zaterdag, april 28, 2007

DebatDe discussies over het 9/11 bedrog onder leiding van Ronald Wieck blijven een genot om naar te kijken. De jongste confrontatie is tussen professor James Fetzer en Mark Roberts, samensteller van de Loose Change 2nd Edition Viewer Guide. Ogenschijnlijk zijn het elkaar grootste vrienden, maar let op de lichaamstaal van Fetzer als Roberts hem het aantal ooggetuigen voorleest dat toch echt een vliegtuig in het Pentagon zag verdwijnen.

Tot nu toe zagen we Fetzer meestal in een solistische rol. Hier is hij kwetsbaarder, ook al rollen de gebruikelijke volzinnen weer over de tong. Dat is Fetzer's enige echte wapen: weinig zeggen in heel veel woorden. Het gemak waarmee Fetzer elk stukje bewijs voor de officiƫle verklaring weghoont alszijnde verzonnen maakt hem er niet geloofwaardiger op: het is de reactie van een kind dat ineens hoort dat Sinterklaas niet bestaat. Met paniek in de ogen ga je dat vervolgens glashard ontkennen.

Labels: ,

6 Comments:

At 8:16 a.m., Anonymous Anoniem said...

Waarom geven ze de video's van het Pentagon niet vrij?

En dan bedoel ik de beelden waarop WEL een vliegtuig te zien is!

 
At 9:14 a.m., Anonymous Anoniem said...

Die beelden zijn nog steeds niet klaar.
Bewerken van bewegende beelden is een stuk lastiger als het bewerken van "stills".

Maar die beelden komen gerust wel hoor....als de verjaringstermijn verlopen is...de Northwood documents zijn ook ooit eens vrijgegeve.

 
At 11:01 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

omdat er geen beelden zijn waarop een vliegtuig dat met 650km/u vliegt te zien is (daar zijn bewakingscamera's niet voor gemaakt) en omdat ze natuurlijk niet alle camera-posities gaan vrijgeven als er toch geen vliegtuig op staat. Het is toch zol simpel.

Bovendien maakt het geen reet uit, want als er wel een vliegtuig op zou staan zou er net zo makkelijk beweerd worden dat het nep is.

Maar goed, je bent toch niet echt geinteresseerd in een antwoord anders had je bovenstaande al lang zelf kunnen verzinnen.

 
At 11:29 a.m., Anonymous tamara said...

Nou, de software van mn video-kaart heeft kuren.

Dus...Is de afwezigheid van Geen Stijl, dan het volgende complot?

Billy?

 
At 4:20 p.m., Blogger Billythekid said...

Video's vervangen door een link. Blogger en Google Video werken niet goed samen.

 
At 9:43 a.m., Anonymous bee said...

Tja...Fetzer,

Hoe komisch dat Fetzer komt aanzetten met een econoom die het e.e.a. zou hebben verklaard ten aanzien van 9/11. Dit is dan opeens een deskundige.

Dat vervolgens de gehele bouwkundige wereld als niet-deskundig wordt weggezet kan alleen in het hoofd van de complotter.

 

Een reactie posten

<< Home