donderdag, december 20, 2007

Baybasin


De Koerd Huseyin Baybasin is in de penitentiaire inrichting Alphen a/d Rijn "geïsoleerd", zo meldt zijn advocaat. "Cliënt zou gedetineerden aan het ronselen zijn om te "ontsnappen". Het is de zoveelste maal dat op grond van anonieme, volstrekt oncontroleerbare berichtgeving wordt getracht cliënt monddood te maken, zo lezen we.

Wat er aan de hand is? Daar weet onze onvermoeibare complotster Inanna wel antwoord op: Justitie hoopt dat Baybasin verdwijnt naar het Nirwana! Oftewel Joris probeert hem eventjes te vermoorden!

Baybasin is beter bekend als de heroïne-keizer, die in Nederland levenslang heeft gekregen. In Engeland wordt hij gevreesd. Zijn Nederlandse advocaten schuiven Baybasin naar voren als een Turkse zakenman, wat een lachwekkende leugen is. Baybasin heeft vanuit de gevangenis geprobeerd aangifte te doen tegen Joris Demmink. Omdat hij het slachtoffer zou zijn geworden van een complot tussen de Demmink als hoogste man van justitie en de Turkse overheid. Erg geloofwaardig klinkt dat niet uit de mond van iemand die levenslang heeft gekregen.

Maar Baybasin wordt door Inanna gezien als een kroongetuige in de beschuldigingen tegen Demmink. Die zou al jaren rommelen met jonge jongens. Wat helemaal haar beeld bevestigt van perverse mannen in hoge posities, klassenjustitie en wat al niet meer. Niet dat het ooit bewezen is, maar dat doet er niet toe. Nee, die Demmink is zo machtig dat hij Baybasin kan martelen in de gevangenis!

Inanna raakt wel vaker de draad kwijt. Ze holde ook achter Robert Horchner aan, totdat bleek dat de van XTC handel verdachte Brabantse zakenman zelf een weinig fris verleden had. Na die onthulling sputterde ze nog even na, maar nu horen we haar niet meer. En nu is het weer die arme Baybasin die gemarteld wordt door Joris in een isoleercel. Mannen in hoge posities moeten zo snel mogelijk worden opgesloten, maar met veroordeelde drugsbaronnen is niets aan de hand. Wie stopt deze wervelwind van pathologische waanemoties?

Labels:

9 Comments:

At 8:19 a.m., Anonymous Anoniem said...

De overheid is zelf de grootste drugshandelaar ( zie IRT enquete ) en schakelt de concurrentie het liefst uit.

 
At 10:19 a.m., Anonymous Braad Spitt said...

"Wie stopt deze wervelwind van pathologische waanemoties?"

Hehehe, krasse uitspraken Billy.

Bij Inanna is het altijd wel fraai om te zien dat ze eerst zoekende is naar een verklaring, om vervolgens een standpunt in te nemen ("ah, ZO zit het dus!") om dat noooooit meer los te laten, wat er ook tegeningebracht wordt. Je ziet dat onder andere gebeuren in het chemtrailsdraadje op het Zapruderforum en bij het forumdraadje over de brom in haar hoofd.

Bij geen ander complottertje zie je dat proces zo duidelijk. Ze raakt ook duidelijk van slag als bv. blijkt dat de Horchners niet zijn hoe ze zich voordoen; haar afweermechanisme is dan om toch de schuld maar weer bij iemand anders te leggen (idg Peter R. de Vries).

 
At 6:26 p.m., Anonymous gbeliever said...

braadje bent ook een (klein?)complottertje, met een ander standpuntje, dat ook niet snel zal veranderen, wel? Misschienooooit?

Peter R is een rare snuiter trouwens (ik denk dat hij de hobby voetbalscheidsrechter praktiseert:)

 
At 6:29 p.m., Anonymous Braad Spitt said...

natuurlijk ben ik geen complottertje met een ander standpunt. Dat weet jij ook wel, alleen het klinkt zo leuk he?

 
At 6:37 p.m., Anonymous gbeliever said...

tja, wat mij betreft ben je dat natuurlijk wel. En ik natuurlijk ook, dat weet ik ook wel.

 
At 6:40 p.m., Anonymous Anoniem said...

bla bla bla
gelul
bla bla
bullshit
bla bla bla bla
Billy
bla bla bla

 
At 6:44 p.m., Anonymous hneliever said...

bedankt voor je waardevolle bijdrage anoniempje ;)

 
At 6:48 p.m., Anonymous gbeliever said...

sorry da was door een slokje (ik heet niet bob vanavond :)

 
At 7:13 p.m., Anonymous Anoniem said...

www.pehi.eu

 

Een reactie posten

<< Home