woensdag, april 25, 2007

Rennen!De complotvariant van belletje trekken. Luke Rudkowski van We Are Change in een verbaal gevecht met voormalig nationaal veiligheidsadviseur van president Jimmy Carter, Zbigniew Brzezinski, die in de ogen van complotters een NWO globalist is. Nadat hij uit de zaal is gezet, zet onze Luke het op het lopen, zogenaamd omdat beveiliging zijn tape wilde afpakken. Mission accomplished.

46 Comments:

At 7:36 a.m., Blogger Jay said...

En niet zomaar beveiliging, het was de geheime dienst nog wel die het probeerde!

 
At 8:24 a.m., Anonymous Rogier said...

Je kan er nu nog om lachen, maar een volgende Luke neemt, net als Volkert vd G, een pistool mee.

 
At 8:53 a.m., Anonymous xaderp said...

Een V vd G hoort thuis in júllie kamp.

 
At 8:54 a.m., Anonymous xaderp said...

btw. iemand van jullie "the grand chessboard" gelezen?

 
At 9:18 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

"Een V vd G hoort thuis in júllie kamp."

Wat een geweldig sneue opmerking weer!
Nou nou, wat een debunker, wat een skepticus is die Volkert toch!

 
At 9:29 a.m., Blogger Jay said...

Van der G, is dat niet die malloot die er een probleem mee had dat de familie van Pim Fortuyn het verbood om een boek over zijn actie tegen Pim te schrijven? Hij gooide het toen op vrijheid van meningsuiting die in het geding kwam. Dezelfde malloot die Pim Fortuyn zonder pardon een paar kogels in zijn hoofd joeg, omdat hij het niet eens was met wat Pim Fortuyn te vertellen had? Die logica zie ik eerer bij de complotters thuis.

 
At 9:57 a.m., Anonymous Han said...

Ik maak mij ook ernstig zorgen over dit soort figuren. Er is weinig voor nodig om een stapje verder te gaan. Ze hebben het zelf niet eens in de gaten.

 
At 10:44 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

nee, ik denk niet dat het zo gauw zal gebeuren dat een complotter 'door het lint gaat'. Dat is meer voorbehouden aan mensen die idealen hebben en doorslaan in hun extremisme, of dat nu vormen van links of rechts extremisme zijn, of zoals in het geval van Volkert (en toevallig ken ik 'm een beetje omdat we studiegenoten waren) dierenrechtenextremisme.

Complotters zijn vooral fatalistisch ingesteld. Het gaat ze om het "ontmaskeren" van het grote boze wereldcomplot dat sterker is dan ons allemaal. Ze hebben niet echt een duidelijk ideaal hoe dingen wel zouden moeten, en daarom niet echt iets om voor te vechten in de zin van gewelddadige aanslagen.
Uitzonderingen daargelaten natuurlijk, bv. Timothy O'Veigh. Maar die was dan ook van een ander.

 
At 10:54 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

oeps, die laatste (onafgemaakte)zin hoort er niet bij.

 
At 11:11 a.m., Anonymous racer said...

"nee, ik denk niet dat het zo gauw zal gebeuren dat een complotter 'door het lint gaat'. "

Complotters zijn niet allemaal hetzelfde. Misschien zijn het in nederland voor een groot deel a-politieke figuren die gewoon over alles wat te zeiken hebben, (hoewel?Johnito?) in amerika bestaat de 9/11 truth beweging vogels van allerlei uiteenlopende politieke richtingen: militie-typen, libertariers, linksradicalen, nazi's, eigenlijk iedereen die een pesthekel heeft aan de regering. Vooral leden van kleine fringe-groepen hebben het idee dat de enige manier om iets te veranderen de Revolutie of burgeroorlog is. En als de revolutie niet vanzelf komt moeten ze het een handje helpen, het doel heiligt de middelen.

 
At 11:14 a.m., Anonymous Rogier said...

"militie-typen, libertariers, linksradicalen, nazi's, eigenlijk iedereen die een pesthekel heeft aan de regering"

En die blijven rustig?

 
At 12:03 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

ja, klopt wel racer, ik keek inderdaad meer naar de nederlandse situatie. Over het algemeen is het een vrij apathisch gebeuren. Zie bv. het gedoe rondom de Partij v/d Waarheid.
De Amerikaanse situatie is wel wat anders.

 
At 12:11 p.m., Anonymous Anoniem said...

Even voor de duidelijkheid, ik heb namelijk al langer het idee dat er bij de vaste bezoekers hier een steekje los zit.

Een regering laat een aanslag gebeuren en offert daarbij 3000 eigen mensen op. Die regering gaat daarom een oorlog beginnen en offert daarbij nog eens 3000 mensen op. Alsmede 650.000 mensen van een compleet onschuldig volk. Die regering zorgt er daarbij voor dat ze hun eigen zakken maximaal vullen. Betrekt de hele wereld daarbij. Feiten die helemaal niemand meer kan tegenspreken. Ook jullie gepeupel niet.

En jullie maken je dan zogenaamd oprecht zorgen om een enkele complotter die wel eens zou kunnen doorslaan?

Heb je niet in de gaten dat jullie inmiddels zover zijn doorgeslagen in jullie bizarre allesontkenning dat de meeste mensen jullie als clowns zien. Ik in ieder geval wel. Het is echt uitermate lachwekkend wat hier gebeurt. Ware het niet dat het zo dermate triest en onder niveau is.

Maar verder hebben jullie het wel gezellig hier. Het ga jullie goed, maar blijf alsjeblieft uit de buurt van normale mensen. Ik weet zeker dat ik zou doorslaan indien geconfronteerd met dit soort volslagen onverantwoordelijk tegendraads gepuber. En ik ben niet eens een complotter.

 
At 12:32 p.m., Anonymous Han said...

"Een regering laat een aanslag gebeuren en offert daarbij 3000 eigen mensen op"

Hier gaat het al helemaal mis met je optiek, beste Anoniem. En daar maak ik mij ook zorgen over.

 
At 12:44 p.m., Anonymous bee said...

Anoniem,

"Een regering laat een aanslag gebeuren en offert daarbij 3000 eigen mensen op."

"En ik ben niet eens een complotter."

Tuurlijk joh.

De rede ligt onder vuur van mensen die hun geloof van groter belang achten. Altijd zo geweest. Zal altijd zo blijven. De complotters hebben hun geloof. Geloof is per definitie onREDElijk. Kennis van de wereld, van de logica, van de wetenschap, geschiedenis, politieke processen van vooral van de menselijke natuur, delven het onderspit omdat het geloof overeind moet worden gehouden. Het geloof geeft namelijk zingeving voor de complotter, die in zichzelf de rol van de held ziet, de visionair die de wereld kan behoeden van het kwaad. Dat het geloof niks voorstelt en dat het met het redden van de wereld ook niet ver komt bewijst het filmpje. Behoudens de complotter ziet iedereen hoe pathetisch het is om iemand wat te zien roepen. Zinloos gebazel. Genant hoe in het filmpje vervolgens wordt gesuggereerd dat een heldendaad is verricht - het wegrennen (onder muziek van System of a Down). De versnelde ademhaling. Het showen van een
t-shirt met een "gevaarlijke" boodschap, het is allemaal van een genante treurigheid.

 
At 12:49 p.m., Anonymous Anoniem said...

Zoals ter doen gebruikelijk onder jouw soort, pik je het minst belangrijke detail eruit en probeer je dat algemeen geldend te maken voor het hele betoog.

Die 650.000 Irakezen zijn dus niet zo heel belangrijk meer als het er om gaat je gelijk te krijgen begrijp ik.

Maar mijn welgemeende excuses, ik had jullie oprechtheid toch nog overschat. Ondanks dat ik die al vrijwel nihil achtte.

Mijn respect gaat dan ook uit naar juist die mensen die jullie, zonder veel succes overigens, belachelijk proberen te maken en zeker naar hen die ook nog eens in actie komen voor onze idealen. Ik zeg maar even onze, omdat domme mensen als jullie niet echt realiseren dat al die mensen die jullie voor aap willen zetten, ook het beste met tuig als jij voor hebben.

U bent weer. Kom maar weer met je smart remarks. Leg me vooral even uit waarom eenzame complotters gevaarlijker zijn dan regeringen die honderduizenden afslachten om geen reden anders dan zelfverrijking.

 
At 12:59 p.m., Blogger Jay said...

Hey anoniempje, ik weet niet waar jij die wijsheid vandaan haalt dat wij hier niks om de slachtoffers in Irak geven, al kloppen je cijfers dan wel niet helemaal, maar dat terzijde. Zo heb ik hier ook al aangegeven dat ik het ook een drogreden van de VS vond om Irak binnen te vallen. Zoals de meesten dat hier vinden trouwens. Dus kom aub niet met je bullshit verhaal dat het ons allemaal geen ene reet interesseert en dat we alles slikken, of juist niet, want dan volg je dit Blog werkelijk niet goed.

 
At 1:13 p.m., Anonymous Rogier said...

Die cijfers zijn inderdaad ook alweer gelogen, precies het soort bewuste 'slordigheden' waarmee complotters je om de oren slaan.

 
At 1:18 p.m., Anonymous Rogier said...

Ik denk dat als je hier een enquete zou houden, iedereen tegen die Irak oorlog is. Het lijkt me een wezenlijk andere discussie dan de zwakzinnige belijdenis van LIHOP/NIHOP scenario's.

 
At 1:21 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

"Zoals ter doen gebruikelijk onder jouw soort, pik je het minst belangrijke detail eruit"

omg anoniem! Ben je nu echt zo naïef of speel je het maar? "een detail".. yeah right!

 
At 1:41 p.m., Anonymous Henk said...

Anoniem,

Bekijk de filmpjes ff in de kerry topic met Kucinchi.

Die verwoord het erg goed allemaal.

 
At 1:44 p.m., Anonymous xaderp said...

@braad:

"(en toevallig ken ik 'm een beetje omdat we studiegenoten waren)"

Jullie cursus voor Gladio? Ik kan me niet voorstellen dat jíj milieuhygiëne hebt gestudeerd.

@racer:

"in amerika bestaat de 9/11 truth beweging vogels van allerlei uiteenlopende politieke richtingen"

Dat klopt gedeeltelijk.
Senior Military, Intelligence, and Government
Officials Question 9/11 Commission Report

 
At 2:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

Bla bla shit spitt......zit je nog steeds je tijd hier te verdoen?Een normaal mens slaapt 1/3 van zijn leven, jij daarentegen spendeerd 2/3 van je leven met het verkopen van onzin.
WAT EEN LEVEN.

groeten BOB

 
At 2:29 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

tja xaderp, dikke pech dat jij je dat niet kan voorstellen.
Tis toch echt zo. Lichting '87, met een man/vrouw of 90 waren we.

Wie iets over anaërobe waterzuivering wil weten roept maar!

 
At 2:54 p.m., Anonymous xaderp said...

Filtert dat ook zwaveloxide aluminiumoxide uit het drinkwater? ;)

 
At 3:30 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Anaërobe waterzuivering gebruik je voor afvalwater (huishoudelijk en industrieel), nooit voor drinkwater. Het 'filtert' ook niks, maar het zet organische verbindingen om voornamelijk in CO2 en methaan (=CH4=aardgas) via reductie-reacties van anaërobe bacteriën (die bv. ook in je darmen zitten, juist ja, die waarvan je scheten laat!).De methaan kan je gebruiken als energiebron. Het levert netto dus energie op.

Zwaveloxiden, mn. zwaveldioxide (SO2) wordt gereduceerd tot H2S (waterstofsulfide, 'rotte eieren' gas) in een anaerobe reactor. De waterstofsulfide kan je weer hergebruiken in een industrieel proces.

Voor aluminiumoxide (wat in huishoudelijk afvalwater hooguit voorkomt in minieme concentraties) is anaerobe waterzuivering niet geschikt. Dan zou ik eerder denken aan een ionenwisselaar. Of bv. complexeren met EDTA en dat eruit filteren.

Hier, lees er alles over (let niet op de comic sans, Jim is een fantastisch wetenschapper en de pagina's maken pijnlijk duidelijk dat ie geen design gestudeerd heeft :)

 
At 3:46 p.m., Anonymous crap said...

Kijk, zo weten we steeds meer over onze Braad...

 
At 3:53 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

hehe, ik doe er al een jaar of 12 niks meer mee hoor. En m'n parate kennis over de details is om te janken. Laat staan dat ik nog zo'n kreng kan ontwerpen. Maar het is m'n achtergrond.

 
At 4:17 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hey roger, zwakzinnige, waarom denk jij dat je hier wat mag roepen? Je weet niets. Hoe gewoon je mond.

http://www.thelancet.com/webfiles/images/journals/lancet/s0140673606694919.pdf
http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk_politics/6495753.stm

die 650.000 zouden er dus volgens heel erg betrouwbaar onderzoek zelfs rustig 900.000 kunnen zijn.

Nu weer terug naar de lagere school lutser.

 
At 4:19 p.m., Anonymous Anoniem said...

wat een kutsite dit zeg.

http://www.thelancet.com/
webfiles/images/
journals/lancet/
s0140673606694919.pdf

650.000 doden volgens een extreem betrouwbaar onderzoek, wordt zelfs bevestigd door de wetenschappelijke staf van het witte huis.

En jullie maar mekkeren en janken en krijsen en gillen en boekpoepen over een enkele complotter.

Man, man, man, wat een niveau.

 
At 4:36 p.m., Anonymous racer said...

Ik vertrouw dat onderzoek van de Lancet ook niet, lees:
http://www.iraqbodycount.org/press/pr14.php
En dat is toch bepaald geen Bush-vriendelijke bron.

 
At 4:39 p.m., Anonymous Rogier said...

Mijn naam is Rogier, niet Roger. Weer een slordigheid.

 
At 9:27 p.m., Anonymous Tamara said...

Ach, wie weet flipt er een Debunker door....
Kan ook nog.

Zeg Anoniem..Nog steeds te lui om n naampje te verzinnen?

 
At 9:42 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

Ach, wie weet flipt er een Debunker door....
Kan ook nog.


En tegen wie zou zo'n actie gericht moeten zijn? 'debunken' wil niets meer zeggen dat je de feitelijkheid van gemaakte claims nagaat en zo nodig weerlegt.

 
At 10:10 p.m., Anonymous xaderp said...

@braad: bedankt voor je uitleg en linkje, interessant. Ik meen op zapruder ook iets gelezen te hebben over "nul"-methode van afvalverwerking, weet je daar ook iets vanaf?

Verder, als reactie op je

"'debunken' wil niets meer zeggen dat je de feitelijkheid van gemaakte claims nagaat en zo nodig weerlegt."

Dus eigenlijk ben ik ook debunker!
:D

 
At 10:39 p.m., Anonymous Henk said...

Je bent wel erg vriendelijk tegen Braad Xaderp.

Valt me een beetje tegen.

Slaat de Prozac aan?

Je bent dus echt links met je milieu klas.

PVDA gestemd?

 
At 5:03 a.m., Anonymous Tim Dog said...

Ja, is Xaderp eindelijk eens normaal tegen Braad en dan is Henk weer niet tevreden. Nou, misschien hier een linkje waar we allen tegen kunnen strijden, want als dit niet prototype bizarre controlestaat is dan weet ik niet meer wat wel:

Klik op onderstaande link, voer een 06-telefoonnummer in en hij zoekt via Google Earth waar die telefoon zich bevindt! Iedereen kan dus altijd achterhalen waar je bent! Het moet niet gekker worden want HET WERKT ! ! !
Phonetrace.

 
At 9:20 a.m., Blogger Jay said...

Die is al oud Tim Dog die Hoax. Wel leuk gevonden.

 
At 1:20 p.m., Anonymous tamara said...

Braad spitt, Xaderp, bedankt voor de uitleg over Debunkers. :)

 
At 6:08 p.m., Anonymous xaderp said...

Graag gedaan. Wij debunkers staan altijd paraat!

 
At 7:51 p.m., Anonymous Tamara said...

Hihi.

Ik heb de The Grand Chessboard denk ik niet gelezen.
Zal m es opzoeken op internet.

Ik lees nu o.a:
Elephant in the Living Room: Unaddressed Conflict of Interest Ties to 9/11.

(Of valt dit onder Slow-Chat?)

 
At 8:18 p.m., Blogger Billythekid said...

Met dit weer wel, ja

 
At 8:51 p.m., Anonymous Tamara said...

Met het weer dat we nog gaan krijgen, zullen mensen vanzelf gaan Slow-Chatten Billy.

Ik was nog redelijk on topic....
Dr stond zelfs 9/11!

Ha.

 
At 9:50 p.m., Anonymous xaderp said...

Hm. Niet te blij doen hier, dan wordt je afgemaakt ;)

Ik ben net begonnen in "De puinhopen van Paars" van Pim Fortuin... Dacht dat het nu wel een keer kon.

 
At 10:18 p.m., Blogger Jay said...

Nee hoor, we zien graag blije mensen hier juist :)

De puinhopen van paars is een interessant boek trouwens. Staat al heel wat jaartjes hier in de kast.

 
At 11:13 a.m., Anonymous tamara said...

Nou, ik blijf gewoon blij doen Xaderp, dat doen jij Jay en Braad Spitt toch ook?

(Ik ben meestal erg blij)

Yep, De puinhopen van paars zou eigenlijk verplichte leeskost voor alle kamerleden moeten zijn.

Of je nu voor of tegen Pim bent/was, er staan ijzersterke analyses in.

(Zijn met n lading thermite nog niet af te breken)

 

Een reactie posten

<< Home