dinsdag, juli 08, 2008

British Bullshyte Corporation


"BBC Hit Piece Edits Silverstein Comment In Dirty Tricks Scam". The Sun? Of een ander boulevardblad? Nope, Prison Planet 'journalist' Paul Joseph Watson weer. Ook nu weer opent Watson (de snotneus op de foto) de aanval op de British Bullshyte Corporation geheel in typische paparazzi-stijl: "An army of informed truth activists are almost tripping over each other to point out the gargantuan number of errors, ad hominem smear tactics, bias and shoddy investigative techniques displayed in the program which aired Sunday in the UK."

Want: de BBC zou hebben zitten knippen in een beroemd tv fragment van Larry Silverstein, de eigenaar van het WTC die volgens complotters met "to pull" toch echt zou hebben bedoeld dat WTC building 7 werd neergehaald met explosieven. Watson: "By deliberately removing “and then we watched the building collapse,” the BBC has performed a hatchet job on the whole context of the statement by censoring the fact that the collapse of WTC 7 was a consequence of the decision to “pull” the building."

Ook al zeg je honderd keer tegen een complotter dat een kastanjeboom toch echt geen conifeer is, ze zullen eeuwig volhouden dat met 'confineer' toch echt kastanje wordt bedoeld.

Let op hoe Watson de rest van de uitzending negeert, bijvoorbeeld de smoking gun van de complotters: een stuk staal van WTC7 dat helemaal gesmolten is met een aanslag van ijzer, zwavel en zuurstof, componenten die professor Steven Jones toeschrijft aan thermiet, het gloeiende goedje dat WTC7 zou hebben kunnen verzwakken zonder hoorbare explosieven.

Het Worcester Polytechnic Institute bij Boston kwam na ampel onderzoek evenwel tot de conclusie dat het staal niet is gesmolten, maar geërodeerd door de hitte van de brandende puinhopen, zoiets als stoven of sudderen zeg maar. De zwavel komt van gepulveriseerde gipsplaten. Vertel eens Watson, ook weer een Dirty Tricks Scam?

Labels: ,

25 Comments:

At 7:33 p.m., Anonymous Anoniem said...

Blijft lachen met die BBC docu's, ze maken zichzelf alleen maar belachelijk.

WTC7 ingestort als gevolg van brandjes?? Tuuuuuuuuuuuurlijk. En sinterklaas bestaat ook.

Ik zou zeggen: keep 'm coming. :)

 
At 8:00 p.m., Anonymous Crap said...

En wat is jouw verklaring, complottertje? Kun je dat dan even onderbouwen? We wachten...

 
At 8:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

http://www.fema.gov/rebuild/mat/wtcstudy.shtm
hihi ;-)

 
At 8:50 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat mij betreft is de grootste smoking gun het feit dat het instorten van WTC7 in het Comission Report volledig genegeerd wordt. Moet ik nou echt geloven dat dat toeval is, of irrelevant ofzo?

 
At 9:02 p.m., Anonymous Crap said...

Kom op, complottertje, antwoorden van niks. We hebben: geen hoorbare explosieven, geen zichtbare explosieven, geen duidelijke of althans concrete bewijzen voor andersoortige technieken. Dus nog een keer: leg ff uit hoe dat werkt dan.

Ik wacht wel even....

 
At 9:39 p.m., Anonymous gbeliever said...

de snotneus op de foto heeft de toekomst jimmy, net als jij en ik :)

 
At 10:07 a.m., Anonymous Anoniem Complottertje said...

Het Worcester Polytechnic Institute bij Boston kwam na ampel onderzoek evenwel tot de conclusie..

Weten jullie dan niet dat een dochter van Bush Sr. in Boston woont?
Dat Instituut is gewoon onderdeel van de Cover-Up, snap dat dan!!

 
At 11:40 a.m., Anonymous Crap said...

Ook van Skull & Bones zeker?

 
At 4:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

Kom op, complottertje, antwoorden van niks. We hebben: geen hoorbare explosieven, geen zichtbare explosieven,

Mwah, Dat Billy Jennings wel degelijk explosieven heeft gehoord en gevoeld is vakkundig omgebogen dat hij het instorten van de toren heeft gehoord en gevoeld. Heb ik toch ff een hele andere verklaring van himself bekeken... Ik bedoel maar, onpartijdige jounalistiek?waar...

 
At 9:28 a.m., Anonymous gedem said...

Jennings is na de evacuatie van 9:30 naar boven gegaan en een tijdje blijven bellen in zijn lege bureel, hij heeft alleen bevestigd dat de "explosies" wél de instorting van WTC2 was en later de instorting van WTC1. Hij geloofd niet in uw complot.

Het rapport van de commissie is lang voor de polemiek over wtc7 uitgekomen. Toen kraaide geen haan over de schade aan de omringende gebouwen ! De commissie zegt ook niks over de Marriott hotel of WTC 4, 5 en 6 of de Bankers Trust...

 
At 9:59 a.m., Anonymous Pieter said...

Weer een complottertrekje: vastklampen aan onduidelijke uitspraken en deze niet nader verifieren.

 
At 10:44 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Wat mij betreft is de grootste smoking gun het feit dat het instorten van WTC7 in het Comission Report volledig genegeerd wordt. Moet ik nou echt geloven dat dat toeval is, of irrelevant ofzo?"

het is irrelevant. De commissie moest onderzoeken hoe de aanslagen konden hebben plaatsgevonden en hoe men dat in de toekomst beter kan voorkomen.
wtc7 was geen doelwit van de aanslagen, dus staat die niet in het rapport. Net zo goed als dat wtc 3,4,5,6 er niet in staan, terwijl ook daar unieke instortingen door brand alleen hebben plaatsgevonden.

maar dat betekent niet dat er geen rapporten zijn.
nist brengt binnenkort rapport uit over wtc7, fema heeft al gerapporteerd over 4,5,6 en 7.

 
At 10:49 a.m., Anonymous Anoniem said...

"Dat Billy Jennings wel degelijk explosieven heeft gehoord"

explosies bedoel je toch?


" en gevoeld is vakkundig omgebogen"

je bedoelt, zoals jij hierboven doet?

" dat hij het instorten van de toren heeft gehoord en gevoeld"

Tja, ga maar na waar jennings zich bevond op het moment dat de torens instortten.
Als je zijn getuigenis in en tijdbalk met de overigen getuigenissen zet en de gebeurtenissen rond wtc7 op datzelfde moment, dan kom je tot de conclusie dat hij het instorten van de wtc-toren hoorde en voelde.

Verder ben ik benieuwd hoe je kunt verklaren dat een explosief pas na 7 uur het gebouw doet instorten...

 
At 2:39 p.m., Anonymous gedem said...

Na wat hij meegemaakt heeft (opgesloten in een gebouw in brand) en de tijd na de gebeurtenissen, is het volkomen normaal dat Jennings niet altijd duidelijk is. De BBC reportage toont de zware schade in de lobby van WTC 7 na de eerste instorting van de verste toren. Stel u voor wat de tweede instorting veroorzaakt heeft. In een video van blogger http://www.911blogger.com/node/16573 hoor je hem zeggen dat na de eerste "explosie" hij een ruit op de 8e verdiep vernielde en buiten keek : "I saw police cars on fire, buses on fire. I looked one way, the building was there, I looked the other way it was gone. "
(rond 4:10)
Aangezien zijn burelen rond 9:30 weggeruimd werd en dat hij nadien binnengekomen is en enkele telefoongesprekken gedaan heeft en pas nadien via de trap van de 23e verdiep naar de 6e verdiep gegaan is, lijkt 9:58 uur volkomen mogelijk.

 
At 5:24 p.m., Anonymous Anoniem said...

http://video.google.nl/videoplay?docid=-760387801873040542

Deze docu haalt jullie debunkverhaaltje grandioos na beneden.
Zoals WTC 7 van te voren werd verteld dat het neergehaald zou worden.
Silverstein verklaard duidelijk dat het neergehaald werd.
Blablabla dit en dat.
Jullie maken van een kerstboom een conifeer.
Jullie draaien de feiten om.

 
At 6:53 p.m., Anonymous Jetje said...

"Blablabla dit en dat"

Precies, weer dezelfde flauwekulverhaaltjes die elders al honderd keer onderuit zijn gehaald en dat nog eens tien keer herkauwd. Vuilnisman, mag deze zak ook mee?

 
At 7:46 p.m., Anonymous Anoniem said...

Neem dan maar deze hele baggerlog maar mee met nep debunkertjes.

 
At 9:06 p.m., Anonymous Anoniem said...

Overigens is het HELE interview met Barry Jennings vrijgegeven door Dylan Avery, het interview waarop de BBC een fraai staaltje knip en plakwerk heeft losgelaten. Iedereen kan in dit interview gewoon horen wat Barry allemaal wel en niet zegt.

http://www.infowars.com/?p=3233

Zoals je zult merken heeft de BBC een en ander vakkundig verdraaid, as expected.

Barry Jennings laat er zelf geen misverstand over bestaan wanneer hij kwam vast te zitten in het gebouw, en waardoor het gebouw is ingestort.

 
At 10:19 p.m., Anonymous Crap said...

"Zoals je zult merken heeft de BBC een en ander vakkundig verdraaid, as expected""

Wat een onzin. De man heeft niet eens een coherent verhaal.

 
At 10:23 p.m., Anonymous Anoniem said...

Wat hij zegt laat anders aan duidelijkheid niets te wensen over.

Ik vind het een zeer waardevol interview.

 
At 6:24 a.m., Anonymous mr anoniem said...

Crap crapt weer uit zijn nek.

Dit is niet zo verwonderlijk,want de animo zegt het al.

 
At 1:18 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Overigens is het HELE interview met Barry Jennings vrijgegeven door Dylan Avery"

Dat werd tijd..

" het interview waarop de BBC een fraai staaltje knip en plakwerk heeft losgelaten."

Grappige uitspraak, aangezien de BBC het interview niet van Dylan heeft aangekocht, maar Jennings zelf heeft geïnterviewd, en bovendien zo net is geweest om Dylan naderhand te confronteren met wat Jennings zei, zodat hij met een weerwoord kon komen..

 
At 9:16 a.m., Anonymous gedem said...

Wat bedoelde Jennings (4e minuut) toen hij na de "explosie" een ruit op het achtste verdiep kapot maakte en buiten keek ?
"Once I broke up the window I could see outside below me, I saw police cars and busses burning, I looked one way, the building was there (looking left), I looked the other way it was gone (looking right). "

Enige getuigenissen van brandende voertuigen vóór de instorting van de eerste toren ? Officieel werden de burelen van Jennings na 9:30 uur ontruimd en is hij nadien binnen gegaan en heeft meerdere telefoongesprekken gehouden alvorens de 23 verdiep via de trappen te verlaten. Om 9:58 is de eerste toren ingestort.

 
At 4:04 p.m., Anonymous Anoniem said...

"Enige getuigenissen van brandende voertuigen vóór de instorting van de eerste toren ?"

JA. Er zijn zelfs beelden van.

http://www.youtube.com/watch?v=qraALi7Flnc

http://www.youtube.com/watch?v=VZ3SHp-Lmew&feature=related

Zie ook deze video:

http://www.youtube.com/watch?v=zuq0ANHxvlM&NR=1

 
At 10:33 a.m., Anonymous gedem said...

Eén voertuig aan de voet van de torens, waarschijnlijk door debris geraakt. Ik wil weten of er politievoertuigen en bussen in brand waren aan de voet van WTC 7 vóór de instorting. Jennings heeft door een venster op de achtste verdiep gekeken. Hij zegt niet aan welke kant van de toren.

 

Een reactie posten

<< Home