woensdag, november 01, 2006

Iran


Zouden ze in Iran ook complotsites lezen? Je zou haast denken van wel. Een Iraanse regeringsfunctionaris zegt namelijk dat de VS de terreuraanslagen van 11 september 2001 zelf in scène hebben gezet.

De WTC-torens zijn niet gesneuveld omdat er gekaapte vliegtuigen zijn ingevlogen, maar omdat ze werden opgeblazen. "Wat we op de televisie te zien kregen van twee vliegtuigen die in de New Yorkse Twin Towers vlogen, was in feite bedrog", zegt de Iraanse vice-minister van Cultuur Mohammed-Hadi Homayoun. "De gebouwen zijn vernield door bomexplosies en nadien zijn de VS-mediapropaganda en de kruistocht begonnen."

We stellen ons het gesprek tussen Homayoun en zijn vermoedelijke Engelse vertaler als volgt voor: "Er staat hier dat de torens opgeblazen zijn, mijnheer Monayoun, maar dat beweren complotdenkers, dus het is niet erg betrouwbaar". "Niet betrouwbaar? Wat bazel je, man! Dit is juist wat we nodig hebben! Het staat toch zeker zwart-op-wit? Heb je het nummer van persagentschap IRNA?"

Labels: ,

19 Comments:

At 8:34 a.m., Anonymous racer said...

Hugo Chavez heeft aan Jimmy Walter beloofd om "9/11 te onderzoeken".
Misschien kunnen Venezuela en Iran (Noord-Korea?) samen dat "onafhankelijke onderzoek" starten waar de infostrijders zo naar smachten? En misschien en-passant de "Auschwitz-leugen" onderzoeken waar de president van Iran het zo vaak over heeft.

 
At 9:15 a.m., Blogger Jay said...

Hehehehe, Ik vraag me af hoe die gasten dat gaan onderzoeken dan.

Trouwens Alex Jones heeft ons allemaal gered met zijn oproep aan de amerikaanse regering om geen aanslagen te plegen. Het is tenslotte 1 november en er is niks gebeurd. Dus hulde aan Alex Jones!!!

 
At 10:49 a.m., Anonymous Anoniem said...

Billy, maak je reputatie als blaflog waar en schrijf even wat over die holocaust ontkenning. Je ziet toch zionisme staan, kan je meteen doorschakelen naar anti-semitisme. Kom op, jij kan alles maken in je bewezen onwetenheid. Wat vallen jullie hier door de mand zeg zodra iemand een beetje begint door te vragen.

 
At 10:56 a.m., Blogger Braad Spitt said...

Je stelt niet eens een vraag, laat staan dat je doorvraagt. Je maakt alleen maar een opmerking over waar het stukje niet over gaat.
Over reputaties waar maken gesproken..

 
At 11:13 a.m., Blogger Jay said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
At 6:30 p.m., Anonymous racer said...

"Trouwens Alex Jones heeft ons allemaal gered met zijn oproep aan de amerikaanse regering om geen aanslagen te plegen."

Drie hoeraatjes voor onze Alex, als hij nou elke maand zo'n waarschuwing doet hoeven we nooit meer bang te zijn voor terrorisme.

Nog even dat stukje van Alex over Venezuela:
"Upon visiting, Rodriguez said that the President of the Assembly, Nicolas Maduro's home was brimming with books, videos and documents about the 9/11 cover-up. Maduro, Venezuela's top legislator, intoned that he was ready to create an international investigative committee, looking into the "international crime scene" that is 9/11 and that this would be structured via Hugo Chavez's government."

 
At 6:33 p.m., Anonymous racer said...

Maduro is overigens minister van buitenlandse zaken van Venezuela.

 
At 6:36 p.m., Anonymous racer said...

En ja, ook Hugo Chavez himself is een 9/11 truthseeker:
http://www.venezuelatoday.net/gustavo-coronel/
hugo-chavez+security-council.html

 
At 10:07 p.m., Anonymous van Bommel said...

Wereldwijd is het inmiddels algemeen bekend hoe de vork in steels zit.

Echter alleen de landen die in de internationale politiek niks te verliezen hebben zullen er voor uit komen.

Ik heb dit laatst nog op de conferentie gezegd.

"Stel dat ik minister Bot zou vragen om 11 September aan de orde te stellen in Amerika, ik zou uitgelachen worden"

 
At 7:07 a.m., Blogger Jay said...

Ja van Bommel, als je die vraag aan mij zou stellen zou ik je ook uitlachen. Als je die vraag in de tweede kamer zou stellen zou je door de hele tweede kamer worden uitgelachen.

In 5 jaar tijd hebben jullie nog nergens bewijs voor gevonden, alleen maar aannames.

 
At 9:34 a.m., Anonymous Sally said...

Zou het de Van Bommel van de SP zijn? Nee, ik denk een vermomde complotdenker!

 
At 11:10 a.m., Blogger Braad Spitt said...

Nee, dit is zeker niet Harry van Bommel.

 
At 5:51 p.m., Blogger Democrat said...

Goed dat jullie hard bezig zijn met kritische noten over complottheorieën. Graag hoor ik dan ook wat er nu weer niet klopt aan een complottheorie, namelijk deze

Complotten bestaan immers niet?

 
At 7:38 p.m., Blogger Jay said...

Democrat, waar haal jij die kennis vandaan dat wij niet in complotten geloven als ik vragen mag? Deze Blog gaat over 9/11. Ik persoonlijk geloof in 1 complot wat dat betreft en dat zijn die 19 kapers die vliegtuigen hebben gekaapt en die als raketten hebebn gebruikt zoals ik ook al ergens anders hier had aangegeven.

 
At 9:13 p.m., Blogger Democrat said...

Als je in de officiele complottheorie wil geloven, moet je dat maar voor je eigen rekening nemen. Mijn zegen heb je, al valt er veel meer en vooral anders over te denken. Zolang maar duidelijk is dat habeas corpus niet zomaar wordt afgeschaft. 911 is maar een klein onderdeel van de geschiedenis en niet het kiften waard als de huidige road map voor eenieder hier helder is. Uiteraard heeft Iran zijn eigen belangen bij haar versie van 911 waarheid, maar de impliciete suggestie dat een VS regering niet zou liegen omtrent een aanslag vind ik nogal naief. Naief is echter niet verboden, net als op Wouter Bos stemmen.

 
At 8:20 a.m., Blogger Billythekid said...

"911 is maar een klein onderdeel van de geschiedenis en niet het kiften waard als de huidige road map voor eenieder hier helder is."

Wat lees ik nu? Dit was toch de misdaad van de eeuw? Of bespeur ik verzetsmoeheid?

 
At 9:20 a.m., Blogger Jay said...

Ik hoor jullie elke keer maar over die roadmap. Misschien een hele domme vraag, maar geef nou eens aan wat die roadmap is.

 
At 10:34 a.m., Blogger Democrat said...

Volgens mij wordt hier nogal eenzijdig over 911'ers gedacht als ik de laatste reacties lees.

Welke roadmap? De roadmap die je zelf voor ogen hebt natuurlijk. Die kan ik je niet voorschrijven, doch wel vermelden dat je grondrechten inmiddels flink ingeperkt zijn en de mogelijke gevolgen van de hopeloze economische situatie van de VS een voorbeeld kent in de geschiedenis, de jaren '30. We weten wat daaruit is voortgekomen.

Ik geef echter geen garantie op de uitkomst, wellicht valt het allemaal wel mee.

 
At 1:16 p.m., Anonymous racer said...

Hopeloze economische situatie in de VS...
Voor iedereen die hier last van heeft graag even naar http://www.optimist123.com

Misschien dat de yanks vanwege de economische groei niet klagen dat Bush hun corpus christi hep afgepakt? ;*)

 

Een reactie posten

<< Home