maandag, januari 21, 2008

Aaron


We hebben het al vaker gezien: zodra complottertjes weer eens ergens iets lezen dat hun vermoedens bevestigt roepen ze meteen dat het wel waar moet zijn. Zo ook het zogenaamd 'verbijsterende gesprek' dat filmmaker Aaron Russo, ver voor 9/11, zou hebben gehad met zijn goede vriend Nicolas Rockefeller over een aanstaande War on Terror. Rockefeller zou Russo bovendien alles hebben verteld over de Nieuwe Wereld Orde en het chippen van mensen, oftewel de complete complotters Readers Digest.

Russo: "He just said there's gonna be an event and out of that event we're gonna invade Afghanistan so we can run pipelines through the Caspian sea, we can go into Iraq to take the oil and establish bases in the middle east and to make the middle east part of the new world order and we're going to go after Venezuela - that's what's going to come out of this event. Eleven months to a year later that's what happened....he certainly knew that something was going to happen."

Overigens erg oud nieuws dat voor NuJIJ en Zaplog weer eens werd opgediept door Frank Ho van Waarheid 911. Die daaraan bij NuJIJ dreigend toevoegt: "Ook zonder bewijsvoering over de integriteit van Russo toont het wegstemmen van dit onderwerp goed aan hoe de NuNiet regel in het Nujij stemsysteem door de anonimiteit wordt misbruikt zodra een argument ontbreekt."

De voorspellende gaven van Rockefeller komen al niet erg geloofwaardig over, maar wie een beetje googled kan zelf zijn conclusies trekken. De zonen en neefjes van Rockefeller zijn uitgesproken grapjassen die graag de draak steken met hun reputatie als machtig bankiersgeslacht. Biograaf Peter Collier vertelde hierover aan de History Channel: "Sometimes they would joke about it, they would say well David gets Europe, Nelson’s gonna have Latin America, and you know John D. the third gets Asia and then they’d make some joke about what Winthrop got, you know which would be something like Arkansas - but nonetheless there was something really behind the joke." (Complotters gaan met dat laatste natuurlijk meteen weer aan de haal).

Aaron Russo, vorig jaar overleden aan kanker, kon er zelf ook wat van. Een uitgesproken Libertatier met een grondige hekel aan de zittende elite. Ooit kandidaat voor het leiderschap van de Libertarische Partij, waar hij meteen opviel door zijn uitgesproken gedrag en gepeperde uitspraken als "America has become a fascist country. ... What's happened in Iraq is part of that fascist government." In de jaren negentig kreeg hij problemen met de belastingdienst, die hij jaren later driedubbel terugpakte in de documentaire America: Freedom to Fascism.

De vriendschap tussen beide mannen werd gekenmerkt door wederzijdse plagerijen, dus kun je de rest wel invullen. Grote kans dat Rockefeller zelf het allemaal nog reuze amusant vond ook.

Labels: , ,

81 Comments:

At 6:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wie zijn die Rockefellers dan precies Billy?

 
At 6:28 p.m., Blogger Billythekid said...

Wat dacht je van een bankiersgelacht?

 
At 11:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billy is een gefrustreerde journalist...

 
At 1:27 a.m., Anonymous Goebels said...

Dit blog is dood.

 
At 6:54 a.m., Blogger Billythekid said...

Dat riepen jullie een jaar geleden ook al.

 
At 8:15 a.m., Anonymous Crap said...

Het zal Monkeyman wel zijn, die komt elke keer met zijn vrindje Goebbels aanzetten.

 
At 8:54 a.m., Anonymous bandiet said...

Zapruder is harikiri aan het plegen, en daardoor mag Billy de rotzooi opruimen... Wat een onder-wereld toch weer mensen...ongeloofe-lijk.

True Stories Video Blog. "telling the truth in a time of universal deceit ":

http://www.freewebs.com/truestoriesvideoblog/

 
At 9:11 a.m., Anonymous Fred said...

On topic: is het niet verdacht dat Russo met geen woord over zijn belastingontduiking wil praten?

 
At 9:52 a.m., Anonymous deadblog said...

Don't be fooled by Aaron Russo, David Duke, Michael Collins Piper, or other truth seekers.
In Aaron Russo's film Freedom to Fascism, for example, he tries to frighten us with pictures of implantable chips and scenes of doctors sticking things into us.
Have you noticed the pattern that 9/11 was intended to create anger towards Israel's neighbors, and that most of the people who are providing disinformation are Jewish? Do you think this is a coincidence? If so, imagine all of this happening with Koreans or the Dutch in Indonesia?...

http://www.erichufschmid.net/TFC/mp3/DarylBradfordSmith-Hufschmid-8Oct2006.mp3

 
At 9:55 a.m., Anonymous Anoniem said...

..en daar hebben we de jodenhater weer. Die gaat ook maar door en door en door. Je mede-troofertjes zijn zoooo trots op je!

 
At 10:40 a.m., Anonymous monkeychild said...

Ik ben toch ook geen Italië hater, omdat ik hun maffia discutabel en corrupt vind? Of een kaaskoppensneller, omdat ik braad en zijn baas over de kling wil hebben? Braad, ik wens hier sirieus over aangeproken worden, anders zorg ik er via patman voor dat deze site op de wankerban lijst van hem (en zijn media mogols) geplaatst wordt...

 
At 10:51 a.m., Anonymous Anoniem said...

nee, maar je gebruikt de woorden 'italiaan' en 'maffia' dan ook niet willekeurig door elkaar, noch vind je bij voorbaat iedere italiaan verdacht.
Hufschmid is een hardcore racist met een jodencomplex. En jij linkt er, voor de zoveelste keer, naar toe. Wees er maar trots op, sukkel.

 
At 11:04 a.m., Anonymous Crap said...

De naamjatter is weer actief.

 
At 11:35 a.m., Anonymous braaderie said...

"Wees er maar trots op, sukkel."

Over donkeys met een plaat voor hun kop moet jij braad al helemaal zwijgen ok? Als er al iemand is die zich zo vastgeroest en 1-dimensionaal uitdrukt, dan ben jij dat wel. Een ieder die corruptie en perversie aankaart voor racist uitschelden omdat de ware aard van het beestje wordt onthult is weer typisch iets voor diegenen die er baat bij hebben dat de situatie zo blijft als hij is. Braad jij bent zo'n moffenhoer (mens verrader) die niet eens weet dat ze verkracht en uitgespuugt wordt door je likkende 'aanhang'. De gehele mensheid voor het lapje houden door een zeer kleine minderheid die via desceptie en machtsgeilheid over de meerderheid wil heersen is hetgeen jij ambieert, omdat je er goed van vreet en boert clepto-fascist! Braad jij beschermt en vergoeilijkt deze praktijken waardoor jij op onze lijst (v/h verzet) staat, om als een van de kaalgeschoren zionistische adders verhoort te worden. Dus probeer a-la geert maar eens de belagers van je af te houden. Dat gaat je nooit lukken mongool! Wat zal jou nek in de toekomst pijn blijven doen zeg bruikbare-idioot...
BRAAD IS EEN CLEPTO-BRAAD-FACIST.

 
At 12:23 p.m., Anonymous dorpsgenie said...

Een onderzoek naar getallen en tekst die betrekking hebben op;

A De schepping van de mens.
B De vloed.
C De Laatste Dag.
7 x 666 4662
6 x 777 4662
2651vc anno 2011 4662. 4+2=6 666
666 de dagen van de mens.
4982 - 2651 2331 2+1=3 999
4982 - 2011 6993. 6+3=9 999
999 – 666 De mensheid en de voltooide tijd. Verbaas u over cijfers en de bijbehorende tekst...

Kaïn kwam uit de baarmoeder van Eva en in de baarmoeder bevrucht God, niemand anders.
Kaïn is misbruikt en vernederd. (net zoals Braad) Enkel omdat hij de zoon was van een vader die hij ook niet kende.

Met heel zijn hart geloofde Kaïn in de Schepper en handelde daarna. Johannes zegt dat Kaïn uit de goddeloze is, niet dat hij goddeloos is. Abel (Billy) is niet uitbundig bezongen als Seth (patman) later, en Kaïn kon zich boos maken als Abel weer eens gezegd had; van jou neemt de Heer toch niets aan alleen van de rechtvaardige waar hij zichzelf mee bedoelde. Een duw was de oorzaak dat Abel struikelde en met zijn hoofd hard tegen een steen viel, waarna hij stil bleef liggen, deze duw was een frustratie waar hij al jaren mee liep.

Ook zijn ouders hadden hem minder omzien gegeven dan de zijn zussen en broer Abel, jaloersheid speelde de rol.
God, de geest van God het bewijs dat Hij al zegent in de baarmoeder, zijn inborst en overtuiging niet gewelddadig te zijn vertelde hem dat niet te doen,( indien gij niet tot inkeer komt) Kaïn was veel groter en sterker.
Tot de ene fatale duw die hem bracht waar hij niet gewelddadig wilde zijn. Adam zou hem niet geloven dat niet zo bedoeld te hebben, en vind dat Kaïn liegt.
Vind zelfs dat zijn woorden onbetekenend zijn als het geluid van kraaien.

 
At 1:39 p.m., Anonymous sander said...

Aaron Russo heeft meer bereikt dan dit hoopje debunkers.
Ook mensen hier die de bijbel als waarheid aannemen.
Als jullie dit al geloven,dat jullie werkelijk alles geloven wat ze jullie vertellen.
Word tijd dat jullie eens de geschiedenis herlezen uit andere bronnen dan de staats-tv en bibiotheek.
Begin vooral met egypte en wat de joden daar geleerd hebben.
9-11 is gedaan door zionisten.
Zionisten zijn werkelijk paranoia.
4 eeuwen naast de VS gewoond en nog moeten ze een stukje eigen land hebben.
Trouwens de hele wo2 weten jullie geen donder van.
Blijf maar vooral doordromen dat onze regering ons komt redden.

 
At 2:07 p.m., Anonymous jonas said...

"Blijf maar vooral doordromen dat onze regering ons komt redden."

Welkom Sander, ik ben blij dat je mijn advies daarnet hebt opgevolgd. Ik denk alleen wel dat je een harde kluif zal hebben aan het uit hun dromen te halen van deze debunkertjes... Maar de waarheid doet veel!!!

 
At 2:35 p.m., Anonymous Han said...

Aldus een complottertje dat weer onder allerlei namen post. We trappen er niet in jongens. Gisteren ging het net zo met namen die 'geleend' waren van forums.

 
At 2:51 p.m., Anonymous bijstandafh.-bep said...

Het geloof is samen met macht en geld al duizenden jaren de oorzaak van alle ellende...
De meeste mensen zijn niet meer in staat om te relativeren, ze hebben een mening, en daar kan de ander het mee doen, zo niet, dan donderd hij maar op. Mensen, wordt eens wakker, en begin bij jezelf... Leer te kijken, leer te zien, en vooral, leer anders te denken en te doen. Zo ben ik vorig jaar begonnen met energiebesparing, ook al verbruikte ik niet veel energie en water, maar was ik toch benieuwd wat ik eigenlijk kon bereiken. Zo ben ik van gemiddeld 1550kW in de afgelopen jaren, naar 935kW in 2006 gegaan, en zit ik voor 2007 op ongeveer 550kW, en kan ik dit jaar nog naar ca. 400kW. Mijn stadsverwarming is alweer 25% minder, en mijn waterverbruik is van 18kuub in 2006, naar 14kuub in 2007 gegaan, en gaat nu richting 7kuub. En het enigste wat ik hiervoor moetst doen, is wat vaker opstaan en het stekkertje eruit trekken, en wat meer opletten...

 
At 3:15 p.m., Anonymous nazionist said...

David Cohen was born in Deventer, Holland in 1882, he was an expert in papyrology and became a professor of ancient history, first in Leyden, and then in Amsterdam.
He was active in Jewish affairs from an early age - he joined the Zionist movement in 1904 and held key posts in it. He was one of the sponsors and organisers of the Zionist Students Union.and the Jewish Youth Federation.
During World War One David Cohen was active in providing assistance to Jewish refugees, mainly from Germany, and became the secretary of the Committee for Refugees. He was a member of the Jewish Council in The Hague and then in Amsterdam and in 1934 was elected to the Standing Committee of the Union of Ashkenazic Communities.
In 1933 when the Nazis rose to power in Germany, it was on Cohen’s initiative that the Comte voor Bijzondere Joodse Belangen (Committee for Special Jewish Affairs) was established and he became the executive chairman of its sub-committee on refugees.


http://www.holocaustresearchproject.org/ghettos/cohen.html

 
At 4:05 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Een ieder die corruptie en perversie aankaart voor racist uitschelden omdat de ware aard van het beestje wordt onthult is weer typisch iets voor diegenen die er baat bij hebben dat de situatie zo blijft als hij is."

Als je met een racist aan komt zetten is ie een racist. Als je niet met racisten geassocieerd wil worden moet je niet als een puppy achter een hardcore racist aanhollen.
Heel simpel.

Dat gejank ook altijd! Denk toch eens een keer na voordat je keer op keer de grootste idioten op aarde loopt te quoten.

 
At 4:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dit is al zooo oud, zoals gewoonlijk huppelen de frusti's van zapburu weer achter de feitjes aan. Erg dapper ook dat jullie de onlangs overleden Aaron Russo nog even de grond in trappen, lijkenpikkerij is zapburu kennelijk niet vreemd.

 
At 4:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

Waarom ga je niet klagen op nujij.nl dat dit al zooooo oud is, anoniem?

Wat begrijp je niet aan het volgende: -de complottertjes komen met oud nieuws aanzetten en brengen dat als groot nieuws op iedere site waar ze het maar kwijt kunnen.
-Dit artikel is een reactie op bovenstaand gedrag van die complottertjes.

Kan je 1 en 1 optellen? Of is dat te veel gevraagd, anoniem?

Zoek trouwens eens de definitie van het woord 'lijkenpikkerij' op. Je schijnt niet te weten wat dat is.

 
At 4:42 p.m., Anonymous Anoniem said...

Maar wanneer ga je het de complottertjes vertellen dat dit oud nieuws is, anoniem?
Dat heeft ietsje meer nut dan dat hier te roepen, denk je niet?

 
At 4:45 p.m., Anonymous nazionist said...

"Dat gejank ook altijd!"

Janken is voor clepto-fascisten zoals jij ss-pikk snik... Weet je wat het gewoon is bij jou? Jij ziet zo langzamerhand het gejatte (algemene) bezit waar jou soort al generaties aan verslaafd is steeds sneller en gerechtvaardiger uit jullie jatjes verdwijnen, terwijl je het gepeupel niet meer aan het verstand kan brengen dat dat nu eenmaal zo hoort... DEUHHH? Omdat de wakker geworden slaven daardoor niet meer als sloofjes voor je willen zwoegen, maak je ze onmachtig en jankerig voor van alles en nog wat uit zonder te weten dat je voor een ieder al lang ontmaskert achter de feiten aan strompelt. Uit alles wat jij hier ter berde brengt, blijkt dat jou soort de sprookjes waarmee je de 'macht' altijd (tot nu toe) via conditionering uitoefende, niet meer dan alleen aan jullie eigen regententuig kan slijten. Hahaha, jij doet mij altijd denken aan de leraar die de grootste sprookjes als lesstof opgeeft, terwijl hij zich omdraaiend iets op het bord schrijfend, (via de markering op zijn rug geplakt) zielig aan iedereen laat zien dat hij al lang als leugenaar achter de feiten aan blijft sukkelen. Omdat hij niet anders kan en nooit zal kunnen! Dat is het beeld dat jij hier van jezelf achterlijk en niet in staat om dat te zien tot aan het hylarische achterlaat braat...(het spijt me spikk, maar je vraagt erom pikk...)

 
At 4:58 p.m., Anonymous Anoniem said...

"clepto-fascisten"??

:D

Misschien de volgende keer maar weer beperken tot woordjes van één of twee lettergrepen?
Of zoek eerst eens iets op voordat je intelegent uit de hoek wil komen.

En verder is het natuurlijk niet zo interessant waar een volstrekt onnozelaar als jij aan moet denken als ie hier komt. Je laat toch steeds weer zien dat je niet logisch na kan denken. Nou, als jij daar lol in hebt moet je vooral doorgaan.

 
At 5:19 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je kunt wel over nu.jij gaan zemelen braadWORST, maar ik heb het dus over JULLIE, zapburu. Jullie plaatsen het ene na het andere kulverhaal op deze parodie van een weblog.

Waarschijnlijk vind je jezelf een hele stoere bink die de 'waarheid' verkondigd, affijn, heb ik weer wat te lachen. :)

 
At 5:28 p.m., Anonymous Anoniem said...

*zucht*
Nog maar een keer dan. Lezen is blijkbaar moeilijk:

Wat begrijp je niet aan het volgende:
-de complottertjes komen met oud nieuws aanzetten en brengen dat als groot nieuws op iedere site waar ze het maar kwijt kunnen.
-Dit artikel is een reactie op bovenstaand gedrag van die complottertjes.

Gaat er een lampje branden? Of blijf je nu de onnozele hals uithangen?

Dus wanneer ga je de complottertjes vertellen dat dit oud nieuws is?

 
At 5:57 p.m., Anonymous Anoniem said...

*zucht*
Als iemand het niet eens is met braadaap dan heeft diegene altijd 'slecht gelezen'. Het zal ook eens niet zo zijn..

Lol@ Braadlap...ga zo doorrr!!! :)

 
At 6:01 p.m., Anonymous klaas said...

Het is een kleine, maar overigens onverantwoorde stap dat model van de geïsoleerde rationele egoïst, voor de menselijke werkelijkheid te nemen. Die stap houdt de stelling in dat mensen er niet kunnen toe komen externe effecten te internaliseren en publieke gedachtes te interperteren. Zodra zij zich buiten goedgeorganiseerde markten bevinden, stuiten zij immers overal op free rider problemen en andere sociale dilemma’s. Dat zijn echter problemen en dilemma’s waar geïsoleerde rationele egoïsten als Braad en Billy per definitie niet uitkomen, tenzij zij daartoe gedwongen worden. Dus annoniem, laat het maar om water naar de zee te blijven dragen, want bij deze 2 sociopatische psychopaten zal jij zonder enge ziektes nooit met enig resultaat de eindstreep halen.

 
At 6:09 p.m., Anonymous Anoniem said...

"*zucht*
Als iemand het niet eens is met braadaap dan heeft diegene altijd 'slecht gelezen'. Het zal ook eens niet zo zijn..
Lol@ Braadlap...ga zo doorrr!!! :)


Ja, als je het echt niet begrijpt ga je maar een beetje schaapachtig lachen.

Nog een keer, (en als je het dan niet begrijpt, zeg dan even precies WELK gedeelte van de logica je ontgaat):

Wat begrijp je niet aan het volgende?
-de complottertjes komen met oud nieuws aanzetten en brengen dat als groot nieuws op iedere site waar ze het maar kwijt kunnen.
-Dit artikel is een reactie op bovenstaand gedrag van die complottertjes.

En probeer nu eens een keertje na te denken.
Gaat er een lichtje branden? Of moeten we weer weken doen over zoiets enorm onbenulligs?

Dus: wanneer ga je de complottertjes vertellen dat ze met 'zooo oud nieuws' aan komen zetten?

 
At 6:14 p.m., Anonymous Anoniem said...

(En goh.. waar zou die Socrates/Lanoe nou toch gebleven zijn?? Is ie zomaar 'verdwenen' vlak nadat ik commentte dat het begon op te vallen dat steeds als Socrates begon met reageren de spoof-mongolen ook weer van stal kwamen.
Tiswat, he Socrates?)

 
At 6:36 p.m., Anonymous loaner said...

http://www.youtube.com/watch?v=JZ-WwPWSkI&eurl=http://www.prothink.org/


Good job, Prothink! You are an inspiration to me. You give me hope for justice to come. I love you, brother. I am definitely going to promote your site at the anti-war rally when the next one come. I am currently learning about computer to set up a website like yours. Let us all set up a website because Zionist shill truthseekers are bombarding the internet with their disinfo sites so when new people who want to find the truth they are turned off from the truth about Israeli 9/11 connection by disinfo site such as Rense dot com or Zapburu. If enough of our sites out numbered the liar sites like antiwar dot com, then these Zionist has to work extremely overtime to hire more Zionist agents which they would eventually have a hard time keeping track of their shills because some of their Zionist agents might decide to get paid by Zionist while turning against their Zionist masters at the same time.

 
At 6:43 p.m., Anonymous billyton said...

http://www.youtube.com/watch?v=JZ-WwPWSk3I

Deze was voor hierboven van: Loaner

 
At 6:56 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ja,je laat weer prima zien wat voor idioot je bent.
Ben je trots op jezelf?

 
At 7:08 p.m., Anonymous billyton said...

Ja, en dat kan jij niet zeggen want waar jij het van moet hebben, halen ze bij ons alleen uit het abbatoir weg lijkenpiker van een braadlikker...

 
At 7:18 p.m., Anonymous Anoniem said...

je hebt het woord 'lijkenpikker' nog niet opgezocht he?

Doe het nou eens. Altijd maar woorden gebruiken waarvan je net niet precies begrijpt wat ze betekenen. Beetje sneu he, socrates?

 
At 7:19 p.m., Anonymous Anoniem said...

@braadspitt,

"Dus: wanneer ga je de complot-tertjes vertellen dat ze met 'zooo oud nieuws' aan komen zetten?"

Aangezien jij je dag en nacht als een bezetene bezighoudt met allerlei complotten lijkt het me dat de term 'complottertje' ook op jou van toepassing is, dus bij deze vertel ik jou dat je je met oud nieuws aankomt.

De mensen die jij steeds aanduidt als 'complotters' zijn over het algemeen overtuigd van hun 'waarheid', net zo als jij overtuigd bent van jouw 'waarheid'. Het verschil is dat je met de meeste van die zogenaamde 'complotters' nog enigzins een normale discussie kunt aangaan, met jou niet. Jij schreeft, vloekt en schuimbekt maar wat om je heen, en bent veel fanatieker dan elke andere 'complotter' waar ik ooit mee te maken heb gehad.

Begrijp je het nu eindelijk een beetje, braadkots? :)

 
At 7:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

ach, gaan we maar weer proberen het onderwerp uit de weg te gaan?

Nog een keer: jij komt hier binnenvallen met het nogal selectieve, en daarom erg sneue verwijt dat het hier omn "zooo oud nieuws" zou gaan.

LEES nu nou toch een keertje. En ALS je het volgende niet begrijpt, geef dan op z'n minst even aan WAT het is dat je niet begrijpt. Dan kan ik het je uitleggen.

Wat begrijp je niet aan het volgende?
-de complottertjes komen met oud nieuws aanzetten en brengen dat als groot nieuws op iedere site waar ze het maar kwijt kunnen.
-Dit artikel is een reactie op bovenstaand gedrag van die complottertjes.

(Eén tip: lees eens de eerste regel van de 3e alinea van het stukje van Billy. Zie je, je vertelt niks nieuws. Hier is al lang bekend dat het oud nieuws is, maar in complottertjesland wil het nog niet zo doordringen. Ga jij het ze vertellen?)

 
At 7:36 p.m., Anonymous Anoniem said...

..en als we dat afgehandeld hebben gaan we wel verder met alle drogredenen uit je laatste comment (en dat zijn er weer eens heel wat bijelkaar. Je moet toch wel erg je best doen om zoveel onzinnige redeneringen in één comment te krijgen. Mij zou het niet lukken al zou ik het proberen). Maar nog even geduld.

Dus: lees de eerste regel van de 3e alinea van Billy's stukje.
Wat kun je daaruit concluderen?
Doe eens een beetje je best om te laten zien dat je het best kan: logisch redeneren.

 
At 7:57 p.m., Anonymous Socrates said...

"(En goh.. waar zou die Socrates/Lanoe nou toch gebleven zijn?? Is ie zomaar 'verdwenen' vlak nadat ik commentte dat het begon op te vallen dat steeds als Socrates begon met reageren de spoof-mongolen ook weer van stal kwamen.
Tiswat, he Socrates?)"

Sommige mensen hebben ook nog een rl leven, Braadworstje.

Zoals ik al zei: je begint een beetje paranoia te worden in dat virtuele wereldje van je, braadworstje.

Zoals ik al zei, als ik me verveel en ik zit aan de pc, dan vereel ik jou wel ff, maar daar heb ik nu geen tijd voor:-)

Carpe diem laf aspergerlijdend vies oud Braadworstje.

 
At 8:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

ach kijk, daar issie!

Lekker even een uurtje gewacht?

Nou zal de spoof-idioot wel weer even wegblijven, denk je niet?

 
At 8:21 p.m., Anonymous josé said...

Sommigen van julie zijn echt ontspoort, stelletje halve zolen. Ik laat het even aan Billy over, maar ik heb hem gezegd dat ie hier best een paar mafkezen mag bannen. Met de complimenten van de NWO alwaar ik mijn centen in het geheim van trek...

Ik zal geen namen noemen, maar wat mij betreft zijn braad, anoniem en fred wel zo'n beetje klaar hier. Wat een broekenpoepertjes zijn jullie zeg. Hebben jullie niets beters te doen? Ga toch op zapruder de lolbroek uithangen bedankt!

 
At 8:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

nou bedankt hoor José dat je het maar even aan Billy overlaat. Heel fideel van je, gozert!

 
At 8:42 p.m., Anonymous joseeee said...

"Heel fideel van je, gozert!"

Ik heb een voorbips en jou ballen hangen bij mij tussen de schouders lulhannes! Bovendien ben ik ook op hyves naakt te bewonderen als je mij niet gelooft... Braad zonder pik?

 
At 8:48 p.m., Anonymous Anoniem said...

"bovendien ben ik ook op hyves naakt te bewonderen als je mij niet gelooft..."

Een zin die zo uit een boek van Douglas Hofstadter zou kunnen komen! :D

En wat als ik je WEL geloof? Ben je dan NIET naakt te bewonderen op hyves?

(leve de logica!)

 
At 8:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

(de kans dat mijn ballen ooit tussen jouw schouders hangen is trouwens ook niet zo heel groot)

˙oz ɟo 'ɹɐɐqlǝdsɹooʌ ʇǝıu ʇɥɔǝ ˙qǝɥ uǝllɐq uǝǝƃ lɐɐɯǝlǝɥ ʞı ʇɐpɯo ʇɯoʞ ʇɐp ʇɐp uǝƃƃǝz ɾıɾ ɐƃ nu uǝ˙˙

 
At 9:02 p.m., Anonymous josé said...

Ik begrijp nu wel waarom Braad het altijd maar achter zijn toetsenbord moet zoeken. Al kan je daar tegenwoordig ook niet meer 100% gerust op zijn...


Hoe help je mensen met pedofiele gevoelens? De twintiger jaren zijn die van het maken van afspraakjes en vinden van een partner. Deze mannen echter voelen zich aangetrokken tot kinderen, jongens of meisjes, en durven hier veelal niet over te spreken - niet met hun medestudenten, niet met hun ouders of familie.

Het is ook de leeftijd waarop men wegtrekt uit het ouderlijk huis en waarop men meer eigen keuzen kan maken. Dan leven we ook nog in de tijd van Het Internet. De gevoelens, vooral door kinderen aangetrokken te worden, pedofiele gevoelens, kunnen een obsessie worden die de persoon en dien opleiding helemaal kan blokkeren. Wij horen vaak vertellen over obsessie, depressie en zelfs suïcideplannen. Sommige van hen blokkeren hun gevoelens, anderen gooien alle remmen los en komen in grote problemen met politie en justitie, alsook met hun sociale omgeving en hun familie.

 
At 9:06 p.m., Anonymous Anoniem said...

Je schijnt er alles van te weten, "José".

 
At 9:16 p.m., Anonymous josé said...

Ik ben werkzaam bij de zedenpolitie.(pedo-afdeling)Ben online aan het rechercheren om potentiele daders (profiel waarop jou surfgedrag ernstig bij aansluit) op te sporen en te vervolgen vandaar...

 
At 9:16 p.m., Anonymous hp said...

En ja hoor, josé (wie het ook moge zijn) komt weer eens aanzetten met een copypast:
http://www.helping-people.info/hoe_help_je.htm

 
At 9:19 p.m., Anonymous gulible/goyim said...

Braad's afkomst onthult?:

Zionist Dutch Jews worked with the Nazis In Holland during WW2, a professor and a diamond dealer worked with the Nazis. Some non-Zionist Jews worked for the Nazis out of fear, but some Zionist Jews seem to have worked with Nazis to create anti-Semitism and get rid of non-Zionist Jews. We must have the freedom to investigate the Holocaust in order to settle these disputes. Europeans must stop being afraid of Zionists

 
At 9:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Ik ben werkzaam bij de zedenpolitie."

Ah kijk, een informant.

 
At 9:26 p.m., Anonymous Anoniem said...

en gulible/goyim heeft maar weer eens inspiratie opgedaan bij Stormfront.

De complottertjes staan er weer geweldig op vandaag.

 
At 9:31 p.m., Anonymous pasteman said...

Meerdere malen ben ik geschrokken van de hoeveelheid mensen die wel erg snel ‘onzin’ roepen, een normale discussie lijkt vaak onmogelijk. Nu ben ik van mening dat het gemakkelijk moet zijn om aan te tonen dat het 9-11 gebeuren inderdaad op waarheid berust.

Honderdduizenden woorden in even zo vele discussies, uiteindelijk blijven alsnog over: voor- en tegenstanders, de pro’s en de anti’s, met natuurlijk ook de groep die het grootst is en vaak het rustigst, de sceptici - de echte twijfelaars.

Mijn geheugen vertelt mij dat debunkers die vandaag de dag complotters worden genoemd, ‘vroeger’ niet voorkwamen. Om dit met zekerheid te kunnen bevestigen heb ik vele sites doorgenomen van ‘vroeger’, om te kijken of er ergens een vergelijkbare, en betwistbare mening op te lezen was. Filmmateriaal is zelfs nog beter, al het filmmateriaal van ‘vroeger’, ook allemaal opnieuw bekeken, in de hoop op een vergelijkbare mening. Mijn geheugen blijkt nog te werken, nergens is op een site van voor het jaartal 1990 betwistbare conclussie of leugen te lezen! Hoe willen de-bunkers dit nu weer verklaren? Tja, toegenomen valse vlag operaties is een veelgehoorde optie, maar die valt al snel af bij gebruikmaking van het gezond verstand. Dit gezond verstand vertelt mij dat er dan toch op z’n minst zo af en toe een vergelijkbare mening moet zijn geponeerd, zelfs discutabel, zoals we dat nu al jaren meemaken. Het gaat tenslotte om een en hetzelfde fenomeen wat al jaaaren bestaat, toch? Maar dan met minder aanslagen, dus met minder slachtoffers. De kans is groot dat vele Nederlanders over zulke meningen beschikken, wanneer om hun mening wordt gevraagd en dus daardoor inderdaad al tientallen jaren hetzelfde gedrag vertonen. Hoe bedoel je, moeilijk doen wanneer het makkelijk kan? Maar op de makkelijke manier is door debunkers nu nog niet aangetoond dat 9-11 verhandelingen onzin zijn.


Wat ik vraag is een foto, van voor het jaar 1990, genomen in Nederland, uit eigen fotocollecties, dus niet van de een of andere website, met hierop een vergelijkbare uitgewaaierde vliegtuigstreep welke wij nu duidelijk omschrijven als een chemtrail. Probleem/fenomeen opgelost, klaar is Kees.Wat ik ook nog steeds niet heb kunnen vinden en wat mij nogal verbaasd, is dat er geen oudere, gedetailleerde literatuur lijkt te bestaan over het fenomeen contrails. Dit vind ik niet logisch, er zal toch vast wel ergens iets over te vinden moeten zijn? Ik hoop dat ik snel een reactie met meer informatie mag ontvangen, met de gevraagde foto of info over wat oudere info. Succes!

 
At 9:37 p.m., Anonymous Anoniem said...

dan maar weer wat gelul over "chemtrails" koppiepeesten? Ach, waarom niet he, als je toch niks te melden hebt..

http://www.chemtrails.nl/map2/De%20Uitdaging.htm

 
At 9:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

Maar blijkbaar wil je kost wat kost laten zien dat je niet de enige bent die werkelijk niet in staat is om ook maar een zinnige beredenering op te schrijven.

Nou, gefeliciteerd hoor, maar we wisten dat eigenlijk al lang. Sneue Nexus'jes genoeg in deze wereld.

 
At 9:43 p.m., Anonymous jusefulidiot said...

Chief rabbi thanks Bush for 'war against Iraq'

During a short verbal exchange Wednesday at the Ben-Gurion Airport Terminal, Chief Ashkenazi Rabbi Yona Metzger thanked President George W. Bush for the US's military intervention in Iraq:
"I want to thank you for your support of Israel and in particular for waging a war against Iraq," Metzger told Bush, according to the chief rabbi's spokesman. Bush reportedly answered that the chief rabbi's words "warmed his heart."

Jeruzalen post...

 
At 9:48 p.m., Anonymous Anoniem said...

owgod..

BREAKING NEWZZ!!
Israel steunde de VS in de aanval op Irak!!

Nou nou, dat wisten we nog niet, hoor! Wie had dat durven denken?
O ja, iedereen die in de afgelopen jaren niet in een hol heeft gewoond.

En wat wil je nu? De Open Deur Award 2008?

Of ga je gelijk voor de Onnozelaarstrofee?

 
At 10:02 p.m., Anonymous braderius said...

Google the EVIL passages from the Zionists most HOLIEST Book called "The Talmud". The verses are sickening and treasonous to say the least. Wake up people, we have been conned by these Zionists who have infiltrated all levels of our Western governments!


Nee braadknaap, ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat beide duivels dat (demoncratie verspreiding) allemaal in de naam van de regels doen die in hun 'heilige' pornografische boekjes verordeneerd worden? Prutsende kneus...

 
At 10:05 p.m., Anonymous braaaandendpikkk said...

Our Zionist media masters want us to believe ANY criticism of Israel is anti-semitic. The Zionist courts have ruled that "Truth is not a defense!" It doesn't matter if what you say is true or not, if your comments or materials offend God's Chosen (really self Chosen) you are guilty of Hate Speech. They are "God's Chosen" or the world's "Master race" and thus think they have a license to kill from God.

 
At 10:06 p.m., Anonymous Anoniem said...

..en nog meer Stormfront praatjes.
Indrukwekkend hoor.

stakker!

 
At 10:12 p.m., Anonymous Rogier said...

"Nu ben ik van mening dat het gemakkelijk moet zijn om aan te tonen dat het 9-11 gebeuren inderdaad op waarheid berust."

Ja, gewoon plofmoslims in een vliegtuig. Is dat nou zo moeilijk te begrijpen?

 
At 10:24 p.m., Anonymous je schoonmoeder said...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Billlllyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!
ouwe pik van me!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
At 10:34 p.m., Blogger praatpikk said...

Wat is er nou aan de hand hier jongens?

 
At 12:21 a.m., Blogger braadspitt said...

Daardat ik vandaag teveel en opgefokt afwezig was bij mijn werkgever, heeft hij besloten mijn contract van af heden niet meer te erkennen. Hiermee in de problemen gekomen wil ik Billythekid bedanken voor zijn prachtige momenten die zijn blog mij hebben gebracht. Wegens de juridische kosten die ik van af heden zal moeten maken tegen mijn werkgever, zal ik genoodzaakt zijn mijn hardware van de hand te doen. Blijken van medeleven (ook van mijn vijanden) en eventueel donaties, dienen in overeenstemming mer de moderator te geschieden. Het ga jullie allen wel en moge de conspiracy nuts gekraakt worden totdat ik hun gelijk zal krijgen.

 
At 12:42 a.m., Blogger braadspitt said...

Wegens de privé perikelen van het moment, bied ik mijn excuses aan voor de spelfouten van mijn vorige comment. De spoofers van vandaag hebben mij wel lelijk bij de kladden gehad. Dankszij hen moet ik 2008 verder maar zien hoe (uitkering is geen optie wegens mijn rijke familie) ik de eindjes aan elkaar knoop. Juist ja jullie raden het al ik knoop de oplossing maar om mijn nekje heen denk ik. Dag luitjes, het was prettig met jullie gepraat en gedolt te hebben.

Was getekend: Braadspitt

 
At 5:08 a.m., Anonymous Olaf said...

'Some people create, other people destroy'. Geen flauw idee of iemand dat gezegd heeft, zo niet is de quote per heden van mij.

Man, wat heb ik genoten van je snoeihard heersende w00tbalp00l op RC.

Braad, ik vind het oprecht jammer dat je op deze stek links en rechts aan het schoppen bent. Een kritische noot is prima, maar ad hominems overheersen.

Je kunt het oneens zijn met Zapruder. Maar stel dat deze info simpelweg als doel heeft om mensen te laten nadenken, zonder directe oordeelsvorming. Moet dat in de kiem worden gesmoord?

Hoe dan ook, sterkte met het privé gebeuren Braad.

 
At 8:39 a.m., Anonymous Rogier said...

Weer een nep Braad. Als je de discussie niet op inhoud kunt winnen, ga je maar personen spoofen.

 
At 8:41 a.m., Anonymous Rogier said...

En deze is ook om te lachen: "Je kunt het oneens zijn met Zapruder. Maar stel dat deze info simpelweg als doel heeft om mensen te laten nadenken, zonder directe oordeelsvorming. Moet dat in de kiem worden gesmoord?"

Zonder directe oordeelsvorming? Halloooooo!!!!!

 
At 9:11 a.m., Anonymous wanbetaler said...

Rogier dit valt mij zwaar van je tegen. Wat meer medeleven had ik van geestverwanten toch wel verdient dacht ik zo? Ik heb het echt moeilijk en ben radeloos. Door mijn porno, on-line, enz. verslavingen kan ik voorlopig mijn rekeningen wel op mijn buik schrijven, en daarvoor had ik van jou wel iets meer support verwacht. Maar goed in tijden van nood leert men zijn vrienden kennen... (donaties bij de moderator deponeren bedankt daarvoor)

 
At 9:26 a.m., Anonymous Crap said...

Beste wanbetaler, zojuist heette je toch nog gewoon Braad? Waarom nu weer een andere naam? Zeker het
wachtwoord voor je verse Braadspitt account bij Blogger alweer vergeten? De spoof wordt er niet geloofwaardiger door.

 
At 9:39 a.m., Blogger braadspitt said...

Jij ook al crap? Zo zie je maar weer waarvoor hennep toch nog goed blijkt te zijn... Voor de verhanging (na verraden te zijn door al mijn de-bunk maatjes) van verslaafde en eenzame de-bunk junkies? Ach ziende blinde de-bunke maatjes ik geef er de brui aan. Dag...

 
At 9:55 a.m., Anonymous Crap said...

De echte Braadspitt verwijst toevallig naar een Wordpress.com account en kan beter schrijven dan jij, vieze nepperd.

 
At 9:57 a.m., Anonymous Anoniem said...

Ik reageer altijd onder deze wordpress-ID.

Bovenstaande reacties zijn dus weer (overduidelijk) van dezelfde uberlooser die zo goed de geestelijke armoe van de complottertjes illustreert.

 
At 10:02 a.m., Anonymous Anoniem said...

..en ook een nep-Olaf (althans dat mag ik heel erg hopen voor 'm)

 
At 5:29 p.m., Blogger Billythekid said...

Bericht voor de naamkapers: vanaf nu verwijder ik jullie stukjes.

 
At 5:36 p.m., Anonymous Raamat said...

Pastaman

´Mijn geheugen blijkt nog te werken, nergens is op een site van voor het jaartal 1990 betwistbare conclussie of leugen te lezen`


Dat is heel makkelijk verklaarbaar, pas in 1984 is het internet ontstaan zoals wij dat kennen. De explosieve groei, en het gebruik van home computers waarmee men makkelijk het internet op kon begon pas aan het eind van de jaren 80 begin van de jaren negentig. Kortom voor 1990 was het aantal malloten dat een internet pagina had zeer beperkt.

 
At 5:47 p.m., Anonymous Anoniem said...

Internet zoals wij dat kennen (waar je je als thuisgebruiker op kon abonneren) is er pas sinds de jaren 90, en vond pas z'n vlucht tegen het einde van dat decennium.

In de jaren '80 waren het nog wat losse netwerkjes op en tussen universiteiten en andere organisaties (bitnet, greennet, weetikveul). Alleen tekst, monochroom scherm, pc's zonder harde schijf die draaiden op DOS, jeweettoch?.

Een email versturen in 1991 was nog een hele belevenis, een foto up- of downloaden een tijdrovende bezigheid.

 
At 7:41 p.m., Anonymous nicka said...

misschien in een boek van het KNMI of van oude schippers uit de bieb?

ik zie schapenwolken op je site en die waren er vroeger - dat is dan wel na 1969 ;-) - zeker ook, weet ik me te herinneren.

wat overigens tegen chemtrails pleit is het feit dat de levensverwachting wereldwijd steeds toeneemt.

dus chemicalien in de lucht om de bevolking te decimeren is nog niet erg effectief ;-)

 
At 7:37 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Kortom voor 1990 was het aantal malloten dat een internet pagina had zeer beperkt."

Nogal ja, want de eerste web browser werd pas in dat jaar geschreven, en het publieke world wide web zoals we dat nu kennen werd pas in Augustus 1991 gelanceerd.

 

Een reactie posten

<< Home