donderdag, juli 20, 2006

Undutchables


We kunnen niet anders concluderen: Nederlanders zijn zonder twijfel 's werelds meest fanatieke 9/11 activisten. Spanjaarden, Fransen en Engelsen, ze doen weliswaar dapper mee, maar nergens vind je zoveel 9/11 sites als hier. En wie wil weten hoe dat komt moet vooral "The UnDutchables: an observation of The Netherlands, its culture and its inhabitants" van Colin White & Laurie Boucke maar eens lezen, een Amerikaans echtpaar dat 22 jaar in de moerasdelta heeft gewoond. Wereldburgers zijn we, die overal een mening over hebben, en menen dat we invloed kunnen uitoefenen op de buitenlandse politiek. Zodat we straks Jan-Peter en Ben Bot weer eens naar Washington kunnen sturen: "Mr. President, the Dutch say it was an Inside Job!"

Misschien hebben we niet goed gezocht, maar bij de buren vinden we nagenoeg niets, afgezien van een enkele beschaafde discussie in een Belgisch filosofieforum. Belgen houden er niet van om op de barricaden te staan. Vreemd dat het onderwerp niet leeft in een land met de meeste UFO sightings.

De Duitse sites zijn ook op de vingers van een hand te tellen, al hebben die een paar prominente gelovigen: Om te beginnen natuurlijk Andreas von Bülow, de voormalige staatssecretaris van het Duitse ministerie van Defensie, die zich voor het karretje liet spannen van Gerhard Wisnewski, de auteur van het omstreden boek 9/11 Mythos, en er bij de WDR uit geschopt werd na zijn door Der Spiegel en anderen gedebunkte reportage Aktenzeichen 11.9. Daarna moest Von Bülow maar voortdurend aan journalisten uitleggen dat hij geen Bush-hater was.

Wisnewski's website, ook al heeft hij 9/11 een beetje laten rusten, wordt nog voortdurend gehackt, als we de webmaster mogen geloven. En dan is er Mathias Bröckers wiens boek Verschwörungen, Verschwörungstheorien und die Geheimnisse des 11.9 (alleen Duitsers kunnen dergelijke titels verzinnen) ook in het Engels is vertaald. Maar eerlijk gezegd is dat het wel. Misschien realiseren de Duitsers zich iets beter dat het voorspel tot 9/11 toch echt met Mohammed Atta op Duits grondgebied is begonnen.

Labels: ,

20 Comments:

At 10:07 a.m., Anonymous Democraat said...

Daarna moest Von Bülow maar voortdurend aan journalisten uitleggen dat hij geen Bush-hater was.

Opvallend dat de journalisten dan niet geinteresseerd waren in zijn verhaal. Net alsof Bush nog belangrijk is. De beste man is sinds de ochtend van 911 al niet meer in control en lijkt permanent dronken met zijn gedrag.

Hoe dan ook, bovenstaande zegt meer over journalisten (zie ook mediablackout.nl) dan over Von Bülow.

Eigenlijk ben ik wel geïnteresseerd in jullie mening daarover, aangezien het toch door jullie aangehaald wordt.

 
At 12:34 p.m., Blogger Billythekid said...

Ik heb die Von Bülow anders heel vaak op tv gezien, zelfs op de Nederlandse tv (2 Vandaag, meen ik), dus hij heeft wel degelijk zijn zegje kunnen doen.

 
At 1:26 p.m., Anonymous AK said...

Waar heb jij van Buelow heel vaak op tv gezien? Ik heb hem namelijk maar 1 keer op de Nederlandse televisie gezien mbt 9/11 en dat was een jaar geleden. Daarna niets maar dan ook helemaal niets...

 
At 1:30 p.m., Anonymous AK said...

Billy, misschien kun je een keer een leuk stukje schrijven over Sibel Edmonds, Norman Mineta, het gesmolten staal in de kelders of de connectie met de Pakistaanse ISI. Of heb je het daar liever niet over?

 
At 1:49 p.m., Blogger Billythekid said...

Men vraagt, wij draaien (maar niet alles tegelijk, aub)

 
At 1:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

De NL uitzending staat nog online: http://www.informationclearinghouse.info/article11222.htm

 
At 2:58 p.m., Blogger Bou said...

Beste Billy, wat een leuke blog! Zelf ben ik dol op complottheorieën en jij dus kennelijk ook.
De mooiste vind ik nog steeds die van de 19 suïcidale moslims, die zonder ticket, maar met plastic hobbymesjes vier Boeings kaapten, om met behulp van wat vliegles (en Allah!) enige uren lang het Amerikaanse luchtruim te doorkruisen, waarbij de NORAD in de verwarring van hun eigen oefeningen even vergat om volgens de standaard-procedure in te grijpen, waarna deze moslims zonder hulp van ground-control, maar met hulp uiteraard van Allah, drie van de vier Boeings met grote precisie in hun doelen boorden. De vierde Boeing is helaas bij Shanksville gecrashed en verdampt, net als die Boeing die het Pentagon raakte. En nadat de Twin Towers ten slachtoffer vielen aan de pannekoektheorie, is WTC 7 nog net voor het vallen van de avond ook maar even ingestort.
Na afloop van deze grandioze publiciteitsstunt bleken minstens 6 van de 19 zelfmoordterroristen nog in leven en het paspoort van een van de kapers werd ongeschonden teruggevonden in de puinhopen van het WTC. Waaruit we mogen concluderen dat iemand ze ziet vliegen!
Het leukste van deze complottheorie is naar mijn bescheiden mening, dat miljoenen mensen er in blijven geloven, omdat de regering van de VS die theorie heeft verzonnen.
Overigens gaat het gerucht, dat wie op jouw blog reageert, kan rekenen op een hele hoop spam. Goed zo! Vandaag ontving ik een update van mijn spamfilter. Kan ik meteen even kijken of hij het doet.
Bij voorbaat mijn dank!

 
At 4:46 p.m., Blogger Billythekid said...

'Overigens gaat het gerucht, dat wie op jouw blog reageert, kan rekenen op een hele hoop spam.'

Leuk geprobeerd.

 
At 5:24 p.m., Blogger Bou said...

Sorry, Billy, misschien heb ik dat laatste verkeerd begrepen, want ik krijg geen spam!
Overigens vind ik jouw blog ook leuk geprobeerd!!!

 
At 7:36 p.m., Anonymous AK said...

Billy, geloof je alles wat in het 9/11 Commissie Rapport staat of heb je ook twijfels bij de juistheid ervan?

 
At 12:43 a.m., Blogger Billythekid said...

All will be revealed in future blogs!

 
At 1:00 a.m., Blogger Billythekid said...

PS De spam is opgeruimd

 
At 11:17 a.m., Anonymous AK said...

een simpel ja of nee is genoeg hoor....

 
At 11:49 a.m., Anonymous bart pinman said...

De typische vraag van een evangelist die stande pede antwoord wil hebben: geloof je in God?

 
At 12:55 p.m., Anonymous AK said...

Eerder typisch een vraag van iemand die zich afvraagt wat de standpunten van de eigenaar van dit weblog zijn...

Aangezien billy zich alleen maar kritisch uitlaat over de '911-complotters' en niet over de officiele theorie is het niet zo vreemd om te vragen of hij het officiele verhaal onvoorwaardelijk steunt.

Er is namelijk een hoop aantoonbaar mis met dat rapport...

 
At 3:01 p.m., Anonymous J. Duter said...

Was het maar zo dat CT's zich zouden beperken tot kritiek op het rapport, dat zonder twijfel ommissies, missers en onduidelijkheden bevat. Maar dat gebeurt niet: de kritiek op het rapport komt voort uit de stellige overtuiging dat Bush cs achter de aanslagen zitten. En om dat aan te tonen wordt er van alles bij gesleept, dat nog veel ongeloofwaardiger is.

 
At 11:18 a.m., Anonymous Anoniem said...

De CT'ers zijn inderdaad zo ver doorgedraaid dat ze alles, maar dan ook alles zien in het zwakke licht van een Bush-doctrine. Dat Bush de aanslagen heeft gebruikt voor het doorvoeren van een eigen agenda staat als een paal boven water. Maar dat wilt nog niet zeggen dat hij deze 'Pearl Harbor' zelf heeft geënsceneerd.

 
At 11:24 a.m., Anonymous Democraat said...

Bush is niet belangrijk. Hij is sinds de ochtend van 911 al niet meer in 'control' en slechts een muppet voor de muppet show.

 
At 12:13 p.m., Anonymous AK said...

De 9/11 apologisten proberen continu de stroman op te zetten dat Bush achter de aanslagen zou zitten om die stroman vervolgens omver te blazen door te zeggen dat Bush zo dom is...

Bush is een marionet, een sokpop. Hij wist waarschijnlijk van niks. Dat is de heersende opvatting onder 9/11 sceptici.

Wanneer krijgen we op dit 'weblog' een leuk stukje over 'rebuilding america's defenses' en het PNAC? Dit document, ondertekend door oa. Rumsfeld, Cheney, Kristol, Perle, Wolfowitz en Jeb Bush, beschrijft de wens voor een nieuwe Pearl Harbor en de plannen die inmiddels te uitvoer zijn gebracht. Maar nee, de 9/11 apologisten blijven erop aandringen dat OBL het beste motief had en niet de PNAC'ers...

Lekkere club dat PNAC, ik citeer uit RAD, pag 60.

“Although it may take several decades for the process of transformation to unfold, in time, the art of warfare on air, land, and sea will be vastly different than it is today, and “combat” likely will take place in new dimensions: in space, “cyber-space,” and perhaps the world of microbes. Air warfare may no longer be fought by pilots manning tactical fighter aircraft sweeping the skies of opposing fighters, but a regime dominated by long-range, stealthy unmanned craft. On land, the clash of massive, combined-arms armored forces may be replaced by the dashes of much lighter, stealthier and information-intensive forces, augmented by fleets of robots, some small enough to fit in soldiers’ pockets. Control of the sea could be largely determined not by fleets of surface combatants and aircraft carriers, but from land - and space-based systems, forcing navies to maneuver and fight underwater. Space itself will become a theater of war, as nations gain access to space capabilities and come to rely on them; further, the distinction between military and commercial space systems – combatants and noncombatants – will become blurred. Information systems will become an important focus of attack, particularly for U.S. enemies seeking to short-circuit sophisticated American forces. And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool."

En dat is de club die het op dit moment te zeggen heeft in de VS...frisse jongens, die kun je wel vertrouwen toch?

 
At 6:52 p.m., Anonymous Anoniem said...

DKNWZ heeft in een opwelling besloten mee te doen aan de verkiezingen. Net zoals nog veertig andere splintergroeperen. Ik hoop dat ze weten dat er een kiesdrempel is van één complete zetel (60.000 tot 65.000 stemmen) en dat de borg van 12500 euro vervalt als ze die drempel niet halen. En ik geloof nooit dat er voldoende mensen zijn die stemmen op zo'n 'tegenpartij'. Met andere woorden, het is weggegooid geld en ze maken zichzelf weer eens belachelijk. In het beste geval halen ze wat stemmen weg bij GroenLink en de Nederlandse Socialistische Partei, maar daar blijft het waarschijnlijk bij.

 

Een reactie posten

<< Home