zondag, maart 23, 2008

Ivanhoe!


Sinds februari is onze webburcht regelmatig het doelwit van ene Sander, die zich ziet als de Ivanhoe onder de complotters. Nu wordt de burcht wel vaker aangevallen of ondergekliederd, maar Sander is een geval apart. Die heeft maar een doel voor ogen: de Totale Krieg aan de debunkers of trollen, zoals hij ze noemt. Die houden zijn 'waarheid' alleen maar tegen.

Het begon al met weinig frisse discussies op deze site waarin Sander zich ontpopte als een antizionist met een waas voor de ogen. Daarbij ging hij niet zelden een discussie aan met zelfverzonnen alter ego's om de indruk te wekken dat anderen het reuze met hem eens waren. Bij iedere waarschuwing werd Sander fanatieker. Het ene berichtje was nog niet weggehaald, of het volgende stond er alweer. Waarna Sander Zapburu begon te sarren met lange lappen tekst onder homerisch gelach. De trollen getrold.

Ivanhoe alias Sander alias Tamso loopt naar eigen zeggen sinds 2001 in de ziektewet "en zit thuis in de wajong". "Het enigste wat ik nu nog doe is mijn honden uitlaten, op vakantie en het internet afspeuren. Als ik wat zie ga ik er dieper op in om de wortel van dat verhaal te onderzoeken. Ik heb ook getracht om via de politiek de problemen aan te kaarten. Maar niemand wil met mij in discussie gaan."

Hij schreef Gerard Spong een mail omdat die "het systeem kent en ook Surinamer is", maar die heeft blijkbaar niet geantwoord. Want Sander wil aandacht voor de NWO, de 9/11 hoax, eigenlijk voor alles dat in zijn ogen bar en boos is. Sander heeft oorlog met de hele wereld.

Sander is vooral "waarheidszoeker" met een hobby waar hij alle tijd voor heeft: "Trollen narren houd ik wel van," zo laat hij in zijn Zapruder profiel weten. Maar Sander valt niet alleen Zapburu lastig. Bij Argusoog kreeg hij een ban, bij Wees Waakzaam werden ze gek van hem ("Ze opereren onder valse namen op verschillende sites en gebruiken ook namen van mensen die op de zelfde site reageren om de boel te verzieken."), bij Punt.nl raakte Sander binnen de kortste keren zijn Petervincentaasgier blogje kwijt en bij Zapruder kreeg hij ook al eens een paar waarschuwingen. Sinds kort heeft hij weer een nieuw Punt.nl blogje, geheel gewijd aan uw aller complotnar.

De Zaburu-burcht leek niet echt opgewassen tegen de aanvallen van Sander. Een IP-ban leverde een weekje rust op, maar al gauw schakelde Sander over op een tweede (!) internet abonnement. Nee, die Sander is een volhoudertje.

Voor ons was het gesar van Sander aanleiding om eens te kijken wie er allemaal bij Zapburu aankloppen. Daar zijn gelukkig Big Brother-tooltjes voor. Een nieuwe wereld ging voor ons open. U komt met velen en u komt regelmatig terug, soms vele malen per dag. Zapburu heeft zelfs bezoekers uit andere landen, met name uit Engeland, daarna België, Duitsland, Frankrijk en de VS (Texas). U bent ook behoorlijk tech savvy: de nieuwste browsers en de laatste versies.

Weer anderen komen via merkwaardige Google-zoekacties bij ons terecht: Pythagoras laten ontdekken, karakteristieken explosieven, zeitgeist waar of niet waar en de mooiste: zelf thermiet maken (!). Sommigen van u zijn behoorlijk paranoia: een bezoeker deed verwoede pogingen om via een proxydienst genaamd Youhide anoniem dit blog te bekijken, hetgeen keurig vermeld werd onder zijn echte IP adres (die dingen werken dus niet achter een kabel- of ADSL modem).

Of we de Sanders van deze wereld ermee kunnen stoppen of afremmen zal nog moeten blijken. We sluiten niet uit dat Sander de beruchte nieuwsgroepvervuiler Ome Johan in sluwheid nog eens zal overtreffen. Die versleet bij diverse internet aanbieders tientallen accounts om te melden dat zijn geliefde papegaai was overleden.

Labels:

31 Comments:

At 3:43 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Zapburu heeft zelfs bezoekers uit andere landen, met name uit Engeland, daarna België, Duitsland, Frankrijk en de VS (Texas). U bent ook behoorlijk tech savvy: de nieuwste browsers en de laatste versies."

Haha, mafkees. Dat zijn search-engines en andere bots en spiders. 15-25% van de bezoekers zijn bots.

Blogger heeft gewoon Analytics ingebouwd, dus waarom je zo moeilijk doet en maf praat is me een raadsel.

 
At 3:45 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dat is dus Google-analytics. Ik begrijp uit dit hele verhaal namelijk dat je van toeten noch blazen weet.

Even een code in je template plaatsen en klaar is Billy.

Wel weer heel triest dat je Sander eruit pikt terwijl je zelf de grootste trollen hebt opgeleid dan wel onderdak biedt. Ook lekker relevant wat hij in zijn prive leven doet. Je bent echt een zielig mannetje Billy.

Als er iemand overal gebanned wordt, is het wel je eigen huistrol.

 
At 3:57 p.m., Anonymous Anoniem said...

wederom gelul Patman, en je weet het zelf best. Ik heb je al eerder gevraagd om eens te vertellen waar ik zoal geband ben.
En dan blijft het natuurlijk weer akelig stil.

Maar ach, het bekt zo lekker, he? En zie zei ook alweer "feiten zijn voor mensen die niet goed na kunnen denken". Dus wat zal het jou interesseren?

Voor de goede orde: mijn bans zijn op één hand te tellen en met uitzondering van Zapruder zijn ze allemaal terug te herleiden naar retecool (in het kader van wat de "zelfregulering" heette).

Maar ja, dat is niet iets wat Patman wil horen, dus hoort ie het ook niet. Zo gaat dat altijd.

Hahaha, en dan komt ie het hier opnemen voor een trollende racist! Tis ook wel weer komisch.

 
At 4:16 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Als er iemand overal gebanned wordt, is het wel je eigen huistrol."

Zei ik.

Dat jij je daardoor aangesproken voelt, zegt genoeg.

 
At 4:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

en o ja, Billy mag dan wel een blog-n00b zijn, maar de laatste van wie je advies wil over effectieve ip-bans is natuurlijk Patman.
Er zijn weinig plekken waar een ban zo ineffectief is als op Zapruder.

Ondergetekende is het bewijs; ik reageer er immers nog steeds.

 
At 4:20 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Dat jij je daardoor aangesproken voelt, zegt genoeg."

hahaha! die Patman toch!
Het is niet zozeer dat ik me "aangsproken" voel, maar dat je zo'n mantra eindeloos herhaalt. Dat is natuurlijk heel wat anders.
Toe, vertel nog eens dat ik Zapruder helemaal volspam met "porno waar je het bestaan niet van kende", en dat ik een "ex-stormfronter" ben?
Om nog maar eens 2 andere van die immer repeterende soundbites erbij te slepen. Je moet toch wat, he? Als het maar lekker bekt..

 
At 5:15 p.m., Blogger Billythekid said...

"Dat zijn search-engines en andere bots en spiders. Blogger heeft gewoon Analytics ingebouwd."

Tuurlijk, Patman. Het wonderkind van Sogeti, was het toch?

Ten eerste: ik gebruik helemaal geen Google Analytics.

Ten tweede: Google Analytics zit helemaal niet in Blogger ingebouwd (al is het van Google en kan een code worden toegevoegd).

Ten derde: Google Analytics negeert zoals veel statistische programma's spiders, die een code meesturen.

Ten vierde: ik heb uiteraard gekeken naar de oorsprong van die buitenlandse bezoeken: Een niet gering aantal betreft - niet toevallig natuurlijk - willekeurige searches bij Google. Dat was bijv. Texas, waar iemand had gezocht op het woord Batman. Nagenoeg al het gemeten buitenlandse verkeer komt van normale ISP's, aangegeven met OS, browsertype, etc.

In je gebruikelijke haast om mij terug te pakken kom je weer eens met slordige concludies.

 
At 5:25 p.m., Blogger Billythekid said...

Ik wens je trouwens veel succes met Sander, omarm hem maar helemaal. Ben alleen bang dat je er binnenkort heel anders over denkt.

 
At 5:38 p.m., Blogger sander said...

Probleem met zapburu en zapruder is dat je daar op een normale manier je verhaal kan vertellen vanuit je eigen oogpunt.
Dat het daarna duidelijk is en zonder teveel te trollen elkaar probeert te duidelijk te maken wat het probleem is.
Ik heb daar ook in het begin kennis mee gemaakt en je past je aan.
Hun denkwijze is ook een stuk verder als dit ware trollenlogje.
Alleen hier zitten ze totaal in een andere wereld dan de werkelijke wereld.
Dan kan je alleen mee trollen met de trollen familie.

En braadzion is de trol die de dialoog verziekt met zijn zogenaamde dialoog,wat gelijk verwijst naar het anti-semitisme.
Zo doen zionisten altijd als ze aangevallen worden.
Ik zet wel echte joodse mensen die wachten op hun messias tegen over jullie zions.
Vraag mij af hoe zij heten in jullie ogen dan.

Maar zoals patman al zei.
Waar zijn jullie bezoekers dan vandaag de dag.
6 staande bij debunkers die een drol nog debunken als het moet.
En degene die alles gezien hebben,kunnen jullie niet meer omvormen.
Al is dit log daar wel voor bedoeld.

 
At 6:04 p.m., Anonymous Anoniem said...

Eindelijk eens een reactie van je die door de beugel kan, Sander. Kom je verder mee dan dat obsessieve gespam over zionisme.

 
At 6:50 p.m., Blogger binshit said...

Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves."

— Menachem Begin - Israeli Prime Minister 1977–1983

 
At 7:04 p.m., Blogger sander said...

Fred

Vanaf het begin probeerde ik al het verschil tussen anti-semitisme wat Braadzion brult en zionisme uit te leggen.
Inderdaad altijd over zionisme te lullen,komt je strot uit.
Ook aan het zionisme komt een eind.
Ik heb het liever over de werkelijke machthebbers dan deze meelopers.
Zonder het te beseffen worden zij ook voor het karretje gespannen.
Net zoals cristenen en de islam.
Onze wereld is simpel.
Kennen we ook hun wereld.
Van oculte figuren die het satanisme aanschouwen.
Dat soort mensen rulen deze aardkloot.
En allen zijn hun marionetje.
De rijke en de arme.
Ik vraag mij af,wat jullie denken als zometeen de dollar valt en daarmee ook de euro.
Dat we een tijdlang in de chaos leven,waar het beest naar boven komt.
En dat door een nieuw betalingsverkeer alles electronisch gaat,waarbij zij alle controle hebben op het individu.
Vraag mij af wanneer jullie voelen dat je onderdrukt worden gaan beseffen wat er gaande is.

Tot die tijd kan je je kop in het zand steken en vooral egoistisch denken.
is wel makkelijk.
Hoef je ook niet na te denken.

 
At 7:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

daar gaat ie weer: NIET EEN KEER heb ik je anti-semiet genoemd. Dat doe je allemaal helemaal zelf. Je WIL zo ontzettend graag dat je dat verweten wordt zodat je je eeuwige riedel met het zogenaamde verschil tussen antizionisme en antizionisme weer kan afdraaien, dat je steeds maar blijft roepen dat je "anti semiet" genoemd wordt.

Dan kan ik je dat nog wel honderd keer zeggen, maar je neemt het niet in je op.

Er is hier niemand "zionist", er is hier niemand die ooit zionisme verdedigd heeft of uberhaupt begonnen is over zionisme. Het zit allemaal in je eigen hoofd.

Je verzint het allemaal helemaal zelf.

 
At 7:19 p.m., Blogger holohoaxerkenner said...

In the Zionist/communist scheme of world domination, it is Israel's role to continually stir up trouble in the Middle East. Since wars are a big part of this scheme of aggression, it is only natural that from early childhood on, Israeli youth are trained mentally and physically for war. For instance: Israel has its equivalent of Hitler's youth group. It is the Gadna; and all high school and junior high students are required to participate — boys and girls. Like Hitler's youth group, the youth in Israel's Gadna are dressed in khaki uniforms. They take training and engage in paramilitary exercises. Even at play, guns and thoughts of war are present. When on a picnic, instead of taking along baseball or soccer equipment, they take sub-machine guns and assault rifles and practice shooting and playing military games.


http://video.google.nl/videoplay?docid=6027933199431130108&q=One+Third+of+the

Hahaha, die pajankert maniertjes van je moet je maar snel achter je laten billyboy ik heb je gewaarschuwd... Holohoaxontkenner!!! hihihi...

 
At 7:34 p.m., Blogger holohoaxerkenner said...

This Is Some Dangerous Propaganda:

There is a psychological seed that Zionists want to implant, which is, "Beware of the mad Jihadist using a missile to shoot down an airliner." Far away from their silly swastikas on tomb tone hoaxes, this could be serious. For thirty years they used their double agent Abu Nidal, leader of Black September, to hijack airlines to lay the seed for Arabs and 9/11.

If Israelis will fly 757's into the World Trade Center, they won't hesitate to shoot a American airliner down.

http://judicial-inc.biz/Kenya_missiles.htm

En als je na het lezen van deze feiten nog de ballen hebt, dan raad ik je deze nog van hartte aan...

http://video.google.nl/videoplay?docid=-7644857907453201814&q=Eustace+Mullins&total=85

 
At 7:46 p.m., Blogger sander said...

wat zeur je dan over het anti-semitisme elke keer weer.

Hahaha, en dan komt ie het hier opnemen voor een trollende racist! Tis ook wel weer komisch.


Zionisten zijn geen ras,dus kan ik ook geen rassist zijn.
Dus je bewering is weer blubber,zoals gewoonlijk.

 
At 7:47 p.m., Anonymous Anoniem said...

tja, komt sander niet met z'n racistische gekanker en dan is het sandocan wel weer.
En zometeen is het weer weg; racisten zijn de slimsten niet.

 
At 7:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

@sander:
NIEMAND noemt je een anti-semiet.

Lees die regel nou eens en probeer 'm eens een keer te begrijpen.

 
At 7:59 p.m., Anonymous Anoniem said...

en weet je nog wat je op je eigen blogje schreef, Sander?
"kanker zionisten die gewoon op moeten zouten naar de noordpool en daar een staat creeren voor hun schijt zionistenras"

Zodra je even vergeet jezelf te censureren blijkt steeds dat je het wel degelijk over een ras hebt als je steeds geforceerd probeert "zionist" te zeggen.

Je bent een ordinair racistje met een enorm jodencomplex. Dat kan je wel proberen te rationaliseren en er een "anti-zionisme" sausje over gooien, maar keer op keer valt je masker en blijkt je angst - en daardoor afkeer - voor alles wat joods is.

(en let goed op: ook hier noem ik je geen "anti-semiet".)

 
At 8:08 p.m., Blogger holohoaxerkenner said...

"...tja, komt sander niet met z'n racistische gekanker en dan is het..."

Daar gaan we weer...:

State Department: Anti-Semitism on the Rise Globally
March 18, 2008 | From theTrumpet.com
A recent report reveals that anti-Semitism, with a different face, is thriving.

“Today, more than 60 years after the Holocaust, anti-Semitism is not just a fact of history; it is a current event.”

That is a statement from a newly released report, “Contemporary Global Anti-Semitism,” from the United States State Department. The report draws attention to a new and dangerous form of anti-Semitism taking root around the globe: anti-Zionism.

“The distinguishing feature of the new anti-Semitism is criticism of Zionism or Israeli policy that—whether intentionally or unintentionally—has the effect of promoting prejudice against all Jews by demonizing Israel and Israelis and attributing Israel’s perceived faults to its Jewish character,” the report states. “Anti-Semitism couched as criticism of Zionism or Israel often escapes condemnation since it can be more subtle than traditional, more outright forms of anti-Semitism—which themselves often escape condemnation.”

In addition to the surging global anti-Zionist movement, the report also noted that more traditional violence against Jews was a rising problem in nations like Russia, Australia, South Africa, Canada, America, Britain, France and Germany.

For more information on the rise of anti-Semitism in the modern world, read “Holocaust Hypocrisy.”

• Zodat je kan uitrekenen braad-bal, dat het slechts nog een kwestie van tijd is dat er aan je pijpen krullen gedraaid gaat worden, om die knullen-bullen-slag eruit te rukken...hahaha...

 
At 8:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

en nou je eigen koppiepeest maar eens een keertje lezen, he?

Je knipt en plakt maar wat om het knip en plakken he? Ik denk dat de inhoud van dit stukje je helemaal ontgaat.
Het is wel lollig. Je staat er weer fraai op, Sandocan/Conman/etc. :D

 
At 9:25 p.m., Blogger sander said...

Is jullie drolledebunker nu slim aan het lullen,of lult hij gewoon dom uit zijn nek.

Ik hoop dat men tenminste nog zo slim kan zijn om het verschil te zien tussen een zionist en een jood.
Als ik de joden in het algemeen zal gebruiken,ik me besef dat ik rassistisch aan het ouwehoeren ben.
Ik zeg het nogmaals en duidelijk.
Joodse mensen die geloven in een Israel van vrede met elkaar,is mijn gelijke.
Als ik hun ooit zou kunnen helpen in nood ik het gelijk zou doen.
Ik zou niet eens twijfelen.

Zionisme is geen ras en als ik elke keer israel vergelijk met het zionisme ik nog geen rassist ben.
Anti-zionist kan je zeggen.
maar dat is hetzelfde als je anti-nazist zou zeggen en daar schaam ik me niet voor.
Dus braadzion.
Jij bent een verdraaier van de feiten en vooral een drolledebunker.
Maar vertel eens zonder het woord anti-semiet of zionisten te gebruiken.

Wie vermoorde JFK destijds.
Dan kunnen we weer in een dialoog gaan wat een complot is.
Veel boeiender dan elke keer het gezever over anti-semitisme of zionisme.

 
At 9:29 p.m., Blogger alsjemenou said...

"Ik DENK (voorzover als ik dat kan) dat de inhoud van dit stukje je helemaal ontgaat."

Zo zie je maar weer eens hoe vastgeroest en geindoctreneerd jij door het leven moet gaan braak-bal. Met je mentale dwangbuis kan het nooit in je opkomen dat ik dit jank-rant van een stelletje christenlijke zionisten-maffia vrinden wel erg veel vind lijken op dat wat jij hier dagelijks ter berde brengt. Zo goed? Wat een imbecielerig leeghoofd ben jij zeg! En jij laat je er voor op staan gestudeerd te hebben? Hahaha!

 
At 9:34 p.m., Blogger sander said...

"kanker zionisten die gewoon op moeten zouten naar de noordpool en daar een staat creeren voor hun schijt zionistenras

Nog heb ik het niet over de joden.
Serieus braadzion.
leer eens je eigen geschiedenis te bestuderen.
Begrijp waar het jodendom vandaan komt.
begrijp de splitsing van hen.
Weet wie het judaisme is.
Leer wie solomon is en wat baal is.
Ik kan 1 ding hierop zeggen en dan weten we je ware aard.
Wie zou je eerder steunen.

A.
De joden die wachten op hun messias die zegt dat dan Israel bestaat.

B.
Of het huidige Israel met zionisten aan de top.

Antwoord je met A,dat je GOD dient.
Antwoord je met B,dat je satan dient.

Gemakkelijker kan ik je het niet uitleggen.
En jouw wereldje is niet de enige wereld.

 
At 9:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

zionistenras, je hebt het over een zionistenras..

oftewel: een volslagen tegenspraak met je uitspraak dat zionisten geen ras zijn.

Maar zelfs als je je volkomen tegenspreekt heb je het zelf niet door. Hoe stereotiep complottertje kan je zijn?

En elke keer als je me "braadzion" noemt laat je weer zien hoe diep die jodenobsessie van je zit (waardoor je overal "zionisten" meent te zien).

Het zit allemaal in je eigen hoofd.

 
At 9:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

en weet je wat het voorspelbare aan je is, sander?
Dat het niet lang gaat duren voordat je weer terugvalt in je mantra en weer begint te kakelen dat je voor anti-semiet wordt uitgemaakt
Je kan er op wachten.

 
At 10:49 p.m., Blogger sander said...

Braad spitt.

braadzion is de term die je krijgt na het eindeloze gezever over iets wat niet eens zo is.
Zionisten zijn geen ras,wat je als minderheid neer kan zetten.
Rassisme betekent een minderheid onder je te stellen,en jezelf boven hen.
Gaat een beetje moeilijk bij zionisme,als zij zichzelf boven jouw hebben gesteld.
Dus daarom kan het geen rassisme heten.
Zowiezo is het geen ras,maar een politiek idee.
En als jij die woorden letterlijk neemt wat ik geschreven heb,dat je ook moet kijken naar het woord rassime.
dan zijn we uitgepraat wat dat betreft.

Jouw truc is erom heen lullen.
Nog een keer de vraag en ik weet je ware aard,zoals ook alle anderen het weten.
Wie steun je als eerste.
De joden die de messias steunen door op zijn komst te wachten,of de huidige zionisten die Israel bezetten.
Geen a of b ,maar uitleg.
dan weten we ook wie braad spitt werkelijk is.
En dan zijn we voor eens en altijd uitgeluld over dit antwoord.

 
At 11:04 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je begrijpt niet eens wat het woord 'tegenspraak' betekent.
Dat maak je in ieder geval duidelijk.

Veel plezier met je jodenobsessie.

 
At 11:44 p.m., Blogger sander said...

Braadzion.

je bent en blijft zielig.
Niet ik heb een trauma opgelopen,maar jij.
Het jood zijn is een obsessie voor je geworden.

Nog een keer de vraag,om te weten of braadzion zo genoemd mag worden.

Steun jij het zionisme of het jodenvolk wat op de messias wacht.

Duidelijk zo.
Ik wil weten wie jij dient.

 
At 1:52 a.m., Blogger pow said...

Niet ik heb een trauma opgelopen,maar jij.

Natuurlijk.....wie dat nog niet doorheeft. Vandaar je niet aflatende stroom verwarde rants en zelfs een gefrustreerd antiblogje. Een sneu ziek, erg ziek hoopje drama ben je. Ga fijn ergens anders lopen dwalen mafketel.

 
At 9:51 a.m., Blogger sander said...

Pas op,trollen in aankomst.

Het lul erom heen zooitje heeft zich aangesloten bij braadzion.
Spuit 11 geeft ook weer blubber.

 

Een reactie posten

<< Home