Naast zijn excellente boeken probeert Robin de Nederlandse bevolking wakker te schudden en onze politici te stoppen voor wat betreft de Europes Grondwet.

 
At 8:43 p.m., Anonymous dickybilly said...

Met gepaste trots kondigen wij, Zapruder Inc., aan dat Robin de Ruiter ons zal komen versterken. Robin maakte met zijn boeken al grote indruk op ons en die indruk werd in onze gesprekken alleen nog maar bevestigd. We zullen beginnen zijn boeken ongegeneerd te misbruiken voor artikelen, snippets en citaten, dat leek ons een goede manier om te zien hoe zijn werk en kennis kan worden geïntegreerd in Zapruder. Kort daarop, daar gaan we aan beide kanten tenminste vooralsnog vanuit, zal Robin ook af en toe zelf artikelen gaan schrijven. Dit natuurlijk afhankelijk van zijn andere werkzaamheden. Robin volgde Zapruder en ons forum al een tijdje en het was leuk te horen dat het hem aansprak. Het feit dat jullie en wij nu uit zijn kennis kunnen putten, brengt wat ons betreft Zapruder Inc. naar een nieuw level.

Hoewel zijn boeken internationaal goed worden ontvangen en prijzen winnen, worden ze door de Nederlandse media doodgezwegen. Zijn nieuwste boek over de dood van Milosevic lijkt een gevoelige snaar te raken (Sbrenica? Vermoord door ons ‘eigen’ strafhof!) en wordt niet alleen doodgezwegen, maar zelfs geboycot. Voor ons een extra prikkel om Robin goed te ondersteunen. Zeker ook omdat we het gewoon een goed boek vinden dat qua inzichten helemaal aansluit op die van Zapruder Inc..

 
At 8:44 p.m., OpenID braadspitt said...

en dankzij de godsdienstwaanzinnige mafketel Jezus/redt wordt de bewering van 'anoniem' weer tegengesproken..

Robin de Ruyter kan het zo absurd niet verzinnen of er is wel een idioot die het omschrijft als "werkelijk goed geïnformeerd". Dat De Ruyter werkelijk niet één van z'n beweringen kan staven met wat voor bewijs dan ook doet dan helemaal niet meer ter zake. Zolang het maar lekker aansluit bij de (paranoide) belevingswereld is het goed..

 
At 8:52 p.m., Anonymous Anoniem said...

Precies braad, lekker blijven zuigen op die zionistenlullen.

 
At 9:05 p.m., Anonymous sander bokt dit hoopje bagger said...

Braadworst,crap,bee,fred,billie het kindje en nog een paar zielige nep debunkerstjes.

Jullie zijn toch van deze wereld en wij zijn toch mafketels.

Ik stel weer deze vraag en geef eens antwoord,in plaatst van slap geouwehoer en roepen dat ik een anti-semiet ben.

Is JFK vermoord door een complot,of was alleen lee harvey oswald,die de communist,terrorist,extremist word genoemd die hem alleen uit een schoolgebouwtje de fatale schot gaf in zijn achterhoofd tijdens dat ritje.

weet je het niet.
Zoek dan de zapruder film op.
Niet die van nederland,maar dat zwart wit filmpje destijds die genomen werd.

Graag hoor ik jullie bevindingen wat de werkelijke wereld is.

 
At 9:18 p.m., OpenID braadspitt said...

hahaha, die visioenen van die "Stormwaarschuwer" zijn hilarisch! :D
KLIK

Ik meen me te herinneren dat er op DKNWZ (de nieuwe) in de begintijd zo'n godsdienstwaanzinnige rondliep, wat ertoe leidde dat de comments een tijdje gemodereerd werden.
Het zou me niet verbazen als dat deze zelfde persoon is.

Niet zo raar dat deze persoon van Robin de Ruyter vindt dat "geen enkel feit wordt weergegeven zonder dat hij dat op diverse manieren heeft gecontroleerd en geconformeerd."
Robin "conformeert" z'n feiten? :)

 
At 9:28 p.m., Anonymous truth hurts said...

"Graag hoor ik jullie bevindingen wat de werkelijke wereld is."

Ook zo'n wazige uitspraak :o)

 
At 9:49 p.m., Anonymous pow said...

hahaha, die visioenen van die "Stormwaarschuwer" zijn hilarisch! :D

Onwaarschijnlijk wat een mafketel.

 
At 10:06 p.m., Anonymous zonenschild said...

NEERSTORTENDE VLIEGTUIGEN

Ik zag UFO’s en straaljagers/vliegtuigen die neerstortten. Overal waren brandhaarden. Ik zag een skyline van een grote stad met hoge gebouwen en zag de objecten neerstorten, waarna er overal brand en rook ontstond. Ik riep verschillende bekenden en wees hen op deze taferelen, maar ze zagen het niet. Ze lachten er zelfs wat om. Maar waar ik ook maar keek waren brandhaarden.

Uitleg

We zien in dit visioen dat er overal onheil gaat komen over steden. Zo’n drie maanden na dit visioen doorboorden de vliegtuigen de WTC torens in New York. Het was slechts een begin van meer van dergelijke rampen die we zullen gaan meemaken.

Zoals ik in vele dromen heb gezien wil vrijwel niemand luisteren naar de waarschuwingen. Niemand lijkt het te zien en men reageert zelfs cynisch. Vraagt u een gemiddelde persoon (waar ook ter wereld) die waarschuwt voor de NWO en de ware achtergronden van bijvoorbeeld 11 september, chemtrails, de opkomende controlestaat, enzovoort, enzovoort, en u zult van hen het antwoord krijgen dat haast niemand ze serieus neemt... Het is werkelijk onvoorstelbaar hoe diep de massa in slaap is...maar gelukkig weet ik dat Jezus/redt braad en wat doe jij?

(Visioen ontvangen in augustus 2001, René van Ginkel)

 
At 10:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Zullen we ook niet vergeten dat een jaar geleden diezelfde Robin de Ruyter trots werd verwelkomd in het Zapruder-team door Patman? "

Waarom moeten we daar dan aan denken, die hele Patman kan me weinig boeien, zijn AIDS praatjes vind ik ook helemaal niets bijvoorbeeld.

Hebben jullie een beetje geobsedeerd door hem ofzo ? ;)

 
At 10:11 p.m., Anonymous maria/knielt said...

wat een geweldige en ook zeer diepe gedachte! Jezus/redt!!!
Maar wat ik me afvraag is of wij ook er voor kunnen zorgen dat deze situatie veranderd en niet meer voor zal komen. Het lijkt er namelijk vreemd genoeg op dat deze situatie zich elke keer weer herhaald in de geschiedenis. En dit soort type mensen (Illuminatie etc) zullen in elke tijdspanne voor komen. De vraag is alleen of we misschien iets kunnen veranderen om dit voor eens en altijd te wijzigen. Ook denk ik dat al die energie meer lijkt op informatie, als of de wereld 1 grote informatie bron is, maar dat is maar een theorie.

 
At 10:18 p.m., Anonymous truth hurts said...

"Ik zag UFO’s en straaljagers/vliegtuigen die neerstortten."

is niet gebeurd, dus vision klopte niet ;)

 
At 10:21 p.m., OpenID braadspitt said...

"Waarom moeten we daar dan aan denken, die hele Patman kan me weinig boeien, zijn AIDS praatjes vind ik ook helemaal niets bijvoorbeeld."

Het gaat er ook niet om wie JOU kan boeien; het gaat erom dat Zapruder de site is die hier het meest wordt aangehaald, en dat Patman de oprichter is van die site. En dat Robin de Ruyter dus niet zo maar een nobody is in Nederland Complotland is maar iemand die een jaar geleden "met trots" werd toegevoegd aan het Zapruder-team.

Daarnaast is dat maar één van de drie argumenten die ik aanhaalde.

 
At 10:28 p.m., OpenID braadspitt said...

ah, en nu gaat onze godsdienstidioot maar monologen houden onder verschillende nicks? Tja, je moet wat als niemand met je wil praten.

Je vraagt je wel eens af hoevéél van die schizofrene idioten er rondlopen in Nederland. Nu studeerde ik in Wageningen waar, ondanks dat het maar een dorp is van 30 duizend inwoners, toch zeker wel een club was van zeker 25 mensen die volledig doorgeslagen waren in een paranoïde denkwereld. Nu zal het idiotengehalte hier relatief vrij hoog liggen wegens het geflipte studentengehalte, maar extrpolerend naar Nederland moeten het er toch wel een paar duizend zijn.

Toch sneu dat ze elkaar maar niet weten te vinden zodat ze geen gesprekken aan hoeven te gaan met zichzelf op sites waar werkelijk iedereen ze vierkant uitlacht.
Het heeft wel zo iets triestigs..

 
At 10:44 p.m., Anonymous sander zegt dat trut zichzelf pijnigd said...

Trutje hurts zichzelf was ik vergeten.
Maar die had zich gisteren al bij het zogenaamde complotdenken aangesloten.
Je bent een woutertje BOS.
Eentje die heen en weer wiebelt.

Geef antwoord dan op mijn vraag.
Of zie je in dat je dan uitgeluld ben met het kliekje bagger en drek.Is JFK vermoord door een complot,of was alleen lee harvey oswald,die de communist,terrorist,extremist word genoemd die hem alleen uit een schoolgebouwtje de fatale schot gaf in zijn achterhoofd tijdens dat ritje.

 
At 10:51 p.m., OpenID braadspitt said...

LOL @ "uit een schoolgebouwtje"

:D

 
At 11:01 p.m., Anonymous sander vind het een lulhannus said...

Schijterd.
Durf niet eens antwoord te geven.
Je mag ook zeggen UFO waaruit lee harvey oswald heeft geschoten.
Je gelooft toch alles wat ze je wijsmaken en pro israel en VS is.

 
At 11:13 p.m., OpenID braadspitt said...

"Je mag ook zeggen UFO waaruit lee harvey oswald heeft geschoten.
Je gelooft toch alles wat ze je wijsmaken en pro israel en VS is.
"

Waarom vraag je het eigenlijk? Je weet het allemaal zelf al. En blijkbaar weet je ook al wat ik wel en niet geloof.

En als je ergens antwoord op krijgt ga je nooit ergens op in.

Rot toch op.

 
At 11:17 p.m., Anonymous truth hurts said...

"Je bent een woutertje BOS."

En dat moet ik als een belediging zien?

Wow :o)

 
At 11:30 p.m., Anonymous sander vind het blufferdjes said...

Dus je bent er trots op om een woutertje BOS te zijn.
Dan snap ik ook waarom jullie dit lopen te verdedigen.

Voor de rest zielig en hopeloos.
Geef eens gewoon antwoord op de vraag of JFK door een moordcommando of alleen L.H.Oswald is vermoord.
te hard to handle deze vraag.
Kruip maar in je konijnenholletje van je maatjes.
Lekker warm en veilig.

 
At 11:33 p.m., Anonymous truth hurts said...

"Dus je bent er trots op om een woutertje BOS te zijn."

Dat is jouw conclusie :o)

Ik zie het in ieder geval niet als een belediging.

Je zult beter je best moeten doen....

 
At 11:34 p.m., Anonymous sander vraagt antwoord said...

Braadworst.

En als je ergens antwoord op krijgt ga je nooit ergens op in.

Zeg dan het antwoord.
Ik wil graag ingaan op dit antwoord.
Eerst stap 1.
Na stap 1,stap 2.
Wij liepen ook niet als eerste toen we geboren werden.
Zal ik je leren lopen.
Je kruipt nog als een insect.

 
At 11:46 p.m., OpenID braadspitt said...

"Ik wil graag ingaan op dit antwoord."

Aangezien je er een ja/nee vraag van gemaakt heb zal ik je voor deze gelegenheid speciaal niet één maar twee antwoorden geven:

ja
nee

ga d'r maar op in. Zet het maar op Stormfront of iets dergelijks. Misschien dat het daar ook nog iemand een biet kan schelen wat jij vindt.

 
At 12:06 a.m., Anonymous truth hurts said...

"Zeg dan het antwoord.
Ik wil graag ingaan op dit antwoord.
Eerst stap 1.
Na stap 1,stap 2.
"

Yup, en dat had ik al verwacht, dus ga ik er niet op in :o)

Ik heb geen zin in dat soort spelletjes.

Het gaat al fout bij je eerste vraag: het is A of B. Wat raar is, aangezien er iets van 12 theorieën zijn over wie JFK heeft vermoord..

 
At 12:09 a.m., Anonymous sander vind het een insect said...

Braadworst is nog een insect die kruipt en nog moet leren lopen.

En tevens een lafaard.
Je bokt jezelf.
Ik hoef het niet uit teleggen.
Je doet het zelf al.

 
At 12:13 a.m., Anonymous sander stelt de vraag opnieuw. said...

trutje.

Ok.
Zeg dan of JFK door alleen lee harvey oswald is vermoord.

Dan gaan we kijken met onderbouwend materiaal wat de volgende stap is.

Jullie zijn toch de betweters die het weten.
De ONTKENNERS.

 
At 12:17 a.m., Anonymous truth hurts said...

"Jullie zijn toch de betweters die het weten.
De ONTKENNERS.
"

Nah, eigenlijk ben jij de almachtige betweter op deze blog.
En om je in die waarde te laten ga ik niet mee in je spelletje...

 
At 12:45 a.m., OpenID braadspitt said...

Je hebt je antwoord gekregen, of zelfs twee voor de prijs van een. Nou niet meer zeiken. Je doet toch niks met het antwoord. Je zoekt alleen weer een weg terug naar "the jews did it"; argumenten spelen toch geen rol voor je.

Tudeledokie.

 
At 1:04 a.m., Anonymous Anoniem said...

Vertel es, hoeveel "jews" heb jij vandaag gepijpt braadslet??

 
At 1:04 a.m., Anonymous sander vind het jokers said...

Ik hoef niks meer uit te leggen.
Iedereen zal het snappen,wat jullie debunken.

Hopelijk beseffen jullie het ook nog,voordat je het loodje legt.
Anders blijkt dat je al die tijd in de fantasie te hebben geleefd.
De kleuterschool is nog een klasse te hoog voor jullie nivo.

 
At 1:05 a.m., Anonymous Anoniem said...

"en vervolgens gaat er weer geluld worden over 'false flag'-operaties waarbij voorbeelden van nooit uitgevoerde operaties uit de jaren '50 als 'bewijs' gezien moeten worden voor het bestaan ervan."

Daarvoor moet je bij Fred zijn, die sleepte de false flag operaties in de discussie. Beetje zwak om te proberen mensen af te zeiken omdat ze daarop reageren.

Verder klopt je stelling niet dat al die operaties uit de jaren vijftig nooit uitgevoerd zijn, je zit zoals gewoonlijk lekker uit je nek te kletsen zonder je te verdiepen in het onderwerp van de discussie.

 
At 1:08 a.m., Anonymous sander vind braadworst een reetkever said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 1:15 a.m., Anonymous Anoniem said...

"braadspit heeft een konijnenhol vol jews in zijn aars zitten. vandaar ook elke aantijging wat met het anti-semitisme te maken heeft."

ik mag het niet eens zijn met braad, jouw reacties hier vind ik zo langzamerhand flink onsmakelijk.

 
At 1:16 a.m., OpenID braadspitt said...

"Verder klopt je stelling niet dat al die operaties uit de jaren vijftig nooit uitgevoerd zijn"

tja... en dat is dan ook m'n stelling niet he? Verder is het natuurlijk een discussie van niks. Waarom? Omdat "false flags" een hol begrip is, een label, waar door complottertjes te pas en te pas mee gestrooid was; niets meer dan een slecht gedefinieerde term.
Complottertjes roepen bij iedere aanslag in de wereld, ook bij 9/11 dat het een "false flag" is, en komen vervolgens met voorbeelden uit de geschiedenis die werkelijk op geen enkele manier te vergelijken zijn (zoals Operation Northwoods), plakken daar vervolgens hetzelfde "false flag" op, om vervolgens te kirren: "zie je wel, 'false flags' bestaan.
Maar dat er politiek gekonkel bestaat, inclusief propaganda, leugens en bedrog is natuurlijk voor niemand nieuws, dat is zo oud als de mensheid zelf, maar daarmee toon je nog niet aan dat een bepaalde situatie een false flag operatie is.

Voor complottertjes is dit soort logica meestal al vele bruggen te ver.

 
At 1:22 a.m., Anonymous sander doet er wel zout bij said...

Moet je er een beetje zout bij doen,dan is het wel te eten.

 
At 1:32 a.m., Anonymous Anoniem said...

""Verder klopt je stelling niet dat al die operaties uit de jaren vijftig nooit uitgevoerd zijn"

"tja... en dat is dan ook m'n stelling niet he?""

Ik weet niet hoe jij het dan wil noemen, ik haalde slechts je eigen woorden aan.

Braadspitt: en vervolgens gaat er weer geluld worden over 'false glag'-operaties waarbij voorbeelden van nooit uitgevoerde operaties uit de jaren '50 als 'bewijs' gezien moeten worden voor het bestaan ervan.

"Maar dat er politiek gekonkel bestaat, inclusief propaganda, leugens en bedrog is natuurlijk voor niemand nieuws, dat is zo oud als de mensheid zelf, maar daarmee toon je nog niet aan dat een bepaalde situatie een false flag operatie is."

Dat beweer ik ook helemaal niet, waarom verzin je er telkens weer van alles bij in je reacties ?

 
At 1:47 a.m., OpenID braadspitt said...

zucht..
"Verder klopt je stelling niet dat al die operaties uit de jaren vijftig nooit uitgevoerd zijn""

Ik zeg niet dat "AL DIE" operaties uit de jaren '50 niet zijn uitgevoerd. Die woordjes voeg je zelf toe, waardoor je jezelf een argument verschaft.

"Dat beweer ik ook helemaal niet, waarom verzin je er telkens weer van alles bij in je reacties ?"

Maar ik zeg toch ook helemaal niet dat JIJ dat zegt???????? Wie verzint er nu wat bij zeg?

Ik zeg alleen waar dit soort discussies (en die is al tienduizend keer gevoerd; het is weer eens de zoveelste herhaling van zetten) steeds weer op neer komt. Er wordt wat gesteggeld over "het bestaan van false flag operaties", aan de hand van volstrekt onvergelijkbare voorbeelden om vervolgens dat ala argument te gebruiken voor gevallen als 9/11 om te roepen: "zie je, false flags bestaan DUS het is heel goed mogelijk dat 9/11 een inside job is: "het is de eerste keer niet".

Kortom: dat hele gezeik over False Flags is gewoon geneuzel in de marge. Iedere boerenlul begrijpt dat er geheime acties zijn geweest in de geschiedenis en dat om wat voor redenen dan ook de schuld neergelegd wordt bij mensen die het niet gedaan hebben. Vind eens een persoon die dat niet weet; gaat je niet lukken.

 
At 2:07 a.m., OpenID braadspitt said...

Dus, om alvast een stukje van de herhaling van discussie af te snijden.

Complottertje: "Dus je geeft toe dat false flags bestaan?"
Ik: "Dat hangt af van de precieze definitie, maar als je eronder verstaat dat iemand de schuld krijgt van een actie teneinde dat als argument te gebruiken om een actie tegen die persoon te beginnen, dan ja."

Conplottertje: "Zou 9/11 dan ook niet een false flag kunnen zijn?"

Ik: "Nee, niet op basis van die voorbeelden, want die lijken in de verste verte niet op de voorbeelden waarmee je aan komt zetten en ook datzelfde labeltje 'false flag' opgeplakt hebt.

Er is in de geschiedenis, en zeker in de westerse geschiedenis van de laatse eeuw, geen enkel vergelijkbaar precedent waarbij een democratisch land (of dat zich in ieder geval presenteert als democratisch) doelbewust duizenden van hun eigen burgerbevolking opoffert ten behoeve een excuus te hebben om een externe mogendheid aan te vallen."

 
At 2:13 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Er is in de geschiedenis, en zeker in de westerse geschiedenis van de laatse eeuw, geen enkel vergelijkbaar precedent waarbij een democratisch land (of dat zich in ieder geval presenteert als democratisch) doelbewust duizenden van hun eigen burgerbevolking opoffert ten behoeve een excuus te hebben om een externe mogendheid aan te vallen."

Grappig, wederom sleep je er zaken bij waar we het helemaal niet over hadden.

 
At 2:20 a.m., OpenID braadspitt said...

En het bovengenoemde "complottertje" hoeft niet noodzakelijkerwijs jij te zijn (je reageert bewust als 'anoniem' om niet als individu herkenbaar te zijn dus ga niet zeuren over 'generaliseren'; moet je maar een nick nemen),

maar de enige reden waarom complottertjes steeds met deze discussie aan komen zetten is nu eenmaal om als 'argument' te gebruiken om bepaalde gebeurtenissen het stempel van 'false flag' op te drukken.

Allemaal vrij voorspelbaar...

vooruit, nu mag jij weer gaan zeuren dat ik je "woorden in de mond leg", "generaliseer", of dat ik niet aardig genoeg voor je ben, etc. etc.
Platgetreden paden..

 
At 2:24 a.m., OpenID braadspitt said...

"Grappig, wederom sleep je er zaken bij waar we het helemaal niet over hadden."

Dat zeg ik toch ook!!! Ik loop alvast VOORUIT op de discussie, dan hebben we dat alweer gehad.

Het gaat de tienduizendeenste keer namelijk toch niet anders lopen dan alle voorgaande keren. Het is niet bepaald onontgonnen terrein dit.

 
At 10:32 a.m., Anonymous bee said...

Kennelijk schaamt Zapruder zich voor de jubelende manier waarop Robin de Ruiter werd binnengehaald. En Patman en co moeten zien te leven met de schande dat zij duurverdiende euro's hebben uitgegeven aan de boeken van de Ruiter. Het probleem is natuurlijk dat de Zappies volstrekt kritiekloos achter iemand aanlopen die - hoe toevallig - precies roept wat ze willen horen. Je begint je af te vragen wie hier nou de schapen zijn...

 
At 11:39 a.m., Anonymous sander bokt dit clubje weer. said...

Deze kereltjes hier praten zichzelf klem.

Denken alleen het zwart/wit.

Zonder weer te zeiken,vraag ik jullie eens onderzoek te doen naar bv de rotshilds,rockefellers,warburgs,Shifts,Bushes.
Een greep uit de elite.
vergelijk alle oorlogen met hen.
Zie wat het doel was en wat er aan verdiend word.

Dan vergelijken wij de missie vietnam.
Ca 64.000 amerikanen gesneuveld en talloze gewond.
1.5 miljoen vietnamezen vermoord.
Of Korea.
Of alle andere cia operatie's,waarbij doden vielen.

Alleen al over vietnam dat er 64.000 amerikanen moesten sterven voor de VS alleen al is een opoffering van de elite.
Het was hun doel.
Die 64.000 amerikanen meosetn hun plicht dienen.
Het waren slaven op dat moment.

9-11 is net zoals alle andere een false flag om mensen op te offeren voor een hoger doel.

Offeren is duivels.
Het systeem dient dan ook SATAN.

Weer uitgeluld.

 
At 11:55 a.m., OpenID braadspitt said...

flikker op sander

 
At 11:58 a.m., Anonymous hp said...

Ongelovelijk wat een bagger wordt hier uitgepoept door de complottertjes, op zapruder is het leuker stoeien met de wereldvreemde mafketels ;).

 
At 7:11 p.m., Anonymous sander vind braadworst een zionist said...

Weer uitgeluld.
braadworstje is een lulletje rozewater met zaagsel in zijn hoofd.

 
At 7:22 p.m., OpenID braadspitt said...

flikker op sander

 
At 7:55 p.m., Anonymous sander vind braadzion een sukkel said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 8:00 p.m., OpenID braadspitt said...

flikker op sander

 
At 8:05 p.m., Anonymous sander hoort braadzion ja zeggen said...

ja dus

 
At 8:15 p.m., OpenID braadspitt said...

flikker op sander

 
At 8:34 p.m., Anonymous sander vind braadzion een leeghoofd said...

Braadzion is een sukkel en een leeghoofd

 
At 8:36 p.m., OpenID braadspitt said...

flikker op sander

 
At 1:53 a.m., Anonymous Anoniem said...

Met Braad die hier de boel zit vol te schijten gaat het nooit wat worden.

De artikelen van Billy zijn ook geen reet meer waard. Een beetje achteraf de forums afstruinen en daar wat citaten cheery-picken.

Zullen de we debunkers beweging maar dood verklaren. Lijkt me niet overdreven.

 

Een reactie plaatsen

<< Home