dinsdag, mei 06, 2008

DeborahComplotters zijn nog steeds niet klaar met de moord op hoerenmadam Deborah Jeane Palfrey, die zich vorige week verhing bij de stacaravan van haar 76-jarige moeder. Sterker nog: Zapruder noemt maar gelijk een rijtje andere verdachte zelfmoorden op, waaronder die van Bush-biograaf James Hatfield. Alleen overleed die al in juli 2001 aan de gevolgen van een overdosis, dus wat had die moeten weten? Of neem Margie Schroedinger, een zwarte vrouw die George W. Bush voor miljoenen had willen aanklagen voor aanranding. Alleen was Margie een beetje geestesziek.

Inmiddels zijn de twee brieven vrijgegeven die Deborah had geschreven aan haar moeder en zuster. Die werden niet gevonden op de plek waar zij zich had verhangen, maar in de slaapkamer van haar moeder: "I cannot live the next 6-8 (sic) years behind bars for what both you and I have come to regard as this 'modern day lynching' only to come out of prison in my late 50s a broken, penniless and very much alone woman." Haar moeder heeft bevestigd dat het Deborah's handschrift is.

De politie heeft geen aanwijzingen gevonden die wijzen op moord, de resultaten van de autopsie worden later deze week vrijgegeven. Maar let op: De complotters zullen tot in lengte van dagen beweren dat ze vermoord is omdat "een hoop mensen bang werden voor hun politieke carrière".

Labels:

8 Comments:

At 2:48 p.m., Anonymous Anoniem said...

Alleen overleed die al in juli 2001 aan de gevolgen van een overdosis, dus wat had die moeten weten?

Wat heeft het tijdstip van zijn dood te maken met de vraag of er al dan niet sprake zou zijn van moord (waar ik overigens evenmin van overtuigd ben), ik snap de relevantie van je opmerking niet helemaal.

Zijn (zelf-)moord zou volgens sommigen toch te maken hebben met het boek fortunate son over de Bush familie, dat al ruim voor 2001 verscheen ?

Waarop doel je met je vraag wat hij dan wel had moeten weten ?

 
At 5:16 p.m., Anonymous Crap said...

Wat is dan de aanleiding als een boek allang uit is?

 
At 10:15 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat een onzin op Zapruder. Gewoon toeval en incompetentie. Billy heeft groot gelijk. Er bestaan geen complotten, mensen zijn goudeerlijk en 'verdacht' is gewoon een ander woord voor 'toevallige samenloop van omstandigheden'. Billy is mijn held. Een guru. Onze God. Wat kan hij alles toch helder en geloofwaardig uitleggen. Billy de vereenzelviging van nuchter denken. De vleeswording van Occam's Razor. I've seen the light and in it is Billy. Hallelujah.

(Onder ons: zou die Billy zelf wel geloven wat ie allemaal schrijft of ligt hij net als wij hier schaterlachend onder tafel van z'n eigen stukjes?)

 
At 2:00 a.m., Anonymous dubbelspion said...

Billy is een bejaarde oud-AIVD'er die op z'n ouwe dag graag wat bijklust voor z'n ouwe baas.
De nachtzuster komt zo weer, Billy.
..."Bitterkoekje erbij?"

 
At 4:01 p.m., Anonymous Anoniem said...

Billie is nog van de ouwe geitenwollensokkenbende,die nog steeds denkt dat de good old fellows europa hebben bevrijd na wo2.
Niet wetend dat zij het zelf waren die het ook uit gelokt hebben.

Hepie en hepie fan,met de polonaise elke zondag met het bejaardenclubje.
Henk van der meyden heeft nog een snelcursus roddelen van ze geleerd,en starte daarna de prive op.

 
At 6:10 p.m., Anonymous Vizor said...

"geitenwollensokkenbende,die nog steeds denkt dat de good old fellows europa hebben bevrijd na wo2."

Nee, het waren de Borg die ons hebben gered. Vraag Niburu maar.

 
At 6:13 p.m., Anonymous Vizor said...

En vertel eens even, welke aanwijzingen zijn er voor moord? Dat weten jullie toch altijd zo goed, complotters?

 
At 7:16 p.m., Blogger Billythekid said...

"Er bestaan geen complotten, mensen zijn goudeerlijk en 'verdacht' is gewoon een ander woord voor 'toevallige samenloop van omstandigheden'."

Tastbare bewijzen, complotters, kom op, jullie kunnen het! Niet zomaar wat in het luchtledige roepen en dan mopperen als daar commentaar op komt. Of je tegenstanders meteen veroordelen tot het kamp van brave gelovers .

 

Een reactie posten

<< Home