zondag, maart 23, 2008

You Tuubje
De We Are Change-complotters weten zo langzamerhand echt niet meer wie ze nu weer eens lastig moeten vallen voor een You Tuubje. Dus gingen ze met 9/11 spandoeken achter de niet geheel onomstreden Fox-reporter Carl Cameron staan, die in New York toevallig op straat stond te draaien. Hij hoorde de complotters eens rustig aan (alsof alles over 9/11 helemaal nieuw voor hem was), maar maakte al snel duidelijk dat de complotters niet bij hem moeten zijn. "Ik doe politieke verslaggeving."

Het mooiste fragment zit aan het eind als Cameron de boys wijst op de toevallig passerende oud-senator Phil Gramm, die helemaal niets met 9/11 te maken heeft gehad, en tot voor kort presidentskandidaat John McCain adviseerde. "Waarom zitten jullie hem niet achter de kont aan?" En hup, daar zetten de complotters het op een lopen, alsof hun leven ervan afhangt. "Zo, die zijn we kwijt," moet Cameron met een dikke knipoog tegen zijn cameraman hebben gezegd.

Labels: ,

3 Comments:

At 6:31 a.m., Blogger stormwaarschuwing said...

Hé braak-bal (en zijn knecht billyboy natuurlijk) hier heb je je everbeeld (de commentator van dit filmpje), die al van een natte onbedoelde scheet der goyim, van opwinding zijn jeugd trauma's voor zijn jïdische broodheren nauwelijks kan verhullen!!! (zie link) hihihi...

http://nl.youtube.com/watch?v=BVtNI38ZC-o

 
At 3:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

"van opwinding zijn jeugd trauma's voor zijn jïdische broodheren nauwelijks kan verhullen!!"

Dus zelfs stormwaarschuwing is bedoeld voor mensen met een jodencomplex..

 
At 5:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

@truth hurts:

dit is gewoon weer Sandocan/Conman/etc. - de compulsieve spoofer - die zich de identiteit aanmeet van een van z'n mede-truthers. (Makkelijk te herkennen aan z'n beperkte vocabulair.)

 

Een reactie posten

<< Home