woensdag, juli 30, 2008

Titanic


Het is volop komkommertijd, dus de gemiddelde complotter weet van gekkigheid niet wat hij nu weer moet verzinnen. "Dit is gewoon om effe het balletje op te gooien. Zijn hier mensen die zich met de ondergang van de Titanic bezighouden?" begint Audie een draadje in het Zapruder Forum (dat sinds Zaplog overigens aardig dood begint te bloeden). "Een mede-posterplakker (was toen voor de 9/11 jaarbeurs bijeenkomst) zei me en passant dat de Titanic bewust tot zinken was gebracht. Volgens hem om een belangrijke getuige, een vermogend man, uit de weg te ruimen."

Kijk, dat klinkt weer als typische complotterlogica. Om iemand op te ruimen huur je geen moordenaar in of laat je een auto verongelukken, maar laat je een heel groot schip zinken. Is net zo vanzelfsprekend als een heel gebouw opblazen (WTC7), terwijl een paperschredder had volstaan.

Maar het wordt nog veel complotteriger: "Op een website las ik dat het niet de Titanic was die zonk maar haar zusterschip de Olympic. De schepen wisselden van identiteit (een van de meest voorkomende misdrijven in de scheepswereld) omdat de Olympic betrokken was geweest bij een zware aanvaring voordat de Titanic was afgebouwd. Omdat de Britse marine volgens haarzelf geen blaam trof (een van hun pantserkruisers boorde zich in de Olympic) kon de White Star Line fluiten naar haar verzekeringsgeld en moest op eigen kosten de aanzienlijke schade repareren. Daarop zouden ze simpelweg de witte Olympic hebben overgeschilderd in Titanic-zwart terwijl de echte Titanic dus de Olympic werd."

Waarna Audie nog even uitlegt waarom hij dit soort onzin altijd weer meteen serieus neemt. "Als ik een goed onderbouwd verhaal hoor over een andere mogelijkheid dan het officiële verhaal dan zal ik daar evenveel gewicht aan geven."

En Audie rechercheert nog even verder (want zo gauw kom je niet van hem af): "De rijke en machtige bankiers Benjamin Guggenheim, Isa Strauss and John Jacob Astor waren allen aan boord en allen kwamen ze om het leven. En alledrie waren ze tegenstander van de Federal Reserve. Als de kapitein van de Titanic in het complot zat dan verklaart dat meteen zijn order om met volle kracht door een ijsbergveld te varen, bij slecht zicht ‘s nachts. Er waren niet alleen te weinig reddingsboten aan boord van de Titanic maar sommige sloepen werden te water gelaten met maar een handjevol inzittenden."

Tuurlijk, Audie. Alleen ben je met het opruimen van drie machtige bankiers nog niet af van de FED. Valt ook voor den drommel niet mee, al die complotten.

Er is trouwens een website waar voor eens en voor altijd wordt afgerekend met het Titanic complot: "Abraham Lincoln dies the exact same day the Titanic sinks, except 47 years prior! The Titanic had the capacity to carry 3,547 passengers aboard! They both have 47!!!" En: "Here's what they don't want you to know: if you take the word "TITANIC" and you remove the letters T, I, and T, and then you add the letters C, O, S, P, R, and Y, then it spells: CONSPIRACY".

Labels:

17 Comments:

At 1:54 p.m., Anonymous Conspiracy King said...

Afgerekend? Na die laatste site ben ik helemaal overtuigd dat de officiele theorie over de Titanic stinkt. Zoals ze zeggen, moeten we geloven dat een beetje ijs een schip van staal kan laten zinken? Wat is nou sterker, bevroren water of staal? Wedden dat er een clubje Joden heel erg rijk is geworden van het verzekeringsgeld?

 
At 2:56 p.m., Anonymous Crap said...

Grappenmaker

 
At 11:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

Komkommertijd
Die randmongool die hier elke dag voor zijn trieste stukjes trieste fora af moet zoeken voor een triest onderwerp. Dazt is pas komkommertijd. En triest.

 
At 11:50 p.m., Blogger w_hillebrands said...

Billy is de grootste complotfetisjist. Als je zo frequent over conspiracy's schrijft...

 
At 8:27 a.m., Anonymous Rens said...

"Zapburu volgt op ludieke, soms serieuze wijze, het gezelschap conspiratoren in Nederland en daarbuiten.""

Lijkt me verder duidelijk, maar de complottertjes kunnen er weer eens niet tegen.

 
At 9:09 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Billy is de grootste complotfetisjist. Als je zo frequent over conspiracy's schrijft..."

durp durrrp......

 
At 9:42 a.m., Anonymous Anoniem said...

Dussssssss, Billy gaat ermee stoppen!

Dat lijkt me een goed idee.

En Billy, heb je de eindbalans opgemaakt?

Wat denk je zelf?
Heb je nog mensen weten te bekeren?
Of alleen maar de tegenstellingen vergroot?

 
At 9:44 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ik heb medelijden met Braadspitt.

Waar moet hij straks naartoe?

 
At 10:46 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Wedden dat er een clubje Joden heel erg rijk is geworden van het verzekeringsgeld?"

Misschien dat je even op Stormfront ofzo kunt navragen of ze hier meer over weten, daar weten ze namelijk erg veel over Joden en dergelijke. Eventueel kan je ook kijken bij Blood & Honour.

 
At 1:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

Leuk dit, in ben er in gedoken en het is een overtuigend verhaal die Titanic conspiracy. Zo vind je nog eens wat. Dat Zapruder, is dat van Zapburu of gelieerd of andersom? Vind het wel gestructureerder en duidelijk dan zapburu. Verhalen komen me ook wat beter doorwrocht over. Zo zie je maar, de wereld is niet wat we denken dat het is. Ik ga daar even verder lezen.

 
At 1:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

anoniem de ghakste..

steeds hetzelfde grapje wordt een beetje sleets.

 
At 2:33 p.m., Anonymous jew-wise said...

"Waar moet hij straks naartoe?"

Hij is nooit ergens geweest dan daar waar het regerend gepeupel hem via hun indoctrinatie vervorming heen wide hebben... Kan je nagaan hoe 'intelligent' deze regenten paladijn zich wel zal voelen als het weer eens narsistisch voor zijn spiegeltje gaat staan? Deze (tovenaarsleerling) bram dijkman zal zoals het hem uitkomt vrijwillig en voor (hoogstens voor een bakje scat) niets de colaborerende maar vooral verraderlijke prostituee blijven uithangen. Hoe goed je zijn judeo-gok dan ook met de realiteit verrijkt dan wel verbouwt, nooit zal hij zijn cabalistische parasitaire afkomst verloochenen. Maar goed van zwijnen kan je niets anders dan verwachten dat ze de paarlen als niets vertrappend achter zich laten... Gelukkig voor ons van het ontwakende GOY verzet, dat deze dijkman en bil zichzelf als de sampie en moos van de grootste desinfo-joden misbruik bastion (hol-land) buiten pisraël hebben ontmaskert. Ik blijf jullie (bil & dijkman) overal volgen daar waar jullie in opdracht van de judeo-mooosjaad of het cidi slachtofferisme het gebruikelijke banaliteiten circus moeten opvoeren. mazelundbruche

 
At 2:47 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Leuk dit, in ben er in gedoken en het is een overtuigend verhaal die Titanic conspiracy. Zo vind je nog eens wat."

Je bent wel erg snel overtuigd, dan, niet?

 
At 4:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ frednl :

"Je bent wel erg snel overtuigd, dan, niet?"

Tuurlijk, iedereen op Zapruder gelooft heilig in dit verhaal. En we nemen onszelf wat dat betreft ontzettend serieus ;-)))

 
At 5:16 a.m., Anonymous gbeliever said...

cool billy, volg je hart en blijf of verdwijn, allebei oke voor mij, volgens mij had je je vertrek ook een tijdje geleden aangekondigd, net zoals dat billy een eeuwige comlotterplaaggeest blijft, nou, ik ben zeer benieuwd. Wat schuift dit eigenlijk?

 
At 4:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Tuurlijk, Audie. Alleen ben je met het opruimen van drie machtige bankiers nog niet af van de FED. Valt ook voor den drommel niet mee, al die complotten."

Je moet beter lezen wat je schrijft.

 
At 4:34 p.m., Blogger Billythekid said...

Wie zegt dit? Audi? Ik overweeg maar weer eens het filter in gebruik te nemen met al die vage anoniemen.

 

Een reactie posten

<< Home