vrijdag, februari 01, 2008

Tik-hit


Never a dull moment in het leven van een complotter. Of liever gezegd: complotster. Inanna kennen we vooral van haar strijd voor het eerherstel van Robert Horchner, totdat bleek dat de van XTC handel verdachte Brabantse zakenman zelf een ietwat weinig fris verleden had. Na die onthulling sputterde ze nog even na, maar nu lijkt het hele dossier plotseling vergeten.

Geen nood, er is altijd wel weer een volgend project: 9.11 video's moeten bij de VPRO op buis. "We (...) denken aan het persoonlijk benaderen van de directeur van de VPRO, maar niemand weet hoe die Repelsteel heet of waar zijn huis woont. Als je die mensen niet persoonlijk benadert, dan krijg je een tik-hit met afscheep-diploma A en B aan de lijn. We willen in elk geval een of meer media-hotemetoten persoonlijk wat DVD’s aanbieden. Dan kunnen ze niet zeggen: 'Iech habe er niecht kewoest'.

Dat komt: Suriname heeft vorig jaar een aantal 9/11 complotvideo's uitgezonden. In het holst van de nacht door televisiezender Trishul, vooral bekend van Hindoestaanse programma's. Suriname heeft helemaal geen budget voor het aankopen van buitenlandse series en veel wordt illegaal uitgezonden, dus die paar complotvideo's zijn dan mooi meegenomen. Er is altijd wel een complotter die dan meldt het een groot succes was, ook al keek er geen hond.

Inanna: "Omdat de programmering van de winter meestal reeds maanden tevoren plaats vindt, zullen we in elk geval voor de zomer met deze actie klaar moeten zijn."

Repelsteel Karen de Bok kan haar borst dus natmaken. Een avondje complotten met Alex Jones' Terror Storm hakt er misschien wel net zo in als de roemruchte film Deep Throat die de omroep later deze maand gaat uitzenden in het kader van een heuse porno-avond, waarvan heel politiek Den Haag nu al op zijn kop staat.

Labels: , ,

4 Comments:

At 7:32 p.m., Anonymous hirschballin said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 8:57 p.m., Anonymous truth hurts said...

'Een avondje complotten met Alex Jones' Terror Storm hakt er misschien wel net zo in als de roemruchte film Deep Throat '

Ik betwijfel het.
Loose Change is in september 2006 uitgezonden, en daar is amper op gereageerd destijds.

 
At 9:09 p.m., Anonymous rode/carla said...

Kan je nagaan hoe ver achter de feiten jullie aan lopen on-ge-loofe-LIJK!!!... Die alex j. is al lang als een fearmonger van de rottschild clan ontmaskert!


http://uk.youtube.com/watch?v=vi4cfyimVas&feature=related

 
At 3:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

ach ja, "feiten".. hahaha

 

Een reactie posten

<< Home