dinsdag, juli 15, 2008

Sewer Stream Media


Het NOS journaal. Werkt als een rode lap op de Zappies. Behoort tot de Sewer Stream Media. Of MMM, een soort Smarties in het kwadraat. Negeren allerlei zaken die er echt toe doen. Neem Fannie en Freddy. Dat suïcidale duo... Ze hangen nu boven de afgrond in een vangnet van de FED, maar als de anderen ook over de rand gaan, dan zou dat vangnet wel eens kunnen scheuren.

En dan, beste schapen, is het einde der wereld aangebroken. Jawel! Zappieoosi kondigen trouwens al jaren de ondergang van de wereld aan. Zo zou Amerika ook Iran binnenvallen, weet u nog wel? Er hoefde maar een Amerikaans schip in de buurt van de Golf te varen, of Zappies wisten u precies te vertellen dat er morgen een atoombom op Teheran zou vallen.

Wist u trouwens dat er naast de CIA-spookvluchten er ook 'spookboten' bestaan met daarop gevangen terreurverdachten? Dat hebben die luitjes van Zapruder - of liever gezegd een schrijverd met de toepassellijke naam Donkerdoorn - zomaar op een vage site gelezen en dan moet het wel haast waar zijn. Schande dat het NOS journaal zo'n vage site niet meteen citeert.

En hoe zit het met Fanny Mae en Freddie Mac? Dat vinden de einde-der-tijden roepers helemaal prachtig. De complete meltdown van Amerika is een feit dank zij de in nood verkerende hypotheekbanken. Het liefst zouden Zappies net zo uitbundig gaan dansen als die Israeli's toen ze de vliegtuigen in de WTC torens zagen vliegen. Er is zelfs al een Bank Implode o Meter voor al uw complotter leedvermaak.

En de Sewer Stream Media? "Zij zijn op dit moment wel de laatsten die een beetje duidelijkheid zullen scheppen en lanceren liever een Iraans raketexperiment aan experts, ABP-woordvoerders en andere, soortgelijke, geldstofzuigende analisten om een “Wouter „niets aan de hand“ Bos“ trucje te laten doen."

Maar helaas, Zappies hebben een beetje zand in de ogen. Of een prop in de oren. Toevalligerwijs is dit nu een onderwerp dat de Sewer Media helemaal niet negeren. In tegendeel. Gisteren hebben volgens Google Nieuws 500 Nederlandse media over de Amerikaanse hypotheekcrisis bericht, maar op een minder hijgerige toon dan Zappies zouden willen. De mainstream media zijn geen einde-der-tijden-roepers, en dat zit de Zappies pas echt dwars.

Labels:

11 Comments:

At 11:13 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Het liefst zouden Zappies net zo uitbundig gaan dansen als die Israeli's toen ze de vliegtuigen in de WTC torens zagen vliegen."

Dit is een moreel verderfelijke uitspraak. Je moest je diep, diep schamen.

 
At 11:39 a.m., Anonymous Anoniem said...

Types als Billie kennen geen schaamte.

 
At 11:45 a.m., Anonymous Pieter said...

Voor jullie complotbozo's moeten we ons schamen? Ja, doei!

 
At 12:16 p.m., Anonymous Anoniem said...

De martelschepen van 's werelds Billies zijn zinkende...

 
At 2:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik sta ook wel te juichen als die israeliers,als alles wat met zap begint en een weblog heeft er de brui aan geeft.
Zappie's zijn ook deze complotdenkers hierzo die het orginele verhaal gelooft dat 19 kapers,waarvan niet eens vaststaat dat zij het deden 9-11 die dag.
Patzappie of ericzappie.
1 pot nat.

Toegegeven dat de webloggers op zapruder iets wijzer zijn als dit hoopje onbenullen.
papagaaien wat alleeen elkaar napraat,zonder inhoud.

 
At 4:10 p.m., Anonymous Crap said...

Martelschepen? Whoehaaaaa!

 
At 4:14 p.m., Anonymous Anoniem said...

Tegen wie praten jullie hier? Die Billy zit allang weer Idols te kijken, met een half oog op z'n kiddypron collectie.

 
At 5:47 p.m., Blogger Billythekid said...

Sorry, boys, maar tv kijken is geen hobby van mij. En van Idols heb ik ooit eens wat stukjes gezien.

 
At 8:51 p.m., Anonymous Anoniem said...

Die link naar Neverinournames is inderdaad erg grappig: "NION is the brainchild of three like-minded people who met at Daily Kos: Alexa (Avila at dKos), mikk0 and Unitary Moonbat."

 
At 10:19 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Het liefst zouden Zappies net zo uitbundig gaan dansen als die Israeli's toen ze de vliegtuigen in de WTC torens zagen vliegen."

Tuurlijk Billy, ik spring echt een gat in de lucht wanneer deze bedrijven failliet gaan.

Immers hebben Nederlandse pensioenfondsen en verzekeraars met aardig wat geld belegd in Fanny Mae en Freddie Mac, waardoor ik zelf ook flink verlies kan leiden wanneer deze bedrijven failliet zouden gaan.

Ook zit ik met smart te wachten op een recessie, helemaal in combinatie met de sterk stijgende olieprijzen, waardoor de inflatie nog verder oploopt.

Omdat ik een complotter ben, althans in jouw oogpunt, moet ik daar natuurlijk enorm blij mee zijn, en ga ik uitbundig dansen wanneer ik in mijn portemonnee wordt geraakt.

Voor jullie complotbozo's moeten we ons schamen? Ja, doei!

Doei Pieter, blij dat je ook weer wat te melden hebt.

 
At 12:36 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wist u trouwens dat er naast de CIA-spookvluchten er ook 'spookboten' bestaan met daarop gevangen terreurverdachten? Dat hebben die luitjes van Zapruder - of liever gezegd een schrijverd met de toepassellijke naam Donkerdoorn - zomaar op een vage site gelezen en dan moet het wel haast waar zijn. Schande dat het NOS journaal zo'n vage site niet meteen citeert.

Zijn onderstaande sites mainstream genoeg Billy ?

US accused of holding terror suspects on prison ships
http://www.guardian.co.uk/world/2008/jun/02/usa.humanrights

British group alleges U.S. used ships as prisons
http://www.usatoday.com/news/world/2008-06-02-britian-us_N.htm

Hier is overigens de bron van deze berichtgeving :

US government must reveal information about prison ships used for “terror suspects”
http://www.reprieve.org.uk/press_us_govt_must_reveal_information_about_prison_ships_02.06.08.htm

Billy laat wederom maar weer eens zien dat hij helemaal niets uitzoekt, maar gewoon snel roept dat een website "vaag" is om gemakkelijk te scoren ;)

 

Een reactie posten

<< Home