vrijdag, augustus 04, 2006

Loch Ness bedenksel whisky industrie!Inmiddels alweer ruim 140 reacties op het Trouw artikel over het 9/11 onderzoek van de TU Delft. Er zitten een paar juweeltjes tussen. Vet gedrukte tekst is ons commentaar.

"Het 'Monster van Loch Ness' blijkt een bedenksel van de Schotse Whisky Industrie. Zij wil haar monopolie behouden en ook ex-alcoholici zoals George W.Bush weer aan de drank krijgen. Proost!"

"De persvoorlichter van de TU Delft heeft laten weten dat het onderzoek zich in tegenstelling tot de berichten in de media niet richt op het achterhalen van de waarheid over 9/11, maar slechts onderdeel uitmaakt van de leerdoelstelling om techniekstudenten "..kennis te laten maken met hoe ingenieurs om kunnen gaan met het ontstaan van complottheorieën en de betekenis ervan voor de samenleving.""

Tja, meer kun je ook niet verwachten van een 'vakantiebaantje'.

"Waar blijft Michael Moore? Ik snap ineens dat middeleeuwers gretig geloofden dat de duivel - in de gedaante van een zwarte kat - heksen zwanger maakt van bokkenrijdende geiten."

"Gebouwen verpulveren niet volledig tot stof en zakken niet rechtstandig in elkaar als gevolg van asymmetrische beschadigingen."

Bestaan er dan ook symmetrische beschadigingen? Welke speling der natuur hebben we nu weer gemist?

"Soms kan een “gek” inderdaad gelijk hebben, dat is waar. Dat is dan een genie die het wereldbeeld verandert van iedereen, zoals bijvoorbeeld Newton. Maar laten we ook hier realistisch zijn, de meeste gekken zijn geen genieën. "

"Hoe komt het dat er in Nederland regelmatig balkons naar beneden lijken te komen? Elders schijnen daken van parkeergarages niet meer tegen een beetje sneeuw te kunnen. Ook een complot?"

"Maar als Osama bin Laden 9/11 niet op zijn geweten heeft of – volgens sommige complotdenkers – zelfs helemaal niet bestaat, waarom dan de interventie in Afghanistan?"?

Omdat je bij de kronkelrederingen van complotdenkers vanzelf een doodlopende straat tegenkomt.

"Mensen, er is inmiddels 100%, ik zeg het nogmaals HONDERD PROCENT vastgesteld dat er explosieven gebruikt zijn om de WTC gebouwen neer te halen. Professor Steven E. Jones heeft monsters van het constructiestaal weten te bemachtigen en er is TERMATE gebruikt. Termate is Termite, maar dan met Sulfaat toegevoegd en wordt gebruikt om staal in seconden te smelten. Dit is de reden dat er nog dagenlang PLASSEN van VLOEIBAAR staal gevonden werden. Mensen, hou op met ontkennen" RickD

Misschien MOET RickD dit stukje nog maar eens LEZEN?

"Zeg eens 12 keer plof in een seconde. Dit is de snelheid waarmee de verdiepingen van de twintowers naar beneden stortten, ofwel de snelheid van de vrije val."

Zeg eens 12 keer complot in een seconde.

"Een 40 verdiepngen tellende staalconstructie valt niet zomaar naar beneden als gevolg van 2 binnenbrandjes, om maar es wat te noemen."

Nee, ging dan ook om 47 verdiepingen en branden die uren aanhielden en zich over het hele gebouw verspreidden. Alles over WTC7 hier.

"Geen perspectief van een hemel zonder het perspectief van een hel. Wanneer 1 miljard mensen iets stompzinnigs beweren, wordt het niet ineens iets zinnig. Wetenschap dient zich verre te houden van het democratische principe van de meeste stemmen tellen. Is er al dan niet bewust informatie achtergehouden, verzwegen of onder het vloerkleed geschoven? Ongetwijfeld! Maar dan eerder met het doel om de incompetentie van de verschillende veiligheidsdiensten zoveel mogelijk buiten beeld te houden."

"9/11 complotten zijn de nieuwe Dolchstosslegende."

"De debilisering van Nederland schrijdt voort. Nog even en studenten van de TU trekken in twijfel dat de aarde rond is."

En ga dat maar eens ontkennen...

9 Comments:

At 8:44 a.m., Anonymous Democraat said...

Billy, heb je nu al een antwoord op wat er met WTC7 is gebeurd?

 
At 9:27 a.m., Anonymous Anoniem said...

Heerlijk zo'n bloemlezing der onnozelen!

 
At 3:42 p.m., Blogger Braad Spitt said...

Heeft Democraat dan wel een antwoord op wat er met WTC7 is gebeurd?

Of is dat ook maar een opeensomming van vermoedens, aanwijzingen en theorieen?

 
At 4:27 p.m., Anonymous Ferdie said...

Demoncraat, speciaal voor jou heeft Billy drie itempjes geleden nog een heel stuk geschreven over WTC-zeven.

 
At 7:01 p.m., Anonymous Democraat said...

Ok, dan weet ik genoeg. Geen antwoorden dus.

 
At 7:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

Zaprutsers...Demoncraat...

Het nivo van deze 'weblog' is wel heel erg rapido aan het dalen. En het stelde al zo weinig voor...

Wat is er jongen(s)? Gefrustreerd aan het raken omdat er geen echte bezoekers komen hier behalve die enge 'complotdenkers'?

Zit je dan in je eentje, de hele dag onder verschillende nicknames replies op jezelf te posten. Ik hoop dat de secundaire arbeidsvoorwaarden ok zijn, want het lijkt mij maar een zinloze shitbaan.

 
At 8:53 a.m., Blogger Billythekid said...

"Zit je dan in je eentje, de hele dag onder verschillende nicknames replies op jezelf te posten."

Dat 'jullie' niets doen dan onder verschillende nicknames in diverse forums (o.a. Trouw) onder namen als Miep uit Winschoten, Stegink uit Drachten en Vinnie uit Den Haag (zomaar een greep) zitten te posten, wil nog niet zeggen dat ik dat ook doe. Ik heb er niet eens de tijd voor. Dit log wordt vanwege werk slechts twee keer per dag door mij bijgewerkt, 's ochtends en 's avonds, uitzonderingen daargelaten. Maar je hoeft het niet te geloven, hoor.

 
At 10:51 a.m., Anonymous Anoniem said...

Maar je hoeft het niet te geloven, hoor.

Dat doe ik ook niet.

 
At 12:06 a.m., Anonymous Anoniem said...

Good afternoon many have machines which not insuranced,
you have a unique opportunity only today to receive insurance the machine free of charge
auto insurance
auto insurance
cars insurance
cars insurance
texas car insurance
texas car insurance
car insurance quotes
car insurance quotes
car insurance policy
car insurance policy
xanax
phentermine
buy tramadol

 

Een reactie posten

<< Home