vrijdag, oktober 06, 2006

ArmandaMohammed Atta, een van de kapers van het eerste toestel dat het World Trade Center doorboorde en wiens paspoort spontaan naar beneden dwarrelde, is een beetje een lastig onderwerp voor complotdenkers. Er zijn zoveels details over die man bekend, vooral over zijn Duitse periode, dat zijn bestaan moeilijk ontkend kon worden.

En u weet: sommige complotdenkers zeggen dat die kapers nooit hebben kunnen bestaan. Of dat Atta een dubbelganger had, terwijl hij zelf voor de Mossad werkte. Ook de recentelijk opgedoken videoband met oude opnamen van een lachende Atta en Ziad Jarrah (zonder geluid) wordt meteen in twijfel getrokken. Zelfs door Atta's vader, maar die beweerde ook al eens dat hij zijn zoon daags na de aanslagen had gesproken, terwijl vader en zoon elkaar toch echt nooit meer gezien hebben.

En dus gingen de complotdenkers op zoek naar informatie die moest aantonen dat Atta niet de man kon zijn voor wie de velen hem hielden. En ja hoor, die kwam er. Hij had bijvoorbeeld een voorliefde voor alcohol, varkensvlees en "lap dances" - en dat stond weer op gespannen voet met de bewering van de 9/11 Commissie dat hij een religieuze fanaticus was geworden.

Maar waar kwam die informatie vandaan? Van Amanda Keller, zijn zogenaamde vriendin, een voormalige stripper. Maar nu blijkt dat zij helemaal niet zijn vriendin is geweest en van het hele verhaal dus niets klopt. De twee hebben zelfs nooit contact gehad, zo blijkt uit telefoongegevens. En zij heeft nu ook zelf toegegeven dat ze alles uit de duim heeft gezogen. Ze had wel een leerlingpiloot als vriendje, maar het was niet Atta. "It was my bad for lying. I really didn't think about it until after I did it."

Weer een gevalletje van iemand die media-aandacht zocht en kreeg? Verwacht niet dat de complotdenkers het verhaal over de zuipende en vleesetende Atta gaan intrekken. Dat zou hun betoog alleen maar verder ontkrachten.

4 Comments:

At 5:30 p.m., Anonymous racer said...

/CT mode/
Ze is natuurlijk onder druk gezet door de NWO om haar verklaring te herzien! Dit bewijst alleen maar dat de neocons steeds banger worden voor de Truth Movement!

 
At 5:48 p.m., Anonymous racer said...

"Verwacht niet dat de complotdenkers het verhaal over de zuipende en vleesetende Atta gaan intrekken"

Ach, ik weet niet of het veel uitmaakt. Voor sommigen is dit een heel belangrijk punt (voor Arie K., moppersmurf van de Flaproepers zelfs een stokpaardje) maar al zou het zo zijn, wat dan nog? De wereld is vol met hypocriete godsdienstfanatici, de leden van de hofstadgroep zouden hun internet-sessies ook verdeelt hebben tussen onthoofdingsfilmpjes en porno-sites.

Bovendien moesten de terroristen zich voordoen als gewone jongens om geen argwaan te wekken, en hadden dus een mooi excuus om zich niet aan allerlei strenge voorschriften te houden.

Overigens, volgens het onderzoeksteam van der Spiegel zijn Atta en enkele anderen een paar dagen voor 9/11 gesignaleerd in bars, en zou zeker 1 van hen alcohol gedronken hebben. Jarrah schijnt ook werkelijk een feestbeest te zijn geweest.

 
At 1:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Overigens, volgens het onderzoeksteam van der Spiegel zijn Atta en enkele anderen een paar dagen voor 9/11 gesignaleerd in bars, en zou zeker 1 van hen alcohol gedronken hebben. Jarrah schijnt ook werkelijk een feestbeest te zijn geweest.
"

Wat wil je daar nu precies mee zeggen Racer?

 
At 1:06 p.m., Anonymous racer said...

"Wat wil je daar nu precies mee zeggen Racer?"

Dat staat er toch duidelijk?
Er zijn getuigen die beweren dat drie van de terroristen in Florida kort voor de aanslag rondhingen in bars.
Dit is opgetekend in het boek: "Inside 9/11 - what really happened".
In nederland verschenen als "11 September. De aanval, de mensen, hun verhaal"
Dit boek uit 2002 is een reconstructie van 9/11 en wat daaraan vooraf ging. Het is van de redactie van der Spiegel en eerder verschenen dan het 9/11 commission report, wat maar weer de CT-leugen aantoont dat het "officiele verhaal" afkomstig is van "de amerikaanse regering".

 

Een reactie plaatsen

<< Home