maandag, mei 26, 2008

Up in smoke


Vraag niet waarom Zapruder plotseling iets heeft met hennep. Misschien is het vanwege het verboden karakter van het plantje dat de zaproeders twee weken lang aandacht aan cannabis besteden. Zo lezen we dat hennep voor ongeveer alles gebruikt kan worden en ook als medicijn wonderen doet.

Complot? Zelfs dat: "Jammer dat die Zapruders wel grapjes maken over de politiek, maar niet even serieus willen kijken naar een reportage die uitlegt hoe het begonnen is: met de papierindustrie! De krantenmagnaat Hearst had goede contacten met het chemische bedrijf DuPont. Hearst zorgde voor de propaganda en DuPont voor de chemicali├źn. De bomen waren toen nog "gratis", maar dat is nu helaas niet meer zo. De bomen zijn bijna op! Daarom wordt het de hoogste tijd dat we cannabis gaan verbouwen!"

Dat schrijft natuurlijk weer onze Zeeuwse complotter Inanna, die helemaal lyrisch wordt van cannabis. "Ik kreeg ooit een beker cannabischocolademelk en ik heb daar verrukkelijk op getript." Nog later dicht ze er lustig op los: "Cannabis omdat het zo lekker is, omdat het heel voedzaam is, verbouwen we cannabis, omdat het zo nuttig is en zo milieuvriendelijk is verbouwen we cannabis hoewel het verboden is. Verboden is? Jawel, dat is cannabis!"

Toch zijn er nog voldoende ervaringsdeskundigen die de Zappies waarschuwen voor schadelijke effecten. Dat je er suf van wordt en vergeetachtig: "Ben 't overigens op basis van eigen ervaring niet eens met de stelling dat het helemaal geen schade doet. Ik merkte toentertijd, bij zeer regelmatig gebruik, dat ik & mensen om mij heen in meer of mindere mate een beetje paranoïde werden."

Ja, dat herkennen we. Inanna denkt namelijk al jaren dat de regering Bush achter 9/11 zit, of dat die arme Turkse crimineel Baybasin gemarteld wordt door justitie-bobo Joris Demmink in een isoleercel. Zou het nou echt toeval zijn dat weedgebruikers Willie Nelson en Tommy Chong (Cheech & Chong) en voormalige paddoverkoper Arie zo enorm worden gegrepen door 9/11?

Labels: ,

2 Comments:

At 1:21 p.m., Anonymous Anoniem said...

"ALCOHOL, CIGARETTES, MARIJUANA USE ROSE IN MANHATTAN AFTER 9-11"

Echt waar!

 
At 9:59 p.m., Anonymous Anoniem said...

Tja, da's niet zo raar, na zo'n traumatische ervaring ;)

 

Een reactie posten

<< Home