dinsdag, juli 01, 2008

't Vertoon van de KroonWat complotters in godsnaam bezielt om middenin de zomer een lezing over 9/11 te houden moet je Zapburu niet vragen. Logischer zou zijn om dat ergens in september in te plannen, nog afgezien van de vraag of dat nog enig nut heeft. Maar enfin, in Breda moet zondag - wel ruim voor het voetbal - een debat in "Het Hijgend Hert der jacht ontkomen" zijn gehouden over de bekende onderwerpen WTC7 en Twin Towers.

Een jaar geleden zouden complotters meteen in de forums zijn geklommen om kond te doen van het evenement, maar dit keer: doodse stilte. Wat is er gebeurd? Heeft het debat überhaupt plaatsgevonden, of viel de opkomst zo tegen dat het beter was om het maar helemaal dood te zwijgen? Of hebben de complotters afgesproken dat ze er niets over naar buiten zouden brengen (spannend hoor).

Nee, het actiewezen is niet meer wat het geweest is. Maakt een Nederlandse complotter speciaal een YouTube filmpje, waarin hij die vreselijke complot DVD's van Endgame en Loose Change aan de koningin en Willem Alexander aanbiedt (in het Engels, anders word je nooit beroemd), duurt het ongeveer twee maanden voordat het wordt opgepikt. En dan ook nog na afgifte bij een poortwachter verwachtingsvol blijven filmen, want je weet maar nooit of Bea twee minuten later naar buiten stormt. "Nou, we hebben het gezien hoor, uw aller moeder zal het onder de aandacht brengen van de Bilderbergers."

Al is de Sonneveld variant waarschijnlijker: "Dat is dan aenpakken en even tussen je tanden sissen: "Kniksje maeken, achteruit de trap af en wegwezen", en dan zelf even de geschenken ongemerkt achter de rodondendrons sodemieteren."

Labels:

8 Comments:

At 1:45 a.m., Anonymous Anoniem said...

Misschien kun je je psychotherapeut een dezer dagen eens vragen hoe het toch komt dat jij al zo lang zo ontzettend geilt op dit soort dingen, Billy.

 
At 9:03 a.m., Anonymous Anoniem said...

@comment1:

Dat zal wel te maken hebben met zijn judeo-con erfgoed... Een hond dat in een nest is gevormd waar altijd maar weer op het slachtofferschap wordt geparasiteert, wordt als vanzelf vals en met sadomasochistische eigenschappen geboren! Jij moet dan ook maar eens snel ophouden met het voeden van deze aan de (mentale?)sm verslaafde acteur. Van een aan de pijn verslaafde HOND kan je niets anders verwachten dan zelfoverschating gecombineerd met leedvermaak. Zie jij iets anders dan deze arro-modus bedreven worden op dit blogje? Waar wachten we nog op? Verlaag je tot zijn geslepen niveau en stort je op dit valse sekreet met de intelectuele kwaliteiten die daarvoor noodzakelijk zijn. Alleen op deze manier bent je in staat om deze met een plaat voor de kop gevormde blinden alhier met wat tegen gas te deprogrameren!
Chaito.

 
At 10:53 a.m., Blogger truth hurts said...

Mja, anoniempje doet dat zelf ook, anders neemtie de moeite niet dit blog te volgen en te reageren :o)

En lekker anoniem, da's natuurlijk veel stoerder..

 
At 4:40 p.m., Anonymous Hendrik de Witt. said...

Anoniempje zegt wat,wat zich verschuilt onder een animo'tje truth hurts.
Werkelijk treurig wat deze figurant vertelt.
Gezien de kwaliteiten van de onderwerpen,dat het wel anoniem moet gaan.
Ze zullen zich wel schamen daarvoor in de buurt,waar ze zelf wonen.

 
At 8:55 p.m., Anonymous Pieter said...

Godallemachtig, Sandoscan, wat ben je toch een enorm warhoofd.

 
At 10:14 p.m., Anonymous Lode said...

Het actiewezen zit meer en meer waar het moet zitten:

http://www.youtube.com/watch?v=3lgEpaLVjgo
http://www.youtube.com/watch?v=EVjyjAUf7eM
http://video.google.nl/videoplay?docid=2680190129949942423

Minder en minder hier, zoals je merkt. ;-)

 
At 8:06 a.m., Anonymous Crap said...

Wat, die paar 'politici' die een enkele vraag stellen? Dream on.

 
At 6:53 a.m., Blogger Billythekid said...

Update over Breda:

"Het was geen succes. Mede door het mooie weer en de vakantie(?) zat men liever in het park en op de terrasjes op een zondagmiddag, i.p.v. in een café. Het was een goeie poging maar ik denk dat lezingen niet de geëigende weg zijn om het nieuws onder de mensen te brengen."

 

Een reactie plaatsen

<< Home