zaterdag, mei 03, 2008

Barbarapappa


Het gaat helemaal fout tussen de noplaners en de planehuggers bij Zaplog. Al weken woedt daar een hevige discussie over de vraag of er wel of geen vliegtuigen voor de aanvallen van 9/11 zijn gebruikt. "Heeft iemand eigenlijk wel ene sjoege van de achtergronden van die (onderzoeker) Steven Jones? Heeft hij niet ooit het officiële onderzoek naar cold fusion vakkundig om zeep geholpen? Leuke bijkomstigheid is dat er kennelijk cold-fusion wapens (DEW) zijn gebruikt op 911," begint Zapcoat het zoveelste draadje over dit onderwerp.

Zapcoat verwart microgolfwapens met koude fusie (dat pas in 2007 voor het eerst succesvol aangetoond zou zijn), maar dat zal hem verder een zorg zijn: "Voor wie heeft hij (Jones) gewerkt en wat heeft hij daar voor gedaan? Dat was toch voor de CIA? Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Bovendien is hij een mormoon. Heeft hele vreemde ideeën op dat gebied. En waar zijn die mormonen ook weer mee bezig? Volgens mij zijn ze erg goed in het verzamelen van data van elk persoon van over de hele wereld...."

"Het vervelende van die no-plane-verhalen is dat deze theorieën zo hapsnap, speculatief en zweverig zijn dat ze niet eens weerlegd kunnen worden," moppert Frank "Waarheid 9/11" Ho, die zich al snel met de discussie bemoeit. "Degenen die deze theorieën rondstrooien zijn de beste ambassadeurs die zogenaamde debunkers zich kunnen wensen. Wanneer hier sprake was van ruimtespacewapens dan hebben honderdduizenden op straat verzamelde New Yorkers zich in de luren laten leggen door een lasershow inclusief holografische technologieën, die nooit eerder in die vorm zo realistisch tot stand werden gebracht. Niet in Las Vegas en zelfs niet in Die Hard deel VI."

En daar gaat Zapcoat weer: "By the way, die microwavewapens (je hebt ze in soorten en maten) staan ze ook op het punt in te zetten tegen de Amerikaanse bevolking zelf, bij demonstraties."

Waarna Ho zich steeds bozer maakt: "Niks is gemakkelijker en goedkoper dan een hoop praatjes in circulatie brengen waarover betrokkenen tot in lengte van dagen blijven discussiëren. Niets gemakkelijker om naïevelingen het hoofd op hol te jagen met quasi wetenschappelijke bullshit die ze vervolgens nog gaan verdedigen ook. Disinfo is één van de meest effectieve methoden om de focus van een 'beweging' te verzwakken."

Waarop Zapcoat zijn opponent adviseert om het denkraam maar eens wagenwijd open te zetten: "Een spiritueel pad is altijd het pad van jou als enkeling, dat kun je een ander niet voor je laten bewandelen. Als je dat uitbesteed dan kom je terecht bij instituten, zoals het patriarchale systeem van een Roomse kerk of het onderwerpende systeem van god economie. Schuld en boete."

"Tijd om mij uit deze discussie terug te trekken,"
reageert een bijna kokhalzende Ho. "Ik zie een gapend gat van spiritueel materialisme opduiken, door het slachtoffer veelal aangezien voor ruimdenkendheid. Daartegen is geen kruid gewassen, aangezien de belijder aan geen discussieregels gebonden is en de vrijheid neemt om op elk moment elke gedaante aan te nemen. Een soort barbapappasyndroom."

Het grappige is dat de planehuggers in hun poging om de gelederen gesloten te houden steeds meer neigen naar de officiële theorie. Stond het vroeger voor hun vast dat er helemaal geen vliegtuig in het Pentagon was gevlogen, nu lees je in een ander noplane draadje nota bene: "Er zijn ook genoeg foto's en getuigen van herkenbare vliegtuigonderdelen. Er is een enorm aantal diensten en organisaties (ook onafhankelijke) betrokken geweest. Dat zijn dus heel veel getuigen. De geidentificeerde slachtoffers kwamen overeen met de namen op passagiers lijst van vlucht 77. Beter bewijs als dat kun je niet hebben samen met de foto's van 757 onderdelen en de getuigenverklaringen . In jou(w) ogen is dat alles natuurlijk gefaked . Heel naïef om te denken de de overheid zo extreem competent is geweest om alle betrokkenen op één lijn te krijgen."

Uitkijken jongens, straks gaan jullie nog ontkennen dat 9/11 een inside job was!

Labels: ,

11 Comments:

At 12:22 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wie zijn al die lui? Moet ik die kennen? Waargaat dit in hemelsnaam over? Ik ga zo nog even bladeren, maar duidelijk is het niet echt.

 
At 12:26 p.m., Blogger heilloze profetie said...

Die noplane discussies zijn idd prachtig om te volgen. Wat wel frappant is is dat de "plane huggers" net zo maffe theorieen erop na houden. Frank Ho suggereert net als Arie, ron en nog wat anderen dat die noplane theorie een georganiseerde desinfo campagne is om de waarheidszoekers een loer te draaien.

Of ipv no planes denken dat de torens zijn opgeblazen. Waarom al die moeite doen om die torens in het ultrageheim te voorzien van explosieven/therm?te terwijl het grote boze complot ook een boeing 747 in het WTC had kunnen laten vliegen.

En wat betreft de noplane theorieen: in het Pentagon is geen vliegtuig gevlogen omdat het gat te klein was, in het WTC zijn geen vliegtuigen gevlogen omdat er een gat zat! Aargh, *IQ dropt enkele punten*.

 
At 1:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

En daar gaat die maffe Inanna weer: "De bevolking moest geloven dat de Twin Towers door die vliegtuig-inslagen waren neergestort. Daarom heeft men in de Twin Towers de ontploffingen van boven naar beneden laten lopen, terwijl bij een normale controlled demolition de ontploffingen onderaan beginnen, net als bij het WTC 7."

"Steven Jones heeft aangetoond dat er in WTC 1 en/of 2 Thermaat aanwezig was. Daaruit volgt dat er een vorm van controlled demolition is toegepast."

Noplaners niet serieus nemen en zelf de meest grote onzin verkopen over ontploffingen die van boven naar beneden lopen. Of Jones die iets bewezen zou hebben.

 
At 5:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

Zij zijn raar want wij zijn niet raar. Geweldig de logica van de vaste bewoners hier.

 
At 6:36 p.m., Anonymous Crap said...

Maar ze zijn toch raar, anoniem?

 
At 11:28 p.m., Anonymous Anoniem said...

Er zijn veel meer mensen die denken zoals jullie 'complotters' dan andersom. Statistisch gezien zijn jullie dus niet normaal. Niet alleen statistisch trouwens.

 
At 7:34 a.m., Blogger Billythekid said...

Complotters denken altijd dat ze in de meerderheid zijn of dat iedereen binnenkort aan hun kant zal staan.

 
At 11:34 a.m., Anonymous Anoniem said...

Er zijn maar weinig mensen die denken zoals jullie. Zet ergens een stempel 'officieel' op en jullie gaan het verdedigen. Ongeacht. Maar heel weinig mensen nemen julle mening serieus. Iedereen die om zich heen kijkt ziet namelijk vanzelf dat het anders is.

 
At 12:48 p.m., Anonymous Crap said...

O ja?

 
At 12:50 p.m., Blogger heilloze profetie said...

Gaan we op de wensdenktoer anoniem?
http://www.911truth.org/images/ZogbyPoll2007.pdf

 
At 10:02 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het zijn juist complotdenkers die rapporten het stempel "officieel" meegeven. Mij interesseert het geen biet wat officieel is en wat niet, wel wat logisch en waarschijnlijk is en wat niet.
Ik zou ook niet weten waarom de publicaties van bv. Bazant als "officieel" aangemerkt zouden moeten worden.

Het zou interessant zijn als er nog eens een 9/11 congres georganiseerd zou worden. Eens kijken of je nog steeds een zaal van 500 man volkrijgt met alle "belangrijke" ontwikkelingen van de laatste 2 jaar. Wat denk je zelf?

 

Een reactie posten

<< Home