donderdag, april 26, 2007

RosieCom├ędienne Rosie O'Donnell, de heldin van de complotters, keert niet meer terug bij het Disney-ABC programma The View, waar zij onlangs onder meer verkondigde dat 9/11 een inside job was, Iran bewust wordt geprovoceerd met als doel oorlog uit te lokken en het christendom geen haar beter is dan Islam. Dat gaf een enorme discussie. Zelfs haar grootste tegenstanders vonden dat Rosie haar mening moest kunnen verkondigen, ook al zat er er nog zo naast.

En ja, haar mening over 9/11 was duidelijk ingegeven door slecht geïnformeerde complotsites, zeker als je roept dat "het voor het eerst in de geschiedenis is dat vuur staal doet smelten" (totaal irrelevant, het staal van de WTC torens werd verzwakt), maar complotters zagen dat natuurlijk weer anders: "Haar opmerkingen zijn controleerbaar correct en elke discussie daar over kan je met feiten niet winnen."

Oftewel: kom niet met je tengels aan onze Rosie. Want veel beroemdheden die het 9/11 evangelie openlijk verkondigen zijn er niet, alleen acteur Charlie Sheen durfde tot nu toe zijn nek uit te steken.

Toch voelden de complotters feilloos aan dat na deze provocaties Rosie niet lang meer op haar stoel zou blijven zitten. Formeel heet het dat de onderhandelingen over een nieuw seizoen zijn afgesprongen op salariseisen. "ABC wilde mij drie jaar, ik wilde maar een jaar," aldus Rosie. Opvallend is de keurige diplomatie van beide kanten, maar wie weet horen we de echte reden nog. Rosie kan namelijk haar mond niet houden.

Labels: ,

3 Comments:

At 8:55 p.m., Anonymous Anoniem said...

Rosie werd gecensureerd over tal van onderwerpen die onder de pet dienen te blijven. En daarom is ze bij ABC weggegaan. We gaan nog veel van haar horen, denk ik.
http://www.prisonplanet.com/articles/april2007/260407toldrosie.htm

 
At 9:30 p.m., Blogger Jay said...

Zou je denken??

Volgens mij is ze nog steeds welkom in de show hoor, wat ook de bedoeling is gewoon.

 
At 11:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

http://video.google.com/videoplay?docid=4380137365762802294&q=William+rodrigues

 

Een reactie posten

<< Home