vrijdag, maart 21, 2008

Revanche


U weet: Zapruder's Zaplog heeft een Dutch Bloggie binnengesleept. De jury had dit jaar bij het bepalen van de winnaar vooral op 'lef' gelet. "Lef om standpunten in te nemen, lef om berichten te brengen die je elders niet leest, en lef om ook in eigen kring tegengeluid toe te laten".

Daar moet je alleen niet tegen Jeroen de Kreek zeggen. Die werd verbannen bij Zapruder vanwege zijn eeuwige rants tegen Balkenende. Die obsessie is hem trouwens duur komen te staan. Hij mag/mocht twee maanden zitten.

Bij Witheet neemt Jeroen nu revanche: "Zaplog bant wanneer het de moderators uitkomt zonder dat daar een noodzaak aan ten grondslag ligt. Zaplog beticht anderen, maar steekt geen hand in eigen boezem. Slappe zakken die niks durven en niks willen behalve hun eigen ego masturberen."

"Zaplog wilde het nieuws zijn en is dat met een kneuterige website. Door hardcore content suppliers te bannen op basis van niks, heeft Zaplog bijgedragen aan de desinformatie over de Nederlandse politiek."

"Als Patrick Savalle (sitebeheerder & bovenbaas - Zapburu) gewoon daad bij het woord had gevoegd, zijn money had geput waar zijn mouth is, in plaats van nutteloze bans uit te delen, had Zaplog nu én de Dutch Bloggies gewonnen én waren we met ons allen een heel eind dichter bij de ontwarring van de Trojan Horse waar we door de deelname van Balkenende aan de Coalition of the Willing in zijn beland én was Wilders nu minder een probleem. Dan was het een win-win-win-win situatie geweest, nu is er eigenlijk alleen verloren."

Vervolgens krijgt Savalle, wonderkind bij het automatiseringshuis Sogeti, ook nog een flinke veeg uit de pan voor zijn "Web 2.0 onwaardige programmeerwerk", waardoor Zaplog volgens De Kreek (advocaat, maar kennelijk ook softwarespecialist) zo traag wordt als bagger. Had hij maar in Python moeten programmeren, schampert Jeroen.

Wat een Dutch Bloggie al niet aan emoties losmaakt.

Labels: ,

7 Comments:

At 2:05 p.m., Blogger heilloze profetie said...

Geniaal om de soressen tussen zaproeder en de verliezers te lezen. Zo ook Groenlinkser David Rietveld:
http://www.davidrietveld.nl/pivot/entry.php?id=1497

 
At 2:09 p.m., Blogger heilloze profetie said...

hmmm, bovenstaande reactie had eigenlijk in het andere commentsectie moeten staan, maar goed. Wel een prachtige rant van Jeroen btw, ook al is ie zo gek als een deur.

 
At 2:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

haha, wat een warrig betoog weer van JdK!
Volgens mij is ie ook een beetje vergeten dat ie - naar ik meen - de ENIGE is de geband is van het zaplog.

Dikke lol @ wijzen naar het gebruik van php als de boosdoener en dan met GeenStijl komen aandraven. :D

 
At 8:57 a.m., Anonymous http://zapburu.punt.nl/ said...

http://zapburu.punt.nl/

http://zapburu.punt.nl/

http://zapburu.punt.nl/

http://zapburu.punt.nl/

 
At 11:52 a.m., Anonymous sander said...

Dat die jeroen een beetje door gedraaid is ben ik wel mee eens.
Er zijn weinig dingen waar ik me eens ben,maar dit punt wel.

Die denkt nog met een politieke partij wat te beginnen om balkenende te dagvaarden.
Alsof bakellende daar wat te vertellen heeft over de buitenland politiek of de echte monopolisten.
Een instrument van hen en zolang hij meewerkt ook nooit gedaagd kan worden.

 
At 2:54 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jullie anti-crist rules jullie.

 
At 1:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Jeroen heeft weer een stukje gebaard, wel met grappige details: "Het is frustrerend om te ervaren hoe Savalle zijn eigen emergente gedrag niet onder controle heeft. Het meest ongeleide projectiel van Sogeti is tevens Zaplog's molensteen. Te moeilijk taalgebruik? Iets makkelijkers wellicht is dit: Savalle is een amateur. Dat hij ooit ontslagen is bij Centric begint steeds invoelbaarder te worden. Wat op Witheet nog niet nadrukkelijk gememoreerd was over Zaplog is de manier waarop de Zappers met NUJIJ omgaan, althans met de posters daar. Als iemand Zaplog niet prijst over de berichtgeving is Zaplog de eerste die gaat lopen sarren, zieken en bot lopen doen. Buitengewoon irritant is dat, vooral bij moeilijke onderwerpen als AIDS. Nergens opbouwend commentaar, en niks structureels bijdragen aan relevante discussies. Wat JDK betreft is Zaplog ernstig in gebreke gebleven. De geveinsde kennis op die site is funest voor de betrouwbaarheid ervan. Het had wellicht beter de prijs voor de curieuste blog kunnen winnen. Curieus omdat vorm en inhoud zo uit balans zijn. Net als bij Windows Microsoft."

 

Een reactie posten

<< Home