donderdag, mei 01, 2008

Uthopia


Koninginnedag? Natuurlijk niet voor onze hardcore complotters. Koningin bea-nix is immers werkschuw tuig dat via haar schandalig riante uitkering de belastingbetaler geniepig blijft bestelen. Nee, een beetje complotter blijft stug achter zijn pc zitten op zoek naar de waarheid. Dat houdt in: eindeloos onheilsprofetische You Tube-video's kijken en googelen totdat je er bij neervalt. En elke dag groeit dat complotgezwel onder je dakpan weer een millimeter of twee.

Dit jaar kwamen de complotters zelfs helemaal niet in beweging, terwijl ze vorig jaar nog een grote Oranjegezinde Demonstratie wilden houden met kale kop, veel zwart leer en stram marcheren op de de maten van het Wilhelmus. Maar helemaal stilzitten konden ze natuurlijk ook niet. En weer weet je niet wat je leest (het merendeel van dit soort figuren spoelt bij Zapruder aan):

"De VN wordt het raamwerk voor de komende messias/anti-christ om de wereld te regeren met absolute macht........cashless-societie, microchip-population, opgehokt in Mega-cities.....De rest van de aardbol wordt een Natuurgebied. Een speeltuin/Uthopia voor de Elite...." (Klaas)

"Het boeit me niet dat mijn omgeving denkt dat ik raar ben.....wacht maar als de economie gecrashed is.....dan willen ze maar al te graag weten wie er achter de "Illuminati" zit.."
(Klaas)

"David Icke is superieur. Samen met Alex Jones heeft hij veel mensen de ogen geopend. Persoonlijk denk ik dat hij met die reptielen gewoon shapeshifters bedoeld zoals Bush sr, The Queen, Larry King, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Alan Greenspan, Douglas Faith, Nicolas Sarkozy, Al Gore, Henry Kissinger etc. Er zijn hele oude werken gevonden uit de Maya-cultuur waarin er werd geschreven over reptielen in menselijke gedaantes. Er zijn Sumerische geschriften gevonden die spraken over reptiel-achtige mensen die vanuit vliegende objecten (UFO’s) naar de aarde kwamen. Je hoeft niet meteen te denken dat je buurman een reptiel is, maar er is dus veel meer aanwezig op aarde dan alleen mensen. Robin de Ruiter, de NWO-auteur uit Nederland en schrijver van het boek ‘’De 13 Satanische Bloedlijnen’’ vertelt bijvoorbeeld dat de hoogste klassen van de adel (alle koningshuizen) allemaal getrouwd zijn met degenen die precies dezelfde bloedlijnen hebben. Je komt niet zomaar in het Nederlandse of Spaanse koningshuis bijvoorbeeld als gewone burger. Met andere woorden, Maxima is ook niet fris, dat huwelijk was gewoon voorbestemd." (Ravenheer)

"Alle presidenten sinds JFK krijgen de keuze: meewerken met de CIA of de kogel. Zo simpel is het gewoon: de CIA runt Amerika. En als je je bedenkt dat de CIA destijds opgezet is door een oud-SD’er (een nazi dus) die al z’n vriendjes heeft binnengehaald, dan weet je wel waar dat toe gaat leiden. De Duitse fascistische elite is daar al in 1918 mee begonnen, voor de opkomst van Hitler en de NSDAP. Niemand die het doorhad. Ze wisten dat het Amerikaanse leger niet te verslaan was, dus ze gingen voor het alternatief: infiltreren en vernietigen van binnenuit. Gaat best aardig, tot nu toe" (Ellen Ripley)

Ok, die laatste post was van 28 april. Maar ja, de vrijmarkt begint ook steeds vroeger.

Overigens kan het nog idioter:

Labels:

13 Comments:

At 9:22 a.m., Anonymous Anoniem said...

Lullig he,dat ze wat meer snappen als dit onbenullen logje.
Tuurlijk is het een en wat zwaar overdreven,als je na david icke zijn docu's kijkt.

Weten jullie onbenullen eigenlijk wel waar het orange huis vandaan komt en waarneer ze hier op de troon kwamen te zitten en door wie.

Of wie de CIA heeft opgezet.

Hebben jullie wel eens 1 boek gelezen van Robin.
Tuurlijk niet,want anders bestond zapjeburu niet meer.
Gedegen onderzoek en jarenlange ervaringen.
Hier is het geen ervaring,maar slap geouwehoer om anderen af te kraken.
Trollen.

Ga maar de fabeltjeskrant lezen.
Meneer de uil heeft jullie nog zoveel te vertellen voor het slapen gaan.
Oogjes dicht en snaveltjes toe.

 
At 9:32 a.m., Anonymous Anoniem said...

Arme Sander, hij heeft het maar zwaar met dit blog :o)

 
At 10:09 a.m., Anonymous Anoniem said...

Je bedoelt toch niet Robin de Ruiter, he? En dat geloof je natuurlijk ook allemaal weer he, van die bloedlijnen en zo?

 
At 11:02 a.m., Blogger heilloze profetie said...

Whahaha, dat filmpje! Fantastisch. Bij zapruder worden ze ook steeds radicaler, er komen iig veel meer vreemde vogels dan voorheen. Bij-effect van de Dutch bloggie award?

 
At 1:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dag meneer de uil.

 
At 1:41 p.m., Anonymous Anoniem said...

http://www.youtube.com/watch?v=ynjIoymWHvU

Billie het kindje met zijn aanhang.

 
At 1:43 p.m., Anonymous Anoniem said...

http://www.youtube.com/watch?v=oXvV2ALV0bg&feature=related

Deze laat nog beter zien wat zapburu is.

Its a toture to watch this show.

 
At 1:43 p.m., Anonymous Anoniem said...

torture

 
At 2:27 p.m., Anonymous Crap said...

Dat krijg je van het snelle tikken.

 
At 2:03 a.m., Anonymous VAB said...

Qua no-plane bullshit zitten jij en ik op één lijn, Billy. Er is dus nog hoop voor je.

 
At 9:28 a.m., Anonymous Anoniem said...

Tja, de argumentatie van de no-planers is niet veel anders dan die van de andere complottheorieën, dus eigenlijk is er hoop voor jou als je inziet dat de no-planers alles uit hun duim zuigen...

 
At 9:28 a.m., Anonymous Anoniem said...

Nou, interessant hoor, vabje.

 
At 5:34 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Koninginnedag? Natuurlijk niet voor onze hardcore complotters. Koningin bea-nix is immers werkschuw tuig dat via haar schandalig riante uitkering de belastingbetaler geniepig blijft bestelen."

Van wie waren deze woorden ook al weer? En pleeg je hiermee geen plagiaat bil? Ik zou maar oppassen, want brampie is hem al aan het knijpen...weet je dat eigenlijk wel?

 

Een reactie posten

<< Home