woensdag, augustus 06, 2008

Naschok


De FBI heeft vandaag nadere gegevens onthuld over de verdenkingen tegen laborant Bruce Ivins, die kort na 9/11 antraxbrieven zou hebben verstuurd, en onlangs zelfmoord pleegde. Zo was al bekend dat hij vriesdroogapparatuur had besteld, waarmee natte miltvuurculturen snel konden worden omgezet tot poeder. Dergelijke apparatuur werd niet vaak gebruikt door de onderzoekers van het lab. Ook wezen DNA sporen naar de afdeling waar Ivins had gewerkt.

Nu blijken er nog meer aanwijzingen te zijn. Meest interessant is dat Ivins onderzoekers niet kon vertellen waarom hij nachten doorwerkte ten tijde van de aanvallen. De FBI denkt dat hij vervalste monsters van zijn antraxsporen heeft aangeleverd voor het onderzoek. Hij had een mail gestuurd een paar dagen voor de aanvallen waarin hij waarschuwde dat de terroristen van Bin Laden zeker de beschikking hadden over antrax en Saringas (een neurotoxische stof). En Ivins klaagde over oncontroleerbare psychische problemen. Motief? Misschien deze mail? "June 28,2000, "Apparently Gore (and maybe even Bush) is considering making the anthrax vaccine for the military voluntary, or even stopping the program."

Toegegeven: het blijft speculeren, maar er lijken meer aanwijzingen te zijn voor de rol van Ivins dan voor een door complotters veronderstelde inside job, alsof die zogenaamde false flag operatie (WTC torens neergehaald met 3000 doden, Pentagon aangevallen, neergestort vliegtuig) nog eens moest worden overtroffen door een traumatiserende antrax naschok. Je kunt ook overdrijven.

De FBI heeft de zaak dan ook voor gesloten verklaard.

Labels: ,

8 Comments:

At 11:48 p.m., Anonymous Anoniem said...

Overdrijven is ook een vak, complotters hebben er een kunst van gemaakt ;-)

 
At 7:50 a.m., Anonymous Crap said...

De complottertjes kunnen naar huis. Blijft geen theorie meer over.

 
At 12:19 p.m., Anonymous Fassbinder said...

'De complottertjes kunnen naar huis. Blijft geen theorie meer over.'

Jawel, ze kunnen nog terecht op de leuke sarcastische site van de 'mad revisionist' (http://www.revisionism.nl/)met onder andere een echte 'sun hoax', 'parthenon hoax' en een 'irish potato hoax'.

 
At 2:04 a.m., Anonymous Anoniem said...

Je kan ook overdrijven? Dus tot hier kijken en niet verder, ga je zo te werk Billy? Dan blijf je vaak steken met een eigen onderzoek. Ah, de aap valt uit de mouw. En kindertjes, 'complotter' is geen woord. Trouwens, als je niet gelooft dat 9/11 een complot was, dan ben je wel heel ver van huis. Straks gaan ze hier nog geloven dat Osama Bin Laden 9/11 eigenhandig heeft uitgevoerd met al die woordspelletjes van Billy.

 
At 6:26 a.m., Anonymous holohoaxsurvivor said...

Jammer dat de mensheid zo moet lijden ten gevolge van de indoctrinele schade van de meerderheid der geconditioneerde zombies... Bil en consorten, jullie leren ons (gedeconditioneerden) met jullie on-zelfstandige en dus daardoor onnadenkende (onderdanige)houding, dat jullie mede schuldig zijn aan het machtsmisbruik waar wij allen zo kapot van aan het gaan zijn? Via jullie achterlijkheid bevestig je bijna an-publiek het wel lekker te vinden met al dat machtsmisbruik. Daarom heb ik zelfstandig en zonder de gebruikelijke hersenspoeling besloten dat bil en dijnkman dat hier op hun gebroedsels nest wel in opdracht moeten doen. Zo doorzichtig van de cosjer-nostra methodes stinkt deze banaliteiten circus alhier! Hihihi.(zei de boer met kiespijn tengevolge van zoveel achterlijkheid alhier op dit stekje...)

 
At 6:33 a.m., Blogger Billythekid said...

"Dus tot hier kijken en niet verder, ga je zo te werk Billy?"

Nou leg maar even uit dan, wat is er allemaal achtergehouden? En dan echte feiten, svp! Maar ik weet nu al dat er toch geen zinnig antwoord op komt.

 
At 2:19 p.m., Anonymous OpaHenk said...

"Nu blijken er nog meer aanwijzingen te zijn. Meest interessant is dat Ivins onderzoekers niet kon vertellen waarom hij nachten doorwerkte ten tijde van de aanvallen. De FBI denkt dat hij vervalste monsters van zijn antraxsporen heeft aangeleverd voor het onderzoek. Hij had een mail gestuurd een paar dagen voor de aanvallen waarin hij waarschuwde dat de terroristen van Bin Laden zeker de beschikking hadden over antrax en Saringas (een neurotoxische stof). En Ivins klaagde over oncontroleerbare psychische problemen. Motief? Misschien deze mail? "June 28,2000, "Apparently Gore (and maybe even Bush) is considering making the anthrax vaccine for the military voluntary, or even stopping the program."

Dus Zapburu hint eigenlijk naar een Big Pharma-complot?

Tsja, zou inderdaad niet geheel onwaarschijnlijk zijn. Gaat uiteraard weer om een hoop centjes he.

 
At 12:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ crap :

"De complottertjes kunnen naar huis. Blijft geen theorie meer over."

In jouw belevingswereld wellicht. Maar kennelijk heb jij dan ook erg lage maatstaven voor bewijsmateriaal.

The FBI's accusations against dead scientist Bruce Ivins are full of holes. The case may be closed but it isn't solved
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/aug/11/anthrax.usa?gusrc=rss&feed=networkfront

Senator Chuck Grassley seeks answers in Amerithrax investigation
http://grassley.senate.gov/public/index.cfm?FuseAction=PressReleases.Detail&PressRelease_id=9f42563c-f11d-e765-d965-e937adfa47dc&Month=8&Year=2008

Senator Chuck Grassley seeks answers in Amerithrax investigation
http://www.nytimes.com/2008/08/10/opinion/10andrews.html

Etc....

 

Een reactie posten

<< Home