maandag, april 30, 2007

Zieke humorDat RickD van complotsite EQgen een beetje heel erg paranoia is, dat weten de vaste lezers van dit blog zo langzamerhand wel. Maar je kunt ook overdrijven:

"Interessante reclame poster voor een dance festival. Dat dit soort evenementen gebruikt worden voor hersenspoel-praktijken wist ik al. Er wordt tijdens dit soort evenementen veelvuldig gebruik gemaakt van teksten in beelden, zoals "gehoorzaam autoriteit", "sex is liefde" en "oorlog is vrede", bedoelt om oude normen en waarde te vernietigen.

"Op deze poster staat de relatie tot 911 met het woord Ground Zero, de naam die gegeven is aan de bouwput waar de WTC gebouwen stonden voor ze vernietigd werden. Daar direct onder "A New World Order", vertaald "Een Nieuwe Wereld Orde". De datum is ook opmerkelijk, de zevende dag van de zevende maand van het zevende jaar na 2000.

"Interessant ook hoe twee leeuwen (die overigens reptielen voorstellen) iets lijken te dragen dat als een pijl naar het woord Ground Zero wijst, in die pijl zien we een teken van radioactiviteit. Zou het een hint zijn dat mini atoombommen bijgedragen hebben tot het instorten van WTC1 en WTC2 en daarmee Ground Zero hebben veroorzaakt, hebben we hier weer met de zieke humor van de regerende inteelt elite te maken?"

Ja, Rick, de regerende inteelt elite laat zomaar een danceposter ontwerpen om ons arme schapen te hersenspoelen. Inclusief hints naar mini-atoombommen. Tijd voor een pilletje.

Labels:

7 Comments:

At 7:04 a.m., Blogger NoDeca said...

nja, ik zie het aan als "romantisch" post-nucleair gedweep. n beetje zoals de sfeer in het spelletje fallout. btw, het zijn griffioenen; niks serpenterig aan:)

 
At 11:29 a.m., Anonymous Anoniem said...

Gaat een tof feest worden

MOOI THEMA

Als ik maar geen bad trip krijg en mee word genomen door de nwo

 
At 11:59 a.m., Blogger Jay said...

Tijd voor een pilletje.

Ik heb het idee dat er op dat feest ook zat pilletjes geslikt gaan worden als ik zo die site en het publiek wat erop af komt eens bekijk ;)

Mooie flash site trouwens.

http://www.groundzerofestival.nl/2007/

Misschien dat RickD ook eens op moet zoeken waar Ground Zero nog meer voor staat en dan die intro eens bekijken, of denkt ie dat dat alleen voor New York geldt?

 
At 12:13 p.m., Anonymous tamara said...

Ground Zero radio is wel vermakenlijk.
(Bestond al in 1995)

http://www.clydelewis.com/

Zo, tijd voor het Oranje-feest!!!

 
At 3:10 p.m., Anonymous Rogier said...

De festivalorganisatie zal ongetwijfeld gierend van het lachen over de grond rollen.

 
At 2:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

p.s: Oorlog is vaak een thema van hardcore/hardstyle feesten.

Voorbeeld: Op HardBass in de Silverdome was het gehele feest een film te zien wat telkens werd herhaald op een groot scherm (achter de DJ's) hoe onderzeeboten werden vernietigd. De decoratie bestond uit bommen.

 
At 3:36 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy = een ZIEKE GEEST

 

Een reactie posten

<< Home