dinsdag, februari 19, 2008

Fallout


De chemtrailcomplotters kijken niet alleen naar de lucht, nee, ze onderzoeken per microscoop tegenwoordig ook de zogeheten 'fallout'. Chemtrails - nog even ter verduidelijking - zijn gewone condensstrepen, maar volgens complotters zijn het bewijzen voor chemische experimenten in de lucht. Vraag niet naar het waarom: de illuminatie wil ons vergiftigen of zoiets.

En wat is die fallout precies? Lees even mee: Groenkleurige korrelachtige nanobolletjes met ruw uiterlijk, schubachtige delen wit en zilver van kleur, veel metaaldeeltjes in regenboogkleuren met een ruw uiterlijk, zeestervorm-achtige figuren kleur licht bruin, gel metaal-druppels (...) in ook weer regenboogkleur die vloeibaar naar beneden komen en stollen en een (1) vezeldraad geheel bedekt met gifgroenkleurige microbolletjes "glad en rond".

De onderzoeker: "Het is nu toch wel duidelijk gebleken uit dit eenvoudige onderzoek dat er met verschillende fallout wordt gewerkt, en het zal altijd een raadsel blijven waarvoor deze fallout allemaal kan zorgdragen, maar het ziet er niet gezond uit, dat is zeker."

Maar nu dan toch echt de hamvraag: hoe weet deze onderzoeker dat wat hij heeft opgevangen afkomstig is van condensstrepen? Is hij er met een snelle jet en een teiltje onder gaan hangen? Nee dus, vermoedelijk gewoon een bakje in de tuin of op het dak. En dus is de oogst niks anders dan wat er normaal aan (stof)deeltjes door de lucht vliegt.

Niettemin heeft een collega chemtrailer alvast een aantal "remedies en tincturen" aangekondigd die samen ideaal zijn om virussen - "vooral die via chemtrails worden losgelaten" - goed te kunnen bestrijden. Voor alles bestaat een simpele oplossing.

Labels:

80 Comments:

At 10:31 a.m., OpenID braadspitt said...

"Voor alles bestaat een simpele oplossing."

Kost natuurlijk wel wat.. dat dan weer wel!
Voor niks gaat de zon op.

 
At 11:22 a.m., Anonymous truth hurts said...

Op zich wel lachen, die chemtrails.
Ik heb eens filmpies gezien van een Amerikaan die opnames maakte van militaire vliegtuigen ergens in de middle of nowhere, en zich kwaad maakte over de 'chemtrails' die hij achterliet.
Op mijn vraag waarom de overheid een bijna onbevolkt gebied wil vergiftigen met mind controll trails en waarom hij als filmer daar niet bang van werd (het daalt immers op hem neer terwijl hij filmt) had hij geen goed antwoord, gewoon de gebruikelijke prietpraat over dat bush slecht is, 911 gepland door de overheid, etc. etc.

Op zich lijkt het me eenvoudig om aan te tonen dat men chemische sporen achterlaat: neem gewoon luchtmetingen voor en na het verspreiden en ga na of gevonden micro-organismen en chemicaliën inderdaad bedoeld zijn voor wat de complotters ons willen doen geloven.

Uiteraard zullen we dergelijk onderzoek nooit zien, omdat een complot er vooral op gericht is zichzelf in stand te houden, en dat kan alleen als feiten in nevelen gehuld blijven...

 
At 1:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat vinden je Volkskrant-collega's van dit weblog, Billy?

 
At 5:43 p.m., Anonymous Crap said...

Wat een rust ineens....

 
At 6:08 p.m., Blogger Billythekid said...

Sander, kijk nog eens even wat ik zei over de gedragsregels. Lijkt me zonde om elke keer weer een stukje te tikken dat toch weer wordt weggehaald. Heb je het nou nog niet begrepen?

 
At 6:13 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy, ga nou niet roepen dat Sander het niet begrijpt. Jij bent de onnozel hier. Kan je niet weer wat goede stukjes schrijven, de laatste tijd is het rampzalig ondermaats hier. Heb je niet in de gaten dat het allemaal niet aanslaat dat gejank van jou?

 
At 6:34 p.m., Anonymous Anoniem said...

Graag maak ik gebruik van de mogelijkheid die me geboden werd om hier nog een laatste ding over zeggen. Wat mij (of ons) boos en daarom vasthoudend maakte was niet alleen een paar van de fimpjes/stukjes die door SSL gepost werden, maar vooral de houding waarmee: ik doe lekker wat ik wil en er zijn alleen 'wettelijke' normen waar ik me aan houd; niemand doet me wat. Een happyslap-grapjas gaat er ook niet vanuit dat ie zelf wel eens keihard teruggemept wordt op straat. Toch gebeurt het soms. Actie roept reactie op; soms komt iemand ermee weg, soms betaal je een prijs.Ik geloof in reïncarnatie; ik geloof ook dat die gereïncarneerde daadwerkelijk iemand anders kan zijn. Wij hebben iig voorlopig geen reden om door te gaan met alle acties. Natuurlijk kijken we wel even de kat uit de boom hoe het nu echt verder gaat met dit blog, dat zal niemand verbazen. Graag wil ik de tientallen mensen bedanken die fijn hebben meegedaan; jullie weten wie jullie zijn! Het is gelukt, wij winnen! (En dat is de eerste en laatste sneer.) Robert mag nog een keer naar Wageningen komen om me in de gracht te duwen.

Auteur: Braad Spitt @ 08:41

 
At 6:35 p.m., Anonymous Anoniem said...

@truth hurts
Maar stiekem ga je er toch een beetje over dit soort dingen nadenken he? Toch een heeeeeeel klein beetje twijfelen... en in collectieve zin is dat kleine beetje twijfel, dat ietsie pietsie gewekte argwaan, genoeg om de neoconservatieve massapsychose na 9/11 stukje bij beetje op te heffen. Omdat het politiek bewustmakend werkt. Daarom is de 9/11 Truth Movement effectief de meest geniale beweging die de mensheid ooit gekend heeft.

 
At 6:46 p.m., OpenID braadspitt said...

er is een groot verschil tussen kritiekloos er de meest achterlijke theorieen erop nahouden waarvoor je geen enkel bewijs hebt en "politiek bewustmakend".

Een heeeel groot verschil.

Door alles altijd volledig buiten proportie te trekken werkt het geroep van "truthers" en andere complottertjes altijd averechts.
Ze zorgen er altijd voor dat ze nooitoftenimmer serieus genomen worden.

 
At 6:52 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Ze zorgen er altijd voor dat ze nooitoftenimmer serieus genomen worden."

Zo lulde je anders toen niet bij je solicitatie naar een nat pak van Robert in de grachten van wageningen...DHEUHHHH?

 
At 7:00 p.m., OpenID braadspitt said...

pilletje vergeten, of zo?
als robert een nat pak heeft worden complottertjes serieus genomen? robert's natte pak is het bewijs?

Het wordt er niet samenhangender op, he?

 
At 7:15 p.m., Anonymous petervincentschuldaasgier@punt.nl said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:18 p.m., Anonymous sander klooit ook hier effe said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:20 p.m., Anonymous sander kloot effe mee said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:21 p.m., Anonymous sander kloot nog meer said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ Billy :

Wanneer schrijf je een volgend artikel m.b.t. de internet kabels welke onlangs kapot zijn gegaan ?

Er zijn wat nieuwe ontwikkelingen in die zaak, nu ook de International Telecom Union (ITU) suggereert dat er mogelijk sprake is van sabotage.

Misschien interessant voor een nieuw artikel, waarin je de medewerkers van de ITU als complottertjes kunt wegzetten ??

VN: schade kabels mogelijk sabotage
http://www.telegraaf.nl/digitaal/3328596/_VN__schade_kabels_mogelijk_sabotage__.html

 
At 7:26 p.m., Anonymous braad spitt said...

Moet ik je ipadres weer vermelden.
Als je zo door gaat zal ik overal je ip-adres verspreiden,zodat iedereen weet wat voor anti-semiet jij bent.
Jij bent groot en ik ben klein.
Dat is niet eerlijk.

 
At 7:28 p.m., Anonymous CRAP said...

Moet er weer 1 leuker zijn dan ik.

 
At 7:29 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Misschien interessant voor een nieuw artikel, waarin je de medewerkers van de ITU als complottertjes kunt wegzetten ??"

Ik was er ook als de kippen bij...

http://afp.google.com/article/ALeqM5gvkY5d2b5hB6Mmgpe9JMiWoRKaRg

 
At 7:30 p.m., Anonymous billythekid said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 7:32 p.m., Anonymous Bee said...

Goedzo billy.
De zweep erover bij die gekken.
Zou verboden moeten zijn.

 
At 7:33 p.m., OpenID braadspitt said...

uiteraard is de "braad spitt" hierboven niet de echte.
Ik reageer alleen onder m'n wordpress-account. (klik maar op m'n naam sander).

Sandertje/Sandocan kan het spoofen weer eens niet laten..

en *poef* zometeen is alle spam weer weg!

Hoe zit het trouwens met het blogje dat voor mij opgericht ging worden? Vordert het al wat? Heb je er al veeeel tijd in gestoken?
Het wordt toch wel mooi, he? Ik verdien het!

 
At 7:34 p.m., Anonymous Truth hurts said...

Ik zal dan ook maar wat zeggen als spuit 11.

Effe denken wat ik moet zeggen.
Moest ik wat zeggen.
Weer effe denken.
Nee volgens mij weet ik niks om te zeggen.

 
At 7:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Nokken jongens anders gaat de moderator weer ingesteld worden."

Kan je iemand als die Sander niet simpelweg een IP ban geven, of behoort dat niet tot de mogelijkheden ? ;)

 
At 7:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Het wordt toch wel mooi, he? Ik verdien het!"

MET DIT SOORT VAN BESCHADIGINGEN INDERDAAD bRAAD!:
Een happyslap-grapjas gaat er ook niet vanuit dat ie zelf wel eens keihard teruggemept wordt op straat. Toch gebeurt het soms. Actie roept reactie op; soms komt iemand ermee weg, soms betaal je een prijs. Daarna begin je over reincarnatie(proest), maar soliciteer je tevens ook naar een blok beton gegoten is 3e rangs kwaliteit, zodat je des te sneller zinkt? O, ja en je i-p gegevens met de bijbehorende personalia gaan binnenkort online braadspaak!
Nog even geduld, want binnenkort gaat het feest pas echt beginnen.... Heb je dat (tijd) braadnaad? Hahaha, hij knijpt hem behoorlijk ik ruik de strontkar!!!

 
At 7:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

En die prijs ben jij aan het betalen braakbal!!! Met de rente die ik voor jou in petto heb flessentrekker! Bij wie ga je daarvoor uit je plaat braat? Of denk jij (net als wilders en ayaan) dat als het er op aankomt je tegen je happyslap door oom agent beschermd en of je broodheertjes uit tel-aviv bent? Ik wil je zien spartelen braadgaaap!!! Voed me wil je?

 
At 7:53 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Nog even geduld, want binnenkort gaat het feest pas echt beginnen.... Heb je dat (tijd) braadnaad? Hahaha, hij knijpt hem behoorlijk ik ruik de strontkar!!!"

Ik moet zeggen dat je Braad ruimschoots overtreft in je pogingen de meeste irritante persoon op dit blog te zijn. Je bent doodvermoeiend.

 
At 7:54 p.m., OpenID braadspitt said...

"O, ja en je i-p gegevens met de bijbehorende personalia gaan binnenkort online braadspaak! "

Ik zie er erg naar uit! Steek er heeeeeeel veel tijd in, en maak er iets moois van! Het oog wil ook wat, he?

Ik ben het waard! Wel goed je best doen, he? Niet van dat halve werk.. daar heb ik een broertje dood aan. ALLES moet online! GO GO GO!!!

(..en regelmatig op m'n naam blijven klikken, he, dat houdt je motivatie er een beetje in!)

 
At 7:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Je bent doodvermoeiend."

Dant jewel gulible goyim dat is dan ook geheel de bedoeling...! Kan braad ook eens zien hoe zijn spiegelbeeld eruit ziet?

 
At 8:03 p.m., OpenID braadspitt said...

en had ik al eens gezegd Sander dat NIEMAND je serieus neemt?

Helemaal niemand sander..

..op argusoog heb je ook niet echt vrienden he? en nu zeker al niet meer.
best wel treurig, heej? ofniedan heej?

Misschien krijg je wel heeeeeel veel vrienden als je een site begint waar je alles over mij opzet: alles alleen maar over mij, omdat ik zo'n toffe gozer ben!
Ik denk het trouwens niet hoor, maar je mag altijd hopen! Dan zal je natuurlijk wel je stinkende best moeten doen, anders wordt het nooit wat..

In ieder geval: heeel veel tijd besteden aan mij; echt, daar voel je je zoveel beter door. Ik heb dat effect nu eenmaal op mensen. Het is een gave!

 
At 8:04 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het ip adres van goy braadzion is 43.199.731.457

 
At 8:08 p.m., Anonymous sander dankt braaadzion said...

Inderdaad braadzion heb jij mij weer een lesje geleerd op zo een weblogje.
Ik ben je weer hartelijk dankbaar dat ik weer een wijze les heb geleerd.
Deze keer heb je iets gedaan,zonder het besef te hebben dat je me weer wat geleerd heb.
Dus denk niet dat het een compliment is ,want dat nivo bereik je nooit niet.

 
At 8:24 p.m., OpenID braadspitt said...

Het leuke is toch wel, Sander, dat je blijkbaar zoo druk was met jezelf opwinden dat het je helemaal ontgaan is dat m'n eigen IP-adres ook gewoon op Argusoog stond.
Ik heb er ook geen enkele moeite mee om dat openbaar te maken.

Maar zelfs info die ik in je schootje werp kan je nog niet vinden.

Lollig is dat! :D

En heb je de social websites zoals Hyves, MySpace, Last.fm, Facebook, etc. al eens getjekt?
Misschien vind je wat, misschien wel niet?
Ik hoef toch niet alles voor te kauwen, he?
Laat die stonede breincel van je eens kraken!

 
At 8:26 p.m., Anonymous Anoniem said...

MET WAT VOOR EEN STUK SCHOREM HEBBEN WIJ HIER VAN DOEN bRAAD? oF WAR DIT MAAR EEN VAN JE ONGELOOFELIJKE IRRITANTE: best wel treurig, heej? ofniedan heej?...
Nu begint mij jou niveau pas echt te dagen! Lees maar, psychopaat van een braat?


idd. je zegt het zelf!
Hebben we ze een pistool tegen het hoofd gehouden? Hebben we gedreigd hun kinderen anaal te verkrachten?

Welnee, wettelijk gezien hebben ze dat inderdaad vrijwillig gedaan.

We hebben ons recht gebruikt om ze te wijzen op enkele strafbare feiten mn in de filmpjes en al het mogelijke te doen om antwoord te krijgen op een aantal vragen die opgeroepen werden door de content van deze site. Wat is daar onwettelijk aan?


Gepost door Braad Spitt on 05/07 14:44

Begrijp je nu waarom je deze prijs eens zal gaan betalen braadnaad?

 
At 8:28 p.m., OpenID braadspitt said...

hehehe, en het "ip-adres" waar jij mee aan komt kakken (43.199.731.457) staat niet eens in de WhoIs database LOL!!

Sander, de l337h4ckxz0r!! :D

 
At 8:31 p.m., Anonymous sander ontmaskerd braadzion said...

ik denk dat ik al weet wie braad spitt is.
Een oude rocker en een oude bezoeker van retecool.

Verklaard ook zijn gedrag.
Een oude geitenwollensokken hilly billie stoelendanser,die nog in de jaren 50 is blijven hangen tot de VS ons kwam redden.

 
At 8:32 p.m., OpenID braadspitt said...

"Begrijp je nu waarom je deze prijs eens zal gaan betalen braadnaad?"

IK begrijp inderdaad waar die gekoppiepeeste comments uit 2005 over gaan, ja!
JIJ niet, he? LOL!

nou nou, wat heb je me weer beet! :)

Vergeet je niet goed je best te doen om ALLES over me te vinden? Ik zou zooooo teleurgesteld zijn als je niet eens een fotootje van me zou kunnen vinden.. Dat verdien ik toch niet, zo'n nemesis die helemaal niks klaarspeelt?
Je best doen zal je!

 
At 8:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

Gepost door Braad Spitt on 05/07 16:16
http://eronderdoor.nl/
Mag dat? Een lay-out jatten?
Gepost door Koude Douche on 05/07 16:49
herr Spitt,
Ze vinden mij daar zelfs zo zuigen, dat ik helemaal gratis een IP-ban heb mogen ontvangen, hetgeen mij niet uitmaakt, maar wat wel getuigt van de enorme zieligheid en de humorloosheid van de eronderdoor.nl leden. Mmmm, misschien verdient dat ook wel een prijs. Ach, alles op zijn tijd. Ik vertrek morgen eerst met vakantie.
Gepost door GTF (braadkip) om 05/07 21:56
Rectificatie:
Mijn IP-ban bij EOD is opgeheven, mijn leven heeft weer zin...?
Gepost door GTF (aka braad) on 05/07 22:01

 
At 8:36 p.m., OpenID braadspitt said...

ik denk dat ik al weet wie braad spitt is.
Een oude rocker en een oude bezoeker van retecool.


Alleen maar bezoeker van retecool? kom kom, je doet me tekort!
Wie was dé pornokoning van retecool? Wie schreef de langste betogen op retecool?

say my name say my name

 
At 8:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

IP adressen
"hee, neuk de hel, m'n ipadres is zichtbaar zodra ik reageer op een post".
Dat klopt, niet iedereen weet zich te gedragen in de reactiefora van Retecool en dus is besloten om IPadressen zichtbaar te maken. Je kunt dit voorkomen door je te registreren, dan worden de ipadressen versleuteld.

Ik heb daar zelf helegaar niks van, maar ik heb herinneringen aan een vroeger studentenhuis met geestverruimende middelen en dan the fugs.. De enige titel die mij nog bijstaat is "Standing kneedeep in a river of shit"
lulde Braad Spitt op May 05, 05 | 9:18 pm | IP: 5228c90d (een oudje, maar wel bruikbaar voor traceren)

 
At 8:44 p.m., OpenID braadspitt said...

@sander:
hier ik zal je nog wat helpen, want je schiet niet erg op zo. Hier wat google zoektermen voor je:
braad spitt dale doe

braad spitt leo

braad spitt pedoseksueel

Lekker leesvoer voor je! Veel koppiepeesten he?
Over een paar dagen krijg je een overhoring of je inmiddels weet waar het over gaat. Als je het raadt krijg je een lolly van me.
Goed je best doen he?

 
At 8:47 p.m., OpenID braadspitt said...

"IP: 5228c90d (een oudje, maar wel bruikbaar voor traceren)"

LOLOLOL!! Ouwe hackert van me! :D Ja, traceer DIE maar eens!

(je weet niet zo goed wat een ip-adres is he? hahaha)

Ik kan je ook verklappen dat m'n ip-adres toen 62.131.5.83 was, geregistreerd bij Planet.nl
zoek maar na.
..maar je zou niet het flauwste benul hebben hoe je zo iets nazoekt he?

wat een droppie ben je toch.. kusje!

 
At 8:52 p.m., Anonymous sander dankt braadzion nog een keer said...

Of iemand mijn ip adres zal gebruiken voor wat voor reden ook is aan hen zelf.
Ik weet dat ik niks met die troep te maken gaat hebben,wat me in de schoenen geschoven kan worden.
Staat ook geregistreerd dankzij wie en waarneer.

Maar de les die jij mij leerde.is dat ook de zogenaamde goede mensen niet een grens durven te overschrijden,wat gebeurt is en wat komen gaat.
Ook bij die goede mensen zitten zwakheden,zonder dat ze het zelf weten.

Jij hoort niet bij de goede of het slechte.
Jij hoort bij het onwetende,wat niet eens beseft wat het doet.

Echt ik dank je vandaag voor de les die ik gisteren geleerd heb.
Zonder jouw onbenullige hulp,was ik ook blijven hangen in die dimensie.
De dimensie dat een weblog de wereld red of wil redden door gezamelijk op te treden tegen het kwaad wat bestaat.
Ik noem het het egoisme.

Het enigste wat ik nu nog doe bekijken wat een onbenullen jullie werkelijk zijn.
Een discussie met dit hoopje heeft toch geen zin.
Ik sta nog steeds te wachten op een vraag die jullie niet eens durven te beantwoorden.

Nou calimero.
Geef antwoord dan.
is JFK vermoord door een mafia clubje die ingehuurd is door de CIA.
Ja of nee.

Niet doen nu alsof jij klein bent en wij groot.
Een simpele Ja of nee graag.

En debunk deze vraag dan.
zoals je alle andere vragen ook probeerde te debunken,wat gewoon tegen een muur aanpraten is.

 
At 8:53 p.m., OpenID braadspitt said...

En omdat je toch wel weer te dom bent om dan maar eens op dat ip-adres te googlen zal ik het je nog wat makkelijker maken: 62.131.5.83 <-klik!

Zie je wel?
Vooral op het Badmofo verhaal klikken, en zeker Jan Glas niet vergeten!
Je hebt nog heel wat te leze, dude!

Heeeeeeel veel tijd moet je aan me besteden. Word je dolgelukkig van!

En ik wil het allemaal teruggekoppiepeest zien op een mooi blogje, speciaal voor mij.
Omdat ik zo'n toffe gozer ben!

 
At 8:56 p.m., Anonymous sander blijft bedanken said...

kan je voorstellen hoelang je jezelf al gebrainwashst heb,
het is niet zij die jouw gebrainwasht hebben,maar jezelf die zichzelf gek lult.

En nu ik weet wie jij bent is mij ook duidelijk waar ik moet zijn.

Inderdaad een sneu ventje ben je.

 
At 9:03 p.m., OpenID braadspitt said...

"En nu ik weet wie jij bent is mij ook duidelijk waar ik moet zijn."

Mooi zo dat je eindelijk zelf ook weet waar je moet zijn: in het circus.

NIEMAND neemt je serieus Sander. NIEMAND. Je bent een zielig rotracistje. meer niet. Je staat alleen. NIEMAND neemt jou, en je hele racistische rotzooi serieus.

 
At 9:03 p.m., Anonymous Anoniem said...

http://vanzwoltrading.nl/hoinet/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=47

 
At 9:06 p.m., OpenID braadspitt said...

ja schattig, anoniem, dat je ook dat weer helemaal kan koppiepeesten. Ik had het zelf al gezegd he? Zeker niet gelezen?
Heb je zeker ook niet gelezen dat dat VROEGER mijn ip-adres was.

M'n huidige ip-adres stond gewoon op Argusoog, stelletje suck0ls. Hahaha, ze lezen ook nooit iets! De intelligentsia van de complottertjes!

 
At 9:12 p.m., Anonymous sander groet akbar zion said...

Braadzion is gewoon een islamfobist.
Doet af en toe alsof het ene akbar is.
Jouw persoontje word al heel duidelijk.
Valt precies de puzzel op zijn plaats.

Ik noem je de volgende keer wel akbar zion ok.

 
At 9:15 p.m., OpenID braadspitt said...

aldi akbar!

je weet ook wat akbar betekent, sander?
Ja joh, wat ben ik toch een islamofoob.. LOL

 
At 9:17 p.m., Anonymous sander groet allah akbar zion said...

Akbar zion.

ken je ook ja of nee zeggen op de vraag over JFK door een moordcomplot door meerdere dan alleen lee harvey Oswald de communist,terroist,extremist is gepleegd.

Allah akbar Zion.

 
At 9:24 p.m., OpenID braadspitt said...

je weet niet wat akbar betekent he?

net zoals je niet zo goed weet wat een ip-adres is, he?

je bent een beetje sneu, he?

Wel bedankt dat je weer de hele avond met me bezig geweest bent hoor. Dat streelt mijn ego enorm.
Ik wacht met smart op je blogje waarin je me he-le-maal ontmaskert.

 
At 9:27 p.m., Anonymous sander denkt dat het uit de talmud komt said...

Schijnbaar weet Braadzion niet wat allah akbar zion betekend.
Ik zou eens kijken in de talmud.
Misschien dat je religie je iets meer verteld,dan wat je vergeten bent.

Allah akbar zion

 
At 9:28 p.m., Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 9:29 p.m., OpenID braadspitt said...

je weet niet wat akbar betekent he?

LOL!

en 'aldi'? Snap je dat nog wel? Of toch ook eigenlijk niet?

 
At 9:37 p.m., Anonymous sander legt akbar uit. said...

Betekent dat God groter is als Zion.

Jouw akbar is is een hoop bagger en vooral zelfhypnose.

Allah akbar Zion

 
At 9:39 p.m., OpenID braadspitt said...

je weet niet wat akbar betekent he?

LOL!

en 'aldi'? Snap je dat nog wel? Of toch ook eigenlijk niet?

 
At 9:41 p.m., Anonymous sander herhaalt weer said...

Akbar zion.

ken je ook ja of nee zeggen op de vraag over JFK door een moordcomplot door meerdere dan alleen lee harvey Oswald de communist,terroist,extremist is gepleegd.

Allah akbar Zion.

 
At 9:41 p.m., Anonymous sander stelt het nog een keer op said...

Akbar zion.

ken je ook ja of nee zeggen op de vraag over JFK door een moordcomplot door meerdere dan alleen lee harvey Oswald de communist,terroist,extremist is gepleegd.

Allah akbar Zion.

 
At 9:42 p.m., Anonymous sander lacht die stumperd uit. said...

Akbar zion.

ken je ook ja of nee zeggen op de vraag over JFK door een moordcomplot door meerdere dan alleen lee harvey Oswald de communist,terroist,extremist is gepleegd.

Allah akbar Zion.

 
At 9:43 p.m., Anonymous sander belt het busje said...

Akbar zion.

ken je ook ja of nee zeggen op de vraag over JFK door een moordcomplot door meerdere dan alleen lee harvey Oswald de communist,terroist,extremist is gepleegd.

Allah akbar Zion.

 
At 9:49 p.m., OpenID braadspitt said...

je weet nog steeds niet wat akbar betekent he?

LOL!

 
At 9:51 p.m., Anonymous sander gaat effe of topic said...

Braadzion.

Effe of topic,
Nu ik je al een tijdje ken door al dat gebrabbel.
Zit je nu de hele dag achter de geraniums in je rolstoel te genieten van je goudvisjes.
Zit je nog aan die goede oude tijden te denken,dat je met je clubje om het kampvuur zat en elkaar het grootste apekool kon wijsmaken.
Toen geloofde jullie het nog allemaal.

Ik weet het de tijden veranderen.
Die goeie ouwe geitenwollensokkentijd.

Nu weer of topic graag.
De real world.
Kijken of het nog lukt die apekoolverhalen,waarin jullie altijd geloofde.

Akbar zion.

ken je ook ja of nee zeggen op de vraag over JFK door een moordcomplot door meerdere dan alleen lee harvey Oswald de communist,terroist,extremist is gepleegd.

Allah akbar Zion.

 
At 9:56 p.m., OpenID braadspitt said...

Het topic is "fallout", sander.
Je hebt geen idee waar het over gaat, he?

NIEMAND is geinteresseerd in je. Iedereen lacht je uit.

 
At 9:58 p.m., Anonymous sander vraagt google even said...

Zoek maar op google wat dat betekent.
Of weet je dat ineens niet meer te vinden nu ik jouw vertel wie jij bent.
Akbar ZION.

Voor de rest ben je ook niks meer dan een berg.
Af en toe wat vallende rotsblokjes.
Ziet ook niet verder dan het oog kan reiken.
Allah akbar zion.

 
At 9:58 p.m., Anonymous sander herhaalt weer said...

Akbar zion.

ken je ook ja of nee zeggen op de vraag over JFK door een moordcomplot door meerdere dan alleen lee harvey Oswald de communist,terroist,extremist is gepleegd.

Allah akbar Zion.

 
At 10:05 p.m., Anonymous sander gelooft niet in billy het snotterkindje said...

ik heb het over de real world,niet die van dagdromers en eigenheimers.
Alsof ik het stukje gelezen heb,wat billy het snotterkindje elke keer weer uitlegt.
Weet toch waar het over gaat.
Stand-up debunkers net zoals de politiek.

Akbar zion.

ken je ook ja of nee zeggen op de vraag over JFK door een moordcomplot door meerdere dan alleen lee harvey Oswald de communist,terroist,extremist is gepleegd.

Allah akbar Zion.

 
At 10:08 p.m., Anonymous gbeliever said...

Een boeiende strijd hiero, of niet dan? tussen goed en kwaad toch? of tussen slim en dom? of tussen ontkenners en bekenners? of tussen dubbel en gigagenten? ik weet het in elk geval niet meer. Jij bent wel een sufkut in elk geval.

 
At 10:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

"..op argusoog heb je ook niet echt vrienden he? en nu zeker al niet meer. best wel treurig, heej? ofniedan heej?"

Met het gedrag dat Sander hier en op andere sites laat zien maak je ook bar weinig vrienden.

 
At 10:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

"hehehe, en het "ip-adres" waar jij mee aan komt kakken (43.199.731.457) staat niet eens in de WhoIs database LOL!!"

Tja, Sander snapt kennelijk weinig van binair rekenen, want een 32-bits IP adres kan nooit getallen boven de 255 bevatten... ;)

 
At 11:04 p.m., Anonymous Fred said...

"Er zijn wat nieuwe ontwikkelingen in die zaak, nu ook de International Telecom Union (ITU) suggereert dat er mogelijk sprake is van sabotage."

Dat is precies wat ze doen, suggereert. De ITU gaat niet eens over die kabels.

 
At 11:09 p.m., Anonymous sander bokt lulleltje anoniem said...

hehehe, en het "ip-adres" waar jij mee aan komt kakken (43.199.731.457) staat niet eens in de WhoIs database LOL!!"


Sukkeltjes snappen niet dat het mij niet boeit wie deze rukker is.
Is een nummer gewoon opgeklad.

Dit logje heersen hersenloze zieltjes,die ik even bezig houd.
Altijd dat serieuze komt me strot uit.
Het gedrag hierzo brengt me weer terug naar mijn tienerjaren.
Ondanks dat ik nog in de werkelijke wereld zit.

braadspit is een volwassen puber gebleven.
Een demente ouwe bak,die een stel kneusjes achter zich heeft aanhobbelen.

 
At 11:17 p.m., Anonymous sander hoeft geen wazige vrienden said...

Oja.

Ik heb geen vrienden nodig.
Ik heb ze al.

Wazige stoffige figuren die niet eens rechtuit voor de waarheid durven te gaan.
En als zij toch inzien dat er wat klopt wat ik vertel,dat ze hun eigen weg moeten volgen om te kijken wat er klopt of niet klopt.

Hier hebben ze hun praatje al klaar,zonder het te onderzoeken.
Jullie blijven simpele zielen.
Daarom is het ook schitterend dit zooitje te bokken.
Zelfs de stomkoppen hebben het niet eens door.
Dat krijg je met langzaamdenkende randdebielen hierzo.

ken je ook ja of nee zeggen op de vraag over JFK door een moordcomplot door meerdere dan alleen lee harvey Oswald de communist,terroist,extremist is gepleegd.

Allah akbar Zion.

 
At 11:29 p.m., Anonymous sander vind braadzion een schijterd said...

Braadzion

Geef antwoord dan op argusoog,op de vraag die ik stel.
Andermans persoon zwart lopen maken,maar te schijterig om een vraag te beantwoorden.
Echt een akbar zion.

Een miezerig laag minderwaardig ventje ben je.

Hier mag je ook de vraag beantwoorden.
Doodloper.

ken je ook ja of nee zeggen op de vraag over JFK door een moordcomplot door meerdere dan alleen lee harvey Oswald de communist,terroist,extremist is gepleegd.

Allah akbar Zion.

 
At 11:30 p.m., Anonymous truth hurts said...

"Maar stiekem ga je er toch een beetje over dit soort dingen nadenken he? "

Nee hoor, je moet wel heel wat mankeren als je geloofd dat de VN een invasie in de VS plant.

 
At 11:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Nee hoor, je moet wel heel wat mankeren als je geloofd dat de VN een invasie in de VS plant."

Volgens mij is de VN al lang geleden de VS binnengevallen, ze bezetten al lange tijd een aantal gebouwen in New York ;-)

 
At 11:43 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Dat is precies wat ze doen, suggereert. De ITU gaat niet eens over die kabels."

Je hoeft het niet te herhalen, ik zei al dat ze dat suggereerden.

 
At 11:45 p.m., Blogger pow said...

@Billy, mijn god zeg...Je blog wordt een Sander - Braad arena. Niks ten nadele van Braad, ik zou hetzelfde doen, maar inhoudelijk verstomd de discussie wat jammer is.

 
At 11:46 p.m., OpenID braadspitt said...

"Geef antwoord dan op argusoog,op de vraag die ik stel."

De enige plek waar jij iets te bevelen hebt, de enige plek in de wereld waar jij iets te zeggen hebt, is in je hoofd.
Je vraag is stompzinnig, niet relevant; je hebt bovendien al 2 antwoorden gekregen. Je doet er niks mee. Je leutert maar wat.

Je bent een domme racist, sander. Niemand neemt je serieus.

 
At 11:50 p.m., Blogger Billythekid said...

@Pow. Je hebt gelijk. Dit draadje gaat daarom op slot.

 

<< Home