zaterdag, juli 19, 2008

We maken een vuist


Na de oproep van Zapruder aan de 9/11 truthers om zich eerst eens beter te organiseren, schoten de Zappies deze week in een keer wakker. Er moest maar weer eens een heuse partij komen. Maar wacht, die is er al! Zappie Lucifer heeft Mijn Partij opgericht. Blinkt op de wel zeer obscure site uit in anonimiteit en vaagheid: "Mijn Partij wilt openheid over Irak en berechting van Balkenende c.s. Mijn Partij wilt linux on every device, open politiek, 100% democratie en wereldvrede voor iedereen. Mijn Partij is voor zonne energie en ontmanteling van kerncentrales. Mijn Partij is er voor iedereen, maakt werk lichter en hoopt van harte de eerst minister-president voor het volk te mogen leveren." Amen.

Zouden de Zappies De Partij voor de Waarheid alweer vergeten zijn, die in 2006 het 9/11 bedrog onder de aandacht had willen brengen, maar door een domme procedurefout niet zelf aan de verkiezingen kon deelnemen, slecht communiceerde met zijn achterban en er ook nog eens niet in slaagde om zijn programma over te brengen? Gelukkig, dat weten de Zappies nog.

The Dude komt met een aantal stevige adviezen: "Mocht je e.e.a. echt willen gaan organiseren, dan raad ik je aan om 1) van te voren heel grondig advies in te winnen bij de voormalige leiders van DKNWZ (DitKanNietWaarZijn) en de PvdW, 2) een waterdichte manier te verzinnen om infiltranten te weren en 3) alle belangrijke administratieve zaken bij de Kiesraad zélf, maar dan ook echt hélemaal zélf, op tijd en in je ééntje, in je eigen kleine betrouwbare uppie dus, te regelen, zodat je er 100% zeker van kan zijn dat niet een of andere k*t-infiltrant of andersoortige kl*jo eigenhandig je hele organisatie en politieke toekomst naar de kl*te helpt. PvdW is geïntimideerd en (zo vermoed ik) van binnenuit gesaboteerd (d.w.z. dat een deel van de nodige handtekeningen "per ongeluk" niet op tijd bij de Kiesraad werden ingeleverd)."

We dachten al: waar blijven de complotten?

Daarna ontspoort de discussie weer snel, zoals dat steevast gebeurt bij de Zappies. Er is altijd wel iemand die waarschuwt dat Den Haag een grote slangenkuil is, dat je veel beter laagdrempelige websites kunt bouwen, dat er toch eerst een heuse ontmoeting moet komen ("Ik stel mijn woonstede ter beschikking als rovershol/HQ, Stuur mail naar crazymulgogi.") om weer eens te eindigen met iemand die concludeert dat "een politieke partij" geen soulaas (vrij naar James Brown) gaat bieden. Liever een breed gedragen volksbeweging met maar 1 of 2 punten..."Fokking elke loodgieter of taxi-chauffeur die ik spreek is al lang overtuigd van de inside-jop theorie en de naaierij van instituten als "europa" en de VN. We schakelen de top van de NL muziek, kunst en film-wereld in...en we maken een vuist...Curry erbij, Dulfer, etc"

Wat zal toeteraar Hans Dulfer een spijt hebben dat hij in een grijs verleden ooit een kritische column over 9/11 heeft geschreven en als Adam Curry wat roept op Arrow Radio moet hij gelijk ook op de barricaden. Want de Zappies hebben niks. Geen serieus programma, zelfs geen coherent verhaal. Maar dat lossen Hans en Adam dan wel op.

Labels:

4 Comments:

At 12:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dat je niet eens wat over Fujita schrijft, m'n lieve zolderkamerdemagoogje. Of over Chiesa. Of Johnson. Of McKinney. Iedere dag meer keuze.

 
At 2:41 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Dat je niet eens wat over Fujita schrijft"

Is al eens over geschreven op dit blog.

 
At 3:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

De zappies hebben in ieder geval een grote website met veel bezoekers en interessante verhalen. Dat kunnen ze hier niet zeggen... Het wordt steeds debieler hier. Nu is kennelijk de uitspraak van een reageerder al de mening van alle bezoekers van Zapruder.

 
At 3:05 p.m., Anonymous Anoniem said...

"De zappies hebben in ieder geval een grote website met veel bezoekers en interessante verhalen."

En toch heb je tijd over om hier de artikelen ook te lezen, en er op te reageren ;)

 

Een reactie posten

<< Home