vrijdag, juli 28, 2006

Pimp my theory


De Nederlandse complotdenkers posten graag in allerlei forums: PSV, Ajax, De Leugen Regeert, Tele2. Maar de populairste sites onder jongeren - Geen Stijl en Retecool - worden wijselijk gemeden. Wie dit mijnenveld betreedt, brandt zo goed als zeker zijn vingers.

En inderdaad, een enkele poging in die richting slaat al gauw dood. "911 is zooo kennedy, iedereen weet dat het niet klopt, niemand wil het oplossen," lezen we bij Retecool. "De waarheid is als een opel kadett. Niemand ziet haar meer staan. pimp my theory..." "M'n vriendin versprak zich vanmorgen, ze zei: Today they celabrate the eleventh of September in America. Ik zei ja joh, vast met een mariachi bandje en vuurwerk enzo" "In de zestiende eeuw is er in Oosterhout een paard en wagen met een paar Moren, die de wagen gekaapt hadden, achter het stuur keihard tegen Huis ten Strijen hier in Oosterhout aangereden, daar hoor je de Amerikanen ook nooit over, erg vreemd. Wij worden dagelijks nog geconfronteerd met onze eigen Ground Zero".

Met de Fok Wiki wil het ook niet echt vlotten. De laatste toevoeging dateert van 19 maart.

Postings over 11 september bij Geen Stijl leveren nul reactie op. "Met name de aanhangers van de complot-theorie beleven nog altijd gouden tijden," lezen we. "Zo is de maker van van het volgende flashfilmpje ervan overtuigd dat 9-11 in opdracht van de Amerikaanse militaire top is uitgevoerd. En dan zijn er nog figuren die net zo lang gaan vouwen met een nieuw dollar-biljet totdat hun vermoeden wordt bevestigd." Het stukje dateert uit 2003. De meeste Nederlandse complotdenkers moesten toen nog geboren worden (PS het raadsel met het gevouwde dollarbiljet wordt hier uitgelegd)

Tot slot nog een gouden tip voor de 911 strijders: er is nog geen Startpagina aan 9/11 gewijd. Wie gaat hem maken?

Labels:

4 Comments:

At 2:00 p.m., Anonymous Democraat said...

Billy, we hebben nu toch jouw blog om 911 te bespreken, of mag je hier geen vragen over 911 stellen?

 
At 3:48 a.m., Anonymous Anoniem said...

Here are some links that I believe will be interested

 
At 3:01 a.m., Anonymous Anoniem said...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

 
At 9:07 a.m., Anonymous Anoniem said...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

 

Een reactie posten

<< Home