donderdag, februari 08, 2007

Top 100


De complotters zijn een beetje uit hun doen. Er staan namelijk geen 9/11 videofilmpjes in de Nederlandse Google Video Top 100. Nada. Nu moet er een gecoördineerde actie komen, "liefst van een aantal sites ofzo, eventueel ondersteund door een spamgroep van zapruder/dknwz die de link op forums/weblogs etc. spamt."

Een ander: "We kunnen de hele bevolking ongericht bereiken en ik sta klaar om dat te doen, en we kunnen ook (iedere maand?) een bepaalde groep selecteren. (schakers, cu-ers, ebay, IT-ers, een dorp). En we kunnen ook (net als John Conner) naar een celeb een Educational Outreach doen."

Vergeet het maar, beste strijders. Het volk wil brood en spelen. In de Google Top 100 vinden we niet voor niets Jan Smit, duo jumpen in het politiebureau Eindhoven, Schijt aan de politie en De Lama's, naast veel functioneel bloot. Dat soort dingen. Daar past 9/11 Mysteries niet tussen. En het NWO Bestrijdingsfront is ook veel te high brow voor het sheeple.

Nee, Billy heeft een beter idee: plaats een rekje Loose Change DVD's bij de kassa van Albert Heijn met de tekst: Zeg maar nee, dan krijg je er twee. Of een mooie variant op Reteketet naar Beterbed. Doe er voor de zekerheid ook maar een wuppie bij. Vervang die saaie inleiding van Mat Herben door een filmpje van Patrick Jumpen. Nog beter: vervang alles door Slikken & Spuiten.

Labels:

11 Comments:

At 7:46 a.m., Anonymous Anoniem said...

OK, dit is dus grote onzin. Ik heb vaak genoeg TerrorStorm in de Google Top 10 zien staan en de volgende dag stond ie er niet meer.

 
At 8:19 a.m., Anonymous Gedem said...

Tuurlijk Google zit ook mee in het wereldcomplot ! Dream on kids ! :p

 
At 9:46 a.m., Blogger Jay said...

Beetje triest is het wel dat je zowat bij elk filmpje wat in de top 100 staat wel zo een malloot hebt die bij de reacties Terrorstorm gaat lopen spammen. Sommigen spammen het dan als een ander soort filmpje, alsof dat wat helpt. Najah, ik wens ze veel succes. Vraag me af of VABje hier dadelijk ook weer komt spammen dat Billy nog steeds gefixeerd is door 9-11, of overuren maakt. Blijkbaar kunnen zijn vriendjes op Zapruder het anders ook niet echt loslaten en zijn ze van plan om heel veel overuren te maken met het spammen van 9/11 filmpjes op weet ik veel wat voor sites.

 
At 10:28 a.m., Anonymous Anoniem said...

Tja een berichtje van 1 persoon met enkele reacties op 1 forum staat natuurlijk meteen gelijk aan wat "de complotters" willen.

Wederom kromme logica om een dergelijke discussie meteen aan een groep toe te schrijven, ongeacht de verdere inhoud.

 
At 10:34 a.m., Anonymous Ron said...

Geen gevoel voor humor, amigo?

 
At 3:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

@ Ron:

Na tientallen van dit soort kort-door-de-bocht artikeltjes ?

Wat mij betreft is de grap er dan wel vanaf.

 
At 5:49 p.m., Blogger Jay said...

Anoniepje, ouwe zuurpruim ;) Je moet eens een keertje de zonnige kant van het leven gaan bekijken ipv alles met een hele donkere bril te bekijken ;)

 
At 5:54 p.m., Blogger Billythekid said...

Morgen weer iets serieus, goed?

 
At 6:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

weer?

 
At 6:51 p.m., Blogger Jay said...

Ach, hij haalt alle stukken van complot sites, dus ik ben blij dat je die dan niet serieus neemt anoniempje.

 
At 12:31 a.m., Anonymous gompie said...

Biertje, Billy?

 

Een reactie plaatsen

<< Home