donderdag, februari 01, 2007

Ogen




Het metrostation World Trade Center in New York wordt gesierd door kunst, zoals deze ogen genaamd Oculus van Kristin Jones and Andrew Ginzel. Ze waren er ook al voor 11 september 2001 (vanaf 1998), maar sinds de heropening en renovatie van het station herkennen complotters daar plotseling de illuminati in. Dat kan eenvoudigweg geen toeval zijn.

Of wel? Het persbericht destijds meldde: "Oculus was created to personalize and integrate the stations. Eyes are both subtle and strong--they engage passing individuals, allowing for meditation or inviting dialogue. People make the choice, but either way they're drawn into a dynamic and connected with the environment. Oculus animates the underground world, it humanizes and challenges, even as it reflects NY's wonderful diversity and the diversity of the larger world."

9 Comments:

At 8:58 a.m., Anonymous Anoniem said...

Dit is wel een interessante documentaire waarin aangegeven wordt waarom, gezien de Amerikaanse historie, dit soort symboliek veelvuldig in de VS terug te vinden is.

Secret history of America - The occult background
http://video.google.nl/videoplay?docid=-1928785499875945098

Zie er overigens geen samenzwering in hoor ;)

 
At 9:21 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Aan de actie om morgenavond vijf minuten het licht uit te doen, doet alleen het ministerie van VROM mee. Dat schrijft premier Balkenende aan de Tweede Kamer.

Hoewel het kabinet sympathiek tegenover de actie staat, vindt het de actie niet goed doordacht. Massale deelname aan de actie kan leiden tot het uitvallen van stroom."


Vandaag ongetwijfeld op de complotsites: hier zit de NWO achter. Of de stroomlobby.

 
At 10:38 a.m., Anonymous Anoniem said...

Op welke complotsite staat dat dan Romme ?

 
At 3:47 p.m., Anonymous Anoniem said...

wat een gelul zeg. ben geen complotter maar volgens mij gaat deze site er van te voren van uit dat complotters overal iets in/achter zien.

 
At 10:18 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hebben jullie niks beter te doen dan continu maar te proberen mensen belachelijk te maken ?

Het zal je hobby maar zijn...

 
At 9:13 a.m., Anonymous Anoniem said...

Tja Mieke, als Fetzer en Wood met gekke theorien afkomen, mogen we dan niet lachen ? Als een weirdo een gekke schaalmodel van de WTC toren bouwt, mogen we dan ook niet lachen ? Ik dacht dat complotgelovigen tegen censuur waren ?! :D

 
At 10:26 a.m., Anonymous Anoniem said...

Jullie hebben een voorbeeld nodig ? Dit hele blog draait om belachelijkmakerij, dus beetje nutteloos om die vraag te stellen.

 
At 12:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Kortom: je roept gewoon iets zonder het te beargumenteren.
Complottertjes maken zichzelf al belachelijk genoeg.


Je bent te triest voor woorden dat je om een voorbeeld vraagt om aan te tonen dat jullie graag mensen belachelijk maken, dat is namelijk pretty obvious voor eenieder die dit blog volgt.

 
At 2:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Begrijpelijk braad, sommige complotgelovigen denken écht dat ze een heilige missie hebben : hun waarheid over 9/11 verkondigen aan de domme mensheid ! Ze nemen dat héél serieus op.
Getuigen van Jehova worden ook niet graag aan uw deur uitgelachen... :p

 

Een reactie posten

<< Home