donderdag, april 26, 2007

Chembuster


Kijk eens aan, chemtrails hebben de Spits gehaald: die geheimzinnige langgerekte brede witte strepen in de lucht, kris kras getrokken door verkeersvliegtuigen. "Mind control, een manier om op zeer grote schaal de macht over een samenleving te krijgen, oftewel het creëren van slaven om het zo maar even grofweg te zeggen," reageert een zekere Chill Bizz, naar eigen zeggen een diep bezorgde lezer. Paul Santing schrijft: “Geef die paranoïde psychopaten geen nationaal platform om hun waanideeën uit te dragen. Straks gaat een naïeve lezer het nog geloven ook.”

KNMI-klimaatonderzoeker Peter van Velthoven reageert ook. De bijzondere kleur of vorm van zulke vliegtuigstrepen kunnen volgens hem gewoon worden toegeschreven aan een laagstaande zon. De strepen worden slechts veroorzaakt door het naar beneden vallen en verdampen van de ijskristallen.

Maar het mooiste is toch wel de vermelding van een heuse chembuster. Monique Calis heeft snippers roze-kwarts (voor universele liefde) vermengd met aluminium- en ijzerschaafsel en polyester hars in een meterslange koperen buis, en voila, de chemtrails boven haar huis zijn opgegaan in rook.

Labels:

1 Comments:

At 5:40 p.m., Anonymous racer said...

Chemtrails komen naar je toe deze zomer..
Ik hoor net een of andere gast van Niburu over chemtrails uitwijden op de "Koen en Sander Show", en hoe we worden domgemaakt met deze substanties. Heel welbespraakt, dat wel, maar wat een arrogante pik, de man van het KNMI die een normale verklaring gaf kreeg te horen "jullie doen je werk niet goed", "hoe lang onderzoekt u dit al?" etc.
Verbazend hoeveel dwazen er rondlopen, hmm dat brengt me op een idee, hoeveel zouden die mensen over hebben voor mijn supersonische-ultra-chemtrail-buster? Ingestraald door Rasputin himself!

 

Een reactie posten

<< Home